uhuhu 29.10.06, 08:50 www.szaradzista.ovh.org/news.php Super, mamy kolejną szaradziarską stronę w sieci. Pozdrowienia dla torunian! ---------- ♣ As ♥ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cherrywt Re: Toruński "Sfinks" w Internecie 29.10.06, 10:04 Dziękuję Uhuhu za reklamę, ale jest to tylko moja prywatna stronka ( a tak naprawdę taka niewielka do niej przymiarka), na której nasz prezes Staszek Bruszkowski pozwolił mi umieścić klubowe logo. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
uhuhu Re: Toruński "Sfinks" w Internecie 29.10.06, 10:28 Hej! To prawda. Znalazłszy ją, wiedzony logo i przypływem natchnienia, zapodałem linka, a następnie się wgłębiłem. I po parunastu minutach na stronie naszego klubu wrzucałem informację, gdzie jest już sama prawda i tylko prawda ;- ) A na przymiarkę serwis nie wygląda, bo widać w tym kawał włożonej pracy i tak trzymaj! Serdecznie pozdrawiam. ---------- ♣ As ♥ Odpowiedz Link
seres7 Re: Toruński "Sfinks" w Internecie 29.10.06, 19:10 Gratuluję Tomkowi ciekawej strony. Rzadko gdzie można tak pokopac w archiwum. Odpowiedz Link