Dodaj do ulubionych

Z niejednego pieca

19.05.10, 08:25
www.youtube.com/watch?v=W7guHqujmrs
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 19.05.10, 15:35
      z przykrością i pewną dozą nieśmiałości
      czy też może wstydu...?
      zażenowania...?
      zawiadamiam,
      iż nie znałem wcześniej

i pragnę zaintonować pytanie ALEŻEKURDEOJAKIPIECCHODZI?
      • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 20.05.10, 10:19
        Piec to takie przedłużenie gitarowości.Takie ponure pudło z mnóstwem gałek,przy
        którym NIGDY (!!!!) nie pozwalali mi manipulować :-{{.Co z przykrością ,i na
        pewno wstydem zawiadamiam.
        Dziewiarski piec to taki,w którym na dodatek można upichcić przednią strawę
        muzyczną.W dochówce został jeszcze kotlecik z wczoraj.
        Podać ? ;-}
        www.youtube.com/watch?v=jRjiFrVbPm0
        • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 25.05.10, 18:40
          www.youtube.com/watch?v=6MThlIGXTqg
          • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 26.05.10, 09:42
            podoba mi się ten Twój kaganiec kultury.
            Prosimy, bez krępacji, o insze...

pierre'a dodaję do ulubionych
            • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 26.05.10, 09:53
              przy prieeerze peeteer, to DODA!
              www.youtube.com/watch?v=b84qlPD5jcA
              mam problem z określeniem, która z tych kultur należy do wysokich?

• drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 26.05.10, 09:56
                cofam te Dodę!
                nikt tak nie dmucha jak NILS
                www.youtube.com/watch?v=fh7b3G4cl1U&feature=related
            • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 27.05.10, 09:15
              drzejms-buond napisał:
              > Prosimy, bez krępacji, o insze.
              Okidoki.Obawiam się,ze mogą być trudności ze strawieniem tego co tam sobie sama
              pichcę w piecu. ;-}}
              Najczęściej gotuję na dwa dni.
              www.youtube.com/watch?v=lqoQ8WzY00U
              • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 28.05.10, 13:04
                musze napomknać iz
                Pierre Bastien - Avid Diva

niezmiernie mnie śmieszy, dlatego tak czesto słucham
                chociaż wydaje mi sie że autorowi o inne uczucia chodziło

wyobrazam tu sobie pannę co to po schodach a jej sobolowe futro i te ogonki...
                po tych schodach... no...wiadomo...lata 20-te ...te klimaty
                ;]
                • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 28.05.10, 20:17
                  drzejms-buond napisał:
                  >
                  > wyobrazam tu sobie pannę co to po schodach a jej sobolowe futro i te ogonki...
                  > po tych schodach... no...wiadomo...lata 20-te ...te klimaty
                  > ;]
                  ...krokiem sznurującym po tych schodach...a postawa jej jak Wolnosci co lud
                  wiodła na barykady..a w wyciągniętej nad głową ręce sztandar powiewa...a napis
                  trochę codzienną kawa zachlapany...ale da się odczytać ...."Jak nie dojechałam
                  do Oj" ;-}
                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 28.05.10, 20:20
                    pozostając w klimatach sobolowych ogonków i piór ptaków pod ochroną prawną,no i
                    lat...wiżualizacja
                    www.youtube.com/watch?v=zbR6YZs8hqs
                    • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 28.05.10, 20:23
                      pewnie mieli go wtedy za wariata...;-]
                      www.youtube.com/watch?v=2ZuzAA3tAz4&feature=related
                      • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 31.05.10, 10:29
                        prawie jak Orb, Orbital, Auterche czy co tam jeszcze "nowatorskiego"...
                        • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 31.05.10, 22:21
                          Pan coś rzuci na ruszt.Tak ciągle przy garach to ja nene...
                          Deser tylko dziś.
                          www.youtube.com/watch?v=rt66avmL0vk
                          www.youtube.com/watch?v=BL_22di4qNM
                          • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 01.06.10, 10:06
                            taki p.s. do niejednego pieca ale i do lullatone
                            wbrew pozorom jest to klip muzyczny.

www.youtube.com/watch?v=BxEb2FrQUbE
                            to tak dla rozpalenia pieca
                            a jak już chyci płomień, to można łagodniej, miarowo
                            www.youtube.com/watch?v=qc1FiK_i0rE
                            bardzo ładnie się pali w piecu tym
                            www.youtube.com/watch?v=hWGUnrIiOoI&feature=related
                            zwłaszcza na słuchawach

osobiście, bardzo... lubię jak to iskrzy
                            www.youtube.com/watch?v=vwbwDd6bYvs
                            niestety ktoś tu grzebnął pogrzebaczem i niby podpałka ta sama
                            ale płomień jakby inny ...w remiksie czy afazie?

ja wiem zbyt skocznie jak na poranek ale dziś potrzebuję,
                            nomen omem, dopalacza!

do własciwego płomienia dopowrócę niebawem

• drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 01.06.10, 10:15
                              wracam do NORMY!

idąc tropem wytopu z pieca powyżej
                              natrafiłem
                              na takie
                              Stendek - Mostse
                              o tu
                              parkink.net/#new
                              • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 01.06.10, 20:55
                                Brykietów dorzucił i poszet sobie.A tu mało kotła nie wysadzi. ;-}
                                Skorzystam i upichcę Danie Dnia.
                                Jak człek wnikliwy napatrzy się w ten wiżual,dostrzeże bez trudu aktualności na
                                temat pewnego lotu i wyczekiwane zaproszenie na działkę typy Złoty Strzał co to
                                jest dziś do pobrania u dealera Emeswuja.
                                I całe rzesze tam dziś ćpają.A moja dzisiejsza potrawka może wywołać
                                wzdęcia,nadęcia i zaparcia... ;P
                                www.youtube.com/watch?v=YlkQrib-l3Q
                                ps. Clintu Mansellu lubię,a muza z filmu boska jest .Amen.
                                • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 02.06.10, 09:56
                                  w rzeczy samej, w rzeczy samej
                                  kronos quartet
                                  POLI SIE JAK JASNY PIERUN!

jak uciekł? a to mu przy tym piecu nie polimy/robimy NA ZMIANY?

www.youtube.com/watch?v=9Cq_QO_4Cx4
                                  coś jak kamery patiomkinkowskie pana brezlyego
                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 02.06.10, 10:00
                                    na wczorajszej zmianie
                                    szukałem tego i znaleźć nie mogłem.
                                    znalazłem dzisiaj
                                    i jak widać z efektów pracy Twojej zmiany
                                    szedłem dobrym torem
                                    www.youtube.com/watch?v=IatFkUSpz70&feature=related
                                    • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 02.06.10, 15:37
                                      podtrzymuję ogień
                                      ppaatt1.wrzuta.pl/audio/0iGk2ou7tPB/negru_voda_-_dark_territory
                                      • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 06.06.10, 22:23
                                        drzejms-buond napisał:
                                        > podtrzymuję ogień
                                        >
                                        rel="nofollow">ppaatt1.wrzuta.pl/audio/0iGk2ou7tPB/negru_voda_-_dark_territory
                                        Cos takiego to tylko facet potrafi.Brykietów nawalił, negru voda w układzie się
                                        gotuje,a on z tego wszystkiego zrobił ścieżkę dźwiękową.;-}
                                    • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 06.06.10, 22:13
                                      drzejms-buond napisał:
                                      > i jak widać z efektów pracy Twojej zmiany
                                      > szedłem dobrym torem
                                      Idźcie Dżemsu też tą drogą
                                      w596.wrzuta.pl/audio/3FSUSVnvYub/requiem_for_a_dream_-_soundtrack_full_album
                                      • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 07.06.10, 09:27
                                        ulubiony ostatnio leitmotiv przy telewizyjnych wiadomościach
                                        które niemal w całości są wiadomościami z powodzi.

UWAGA!
                                        Dla tych co za Wielką Wodą...
                                        TERAZ MY JESTEŚMY ZA WIELKA WODĄ! a nawet w...
                                        • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 08.06.10, 13:31
                                          koza stara ale jara!
                                          www.youtube.com/watch?v=jBSdUCEN10c
                                          • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 08.06.10, 21:35
                                            Odgłosy jakby gotował koźlę w zabronionym mleku matki ...;-}
                                            • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 08.06.10, 21:55
                                              Taki plaster miodu dla zmysłów.Zaśpiew ich powoduje,ze mam przed oczami clubbing
                                              odbywający się w ulu.
                                              www.youtube.com/watch?v=GooW47wteYI
                                              www.youtube.com/watch?v=YMPF6lpM0XM
                                              www.youtube.com/watch?v=WLBlqL_8Xqc
                                              www.youtube.com/watch?v=ooFy7FXiY78
                                              Silnie sławni bendom.I to już niedługo.I dobrze! :-]
                                              • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 09.06.10, 09:43
                                                no, przyznaję! do pieca rzucić potrafią
                                                raz drewienko, raz koksu...

ja zaś odkryłem wczoraj DLA MNIE całkiem świeży rodzaj podpałki
                                                dobry! smakowy!
                                                www.youtube.com/watch?v=nlaJs3yjDqs&feature=PlayList&p=D315ACDE41F8CF42&playnext_from=PL&index=78&playnext=1

dodać muszę, iż przed chwilą włączyło mi się ablowe z projektorem,
                                                łącznie- BRZMI ZNAKOMICIE!
                                                ;]
                                                • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 09.06.10, 14:31
                                                  A jakby tak domiksować Scottu Walkeru,ktorego ja bardzo,bardzo....że ach !
                                                  Często złośliwa przekora wizualizuje Kermita de Froga.......;-}
                                                  www.youtube.com/watch?v=h0LHj3Xu9ac
                                                  www.youtube.com/watch?v=GYyOkQUyJZM
                                                  www.youtube.com/watch?v=FbpBxXEPQow
                                                  Właśnie zjadłam te trzy strawy i na dziś wymiękłam. :-]
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 09.06.10, 15:01
                                                    no dobra,jeszcze to;
                                                    www.youtube.com/watch?v=olTzHo9FU6M&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 10.06.10, 11:06
                                                    ten małorolny w city kojarzy mi sie od rasss z Ifigenią w Brooklynie
                                                    www.youtube.com/watch?v=E_eW0Y-tFAY
                                                    to skoro zmieniliśmy podpałkie
                                                    to ja zaintonuję tym...
                                                    (pierwsze nuty są zwodnicze!!!)
                                                    www.myspace.com/nicinnego
                                                  • brezly Ze sie wetne 11.06.10, 09:05
                                                    www.youtube.com/watch?v=_stSfQ-H7-Y
                                                  • viki2lav Re: Ze sie wetne 11.06.10, 09:08
                                                    ludzie, ja musze isc do pracy, a tu nie gasnie!!!!!
                                                  • drzejms-buond Re: Ze sie wetne 11.06.10, 10:28
                                                    to jedna z tych gwiazdek, która NIGDY NIEEEE ZAGAŚNIEEEE...

www.funtasticus.com/2010/01/29/stupid-animals/
                                                    ździebko oliwy ( Z DRUGIEGO TŁOCZENIA! )
                                                  • modliszka61 Re: Ze sie wetne 11.06.10, 15:33
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    rel="nofollow">www.funtasticus.com/2010/01/29/stupid-animals/
                                                    Oooooo,nieeeee !!!
                                                    Ale już mnie stąd S R I T E (jakżeś się pięknie przedstawił przed milionami
                                                    słuchaczy ;-D ) z tym PRAGNIENIEM do ubojni !
                                                    To porządny zakład.Tu się nie tnie kosztów!
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 11.06.10, 12:07
                                                    wkład kominkowy
                                                    dla ucha i oka przyjemny.
                                                    www.youtube.com/watch?v=O6FEB01V8TU

przyznam:płomień nie znany mi do dziś!
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 11.06.10, 14:28
                                                    o jeeeeeeeeeezuuuu!
                                                    i nie są to słowa na wiatr!

:-D)))))))

www.youtube.com/watch?v=l-05S4wtfA4
                                                    =====================================
                                                    ciekawe czy tego posta też mi wetnie?
                                                    podpisano: NIEZNANY
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 11.06.10, 15:44
                                                    O jednej takiej co zeżarła królewnę i przemienia się
                                                    www.youtube.com/watch?v=X-OtNMyufe8
                                                    ale za dnia jest już...no,...też tak samo
                                                    www.youtube.com/watch?v=YqV5KzbNYIQ
                                                    nie zawsze potrafię dostrzec przesłanie artystki....
                                                    może kiedyś....?
                                                    www.youtube.com/watch?v=e2BLpA0bhSE&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 14.06.10, 09:37
                                                    być jak Laurie Anderson?
                                                    też nie wiem o co artystce chodziło...ale ze 4AD? - zaskoczony.
                                                    www.youtube.com/watch?v=GHFCdviF6zU&feature=related
                                                    klasyk!

www.youtube.com/watch?v=EzCuOP46kpM&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 14.06.10, 09:58
                                                    uzupełniam gdyż nagle mi się przypomniało
                                                    www.youtube.com/watch?v=e9k61dfq-oc&feature=related

• modliszka61 Re: Z niejednego pieca 14.06.10, 11:08
                                                    To ja Ci za Laurie daję medal przy poniedziałku z rana :-}
                                                    Od zawsze na Hali wołam,że Laurie to człowiek renesansu i ja ją z kobiet
                                                    najbardziej.To hajcu trochę dodam.
                                                    www.youtube.com/watch?v=r3l9wwp_srg&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=DNxwj6ZK0hM
                                                    no i przecież o Amelii Earhart przecież....kiedyś już nadziałam na Hali...:-]
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 15.06.10, 09:51
                                                    z uwagi na instrumentarium bogate należy odnotować
                                                    i taką rozpałkę.
                                                    Nie, nie! proszę nie odrzucać z uwagi na nazwę
                                                    -te dwa się mieszczą w tym martenowskim piecu
                                                    jakby nie było - mainstreem
                                                    www.youtube.com/watch?v=oSzqNzfCgyo&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=7Lv3DmDY59k&feature=PlayList&p=706987BF87C78544&playnext_from=PL&index=6
                                                    to drugie fascynowało mnie dłuuuuuuuuuuugie lata.
                                                    w sensie, ze tak można zrobić i wydać to na płycie.
                                                    naiwnym dziecięciem wtedy byłem...
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 16.06.10, 09:27
                                                    porannie
                                                    www.youtube.com/watch?v=vcdvue8H8uk&feature=related
                                                    tytuł nie ma nic wspólnego z zawartością
                                                    pasuje do brezlowego
                                                    "kontrast miedzy tytułem utworu..."

rozumiem, żeś panna jeszcze za ruską granicą?
                                                    znalazłem tajne przejscie! gdybyś chciała uciec

www.youtube.com/watch?v=LVIIE88sDOU&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 16.06.10, 10:04
                                                    drzejms-buond napisał:

> rozumiem, żeś panna jeszcze za ruską granicą?
                                                    > znalazłem tajne przejscie! gdybyś chciała uciec
                                                    >
                                                    >
                                                    rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=LVIIE88sDOU&feature=related
                                                    Że tak powiem filozoficznie,cytując wielkich : "Spieprzaj,dziadu :-D"
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 16.06.10, 10:16
                                                    Jako hegemonka Pieca i zdunka jego,ujawniam,kto tu dziś dokłada.
                                                    Tu dokładam dziś ja.Davida Thomasa dokładam,któremu wierna jestem lat 30 już i
                                                    nadal nie mogę się na niego napaczeć i nasłuchać.Bo on mi w głowie dobrze układa
                                                    i nigdy się na nim nie zawiodłam,i chciałabym,żeby mi się kiedyś przyśnił,bo sen
                                                    pozwala na wiele rzeczy nieprzyzwoitych.
                                                    Jeeeezu,jaki on cudny !!!
                                                    www.youtube.com/watch?v=1hFTTEC7BDY
                                                    www.youtube.com/watch?v=gA6NI451ADs
                                                    www.youtube.com/watch?v=M0CQVOlDLMw
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 16.06.10, 10:25
                                                    Ale przez to Pere Ubu,z którym to on związany jest,to przez ten związek miałam
                                                    dużo nieprzyjemności od:rodziny,sąsiadów i znajomych o innych orientacjach.
                                                    Ale ja wiem,ze dla miłości trzeba wiele wycierpieć,bo ona,ta miłość sprawiła,że
                                                    jestem mądra,wrażliwa i inteligentna na modłę nut.
                                                    www.youtube.com/watch?v=zKDAgKCtJO8
                                                    www.youtube.com/watch?v=Seif2hB88jM
                                                    www.youtube.com/watch?v=-jt5-SVAHbo
                                                    www.youtube.com/watch?v=2tct4KhTkuM
                                                    Chodźcie i jedzcie z niego fszyscy.
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 16.06.10, 10:49
                                                    A ktokolwiek zbezcześci mi Davida,niech go pożre lew,krokodyl i hipopotam.
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 16.06.10, 12:44
                                                    ja właśnie czekałem kiedy padną te słynne na świat słowa
                                                    "pere ubu ad astra"
                                                    to na te drugo nóżkie wiadomo co paść musi

www.youtube.com/watch?v=sV9CbKFmiKY
                                                    zastanowiła mnie jednakowóż ta odmienna płeć sąsiedzka...
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 16.06.10, 14:27
                                                    A mnie ta płeć sąsiedzka co to Bound pokazuje,nie zaciekawiła.
                                                    Zęby szczerzy gupjo i lepiej niech mi się nie przyśniwa.
                                                    Ani razu. ;-} Duńczyk jeden.
                                                    CO chyba ściele się zdradziecko....a napominałam,żeby cug lekki zostawić.
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 18.06.10, 16:23
                                                    dj61+m61=agreement souls
                                                    www.youtube.com/watch?v=qnaVQ37TwsQ
                                                    www.youtube.com/watch?v=-yYAdmamA8c
                                                    www.youtube.com/watch?v=crJlogkdjB8
                                                    www.youtube.com/watch?v=46HEC4brycA
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 10:08
                                                    yhmm
                                                    lato!
                                                    www.youtube.com/watch?v=mxHyw4APhVA&feature=related
                                                    czyli zamiana pieca na ognisko przydomowe
                                                    i spiewy nocne przygitarowe...
                                                    okiej!
                                                    www.youtube.com/watch?v=Rbbt2wel8PM
                                                    albo
                                                    www.youtube.com/watch?v=92TNIIbaBOo&feature=channel

• drzejms-buond piec pierwszej wody 21.06.10, 11:17
                                                    aż gra muzyka!

www.telegraph.co.uk/science/science-video/7839269/Sun-flare-noises.html
                                                    a świerszcz w kominie
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 12:28
                                                    no to jak lato i śpiewy przygitarowe to tylko....
                                                    www.youtube.com/watch?v=eCCmKDNKpKA
                                                    www.youtube.com/watch?v=2aokwGkcJoQ
                                                    tylko dla wybrańców ;-}
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 13:03
                                                    noooo, całkiem jak moje granie lat temu...
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 13:38
                                                    Tosz zastrzegałam,ze to tylko dla wybrańców. ;-DD
                                                    Dziś: dziczyzna-strawa mało tłusta i o wysokich walorach smakowych
                                                    www.youtube.com/watch#!v=n5hJ8LFMCbI&feature=related
                                                    bardzo zdrowa
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 15:38
                                                    ałć! bolało!
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 17:37
                                                    Bolało? Ojojoj!
                                                    Snadź mospan sobie od kogo to śrutem wziął? Abo łapę w potrzask wraził ?
                                                    Może podmuchać ?
                                                    ;-}}
                                                  • olo53 Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 18:57
                                                    Tak
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 21.06.10, 19:37
                                                    Ojojoj!Luto mnie.Domnimam się,acz niebacznik wraził nos do czegosi.I Waćpana
                                                    śrut zmacał i naznamionował? Ato osromocon obległość miewa?
                                                    Nim na ożogu wyjadę,nadziewam się ,aże się rozstęka. ;P
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 22.06.10, 09:35
                                                    o jezu...
                                                    za gorąco przy tym piecu- językami zaczynamy mówić

azaliż prawdą jest jakoby...
                                                    www.youtube.com/watch?v=z_4AxzvhCPY&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 22.06.10, 21:29
                                                    A cóż to za mizerota majaczy za szybką duchówki ?
                                                    Kto małego Dżemsika na trzy Zdrowaśki zamknął ku ozdrowieniu?
                                                    On nie chory,ino zmizerniały.Młodzieniaszki często mają podkrążone oczka.
                                                    Od ambasadorów pieca etykieta dyplomatyczna wymaga na trochę inną nutę.
                                                    www.youtube.com/watch#!v=6mEVsmeDknA&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 23.06.10, 10:06
                                                    przy takim ogniu
                                                    ZAWSZE!
                                                    ZAWSZE!
                                                    to...
                                                    www.youtube.com/watch?v=I4FkncWeIRs
                                                    auuuuuuuuuuuuuuuu!
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 23.06.10, 10:15
                                                    Wyjmy.Poczujmy się o miliony lat młodsi. ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=IE2B1noiNGY&feature=related
                                                  • brezly Re: Z niejednego pieca 23.06.10, 10:18
                                                    A kuzyni to tak spiewajo:

www.youtube.com/watch?v=xo2bVbDtiX8
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 23.06.10, 10:24
                                                    walenie na skrzypcach? łaaał!

można też tak
                                                    www.youtube.com/watch?v=4bXxjmEuUvM
                                                    a propos szeolu z innego pieca
                                                    www.youtube.com/watch?v=QpVRP3ibQPc

• drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 23.06.10, 17:01
                                                    a tymczasem w innym piecu diabeł pali
                                                    www.youtube.com/watch?v=Cg0cmhjdiLs&feature=PlayList&p=881EE8F74D2813CC&playnext_from=PL&playnext=6
                                                  • modliszka61 Re:LOGO pieca :-} 23.06.10, 21:27
                                                    Oświecenia doznałam ! To nasze logo z motywem Matki Założycielki. ;-}
                                                    img443.imageshack.us/img443/982/img5417.jpg
                                                    com je od zatracenia ocaliła.
                                                    Wraz z instrukcją BHP.
                                                  • drzejms-buond Re:LOGO pieca :-} 24.06.10, 10:40
                                                    przysiądę więc SCHNELLEM przy DECKLU
                                                    osuszyć się nieco
                                                    zmokłem dziś niczym kura zielononóżka.
                                                    smętne portki suszą się przed farelką biurową

RZołnież papierowy dostraja
                                                    player.iplex.pl/1714/papierowy_zolnierz.html

• modliszka61 Re:LOGO pieca :-} 24.06.10, 20:13
                                                    No niee,kolanami świeci teraz przed Antoniuszem i Dziewiarzami !
                                                    No,dobra,zawsze to chłop.Niech Deckel odsunie ostrożnie,garść rumianku wrzuci i
                                                    nasiadówkę zrobi,bo będzie na śmieszną chorobę jeszcze biegał,pokapując po
                                                    trochu i stękając boleśnie.
                                                    RZołnierza nie widać.
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 24.06.10, 20:20
                                                    lekko ,łatwo i przyjemnie
                                                    www.youtube.com/watch?v=arMuf_BQzKk
                                                    www.youtube.com/watch?v=g2IIi9FPTrQ
                                                    www.youtube.com/watch#!v=Iph6G19FnnQ&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 25.06.10, 09:38
                                                    RZołnieża nie widać bo
                                                    a) za granicą odbiirca jest
                                                    b) ma zablokowane okenko wyskakujące
                                                    (rozchodzi się o radzieckie filmidło "Papierowy Żołnierz",
                                                    który na portalu iplex pisany jest raz przez Ż razu innego przez RZ
                                                    ale w tym się cala rzecz macała
                                                    że
                                                    klimat tegoż obrazu jakby RZywcem z Piasków Paninych

co do LOCO- bardzo! powiem po dwakroć BARDZO BARDZO
                                                    chociaz na hasło LOCO
                                                    reaguję tak
                                                    www.youtube.com/watch?v=zAlNrtcPCLw

• modliszka61 Re:z niejednego pieca 26.06.10, 14:37
                                                    Ależem sobie odtańczyła lokowatych cyprysow!
                                                    Trochę mało było,więc w temacie układania loków dodaję i idę dotańczyć.
                                                    www.youtube.com/watch?v=mzgjiPBCsss
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 26.06.10, 14:45
                                                    www.youtube.com/watch#!v=0tRwJCyPSpw&feature=related
                                                  • yeri8 Re:z niejednego pieca 27.06.10, 22:29
                                                    dorzucam do pieca, zawsze rozjaśniał mi myśli :-)

www.youtube.com/watch?v=xM6V_WX8TmM&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 28.06.10, 10:10
                                                    Ałć! Bolesna ta IKEA
                                                    mnie zawsze przyciemniało myśli. może to przez frędzle u tego carpeta

• modliszka61 Re:z niejednego pieca 28.06.10, 10:51
                                                    W tych dziewczynach TRZEBA się zakochać .Nie ma innego wyjścia.Kto tego nie
                                                    zrobi,niech lepiej nie przyznaje się ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=nmFQonlsS3k
                                                    www.youtube.com/watch?v=aueNQCAx7fA
                                                    www.youtube.com/watch?v=E0PT7gvqJyY
                                                    www.youtube.com/watch?v=x-bMkpOXFog
                                                    www.youtube.com/watch?v=tu3EcAHdHlE
                                                  • yeri8 Re:z niejednego pieca 28.06.10, 12:13
                                                    na mnie spłynęło uczucie. kiedyś, w piątek, tak zwyczajnie ;-))
                                                    www.youtube.com/watch?v=18MX0KAaQmw
                                                    ale tu też mam uczucia:

www.youtube.com/watch?v=I4s9ddLoFAM&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=i82MXuIHEOY

itd. ;-)))
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 28.06.10, 13:02
                                                    skoro tniemy temy nożamy...

www.youtube.com/watch?v=_1xplddbEnY
                                                  • yeri8 Re:z niejednego pieca 28.06.10, 16:41
                                                    ooo, szuper.niskie rejestry dobrze mi robią :-
                                                    mam dla niej fajnego kolegę ;-))
                                                    www.youtube.com/watch?v=9_HceU2H-yw&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 29.06.10, 10:03
                                                    kto powiedział sylvian, kto powiedział???
                                                    no łał przecież. ale myślałem, że to ZA GRZECZNE
                                                    więc nie dawałem.
                                                    w tym duecie najbardzobardzo!
                                                    www.youtube.com/watch?v=x1YkHJJi-tc
                                                    co do niskich rejestrów
                                                    A MAAAAAAAAAASZSZSZ!
                                                    www.youtube.com/watch?v=D8cviwNdnQI
                                                    dobrze ci?
                                                    ;]
                                                  • yeri8 Re:z niejednego pieca 29.06.10, 14:22
                                                    dzięki ;-)
                                                    tak, tak :-)i z Frippem :-)
                                                    skoro droga prowadzi na wschód
                                                    www.youtube.com/watch?v=b_s6UwAzqjs&feature=related
                                                    w czasie podróży, można najprościej
                                                    www.youtube.com/watch?v=NlQGtLo4T6M&feature=related
                                                    ale nie trzeba ;-))
                                                    udanych urlopów
                                                    :-)
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 30.06.10, 08:18
                                                    Niee,żeby na koniec zrobiło mi się nieprzyjemnie....
                                                    Każdy widzi to co chce zobaczyć i słyszy to,czego pragnie. ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=IE3TIy1VoMs
                                                    www.youtube.com/watch?v=MqNhu8CwHEs
                                                    www.youtube.com/watch?v=1jaRA6nGyUg
                                                    www.youtube.com/watch?v=wlYBPuHeZxw
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 30.06.10, 09:47
                                                    kierunek na wschód?
                                                    bardzo dobry- "tam MUSI BYĆ JAKAŚ CYWILIZACJA"
                                                    amon tobin mam na płycie, niech ktoś powi NA KTÓREEEEJ???? bo mi się chce!

kwaśność poranka

www.youtube.com/watch?v=jTxbPXatNMY
                                                    choć i na północy w miechy dują!
                                                    www.youtube.com/watch?v=6cuI39zYSY8

• drzejms-buond Lee Piec 01.07.10, 09:59
                                                    www.youtube.com/watch?v=aphg0sj--hc
                                                  • modliszka61 Re: Lee Piec 01.07.10, 20:20
                                                    W lee piecu najwłaściwiej rozpalić zmysły rytualnym tańcem.Niniejszym to
                                                    czynię,bez tej płytkiej zadyszki co to zdradza tancerki lichego gatunku.Ha!
                                                    www.youtube.com/watch?v=9T1hAUH6Vjw
                                                    www.youtube.com/watch?v=1MCXTL22xeU
                                                  • drzejms-buond Re: Lee Piec 02.07.10, 12:56
                                                    modliszka61 napisała:

czemu ja TEGO zera nie znałem?
                                                    wyśmienite!
                                                    znałem inne zero
                                                    www.youtube.com/watch?v=dQZ7JUhQR-c
                                                    które ZAWSZE łaczyło mi się z tym cinematiciem
                                                    www.youtube.com/watch?v=SL2lGupTI04
                                                    tak więc zestawem
                                                    trafione w ZERO!

• drzejms-buond Re: Lee Piec 02.07.10, 14:31
                                                    tropem króliczka ...znajdując to
                                                    lee piec!
                                                    www.youtube.com/watch?v=ewlfu6e6AyU

• yeri8 Re:z niejednego pieca 02.07.10, 07:53
                                                    z jakiego powodu nieprzyjemnie ?
                                                    nic personalnie, co ode mnie, proszę nie odbierać,
                                                    bo nic do nikogo nie zostało wystosowane.
                                                    można słuchać od początku i
                                                    widzieć słowa takimi jakimi są. to od razu będzie milej :-)
                                                    Pan Tobin bardzo fajny, reszta też.
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 02.07.10, 10:16
                                                    Ekhem,ekhem! Nic ,Jerinko nie zostało źle odebrane .To była taka szyfrowanka i
                                                    igraszka,sygnowana nickowym moim podpisem ;-D.Taki rebusik to był.
                                                    Ino trochę miałam zastrzeżeń do tych sedesów przeplatanych z 4 tonami
                                                    modliszek....bo ja jestem wrażliwa na zapachy...;-} Z drugiej zaś strony,gdybym
                                                    przyjmowała cudze opinie o sobie.....tobym miała tak:
                                                    www.youtube.com/watch?v=zr1b5iQesdw
                                                    a mam tak :-} :
                                                    www.youtube.com/watch?v=13Z4yz1ZSdg
                                                    Więc gotuj,gotuj w piecu,bo strawy Twoje pięknie pachną. :-}
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 02.07.10, 13:01
                                                    cudne te kołale.
                                                    w ogóle ten wątek cudnym jest
                                                    -dodaję do ulubiońszych i uwybitniooonych.
                                                    amen!
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 03.07.10, 14:12
                                                    ahuwale ka nane huna ;-DD
                                                    jaka słabość,taki grzech-nie dziwi nic
                                                    jaka pościel,takie sny-nie dziwi nic
                                                    jaki palacz,taki piec-nie dziwi nic
                                                    nawet to co jest...
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 05.07.10, 11:56
                                                    Hedoniści to obrzydliwość wynikająca z dzieła Szatana.
                                                    Wystrzegajcie się ich !
                                                    "To są tacy,dla których w życiu ostatecznym nie będzie nic innego jak tylko
                                                    ogień.I daremne będzie to,czego na nim dokonali,i bezużytecznego uczynili."
                                                    (Sura Hud,15-16,[11:15-16])

www.youtube.com/watch?v=8-Gyb2npvXk
                                                    www.youtube.com/watch?v=3MniDJXcHsc
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 05.07.10, 14:30
                                                    na taką, kobiecą , postawę samce reagują zwykle takimi dźwiękami
                                                    www.youtube.com/watch?v=LtipXR87Q3A
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 05.07.10, 20:57
                                                    Będąc młodą katechetką,przypętał się do mnie raz pacjent i zagaił :"Wyć
                                                    muszę".Spojrzałam,a tu jakby król Nabukadnesar co mu się likantropia
                                                    rzuciła.Pouczyłam go przed zabiegiem temi słowy :jeśli twoje oko cie
                                                    gorszy,wyłup je i odrzuć od siebie.Pożyteczniej jest bowiem dla ciebie,żebyś
                                                    stracił jeden ze swych członków,niż żeby całe ciało zostało wrzucone do Gehenny
                                                    .Także,jeśli twa ręka cię gorszy,odetnij ją i odrzuć od siebie.Pacjent się
                                                    trochę wzbraniał,więc chwyciłam łyżkę do opon i wyłupiłam pożądliwe
                                                    oko,utrąciłam łapczywą rękę i inne unknown organs .W uszy napchałam waty
                                                    szklanej ze słowami gromiącymi: czy mówiłam kto ma uszy,niechaj słucha?
                                                    Powstałe uszczerbki sfastrygowałam catgutem i pokropiłam wodą święconą.
                                                    Na koniec postraszyłam Dziadem
                                                    www.youtube.com/watch?v=xuYZbYtAl9A
                                                    Pacjent pozostawił rewanż na parapecie.
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 06.07.10, 10:30
                                                    ;]

widzę, że drewienka już PORĄBANE jako ten obrazek.
                                                    myślę ze zamiana pieca na WKŁAD KOMINKOWY, z widokiem (obrazkiem)
                                                    jest całkiem na miejscu...

był już jeden taki co wyłupywał...
                                                    www.youtube.com/watch?v=rpsBKPxw4QM

• modliszka61 Re:z niejednego pieca 06.07.10, 21:15
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    >
                                                    > był już jeden taki co wyłupywał...
                                                    Dziada bojam się.
                                                    www.youtube.com/watch?v=d-JuGewOvQY&feature=related
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 06.07.10, 21:17
                                                    A o tym często myślę .I bardzo lubię.
                                                    www.youtube.com/watch?v=OFZ5ryNwlII
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 07.07.10, 10:02
                                                    a skąd wiedziała, że Stina to ukochana moja tajna?
                                                    lightheaded PRZE-proszęjapani-PIĘKNE!
                                                    rozsyłam gdzie popadnie!
                                                    dzięki!
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 08.07.10, 07:55
                                                    drzejms-buond napisał:

> a skąd wiedziała, że Stina to ukochana moja tajna?
                                                    Jakżem poznała ? Normalnie.Po oczach.Też wyłupanych.Od wpatrywania się,aby do
                                                    niego zapałać namiętnością i popełniania cudzołóstwa w sercu.
                                                    Oczka Wam się od tego pourywały ! Tym misiom.....
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 08.07.10, 08:16
                                                    www.youtube.com/watch?v=ztGFoaaiLIk
                                                    www.youtube.com/watch?v=uHJ2ewywB2s
                                                  • drzejms-buond Re:z niejednego pieca 09.07.10, 09:29
                                                    na takie FIRDUM DICTUM
                                                    mogę tylko tak,
                                                    z życzeniami STU LAT
                                                    www.youtube.com/watch?v=JGM5pvdEhHo&feature=related
                                                    szerokich po horyzont horyzontów
                                                    i inwencji instrumentalnej
                                                    (osobisty mój PRZEBÓJ tego roku!)
                                                    www.youtube.com/watch?v=yHvzR6ZHres
                                                    się żegnam gdyż dziś odchodzę od paleniska...
                                                    zagaszając piec z płomieniem powolnem...
                                                    po co palić gdy żar z nieba?
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 09.07.10, 20:28
                                                    W odzewie przeżegnałam się też.Po swojemu . I obmywam piec wodą świętą.
                                                    www.youtube.com/watch?v=4R7t8CsLrr8ALOHA!
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 09.07.10, 20:29
                                                    ups..;-] żem nie porozdzielała
                                                    www.youtube.com/watch?v=4R7t8CsLrr8
                                                    ALOHA!
                                                  • modliszka61 Re:z niejednego pieca 17.08.10, 15:12
                                                    Drugi palacz pożądany...;-{
                                                    img213.imageshack.us/img213/8999/img6545j.jpg
    • olo53 Re: Z niejednego pieca 17.08.10, 15:44
      W sumie uwazajcie na blaszkowe, zwlaszcza przypominajace golabki, tylko
      rurkowe:)
      • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 18.08.10, 08:59
        Trafiłeś na fachmankę w dziedzinie.;-P
        Czerwone-nigdy,czerwieniejące-jak najbardziej.
        Czarcim jajom-stanowcze "nie!".Chociażby rosły w czarcim kręgu,niby,że tam
        czarodziej tańczył i nie w pobliżu malinowego chruśniaka.;-}
        www.youtube.com/watch?v=4CdzjY3Hetk&feature=related
        • olo53 Re: Z niejednego pieca 18.08.10, 11:19
          W tym no niedokladnie Lesmianowym ale brzezinowym rosna czerwone
          kozaki,obok maslaki, sosik pycha. Kurki choc blaszkowce i stadami rosna
          sa do jajecznicy, o kurcze rozmarzylem sie:)
          • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 18.08.10, 11:46
            Kurki blaszkowe ustępują kolczakom obłączastym,co mają zamiast karteczek igiełki
            nietrwałe.
            Bardzo chrupiące grzybki.
            Pan zaraził rozmarzeniem.:-]
            • olo53 Re: Z niejednego pieca 18.08.10, 11:53
              Ales mnie natchnela:)
              • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 18.08.10, 12:01
                palymy, czy jak???
                taka tam rozpałka

www.youtube.com/watch?v=tvPpCECOcuM

witam się oczywiście uprzejmie
                • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 18.08.10, 16:16
                  drzejms-buond napisał:

> palymy, czy jak???
                  > taka tam rozpałka
                  Nawzbierało się we mnie,nawzbierało...
                  Nie da rady inaczej zapuścić pieca,jeżeli się nie lugnie tym ,co zawsze
                  podnosi.Wszystko i wszystkich.Lubię tą pobudkę,lubię wyjątkowo.
                  www.youtube.com/watch?v=EjAsyMj-oQc
              • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 18.08.10, 16:09
                continuo.....przepyszny,chrupiący,o orzechowym posmaku....bogowie nieraz
                spożywają wbrew zakazowi ludzkiemu...;-}}
                img704.imageshack.us/img704/5598/s5001130.jpg
                • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 19.08.10, 10:11
                  czy po zjedzeniu onego WAKE UP jest możliwy?
                  już kiedyś wrzucałem do pieca ale na łejkap proponuję kolegów
                  prodigy....
                  wolno, wolno aż w minucie trzydzieści...
                  www.youtube.com/watch?v=ABqh9N-Mw5E&feature=related
                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 19.08.10, 15:14
                    drzejms-buond napisał:

> czy po zjedzeniu onego WAKE UP jest możliwy?
                    Skoro bogowie i gat.mantis nieraz spożywają,doświadczają zatem WAKE UP ;-}
                    Nigdy zaś tego rodzaju:
                    www.youtube.com/watch?v=_mej5wS7viw
                    tudzież braku WAKE UP....
                    www.youtube.com/watch?v=ncaNlxvTFzg
                    Dżizas,jak ja ich lubię,kiedy to niezbędne są reorganizacje synaps...:-}
                    • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 19.08.10, 15:24
                      Penludum podsłuchuję,lecz cudowi-prodigowi ślubowałam
                      ....czasami pozwalam sobie na szybki skok w bok ;-}
                      • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 20.08.10, 09:44
                        że co??? Tylesmy tego koksu do pieca wrzucili a ja dopiero teraz dowiaduję się o
                        ślubach względem Prodigy???

SIOSTROOOOOO MAAAA!
                        :]

od czasu gdy zobaczyłem to
                        www.youtube.com/watch?v=Di9OBlcCiDk
                        w mtv szczęka opadła i do tej pory szukam resztek uzębienia.
                        ach jakaż to była przyjemna rewolucja
                        • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 20.08.10, 13:57
                          Old Surehand do Winnetou
                          -A mieu to poruszyło,gdy po raz pierwszy usłyszałam Pandemonium.Działanie
                          injekcyjne nastąpiło w momencie wchłonięcia Breathe i ciało wiedziało z miejsca
                          co ma robić.To było jak godsend,bo z ciśnieniem w arteriach nieraz agonalnie.A
                          tu takie przesłanie !!!
                          i wcale nie poczułam się ofiarą,ino dzieckiem szczęścia,muzo-somatycznie
                          uzależnionym.
                          Ponieważ z natury jestem bardzo łagodna,a częste inwektywy pod ich adresem
                          słyszałam od wielu,nie stosuję przemocy w proponowaniu.
                          no,ale teraz....teraz to fszystko zmienia....;-DDD
                          Na rolki ich najczęściej zabieram ze sobą.I duch,i ciało wtedy ochocze. ;-}
                          Hołk i ave !
                          www.youtube.com/watch?v=6_PAHbqq-o4
                          • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 24.08.10, 20:02
                            A to mój łejkap w dni parzyste.
                            www.youtube.com/watch?v=JJ2Op2UCozg
                            • olo53 Re: Z niejednego pieca 24.08.10, 21:31
                              Przepieky, jestem zachwycony,dzis ogladalem jak bocki sie namawialy i
                              do cieplych krajow odlecialy, piekny widok, tez bym odlecial:)

;0
                              • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 24.08.10, 22:03
                                To sen nielota.
                                Pozostało Ci.....
                                img535.imageshack.us/img535/3543/wybory155.jpg
                                do wiosny dasz radę ogarnąć...pełno mam
                                img839.imageshack.us/img839/8509/wybory109.jpg
                                img830.imageshack.us/img830/9025/wybory172.jpg;-P
                                • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 25.08.10, 11:23
                                  o tak , można jak bocian można
                                  jak sójka
                                  o tak...
                                  www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY
                                  • olo53 Re: Z niejednego pieca 25.08.10, 22:22
                                    Fakt ostati nielot jestem taki Dodo:)
                                    • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 25.08.10, 23:15
                                      W nieparzyste dni do łejkapu zachęca mnie Sa Re Ga Ma
                                      www.youtube.com/watch?v=a2IkQhxisDs
                                      • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 26.08.10, 15:59
                                        przykro wrzucać ale dzis dręczy mnie to
                                        www.youtube.com/watch?v=oSzqNzfCgyo
                                        • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 28.08.10, 21:34
                                          Alesz Drzemsu dał nuty straszące...
                                          Na pogotowiu Ci to zrobili? ;-}
                                          Odczyniam :-}!
                                          www.youtube.com/watch?v=GKQvujyAplU
                                          • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 30.08.10, 10:40
                                            globus, rwanie kości i ogólne zapalenie człowieka...
                                            ;;;;;
                                            www.youtube.com/watch?v=X-qov7Ctmkc
                                            zasnąłem dziś o szóstej rano
                                            ;[
                                            • drzejms-buond Re: Z bardzo wielu pieców 31.08.10, 10:11
                                              ciekawe zjawiskowo
                                              niecierpliwym przerzutkę się zaleca do ok. 2:20

www.youtube.com/watch?v=WYQb77VIZ0Q

• modliszka61 Re: Z bardzo wielu pieców 31.08.10, 17:59
                                                drzejms-buond napisał:
                                                > niecierpliwym przerzutkę się zaleca do ok. 2:20
                                                Cały Drzejms,cały on....
                                                Łajki nie dokończył,zdjęć moich też,muza za wolna....
                                                Daję głowę,żeś i bezdzietny. ;-}}}
                                                www.youtube.com/watch?v=vUTW0wbjhxk
                                                www.youtube.com/watch?v=ln5A1o-0x4A
                                                • drzejms-buond Re: Z bardzo wielu pieców 01.09.10, 14:46

brrrrrrrrrrr...
                                            • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 31.08.10, 17:35
                                              drzejms-buond napisał:

> globus, rwanie kości i ogólne zapalenie człowieka...
                                              > ;;;;;
                                              > zasnąłem dziś o szóstej rano
                                              > ;[
                                              Pan to umie zachęcić! Brawo! ;-} A nam z Felicjanem dawno te rzeczy wywietrzały
                                              z głowy .

> www.youtube.com/watch?v=X-qov7Ctmkc
                                              Zafrappowanam... ,nie znałam.:-]
                                              • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 01.09.10, 14:45
                                                całkiem niespodzianie, zupełnie nie wiedzieć skąd
                                                wczoraj, dokładnie gdy wklejałem na wielkim banerze cyfrę JEDEN
                                                pojawiło się i trwało jeszcze gdy wklejałem wielką literę
                                                WU,
                                                mało tego, NIGDY wcześniej się to nie pojawiało
                                                a dodać muszę, że trwa do dziś
                                                TO COS.
                                                www.youtube.com/watch?v=YF_ESqYuhSQ
                                                • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 02.09.10, 00:00
                                                  TO się zawsze pojawia nie wiadomo skąd.Najczęściej podczas wykonywania banalnych
                                                  czynności.Gdy wylądował ja....jadłam kanapkę....
                                                  Też mam poczucie nieziemskości. ;-}
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 02.09.10, 00:01
                                                    www.youtube.com/watch?v=1QCOgKDR6kA
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 02.09.10, 14:57
                                                    radioradio no no no...
                                                    ;]
                                                    a ja z radia przechodze do kina.
                                                    będzie to tzw. TRÓJBÓJ!
                                                    zaczęło się od trailera tego
                                                    www.youtube.com/watch?v=_0CR2N4xbfQ
                                                    wyśledziłem autora muzyki
                                                    www.youtube.com/watch?v=ooxP2eBzpbY
                                                    a potem znalazłem to
                                                    www.youtube.com/watch?v=iSi7TsYbu4I
                                                    i zaczęło mnie boleć gardło. no po prostu ścisło go..je...jego, tego gardła
                                                    znaczy...!
                                                    ja nie wiedziałem , ze tak można...
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 03.09.10, 20:58
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    > i zaczęło mnie boleć gardło. no po prostu ścisło go..je...jego, tego gardła
                                                    > znaczy...!
                                                    > ja nie wiedziałem , ze tak można...
                                                    Można,Drzimi,można,a nawet trzeba! Mężczyzna ma dwa bieguny energii:męskiej i
                                                    żeńskiej i dobrze jest,gdy tego świadom.Korzystne dla niego jest kontaktowanie
                                                    się z każdym z nich.Być mężczyzną przez całą dobę to niepotrzebne zobowiązanie .
                                                    Rozwijać w sobie kobiece wartości-tak!
                                                    Naśladować kobiety-lepiej nie!
                                                    :-}
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 03.09.10, 21:02
                                                    to ja też trzy w jednym,bo tęsknica za kontynentem przeogromna...:-{
                                                    www.youtube.com/watch?v=dIiKqMciSsg
                                                    www.youtube.com/watch?v=kcTjFbQMGs8
                                                    www.youtube.com/watch?v=pdwHegyWtwQ
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 06.09.10, 10:58
                                                    i ja teraz nie wiem czy jest to tęsknica za Maroko czy bardziej za
                                                    FRANCUSKO BRZMIĄCĄ PIEŚNIĄ?

mamtalent.plejada.pl/36882,wideo,,195785,mam_talent_-_kto_nie_widzial__ten_traba,aktualnosci_detal.html
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 06.09.10, 18:52
                                                    Za afryckim kontynentem ta tęsknica.Tam też z francuska nucą.
                                                    TV to ja wcale a wcale. Alem nie trąba.Sama wole sobie robić przepierki.
                                                    www.youtube.com/watch?v=VqE7X3egDmo&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 07.09.10, 10:03
                                                    no czemu mi się to przypomniało? no czemu????

www.youtube.com/watch?v=2Z4T81ZvpXE
                                                    chociaż to... to bardziej!
                                                    www.youtube.com/watch?v=AIT1w6PrAmc&feature=related
                                                    to chyba przez te pralkie...?
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 08.09.10, 09:30
                                                    Gdybym była Bondem i gapiła się w tubę o pralce,mój wzrok padłby na godz 15.30 monitora.Mając w pamięci rdzennych mieszkańców Afryki nucących po francusku,dodałabym do nich mc Solaara,który pochodzi z Senegalu (Western Afrika) i nuci w pierwszej pieśni też o westernie,ino tym bardziej westernowatym.Ta concubina hemoglobina by mnie natchnęła na tej 15.30.Poza tym w tych trzech pieśniach występuje motyw przecieru pomidorowego i produktu z niego przetworzonego ,w formie zupy.L.U.C. próbuje na modłę dziewiarską tu zaistnieć.
                                                    www.youtube.com/watch?v=9CWQfDCzBdA&feature=related
                                                    Jest jeszcze inne wytłumaczenie Twojego natchnienia,ale NIE WIERZĘ,że Ty tego Solaara tak normalnie do pralki......
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 08.09.10, 12:03
                                                    pralka->wirówka->krew->hemoglobina.. te sprawy
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 08.09.10, 12:28
                                                    dostanięte dziś od Mr Meeble'a
                                                    www.youtube.com/watch?v=kUlmXvpgIfA
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 08.09.10, 13:31
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    > pralka->wirówka->krew->hemoglobina.. te sprawy
                                                    Preferencje żywieniowe wampyra eksperymentującego z dopalaczami różnorakich frakcji ?
                                                    Lunch podano...
                                                    www.youtube.com/watch?v=qBy1NUHi1I8
                                                  • drzejms-buond zimność pieca 15.09.10, 12:12
                                                    www.youtube.com/watch?v=LxKWcAPOHU0&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: zimność pieca 15.09.10, 12:20
                                                    www.youtube.com/watch?v=M8ThB4uCYp4&NR=1
                                                    www.youtube.com/watch?v=XliOko5xrr0&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=qESQa8UHCTw&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: zimność pieca 15.09.10, 14:26
                                                    zimność to zimność
                                                    potem się wezwie serwisanta ;-]
                                                    www.youtube.com/watch?v=T4N0PWu4Mb0
                                                  • modliszka61 Re: gorącosc pieca 16.09.10, 11:28
                                                    Dla użytkowników abonamentu z opcją maski.
                                                    www.youtube.com/watch?v=5xgPgbTMQI8
                                                    www.youtube.com/watch?v=gcP7pcL7u7A&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re: gorącosc pieca 16.09.10, 11:38
                                                    łaaał. gorąc na twarz buchnął! klimakterium?
                                                    8-x)

coś takie Dead Can Dance ale bardzo..bardzo....
                                                  • modliszka61 Re: gorącosc pieca 16.09.10, 12:28
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    > łaaał. gorąc na twarz buchnął!
                                                    A po co dźwiczki uchylał?! Abonamentopajęczarz jeden.

klimakterium?
                                                    Nie załanczam.Zmysły ogupja. ;-}
                                                  • modliszka61 Re: gorącosc pieca 16.09.10, 12:31
                                                    Brendan jak już coś upichci,to upichci...
                                                    Racjonalne żywienie i prezencja strawy najprzedniejsza.Dla wszystkich.
                                                    www.youtube.com/watch?v=rDCkesiZr48&feature=related
                                                    www.youtube.com/watch?v=QlR49gSniMw
                                                  • drzejms-buond Re: gorącosc pieca 16.09.10, 13:31
                                                    ale ja jeszcze przy rozpałce Jocelyn siedzę. No tak się zachwyciłem tą romejoenddżuljet,
                                                    że słucham i słucham i słucham a brendana i owszem znamy
                                                    a ja nawet nie wiem czy to jocelyn, to chłopczyk czy dziewczynka? musze pogooglać.
                                                    - jakby to miało jakieś znaczenie...aaaa, nie bedę googlał!
                                                  • modliszka61 Re: gorącosc pieca 16.09.10, 15:38
                                                    Dziewczynka
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 17.09.10, 12:11
                                                    www.youtube.com/watch?v=0o9biAcKy1s
                                                    jonsi, tak ten sam jonsi a jednak inny
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 17.09.10, 13:07
                                                    Żaden tam inny jonsi.Takie anielskie chóry słyszę,gdziekolwiek się pojawiam.Jeszcze nie wiem,czy to na mój widok,czy to dzieje się w mojej głowie na okoliczność tego co mnie otacza.
                                                    Często też słyszę takie śpiewy.Z całą pewnością to na mój widok. ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=FIj9wjO3_p8
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 17.09.10, 13:49
                                                    otoczona przez stado aniołów?
                                                    łaaał!
                                                    Używasz łapki na muchi czy plastra?
                                                    janioły mogą być różne:
                                                    www.youtube.com/watch?v=zQ5Grncdjlc
                                                    ale ten przy odpowiednim natężeniu dźwieku może przetrącić grzywkę niczym Tornado
                                                    www.youtube.com/watch?v=FMUpzXRZ_SA&feature=related

a to taka moja wersja Twojego JANIOŁA
                                                    www.youtube.com/watch?v=fy7jG-C3B-Y&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 17.09.10, 15:16
                                                    No...teraz czuję się naprawdę u siebie. ;-}}
                                                    Sztuka polaryzacji polega na zrównoważeniu emocji,więc.......zrównoważam ochoczo
                                                    www.youtube.com/watch?v=OET8SVAGELA
                                                    drzejms-buond napisał:
                                                    > Używasz łapki na muchi czy plastra?
                                                    mówią,że Absolutu :-}
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 20.09.10, 11:04
                                                    ałć, a temu Gilu to palenisko się przepaliło czy jak?
                                                    tak jak cytowanemu juz chyba tutaj WUJOWI
                                                    www.youtube.com/watch?v=cud_k9f6tqk
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 20.09.10, 11:08
                                                    puściłem obraz GILA a muzę UNKLE i muszę powiedzieć, ze miałem rację! wszystko się zgadza!
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 20.09.10, 13:06
                                                    Miksuj Dżimi,miksuj.Ino od tego nie sfiksuj.
                                                    www.youtube.com/watch?v=ntVGXFoCZc8
                                                    www.youtube.com/watch?v=SZ_RtgaK06Q
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 20.09.10, 13:22
                                                    i dokładka :-]
                                                    www.youtube.com/watch?v=JVZcPSRqpHk&NR=1
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 21.09.10, 11:06
                                                    afsęsie miksęrskim to TEN MISZCZU PIECA wymiata
                                                    Ach, jakżesz on te drewienka do pieca wrzuca, ach!
                                                    (proponuję inne dokonania Kutimana- w różnych stylach
                                                    www.youtube.com/watch?v=JffZFRM3X6M
                                                  • modliszka61 Re: Z niejednego pieca 21.09.10, 11:32
                                                    Porwał i trzyma !!!! :-O
                                                    Jak to się stało,ze mojej uwadze uszedł....?...niewytłumaczalne...
                                                    Ten Kutiman przypomniał mi fajne czasy....
                                                  • drzejms-buond Re: Z niejednego pieca 20.09.10, 14:08
                                                    ostatni obrazek nalezy zmiksowac z tym dźwiękiem- całkiem inny piec, choć drewienka te same
                                                    www.youtube.com/watch?v=SZ_RtgaK06Q
                                                    www.youtube.com/watch?v=0t4ei1khHPI
                                                  • brezly Muzyka voodoo 20.09.10, 19:43
                                                    www.youtube.com/watch?v=iJTkuyjE1Ig
                                                  • drzejms-buond Re: Muzyka voodoo 21.09.10, 09:39
                                                    :-D)) aaaa! ja nawet nie wiem jak zripostować!
                                                    to juz całkiem inny piec- leżę i sie wygrzewam przed paleniskiem
                                                  • drzejms-buond Re: Muzyka voodoo 21.09.10, 09:50
                                                    riposta następuje
                                                    juz chyba cytowałem(?)ale z uwagi na stylistykę nic lepszego nie znajduję
                                                    www.youtube.com/user/drzejmsbuond?feature=mhum#p/u/3/tvPpCECOcuM
                                                    za ewentualną powtarzalność przeprasza się.
                                                  • modliszka61 Re: Muzyka voodoo 21.09.10, 11:40
                                                    Na taką dyktę nie mam innego wyjścia jak tylko porządek zrobic ortodoksyjny. ;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ
                                                  • modliszka61 Re: Mixum fixum 21.09.10, 11:47
                                                    Pokuszę się o mix dziewolrajtkopirajt.
                                                    Gdyby tak zmiksować:
                                                    Dwa plus jeden-windą do nieba
                                                    K. Krawczyk - Wróć do mnie
                                                    K. Krawczyk - Zatańczysz ze mną jeszcze raz,ostatni raz
                                                    ..i przenieść w czasy obecne,proponuję pierwszą tubę puścić jako nuty,a następną ino wiżual.
                                                    Pięknie się składa i jest to uroczy fruit of the loom.
                                                    www.youtube.com/watch?v=MP_hsgz0Jgg&ob=av2n
                                                    www.youtube.com/watch?v=WIIKHFN0svc
                                                  • drzejms-buond Re: Mixum fixum 21.09.10, 14:53
                                                    mix ODWROTNY jest zdecydowanie lepszy!

ta pani na kibelku to słynna wrocławianka z anakondą?
                                                    ( nie lubimy CKOD)
                                                    ;-[
                                                  • modliszka61 Re: Mixum fixum 21.09.10, 17:18
                                                    Niech mnie Bond nie pyta o ekwilibrystkę z wężem,bo niczego nie wiem na jej temat.Do kapeli doszłam po tytule utworu,który rano usłyszałam w radio.Z tekstu mocno bił afekt patologiczny ,a wczoraj natknęłam się na wedding dress.I tak mi się harcorowo zmiksowało.
                                                    A tak bajdełej,toś pewnie nie przeżył takich silnych emocji wynikłych ze zdmuchnięcia obiektu sprzed ołtarza.Rozumiem nieodporność na silne bodźce. ;-}}}}
                                                    www.youtube.com/watch?v=e1nyYPY2lG4
                                                  • brezly Re: Muzyka voodoo 21.09.10, 13:23
                                                    Rzizzzaz!
                                                    Po jakiem tu? Jakos tak bliskowschodnio ten jezyk brzmi...:-)
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 24.09.10, 14:03
                                                    www.youtube.com/watch?v=FEkJ9Zi-if4
                                                    www.youtube.com/watch?v=tpG6-CrKR1A
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 27.09.10, 10:25
                                                    nowiny z pieców innych
                                                    img692.imageshack.us/img692/1589/img6244p.jpg
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 30.09.10, 11:59
                                                    czas na wywóz popiołu z paleniska, czyszczenie komna przed sezonem grzewczym i lekkie przerusztowanie
                                                    www.youtube.com/watch?v=keMXUJ-LHA0
                                                    czynności nie mozna zawiesić w połowie jej wykonywania- trzeba przerusztowac do końca żeby stwierdzic czy juz jest czysto...
                                                    przerusztowałem( przesłuchałem) ale nadal waham się w kwestii czystosci
                                                    KTOŚ TU PALIŁ KOKSEM!!!
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 30.09.10, 23:26
                                                    Wiesz co,Obuęd,tu sam Diabeł chyba palił,bo po tych nutach odeszły mi bóle fantomowe ,synapsy poszukały sobie nowych koneksji - czyli ogólnie lepiej jest i życiowo bardziej.
                                                    www.youtube.com/watch?v=yd2qRn5Dn-o
                                                    ps.Pan znowu o zawieszaniu czynności w połowie ? ;-D
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 01.10.10, 10:17
                                                    czego to się nie robi podczas "nudnych łikędów" też cos sobie nagram...
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 01.10.10, 15:02
                                                    chciałem zadać Szanownej pytanie yntymne.
                                                    Skąd pani bierzesz wungiel do tych pieców?
                                                    Bo ja, przyznać muszę, że od czasu jak Imć Kaczkowski po talony na opał do Ameryk pojechał
                                                    to radia raczej nie słucham. Telewizja też niczego nie jest w stanie mi zaproponować
                                                    więc rozpałki jedynie internetowe pozostają.
                                                    Upatrzyłem sobie trzy szczapki Department of Eagles
                                                    i tak zalupione tlą się dzień cały...
                                                    bardzo prze pani, bardzo...

• modliszka61 Re:Z niejednego pieca 03.10.10, 14:39
                                                    A to,psze Pana ,ten wungiel to od kołyski mnie sam dochodzi.Po prostu takie osobnicze nastawienie na określoną wibrację wewnętrzną.Takie tam widzenie świata poprzez dźwięki.
                                                    W ten sposób osiągam swoją prywatną harmonię umysłu.;-}
                                                    Otoczenie moje odczytuje to często jako harmoszkę i dochodzi do gróźb o charakterze bezpośrednim. ;-}}}}...więc się nachalnie nie narzucam.
                                                    www.youtube.com/watch?v=BRDqlLVIr5I
                                                    www.youtube.com/watch?v=APzKmW1qPrM
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 03.10.10, 14:42
                                                    No,ale jak już coś nowego odbiorę i chcę więcej podobnego,zaglądam do Last.fm , bo tam jak na tacy dają.Trochę też szperam w Jamendo.Tam są podpałki często nietypowe i na Tubie nie bywają.
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 04.10.10, 09:49
                                                    ZU! stare, dobre king crimson! jeaaaa!
                                                    ;]
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 04.10.10, 21:44
                                                    www.youtube.com/watch?v=NvXTH8_6K-o
                                                    www.youtube.com/watch?v=FvYjlyUEXTE
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 05.10.10, 15:00
                                                    jeślisięzaśrozchodzi o LAŁOCZE, to ja mam jakąś zawodową niechęć ku niemu
                                                    co nie przeszkadza mi zawodowo lubić
                                                    to
                                                    www.youtube.com/watch?v=2sRQDXDby54&feature=related
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 05.10.10, 20:29
                                                    A mieu widzi sie to .Osobiście.W żadnym wypadku - zawodowo.
                                                    www.youtube.com/watch?v=TdUP13Kqivg
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 06.10.10, 09:47
                                                    no dobra, to podejście drugie, poprawione

www.youtube.com/watch?v=bKBhDYvvooQ#t=0m50s

i na drugo nuszszskie
                                                    www.youtube.com/watch?v=jqI7fyCDRdk&feature=related
                                                    z zupełnie innego pieca choć drewienko podobne
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 06.10.10, 21:09
                                                    Boskie to na drugą nóżkie. :-D
                                                    Lecisz,Bond,lecisz.:-]
                                                    www.youtube.com/watch?v=M9n7zbWours
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 07.10.10, 11:09
                                                    po klawiszach?
                                                    O.K.
                                                    kiedyś panowie śpiewali "ebonyendajworyyy"
                                                    to myślę, że możemy śmiało dośpiewać w naszym wątku "łuuudendkoks"
                                                    www.youtube.com/watch?v=F8-2XQbKfr8&feature=related
                                                    tak że....bardzo proszę pani, bardzo...
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 07.10.10, 22:31
                                                    Ano...bardzo,bardzo.
                                                    A to ?
                                                    www.youtube.com/watch?v=ImUeukA_f78
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 07.10.10, 22:35
                                                    i na nóżkę drugą
                                                    www.youtube.com/watch?v=1HCgQ5iUOmo&feature=related
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 08.10.10, 11:45
                                                    (kończy nam się druga strona)
                                                    no jesli st.germain to musowo
                                                    www.youtube.com/watch?v=wCTW_IfZzTE&feature=related
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 09.10.10, 16:50
                                                    Ciekawe ,co jest po drugiej stronie pieca...
                                                    Może by tak mu dac wspomożyciela ? Toż on jak martenowski na okrągło daje.
                                                    Wołam zduna i robimy dostawkę.
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 11.10.10, 09:40
                                                    trzeba tylko pamiętać jedno, główno zasadę zduna
                                                    "nie budowac dwu piecy do jednej kominy"
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 13.10.10, 09:45
                                                    Są dwa pieca i jeden system kominowy.Po dziele stwórczym zduna można wnioskować , że jego żona ma też kochanka , bo system kominowy zaprojektował stronniczo życiowo.
                                                    Ale to i dobrze ,bo zły to piec,co mało czadu daje.OTAKE czadowe piece nam chodzi.
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 25.10.10, 10:29
                                                    ogniska juz dogasał blask.
                                                    poranek.
                                                    obudziło mnie coś śpiewającego słowami ..end ju noł wet aj noł end aj noł wet aaaaaj...
                                                    w rytmie walczyka
                                                    ( bo ja miewam sny z podkładem muzycznym)

Jak udało mi się odkryć strugacza drewienek.
                                                    wpisanie tekstu w gógiel nie pomogło
                                                    słyszę głos ochrypły ale czyj?
                                                    METODĄ DEDUKCJI doszedłem do :
                                                    -wokalista musiał byc z lat 70'tych bo pamiętam jak w 80'tych puszczano w radio naszem, polskiem,
                                                    -musiał być wykonawcą znanym gdyż u nas byle czego nie puszczano a jak już puszczano
                                                    to puszczano przebój światowy
                                                    -teraz wystarczyło przypomnieć sobie WSZYSTKICH WYKONAWCÓW Z TAMTEGO OKRESU
                                                    co to głos im się przepił
                                                    a następnie kolejne nazwy własne przypisać w gógiel z hasłem "endjunołwetajnoł"
                                                    i oto mamy

ostatnio słyszałem ten kawałek w ub.wieku
                                                    www.youtube.com/watch?v=1A5pWg2rtNc
                                                    obecnie pracuję w mojej agencji nad rozszyfrowaniem tajnego kodu dźwięków w moim śnie
                                                    -czemu to a nie inne?

• drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 08.11.10, 14:16
                                                    głęboki listopad! sezon grzewczy jak najbardziej ROZPOCZĘTY, trwał i trwa mać
                                                    www.youtube.com/watch?v=rM14B6lgSsM&feature=BF&list=QL&index=5

Polecam inne szczapki z tego działu... dziwnie pasują mi do obrazków twych.
                                                    jakby zrobić slajdszoł to z tym w tle...
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 09.11.10, 12:52
                                                    Szczapki własnoręcznie naciosane i znane.
                                                    Coś zatrybiło.
                                                    www.youtube.com/watch?v=bRoYCwUvBPc&feature=related
                                                    img838.imageshack.us/img838/8058/hel20062010024.jpg
                                                    img830.imageshack.us/img830/7177/hel20062010025.jpg
                                                    img295.imageshack.us/img295/4826/takietamamamma182.jpg
                                                    img577.imageshack.us/img577/7105/takietamamamma371.jpg
                                                    img541.imageshack.us/img541/5356/takietamamamma379.jpg
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 16.11.10, 11:53
                                                    grunt to dobrze ROZPALIĆ w piecu
                                                    www.youtube.com/watch?v=ZRrH-Om30to
                                                    www.youtube.com/watch?v=6mXrlxDykkE
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 16.11.10, 18:33
                                                    grunt to podpałka i palec boży.
                                                    amen :-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=uIFUSx3-NBY&feature=related
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 02.12.10, 11:18
                                                    No to ZIEMIA OBIECANA
                                                    też dobrze :-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=jlzI3_QADWc
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 08.12.10, 09:52
                                                    w piecu wygasło
                                                    słońce zaszło
                                                    płacz i zgrzytanie zębów
                                                    :-[

www.youtube.com/user/drzejmsbuond#p/c/A48474F7D77965B7/66/sLqcbX_hFFU
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 10.12.10, 13:18
                                                    Niech każdy palacz mówi w swoim imieniu i tłomaczy się z własnych zadławień ognia.;-}
                                                    www.youtube.com/watch?v=2knjrSSFusE
                                                    www.youtube.com/watch?v=3caiEhHvSzc
                                                  • drzejms-buond Re:Z niejednego pieca 10.12.10, 13:33
                                                    d'ya play googly-moogly?

www.youtube.com/watch?v=Ws5Xeu3BEQk
                                                  • modliszka61 Re:Z niejednego pieca 10.12.10, 13:45
                                                    a ja wczora to :-]
                                                    www.youtube.com/watch?v=cw05xgp5Gw8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka