yfter 30.03.12, 12:55 podlasie24.pl/wiadomosci/diec.-siedlecka/zaspiewaja-piosenki-z-plyty-spiewnik-papieski-9cc5.html?pageId=6&a=40133&cs=1 Ile miastoSiedlce za to zapłaci? Radni o tym wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hen-rix Re: będą wyjazdy 30.03.12, 13:26 Nie wiesz czy udajesz, że nie wiesz? Orientujesz się co mieści się pod słowem "impresariat"? To raczej oni dostaną kasę, ktoś kupuje konkretną "usługę", oni są wykonawcami. Proste - tak jak w innych dziedzinach życia społecznego. I niech sobie jeżdżą i koncertują. Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
yfter Re: będą wyjazdy 30.03.12, 13:54 Kto, gdzie napisał, że jadą i będą zarabiać? (w całej Polsce ) Co wiem i co udaję to moja sprawa. Odezwał się ten co nie ma nic wspólnego z CKiS i w marcu zmienił nick. Odpowiedz Link Zgłoś
hen-rix Re: będą wyjazdy 30.03.12, 15:16 Jestem ciekaw czy znajdziesz taką informację w kalendariach artystów, którzy publikują swoją trasę koncertową. To chyba oczywiste, że jeżdżą-koncertują i na tym zarabiają. Od gwiazd disco-polo po hip-hopowców. Nie rozumiem z kolei o co chodzi ci w ostatniej linijce, mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ibzor Re: będą wyjazdy 30.03.12, 17:12 A gdzie jest napisane że będą występować za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Jadą w trasę koncertową 30.03.12, 17:12 Aktorzy Teatru Es odbędą trasę koncertową - Siedlce, Warszawa, Zambrów. Nie widzę w tym nic nagannego. Koszty podróży są rzeczą oczywistą. Artyści (nawet amatorzy) są od tego, żeby występować tam, gdzie ich chcą oglądać. Nie występują jako prywatni Gieniek i Basia, lecz jako NASZA siedlecka trupa tetralna. Nie ma powodu do wstydu. Obyśmy tylko takie koszty ponosili. Odpowiedz Link Zgłoś