Dodaj do ulubionych

Dziendoberek! 7 Marca!

07.03.11, 06:54
Tik, tak....Tik, tak...Pora wstac! big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 07:56
      Dzieńdoberek, Zorrku smile Jak tu spać, jak słonko wysoko już na niebie? smile
      Niezapomnianego tygodnia Wszystkim życzę, pracusiom spokojnej pracy smile
      • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 09:28
        tak wyglada, te przez najblizsze tygodnie to tylko my w dwojke "na dyrzurze" bedziemy....big_grin
    • zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 09:36
      Taki nasz los, jedni na drugi bok się przewracają, a drudzy, ciężko już pracują smile
      • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 11:11
        No to ja mowie Wam dzien dobry ...
        Zorro - prosilam wczoraj - nie otwieraj nowego watku - jesli tamten jest taki krotki... stare watki tym szybciej wpadaja do archiwum i sa potem juz niedostepne, jesli nie ma sie linku na taki watek....
        • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 11:12
          Bedziecie sobie tutaj dyzurowac - ale ja jeszcze jestem - wylatuje dopiero 16.03.... to i AL lada moment juz wroci...smile
        • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 11:38
          prosilas? To mnie juz musialo nie byc....big_grin
          • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:10
            nooooooooo...na wczorajszym dziennym...
            Bo watki sa widoczne tylko do ilus tam a potem wpadaja do archiwum i trudno je wyciagnac - trzeba miec na nie linka....
    • zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:03
      Cześć Maseczkosmile Dyżur z Zorrkiem...jak długo razem wytrzymamy? wink big_grin
      • m.maska [...] 07.03.11, 12:13
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:14
        Hihih... no nie wiem jak dlugo - latwy nie jest winkwink
        Ale ja wylatuje w srode - wieczorami bede pewnie zagladac - ale w ciagu dnia wykluczone...
        A w sobote bedzie juz AL... no to sroda, czwartek, piatek - eeeh Zorro jest dzentelmenem, krzywdy Ci nie zrobi wink
        No i w srode sobie jeszcze z lotniska - pewnie do 7 rano cos tam popisze wink moze i jakies fotki wstawie - to bedzie zalezalo jaki bedzie net smile
        • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:28
          wczoraj to ja poszedlem z kurami spac. Cos mnie grypa chyba lapie....cool
          • zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:36
            Zorrka grypa łapie, to trochę osłabnie i dam radę wink big_grin Oczywiście, zdrowia mu życzę smile
            • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:41
              Zeby sie tylko nie rozlozyl - i to tak razem z wiosna...
              Zorro - ja sie od wielu lat szczepie i odpukac, ale od tych wielu lat nie pamietam, zeby dopadla mnie grypa chocby raz jeden... smile jakis katar bardzo rzadko a i to najwyzej 3 dni - zanim sie zaczelam szczepic, grypy dopadaly mnie regularnie...katar, jesli sie pojawial to byl kilka tygodni...
              • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:47
                ja to i z grypa szabelke mam.....big_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 16:36
                  a kunia? i gluchoniemego giermka?
    • fastsinom Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:55
      dopiero teraz miałam chwilkę żebvy się prszywitać a juz po 12..ale dzień dobry big_grin

jakie piękne słońce!!! w końcu troche wiosnę czuć big_grin big_grin
      • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 13:04
        Witaj! ja i tak najwczesniej godzine przed poludniem wstaje... wiec mnie i tak to nie dziwi smile
      • zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:22
        Cześć Fastsinom smile Wiosna to najpiękniejsza pora roku, wszystko budzi się do życia i
        my też jesteśmy lepsi, weselsi smile
    • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 13:10
      U mnie jest takie slonce, ze gdyby nie silny polnocny wiatr, ktory nie zwiastuje niczego dobrego, najchetniej wystawilabym juz przynajmniej twarz na jego dzialanie... wlasnie sie zastanawiam jak to zrobic - bo ciut blada jestem po zimie - i z takim kolorkiem jechac na urlop - no nie wypada.
      • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 13:26
        ale lecisz dopiero za 9 dni....big_grin
        • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 16:35
          No wlasnie... i juz dzisiaj nie wytrzymalam i wystawilam sie do slonca - bylo tak prowokujace i sadzac po dekolcie i bransoletce od zegarka - troche mnie przygrzalo...oby tak dalej.

Najsmieszniejsze jest to, ze zagladam na rozne portale pogodowe i rozrzut temperaturowy na Anatalye jest fantastyczny...na okres mojego pobytu tam, na jednym portalu przewidywana temperatura to 13°, na drugim 20° za to na trzecim 30° - wybieram z radoscia ten ostatni - tylko czy to jest mozliwe? hmm...
          • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:33
            no wiesz...Zona leci pojutrze do Istambulu i tez myslala, ze cieplutko. Wszedlem na pogode a tam.....-3!!!big_grin
        • blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 16:52
          Witajcie wink
          Maseczko, chyba wszyscy?... jesteśmy nieco bladzi po zimie wink Ty się nie martw, bo wszyscy wiemy, że świetnie wyglądasz.
          A przeziębionym, to radzę wyrzucić termometr! smile
          Pozdrawiam.

• m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:09
            Bladzi, bladzi - ale ja i ostatniego lata szczescia do slonca nie mialam...wtedy kiedy tutaj byla piekna pogoda - bylam w kraju i tam bylo tak o la la... a kiedy tam bylo pieknie - tutaj bylo byle jak. Poza tym, to ja sie opalam tylko we wlasnym ogrodku - wlasnie dlatego, ze kiedy jestem gdzies tam - to mi na to czasu szkoda... smile
            Zwykle udawalo mi sie w opaleniznie przetrzymac cala zime - a tu taka katastrofa i trzeba kosmetykami kolorowac smile
            • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:11
              Znacie ten dowcip? Pan Bog stworzyl Adama, przyjrzal mu sie i zadowolony ze swojego dziela zabral sie za Ewe - po ukonczeniu pracy, odsunal ja lekko od siebie, przyjrzal i powiedzial:
              - No coz, a ty sie bedziesz musiala podmalowac... wink
              • blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:20
                Coś w tym jest smile Wszystkie Ewy które znam, to właśnie od makijażu zaczynają dzień wink
                • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:23
                  Myslisz, ze chodzilo tylko o imie? big_grinbig_grinbig_grin
                  • blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:28
                    O nie! Na pewno Nie wink smile
    • zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:19
      Cześć Blanko smile A ja się nie opalam, odkąd przysmażyłam sobie plecy. Unikam słońca,
      jak tylko mogę. wink
      • blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:25
        wink A ja nigdy się nie opalałam, bo wkurza mnie bezczynne leżenie na wznak wink
        • zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:27
          A to też, leżeć tak bez ruchu i smażyć się. Kiedyś, to opalałam się w ruchu, grając w siatkę wink
        • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 18:07
          No i wlasnie dlatego opalam sie tylko we wlasnym ogrodku, bo to nudne jest i na oglol wtedy przysypiam - tak moge smile
          • maja-z-podworka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 18:28
            Witajcie smile
            U mnie trochę zimno, więc jak o opalaniu sie czytam, to mi śmiesznie smile
            Ale dobrze było sobie poczytać - od razu o wakacjach pomyślałam....pomarzyć wolno. Dopiero w lipcu wyjeżdżam....Z drugiej strony "ledwie wczoraj" były Święta, a tu już marzec . Do wakacji niedaleko. Od razu poweselałam. Bardzo dobrym pomysłem było zajrzec tutaj smile
            • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 18:45
              Witaj Majeczko!!!!!
              Z tym opalaniem dzisiaj to bylo naprawde smiesznie, bo wiatr polnocny byl i to bardzo gwaltowny - zimno jak diabli, ale slonce jakby oszalalo...i...no wygrzewalam sie na nim, ale oczywiscie tylko przez okno - a poniewaz mam wlasnie okna od strony poludniowo-zachodniej wiec mialam pelne naswietlanie...ale kiedy tylko slonce skrylo sie za budynkiem zrobilo sie okropnie zimno...a w tej chwili jest tylko 6°... na jutro tez wyglada, ze bede mogla poprawic wink ma byc bezchmurne niebo i 10°...gdyby nie wiuchalo, odwazylabym sie na lezak...oczywiscie wystawiajac tylko twarz i rece...przeciez nie inaczej smile
              • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 19:16
                kielnia wymyta, zaprawa schowana. Na dzisiaj koniec. Teraz ide cos "na ruszt " wrzucic....Jakies winko moze?
                I potem przed TV...big_grinbig_grinbig_grin
                • blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 22:26
                  Moi Drodzy smile
                  Wpadam na chwilę, żeby życzyć Wam słodkich snów wink
                  ps; Maseczko, miłego opalanka i nie wystawiaj się za bardzo na promienie wink
                  Zorro, jak Ty pracujesz? Przecież taka zaprawa to już przeżytek wink Np; monoporoza, lubi klej OK!
                  • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 23:09
                    A dziekuje Blanko... jesli pogoda pozwoli - bo ja to lubie byc opalona - tylko opalac sie nie lubie smile
                    No widzisz, bo Zorro to stosuje metody kafelkowania, jak za Krola Cwieczka... moze on w jakims starym palacu te kafelki uklada...pisal, ze kolorowe i we wzorki smile
                    • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 07:39
                      jak sie stare rzeczy restauruje to trzeba i stare techniki uzywac....big_grinbig_grin
                      • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:30
                        Zorro - zabije Cie - ponizej 80 wpisow - nie zakladaj nowych watkow - nie bede prowadzila archiwum...https://www.emoticons.gr/albums/uploads/skype/emoticon-0121-angry.gif
                        • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:48
                          he? Ja pierwszy raz slysze, ze cos takiego jest.....big_grin
                          • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:54
                            No to ja Ci wyjasnie - jak bedzie wiecej niz... nie wiem chyba 500 watkow - to poprzednie wpadaja do archiwum i jesli nie masz na nie linka - to sie do nich nie dostaniesz - Ooooooooooo.... dlatego sa linki na watki szczegolne....i taki watek jak go otwierasz z linka ma posty zaznaczone nie na niebiesko tylko na brazowo wink
                            • m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:55
                              i tam juz sie dopisywac nie mozna....
                              • 1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 12:00
                                acha...cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka