wolny_strzelec1 25.11.05, 21:55 Nikt nie przysłał rozwiązania ostatniej. republika.pl/cel2005/h6 Sobie strzelam, a Muzom... i pozdrawiam Wszystkich mimo wszystko :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakaz_konkurencji Re: Mini hetmańska dla ... ? 26.11.05, 15:12 wolny_strzelec1 napisał: > Nikt nie przysłał rozwiązania ostatniej. > Moze byla zbyt trudna ? Odpowiedz Link
wolny_strzelec1 Re: Mini hetmańska dla ... ? 26.11.05, 17:03 zakaz_konkurencji napisał: >Może była zbyt trudna ? Może. Nie przyszłoby mi to głowy, wiedząc z jakimi mistrzami mam do czynienia. Testuję te moje krzyżóweczki na sąsiadce (polonistce zresztą) i rzeki Słowackiego nie odgadła. Warto czytać wieszcza, bo jak wiadomo wielkim poetą był. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
wolny_strzelec1 Re: Mini hetmańska dla ... ? - Rozwiązanie 30.11.05, 23:10 POZIOMO: 1.ASYSTENT, 5.ORINOKO, 6.PENTAGON, 7.DOBROBYT PIONOWO: 2.STRZEGOM, 3.SENATOR, 4.NEOGOTYK I tym razem nikt nie przysłał rozwiązania. Czyżby znowu udało mi się przeabstraholować? Pewnie nie, tylko wszyscy mają ciekawsze zajęcia niż rozwiązywanie tych - jak to było? - freestyle hetmańskich. Pozostaje mi następnym razem ZMIENIĆ HASŁA na łatwiejsze... Ale zgodnie z nową świecką tradycją w weekend nowej nie będzie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link