kaciuska 28.09.08, 18:22 bu ne lan ((: bu kız elveda rumeli karakteri mi yoksa (: kim öğretti ona Türkçe ((: ve bu mesaj ne şimdi? (: Bardzo proszę o pomoc. Swoją przygodę z tym jeżykiem dopiero zamierzam zacząć dlatego nie mam jesazcze pojecia o tych dziwnych literkach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarkady Re: PROSZĘ O POMOC TLUM NA POLSKI 28.09.08, 18:41 kaciuska napisała: > bu ne lan ((: a to co, do cholery?((: > bu kız elveda rumeli karakteri mi yoksa (: czy ta dziewczyna urwala sie z serialu elveda rumeli (: (zegnaj Rumelio=rumelia, to dzielnica turcji, ktora nalezy obecnie do BUlgarii, ogolnie rzecz biorąc) > kim öğretti ona Türkçe ((: Kto ją nauczyl tureckiego((: > ve bu mesaj ne şimdi? i co to za sms teraz? > (: > > Bardzo proszę o pomoc. Swoją przygodę z tym jeżykiem dopiero zamierzam zacząć > dlatego nie mam jesazcze pojecia o tych dziwnych literkach Odpowiedz Link
kaciuska Re: PROSZĘ O POMOC TLUM NA POLSKI 28.09.08, 18:57 dziekuje pozwolę sobie skorzystać jeszcze kiedyś z twojej pomocy mam pytanie gdzie zaczelas/les sie uczyc tureckiego? Odpowiedz Link
mariawmarmaris Re: PROSZĘ O POMOC TLUM NA POLSKI 28.09.08, 21:27 jak już jesteśmy przy takich pytaniach.. Panie Antoni, jak zaczęła się Pana przygoda z tureckim? większość osób na tym forum to dziewczyny, które zakochały się w Turku, który nie mówi dobrze po angielsku, więc dziewczyny uczą się tego języka.. Czy podzieli się Pan z nami swoją historią?? ) Oczywiście jeśli to zbyt osobiste to nie namawiam. Pozdrawiam, Marysia Odpowiedz Link
kaciuska Re: PROSZĘ O POMOC TLUM NA POLSKI 28.09.08, 22:19 tez jestem bardzo ciekawa w ogole zastanawiam sie jak mozna zaczac nauka tego jezyka jak wiadomo nie jest on tak popularny jak angielski czy niemiecki dlatego prosze o rade: JAK ZACZAC a moze OD CZEGO? Odpowiedz Link
sarkady Re: PROSZĘ O POMOC TLUM NA POLSKI 28.09.08, 23:37 NAJLEPIEJ ZACZAC OD ZASTANOWIENIA SIE , CZY RZECZYWISCIE CHCESZ SIE TEGO JEZYKA NAUCZYC, I W JAKIM CELU.JEST TO JEZYK TRUDNY,WYMAGAJACY WIELKEIGO UPORU I WYTRWALOSCI. TRUDNIEJSZY OD J. POLSKIEGO, KTORY UCHODZI ZA TRUDNY. JESLI JUZ O TYM POMYSLISZ - ALE ZDROWOROZSADKOWO- TO NA FORUM ZNAJDZIESZ WIELE INFORMACJI NA TEMAT PODRECZNIKOW, KURSOW ITP. Odpowiedz Link