Gość: doruszno IP: *.adsl.net.t-com.hr 07.05.10, 20:40 podoba mi się i już nie mogę się doczekać reszty!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lidia Zwiastun serialu IP: *.chello.pl 11.05.10, 10:01 super, samo życie, od momentu gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży ryczałam do porodu, że zwolnią mnie z pracy, moje dziecko umrze z głodu i w co ja je ubiorę za 10 lat, więc ja nie chce byc w ciąży...właśnie córka ma 10 lat: odchudzam ją bo jest za gruba, z szafy rzeczy sie wywalają no i ...zwonili mnie faktycznie, pozdrawiam serdecznie twórców i aktorów Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Zwiastun serialu 11.05.10, 15:03 czyli zwolnili cię dopiero 10 lat później? Czyli to z ciążą nie miało nic wspólnego?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi nie-zla mama IP: 217.98.89.* 23.06.10, 13:14 Swietny serial. Gratuluje pomyslu tworcom scenariusza oraz aktorom za bardzo dobra, naturalna kreacje. Trzymam kciuki. Oby tak dalej. wlasnie czekam na coreczke i z przyjamnoscia sledze kolejne odcinki :) Odpowiedz Link Zgłoś