Dodaj do ulubionych

Kocham Garth'a Brooksa

18.12.02, 23:34
Chciałbym podzielić sie z Wami moim sekretem: kocham Garth'a Brooksa. Jego
muzyka jest wspaniała a i On jest niczego sobie. Czy ktos jeszcze pała do
Niego taaakim uczuciem jak ja? Proszę podzielcie się tym ze mną.

pozdr.
Obserwuj wątek
    • phueta Re: Kocham Garth'a Brooksa 19.12.02, 00:32
      jest extra, a czy widziałeś jego koncert w Central Parku. szczęśliwie udalo mi
      sie to nagrać w video, pozdrawiam
      • countryman Re: Kocham Garth'a Brooksa 19.12.02, 02:09
        To On był w Central Parku? Byłem tam kiedys ale go nie widziałem.
        • garthanka Re: Kocham Garth'a Brooksa 19.12.02, 14:20
          Witaj Countrymanie ,miło Cię goscić na forum ,zapraszam do częstych odwiedzin.

Ja nie bedę zdradzać żadnego sekretu ,bo po samym pseudonimie wiadomo ,że tez
          kocham Gartha smileMiłością goracą i muzyczną wink Spaliłam juz trzy obiady,bo tak
          sie zasłuchałam a to juz powazne zakochanie wink
          Swoją drogą prawda -bardzo przystojny facet.

A ten koncert również polecam -wspaniały.

To myslę ,że trochę sobie popiszemy o GB wink?

pozdrawiam
          Garthanka
          • agnes_xxx Re: Kocham Garth'a Brooksa 20.12.02, 18:28
            Gdzie Wy widzeliście ten koncert Garth'a???
            Jak będziecie mieli jakieś namiary na inne tego typu programy to dajcie znać!!
            Ja uwielbiam jego piosenki, a on jest przystojny pod warunkiem, że w
            kapeluszu wink

Pozdrawiam
            • countryman Re: Kocham Garth'a Brooksa 21.12.02, 01:29
              W kapeluszu czy bez idzie sie w nim zakochać nieprawdaż?
            • phueta Re: Kocham Garth'a Brooksa 21.12.02, 13:40
              koncert był retransmitowany m.in. w telewizji kablowej HBO. wtedy go sobie
              nagrałem. zapowiedź tego koncertu była głównym powodem ponad rocznego okresu
              opłacania przezemnie abonamentu tejże telewizji i oplacało się bo mam. wrażenie
              niezapomniane i nie daj Bóg gdybym mial go stracić. podobnie jak kiedyś z innej
              bajki straciłem balet "Zorba". skasował mi go przyjaciel którego chciałem
              zachęcić do obejrzenia i już nie będę go do niczego zachęcał. wracając do
              Gartha był to koncert wspaniały i tylko szkoda mi go było jak się musiał
              nabiegać na tej gigantycznej scenie. pozdrawiam ,Tadeusz
              • garthanka Re: Kocham Garth'a Brooksa 21.12.02, 20:08
                Ja ten koncert mam akurat na kasecie wydanej przez Capitol-emi ,który o dziwo
                dostepny jest u nas w sprzedaży internetowej.Agnes jesli nie wiesz to był drugi
                co do wielkosci koncert na swiecie ze względu na liczbę publicznoci -szacuje
                sie ,że było tam 600.000 -1,1 mln osób.Odbył sie 7 sierpnia 1997 roku w Central
                Park NY.

I wcale mi Gartha nie żal ,bo miał ambicje zostać sportowcem ,po za tym sam
                powiedział ,ze po tej przerwie na scenie w godzinach kiedy dawał koncerty nie
                może usiedzieć na miejscu wink

pozdrawiam
                G.
                • agnes_xxx Re: Kocham Garth'a Brooksa 23.12.02, 10:19
                  No to koniecznie muszę sobie kupić ten koncert! (Jak tylko się odbiję od
                  finansowego dna po świętach)
                • countryman Re: Kocham Garth'a Brooksa 24.12.02, 00:44
                  To ten Centrla Park jest w NY? A ja myslałem, że mój ukochany był w Polsce. W
                  Toruniu jest taka duza dyskoteka Central Park. A to się zawiodłem sad
                  • garcik Re: Kocham Garth'a Brooksa 25.12.02, 21:42
                    Witajcie !

No fajnie się to czyta, te Wasze zachwyty nad GB, dotychczas sądziłem, że można
                    wykonawce lubić. Hm a widzę, że można Go też kochać ?. Naprawde fajnie piszecie.
                    Garthanko , troszkę Cię sprostuję : na koncercie w NY było 900 tys ludzi co
                    przyznał sam GB zapowiadając ze sceny swojego nowego muzyka( w zespole)
                    Jimmiego grajacego na skrzypcach.Zresztą znakomicie grajacego, prawda !.
                    I wtedy GB pobił wszelkie rekordy jeśli chodzi o ilość publicznosci na
                    koncercie. Poprzednim rekordzistą zresztą też w Central Parku był Paul Simon i
                    wtedy było na jego koncercie 250 tys ludzi. Wówczas sądzono ,ze tego rekordu
                    nikt nie zdoł pobić. A tu okazało się że zrobił to countrowiec, co było pewnym
                    szokiem, gdyż jak Wiesz w NY i w pólnocnych stanach ta muzyka nie jest zbyt
                    popularna. Stąd zapewne GB był czasami tak wzruszony reakcją publicznosci
                    śpiewającą Jego numery. Sądzę, ze dla Niego samego to był szok.
                    Pozdrawiam Was ciepło w ten mroźny wieczór.
                    JPP
                    • countryman Re: Kocham Garth'a Brooksa 26.12.02, 13:55
                      Czy można kochać Garth`a ? Spytam inaczej: A jak go mozna nie kochać ?

Garthanka chyba mnie rozumie co nie?
                    • garthanka Re: Kocham Garth'a Brooksa 27.12.02, 01:26
                      Witaj Garciku,
                      cieszę sie ,że nareszcie dotarłeś ,pisuj jak najczęściej.Cieszy mnie twoja
                      dbałośc o fakty ,choc jak juz wiesz w tym wypadku spierałabym sie z Tobą wink
                      Ale tak czy inaczej liczba publiczności była porażająca i nie dziwi mnie jego
                      trema ,która dobrze słychac przez 1 czy 2 pierwsze utwory .Choć prawdziwemu
                      fanowi absolutnie to nie przeszkadza ,prawda smile?

Jestem ciekawa ,która piosenkę lubicie najbardziej i dlaczego ?

pozdrawiam
                      G.

• pinacoladka Re: Kocham Garth'a Brooksa 31.12.02, 15:34
                        Czesc!
                        Jestem wielką fanka country a w szczególnosci G.B. Moj login pochodzi od mojej
                        ukochanej piosenki "Two Pina Coladas". Zgadzam się z Countrymenem - GB jest
                        super i rowniez darze go duzym uczuciem. Pochodze z Pobierowa znad morza.
                        Pozdrowionka
                        • quarter Re: Kocham Garth'a Brooksa 02.01.03, 10:13
                          Howdee!

Witaj wśród countrowców Północy !!!smile))). Razem z Tobą jest już nas chyba z 10
                          osób, wraz z rodzinami oczywiście. Z aktywnych countrowo mieszkańców skutej
                          lodem północy Polaski mamy: Zoppotera z rodziną z, rzecz jasna, Sopotu, Lecha
                          Makowieckiego z rodziną z Gdynii, moja żona i ja to Słpusk, Paweł to Kołobrzeg,
                          Krzysiek to Pomorze Zachodnie, no i Ty! Słuchajcie, czas już zorganizować czyjś
                          koncert na Północy, bo jest szansa, że chociaż uda się zapewnić liczebną
                          równowagę pomiedzy zespołem i publicznością smile

Serio, to oczywiście aktywność internetowa garstki zaledwie countrowców nie
                          oznacza, że tylko tylu jest fanów CM na Północy. Ale faktem jest, co na TO
                          wielokrotnie podkreślał Zoppoter, że zespoły contry omijają skutecznie wszelkie
                          miasta na północ od linii Mragowo - Poznań. Wyjątkiem jest festiwal country pod
                          Szczecinem, na który niestety w zeszłym roku nie udało nam się dotrzeć.

W kazdym razie pozdrówka i...keep it country!

Quarter
                          • jebaaacsiechce trzeba byc umyslowo chorym aby go sluchac 07.03.03, 10:25
                            cala muzyka kantry to jedna wielka depresja
                            samochod zepsuty,pieniedzy nie ma,zona go rzucila,
                            pies jest jego przyjacielem,wkolko to samo dno.
                            trzeba te teksty rozumiec to wtedy widac jakie to bagnpozdrawiam z Tenessi
                            • garthanka cala muzyka kantry to ... 09.03.03, 18:15
                              Kolego Jeb... moja uwaga nie ma nic wspólnego z trescią twojego postu -dotyczy
                              nicka ,który uważam za obraźliwy -zmień go proszę jeśli zamierzasz pisywać u
                              nas ponownie.W przeciwnym razie bede usuwać wszystkie twoje posty niezależnie
                              od zawartośći.
                              Poza tym twój temat -mówienie komuś ,że jest 'umysłowo chory' na podstawie tego
                              czego słucha jest również obraźliwe.

Jesli rzeczywiście zamierzasz dyskutować chetnie właczę się w rozmowe -
                              proponuję przekopiować treść postu ,zmienić temat i nicka.
                              Czekam na reakcję - post tak czy inaczej usunę za parę dni ,ale jesli wezmiesz
                              te uwagi do siebie nic nie stoi na przeszkodzie by w trochę innym stylu
                              pogadać ,czy rzeczywiscie muzyka country to 'depresja'.
                              pozdrawiam
                              Garthanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka