Dodaj do ulubionych

Słońce i As Monet

02.12.10, 11:42
Mam pytanie. Wczoraj na pytanie dlaczego sie do mnie nie odezwal na gg wylosowalam karte Slonca i zinterpretowalam ja jako meska energie. Moze nie odezwal sie ze jego wewnetrzne rozkapryszone dziecko mu na to nie pozwolilo?
Obserwuj wątek
    • tarot_doradca2 Re: Słońce i As Monet 02.12.10, 19:55
      ivana napisała:

> Mam pytanie. Wczoraj na pytanie dlaczego sie do mnie nie odezwal na gg wylosowa
      > lam karte Slonca i zinterpretowalam ja jako meska energie. Moze nie odezwal sie
      > ze jego wewnetrzne rozkapryszone dziecko mu na to nie pozwolilo?

Witam, a czy w ogóle macie ze sobą jakiś kontakt? Bo jeśli go nie macie, to pytanie będzie bezcelowe. Wówczas trzeba zapytać, czy w ogóle się odezwie. Proszę o szczerą odpowiedż, bo czasem osoby wymyślają. Przypominam tylko jeszcze, że wróżb tutaj nie wykonujemy. Pozdrawiam Ewa.
      • ivana Re: Słońce i As Monet 03.12.10, 13:25
        Po dlugiej przerwie od wczoraj mamy ze soba kontakt internetowy. Zapytalam go wczoraj dlaczego przedwczoraj nie napisal i odpowiedzial mi ze zadna wiadomosc do niego nie dotarla wiec naprawde nie wiem jak zinterpretowac to Słońce. Jako jego nieswiadomosc ze cos zostalo do niego napisane?
        • tarot_doradca2 Re: Słońce i As Monet 04.12.10, 11:18
          Przyznam że trochę się pogubiłam. Piszesz, że on mówił, iż nie dotarła do niego wiadomość, być może, bo na pytanie dlaczego nie odpisał, wyszła karta Słońce. Powodów może być kilka:
          Nie był świadomy - bo pytamy o powód (Słońce to świadomość), że wiadomość do niego doszła. Albo jeśli się na przykład wcześniej posprzeczaliście, to jego "ego - Słońce" nie pozwoliło mu się odezwać.
          Pozdrawiam Ewa.
          • ivana Re: Słońce i As Monet 04.12.10, 18:19
            Bardzo serdecznie dziekuje. Rozjasnila mi Pani te karte. Jestem bardzo wdzieczna. Stawiam na to Ego. Ma je rozdmuchanewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka