tonieja1 vabank 17.02.05, 20:37 banialuka, kwartet, Lancaster, markiza, nadwyżka, perkusja, rozkładówka, selery, tercet, wycieraczka Odpowiedz Link
reptar Selery sałaty 17.02.05, 20:40 Hehe, a ja 8 sobie wpisałem SAŁATA, bo jest jakaś taka sałata kędzierzawa czy coś... Ale selery są w porząsiu. Zdecydowanie lepsze, a poza tym pewno autorskie, no nie? Odpowiedz Link
markata2 vabank 17.02.05, 20:38 1.banialuka 2.kwartet 3.lancaster 4.markiza 5.napięcie 6.perkusja 7.rozkładówka 8.sałata 9.tercet 10.wycieraczka Odpowiedz Link
reptar Wnioski z dwóch dyskwalifikacyj 17.02.05, 20:44 Będą SELERY (a nie sałata) i NAPIĘCIE (a nie nadwyżka). To daje po 1 błędzie na każdą dyskwalifikację. Drugi błąd jest wspólny, bo reszta odpowiedzi jest taka sama. Na mój nos to BANIALUKA jest źle... Odpowiedz Link
totet Re: Wnioski z dwóch dyskwalifikacyj 17.02.05, 20:47 A jedynka piękna i panie powinny o niej wiedzieć! Pozdrawiam grono startujące i kibicuję. Odpowiedz Link
maku7 Re: Wnioski z dwóch dyskwalifikacyj 17.02.05, 20:55 a ja myślałam, że to panowie rozmyślają o bluzeczkach:) Odpowiedz Link
zbista Re: Vabank 17.02.05, 20:49 1.BLUZECZKA 2.KWARTET 3.LANCASTER 4.MARKIZA 5.NAPIĘCIE 6.PERKUSJA 7.ROZKŁADÓWKA 8.SELERY 9.TERCET 10.WYCIERACZKA Odpowiedz Link
juryvabank Komunikat jury 17.02.05, 20:56 W związku z tym, że w czasie trwania rundy nie było watpliwości czy rozbieżności, jury proponuje zzakończyć rundę. Odpowiedz Link
zbista Re: III rundę wygrał - Zbista . Jury gratuluje ! 17.02.05, 21:02 Zbista dziękuje. Odpowiedz Link
juryvabank Komentarz Jury 17.02.05, 21:11 Kolega Reptar martwił się,że jest sam w cztery oczy z jury. Okazało się, że czajenie się to podstawowa taktyka. Czy dobra - kwestia dyskusji. Nikt nie chce sie wychylić z vabankiem, bo nawet błędny vabank to bardzo duża ilośc informacji na friko. Reptar , jako jedyny, na początku konwersował z jury, ale też był bardzo powściągliwy, wręcz zastosował swoistą blokadę ( widać, wyciągnął wiele wniosków z II rundy). Ale ktoś wreszcie musiał wyłożyć karty na stół! I to jest to piękno Vabanka ! Jury dziękuje za dzisiejsza zabawę i zaprasza za tydzień. Pozdrowienia Jury Vabank Odpowiedz Link
maku7 Komentarz do komentarza Jury 17.02.05, 21:17 uwaga! maku7 nie jest drugim nickiem reptara, wbrew pewnym przypuszczeniom. Odpowiedz Link
juryvabank Re: Komentarz do komentarza Jury 17.02.05, 22:18 maku7 napisała: > uwaga! maku7 nie jest drugim nickiem reptara, wbrew pewnym przypuszczeniom. Jury wyjaśnia: zagajenie na początku rundy było ze strony nicka - maku7, a nie Reptara. Jury przeprasza gracza o nicku Reptar. JV Odpowiedz Link
reptar Re: Komentarz do komentarza Jury 17.02.05, 22:46 juryvabank napisał: > Jury przeprasza gracza o nicku Reptar. Jury nie ma za co przepraszać gracza o nicku Reptar. Jury ma za co przepraszać gracza o nicku Maku7. Gracz o nicku Reptar przeprasza gracza o nicku Maku7 w zastępstwie niegracza o nicku Juryvabank, który nie jest ósmym nickiem niegracza o nicku Jfalek, a przynajmniej tak sądzę   :-)) Odpowiedz Link
juryvabank Re: Komentarz do komentarza Jury 18.02.05, 08:29 reptar napisał: > juryvabank napisał: > > > Jury przeprasza gracza o nicku Reptar. > > > Jury nie ma za co przepraszać gracza o nicku Reptar. > Jury ma za co przepraszać gracza o nicku Maku7. > Gracz o nicku Reptar przeprasza gracza o nicku Maku7 w zastępstwie niegracza > o nicku Juryvabank, który nie jest ósmym nickiem niegracza o nicku Jfalek, > a przynajmniej tak sądzę :-)) Od Jury Vabanka: Jury przeprosiło Reptara, za to ,że przypisało mu posty z godz. 19.21, 19.38, 19.54- które, tak naprawdę, wysłano pod nickiem Maku7. Jury przeprasza maku7 za zaistniałe zamieszanie. A teraz najważniejsze: Przepraszanie maku7 przez Reptara w zastępstwie niegracza o nicku juryvabank i dalsze insynuacje w kierunku Jfalka , Juryvabank traktuje jako wielce niesmaczny żart. I nie tłumaczy to nawet zagrywka w stylu ..." przynajmniej tak sądzę... Jury Vabank nie będzie prowadzić żadnej polemiki w ww kwestii. Kolego Repatrze , proszę swoje zmagania z JF kontynuować poza tematem "Turniej Vabank". Pogrążone w 6-dniowym smutku Jury Vabank Odpowiedz Link
maku7 Re: Komentarz do komentarza Jury 18.02.05, 12:36 juryvabank napisał: > Jury przeprasza maku7 za zaistniałe zamieszanie. gracz o nicku maku7 nie czuje się urażony. > Pogrążone w 6-dniowym smutku > Jury Vabank myślę, że niepotrzebnie. Odpowiedz Link