1zorro-bis 07.03.11, 06:54 Tik, tak....Tik, tak...Pora wstac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 07:56 Dzieńdoberek, Zorrku Jak tu spać, jak słonko wysoko już na niebie? Niezapomnianego tygodnia Wszystkim życzę, pracusiom spokojnej pracy Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 09:28 tak wyglada, te przez najblizsze tygodnie to tylko my w dwojke "na dyrzurze" bedziemy.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 09:36 Taki nasz los, jedni na drugi bok się przewracają, a drudzy, ciężko już pracują Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 11:11 No to ja mowie Wam dzien dobry ... Zorro - prosilam wczoraj - nie otwieraj nowego watku - jesli tamten jest taki krotki... stare watki tym szybciej wpadaja do archiwum i sa potem juz niedostepne, jesli nie ma sie linku na taki watek.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 11:12 Bedziecie sobie tutaj dyzurowac - ale ja jeszcze jestem - wylatuje dopiero 16.03.... to i AL lada moment juz wroci... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 11:38 prosilas? To mnie juz musialo nie byc.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:10 nooooooooo...na wczorajszym dziennym... Bo watki sa widoczne tylko do ilus tam a potem wpadaja do archiwum i trudno je wyciagnac - trzeba miec na nie linka.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:03 Cześć Maseczko Dyżur z Zorrkiem...jak długo razem wytrzymamy? Odpowiedz Link
m.maska [...] 07.03.11, 12:13 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:14 Hihih... no nie wiem jak dlugo - latwy nie jest wink Ale ja wylatuje w srode - wieczorami bede pewnie zagladac - ale w ciagu dnia wykluczone... A w sobote bedzie juz AL... no to sroda, czwartek, piatek - eeeh Zorro jest dzentelmenem, krzywdy Ci nie zrobi No i w srode sobie jeszcze z lotniska - pewnie do 7 rano cos tam popisze moze i jakies fotki wstawie - to bedzie zalezalo jaki bedzie net Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:28 wczoraj to ja poszedlem z kurami spac. Cos mnie grypa chyba lapie.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:36 Zorrka grypa łapie, to trochę osłabnie i dam radę Oczywiście, zdrowia mu życzę Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:41 Zeby sie tylko nie rozlozyl - i to tak razem z wiosna... Zorro - ja sie od wielu lat szczepie i odpukac, ale od tych wielu lat nie pamietam, zeby dopadla mnie grypa chocby raz jeden... jakis katar bardzo rzadko a i to najwyzej 3 dni - zanim sie zaczelam szczepic, grypy dopadaly mnie regularnie...katar, jesli sie pojawial to byl kilka tygodni... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:47 ja to i z grypa szabelke mam..... Odpowiedz Link
fastsinom Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 12:55 dopiero teraz miałam chwilkę żebvy się prszywitać a juz po 12..ale dzień dobry jakie piękne słońce!!! w końcu troche wiosnę czuć Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 13:04 Witaj! ja i tak najwczesniej godzine przed poludniem wstaje... wiec mnie i tak to nie dziwi Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:22 Cześć Fastsinom Wiosna to najpiękniejsza pora roku, wszystko budzi się do życia i my też jesteśmy lepsi, weselsi Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 13:10 U mnie jest takie slonce, ze gdyby nie silny polnocny wiatr, ktory nie zwiastuje niczego dobrego, najchetniej wystawilabym juz przynajmniej twarz na jego dzialanie... wlasnie sie zastanawiam jak to zrobic - bo ciut blada jestem po zimie - i z takim kolorkiem jechac na urlop - no nie wypada. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 16:35 No wlasnie... i juz dzisiaj nie wytrzymalam i wystawilam sie do slonca - bylo tak prowokujace i sadzac po dekolcie i bransoletce od zegarka - troche mnie przygrzalo...oby tak dalej. Najsmieszniejsze jest to, ze zagladam na rozne portale pogodowe i rozrzut temperaturowy na Anatalye jest fantastyczny...na okres mojego pobytu tam, na jednym portalu przewidywana temperatura to 13°, na drugim 20° za to na trzecim 30° - wybieram z radoscia ten ostatni - tylko czy to jest mozliwe? hmm... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:33 no wiesz...Zona leci pojutrze do Istambulu i tez myslala, ze cieplutko. Wszedlem na pogode a tam.....-3!!! Odpowiedz Link
blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 16:52 Witajcie Maseczko, chyba wszyscy?... jesteśmy nieco bladzi po zimie Ty się nie martw, bo wszyscy wiemy, że świetnie wyglądasz. A przeziębionym, to radzę wyrzucić termometr! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:09 Bladzi, bladzi - ale ja i ostatniego lata szczescia do slonca nie mialam...wtedy kiedy tutaj byla piekna pogoda - bylam w kraju i tam bylo tak o la la... a kiedy tam bylo pieknie - tutaj bylo byle jak. Poza tym, to ja sie opalam tylko we wlasnym ogrodku - wlasnie dlatego, ze kiedy jestem gdzies tam - to mi na to czasu szkoda... Zwykle udawalo mi sie w opaleniznie przetrzymac cala zime - a tu taka katastrofa i trzeba kosmetykami kolorowac Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:11 Znacie ten dowcip? Pan Bog stworzyl Adama, przyjrzal mu sie i zadowolony ze swojego dziela zabral sie za Ewe - po ukonczeniu pracy, odsunal ja lekko od siebie, przyjrzal i powiedzial: - No coz, a ty sie bedziesz musiala podmalowac... Odpowiedz Link
blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:20 Coś w tym jest Wszystkie Ewy które znam, to właśnie od makijażu zaczynają dzień Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:19 Cześć Blanko A ja się nie opalam, odkąd przysmażyłam sobie plecy. Unikam słońca, jak tylko mogę. Odpowiedz Link
blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:25 A ja nigdy się nie opalałam, bo wkurza mnie bezczynne leżenie na wznak Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 17:27 A to też, leżeć tak bez ruchu i smażyć się. Kiedyś, to opalałam się w ruchu, grając w siatkę Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 18:07 No i wlasnie dlatego opalam sie tylko we wlasnym ogrodku, bo to nudne jest i na oglol wtedy przysypiam - tak moge Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 18:28 Witajcie U mnie trochę zimno, więc jak o opalaniu sie czytam, to mi śmiesznie Ale dobrze było sobie poczytać - od razu o wakacjach pomyślałam....pomarzyć wolno. Dopiero w lipcu wyjeżdżam....Z drugiej strony "ledwie wczoraj" były Święta, a tu już marzec . Do wakacji niedaleko. Od razu poweselałam. Bardzo dobrym pomysłem było zajrzec tutaj Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 18:45 Witaj Majeczko!!!!! Z tym opalaniem dzisiaj to bylo naprawde smiesznie, bo wiatr polnocny byl i to bardzo gwaltowny - zimno jak diabli, ale slonce jakby oszalalo...i...no wygrzewalam sie na nim, ale oczywiscie tylko przez okno - a poniewaz mam wlasnie okna od strony poludniowo-zachodniej wiec mialam pelne naswietlanie...ale kiedy tylko slonce skrylo sie za budynkiem zrobilo sie okropnie zimno...a w tej chwili jest tylko 6°... na jutro tez wyglada, ze bede mogla poprawic ma byc bezchmurne niebo i 10°...gdyby nie wiuchalo, odwazylabym sie na lezak...oczywiscie wystawiajac tylko twarz i rece...przeciez nie inaczej Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 19:16 kielnia wymyta, zaprawa schowana. Na dzisiaj koniec. Teraz ide cos "na ruszt " wrzucic....Jakies winko moze? I potem przed TV... Odpowiedz Link
blanka-anka Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 22:26 Moi Drodzy Wpadam na chwilę, żeby życzyć Wam słodkich snów ps; Maseczko, miłego opalanka i nie wystawiaj się za bardzo na promienie Zorro, jak Ty pracujesz? Przecież taka zaprawa to już przeżytek Np; monoporoza, lubi klej OK! Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 07.03.11, 23:09 A dziekuje Blanko... jesli pogoda pozwoli - bo ja to lubie byc opalona - tylko opalac sie nie lubie No widzisz, bo Zorro to stosuje metody kafelkowania, jak za Krola Cwieczka... moze on w jakims starym palacu te kafelki uklada...pisal, ze kolorowe i we wzorki Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 07:39 jak sie stare rzeczy restauruje to trzeba i stare techniki uzywac.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:30 Zorro - zabije Cie - ponizej 80 wpisow - nie zakladaj nowych watkow - nie bede prowadzila archiwum... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:48 he? Ja pierwszy raz slysze, ze cos takiego jest..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:54 No to ja Ci wyjasnie - jak bedzie wiecej niz... nie wiem chyba 500 watkow - to poprzednie wpadaja do archiwum i jesli nie masz na nie linka - to sie do nich nie dostaniesz - Ooooooooooo.... dlatego sa linki na watki szczegolne....i taki watek jak go otwierasz z linka ma posty zaznaczone nie na niebiesko tylko na brazowo Odpowiedz Link
m.maska Re: Dziendoberek! 7 Marca! 08.03.11, 11:55 i tam juz sie dopisywac nie mozna.... Odpowiedz Link