przemcio1113 18.05.05, 10:16 Czesc Wam... : ) Chcialem abyscie podali mi jakies zespoly np. 7 zespolow ktore graja fajna muzyke COUNTRY. Zgory dziekuje wszystkim uzytkowniko ktorzy to zrobia... dzieki dzieki wielkie : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroobelek Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 18.05.05, 14:07 hejki! mam pytanko: czy chodzi ci o polskie zespoły, czy amerykańskie <lub też innej narodowości>? -wróbelek przemcio1113 napisał: > Czesc Wam... : ) Chcialem abyscie podali mi jakies zespoly np. 7 zespolow > ktore graja fajna muzyke COUNTRY. Zgory dziekuje wszystkim uzytkowniko ktorzy > to zrobia... dzieki dzieki wielkie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek1113 Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 19.05.05, 14:43 Czesc tzn obojetnie moga byc poslkie moga byc zagraniczne podaj kilkanascie fajnytch zespolow : ) dzieki wielkie pozdrawaim : ) Odpowiedz Link Zgłoś
wroobelek Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 19.05.05, 23:20 hejki! no śpieszę z listami ) a pod spodem adresy do przydatnych stronek countrowych. zespoły - Poska: Coach Colorado Band Country Five Drink Bar Grupa Furmana Halleluja Country Band Harvest Time Johnny Walker Party Tour T-Band Texway The Medley Whiskey River Zayazd Blue Road Conner Country Band Mrągowo Country Express Country Five Hello Honky Tonk Brothers Johnny Walker Band Manson Band Rubens Band Vermond City Zespoły amerykańskie: Alabama Bellamy Brothers Big & Rich BlackHawk Blue County BR5-49 Brooks & Dunn Diamond Rio Dixie Chicks Kinleys, The Lynns, The Montgomery Gentry Nitty Gritty Dirt Band Oakridge Boys Pinmonkey Ricochet Sawyer Brown SHeDAISY Tractors, The Trick Pony i adresy: artyści www.saloon.pl/index.php?page=60 www.polcountry.medianet.pl/artysci/index.shtml?k=alf www.cmt.com/artists/ linki www.saloon.pl/index.php?page=80 to życzę miłej zabawy z muzą i surfowaniem ) - wróbelek Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_xxx Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 23.05.05, 14:00 i tak jak już odpowiedziałam w innym wątku: www.cmt.com mnóstwo informacji, sporo słuchania a. Odpowiedz Link Zgłoś
tede4you1 Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 14.11.06, 16:00 Witam! Szukam konkretnych kawałków COUNTRY, ale takich skocznych do zabawy. Zadnych ballad itp. Znacie cos moze?? z gory dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jamborek2001 Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 25.01.06, 22:46 maciek1113 napisał: > Czesc tzn obojetnie moga byc poslkie moga byc zagraniczne podaj kilkanascie > fajnytch zespolow : ) dzieki wielkie pozdrawaim : ) Kwestia gustu -mnie się podobają TORNADO TEXAS, THE KENTUCKY HEADHUNTERS,SHOOTER JENNINGS,THE MAVERRICKS, RYAN ADAMS & THE CARDINALS, o polskich nie wspomne bo to nie ta liga.Jest dużo zespołów grających muzykę cajun ale nie wiem czy to cię równiez interesuje. Pozdrawiam Mirek z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrass1 Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 24.01.06, 13:22 Czas na Grass - zespół grający muzykę bluegrass. Strona zespołu: www.bluegrass.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jamborek2001 Re: Zespoly Grajace Muzyke Country 25.01.06, 22:36 przemcio1113 napisał: > Czesc Wam... : ) Chcialem abyscie podali mi jakies zespoly np. 7 zespolow > ktore graja fajna muzyke COUNTRY. Zgory dziekuje wszystkim uzytkowniko ktorzy > to zrobia... dzieki dzieki wielkie : ) Witam O jakie zespoły chodzi-polskie czy amerykańskie? Odpowiedz Link Zgłoś