09.04.11, 19:07
Rosja pluje nam w twarz a 'polskie' władze milczą. Usunięcie tablicy to pokazanie że dla Rosji Polska jest śmieciem - zerem. I tyle bo co tu więcej o tuskach, sługusach Rosji i zdrajcach Polski gadać. PO to dno - dla mnie jest jak KPP co dawno mówiłem.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: tablica 09.04.11, 19:26
      Czarek, z nami o polityce nie pogadasz...a to poltyka chyba jest shock
      • czarek_777 Re: tablica 09.04.11, 19:33
        Oki ale Polakiem jestem pamiętaj. Na SWOJEJ ziemi jestem i mówić u SIEBIE mogę co chcę prawda ? qrczę jeszcze kacap będzie mi tu rządził. Bo pomniki okupantom, już nie moje władze stawiają. Cierpliwie czekam kiedy będą osry..e. Dorzucę się big_grin pzdr.
      • m.maska Re: tablica 09.04.11, 19:36
        Czarek ja u siebie nie jestem i tez moge gadac o tych, o tamtych i jeszcze o innych - tyle ze mi sie nie chce, bo to takie strzepienie jezyka jest...
        • czarek_777 Re: tablica 09.04.11, 19:42
          Wiem Masko ale nie mów że nie jesteś u siebie bo jesteś. Tu się urodziłaś ,Polska to Twoja Matka nie czujesz tego ? big_grin spoko jesteś Polką i bądź dumna z tego bo ja jestem big_grin pamiętasz jak kiedyś na tvn24 się wspieraliśmy ? byłaś dla mnie wtedy ogromną podporą nawet sobie nie wyobrażasz jak wieilką smile dzięki za to.
          • m.maska Re: tablica 09.04.11, 19:47
            Powiem Ci Czarek tak, jestem Polka, mam polskie dokumenty i tylko polskie, obcych nie przyjelam ale jak sie okazalo to na polskim forum krytyka jest zarezerwowana wylacznie dla stalych mieszkancow... pamietam te wrzaski, ze Polonia nie powinna miec nawet prawa do wyborow - moze i racja. Chociaz ja uwazam, ze jak sie siedzi na zewnatrz grajdola, widok jest lepszy, bo patrzy sie z perspektywy...
            • czarek_777 Re: tablica 09.04.11, 19:59
              W stu procentach się z Tobą zgadzam poza jednym, że masz takie same prawa w Polsce jak ja. Bo niby dlaczego masz nie mieć ? ps. To że zachowałaś Polskość powinno być Twoim powodem do dumy. Mam nadzieję ,że jakby co, dajesz popalić parówkowym skrytożercom big_grin big_grin
              +
              • m.maska Re: tablica 09.04.11, 20:08
                Na forum to bylo tak... najpierw leciala krytyka stalych mieszkancow, ale niech no sie tylko ktos z emigracji odezwal i napisal, oczywiscie, ze macie racje, bo... natychmiast nastepowalo zwarcie szeregow i zmiana frontu na przeciwny - nagle sie okazywalo, ze wszystko jest cacy, a emigracja nie potrafi nic poza "krytykanctwem" bo oni to tylko krytykowali... dlatego nie chce mi sie na te tematy - mam dosyc...i tak z tego nic nie wynika - szkoda czasu.
    • al-szamanka Re: tablica 09.04.11, 20:48
      Mam na ten temat inne zdanie, ale bez sensu jest na ten temat się spierać.
      • 1zorro-bis Re: tablica 10.04.11, 13:21
        Czarek....a ja ci powiem tam:lepiej te pare zlotych wiecej wydac i napic sie czegos porzadnego. Po byle "belcie" we lbie buszuje i jezyk sie placze...big_grin
        Nie mowiac juz o paluszkach na klawiaturze....cool
        Ty ponìal, szto ja gawaril?big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: tablica 10.04.11, 13:41
          Czesc Zorro... za chwile znikam... ale wlasnie zajrzalam i widze, ze wrociles... podobaly sie Twoje kafelki?...
          • 1zorro-bis Re: tablica 10.04.11, 14:14
            mysle, ze tak....big_grin
            Ale mnie sie Belgia mniej podobala...big_grin
            Zawsze przez belgie tylko autostrada przejezdzalem.
            Teraz troche pojezdzilem - Liége - straszne!
            Ardeny fajne ale ceny...wyzsze niz w Niemczech.
            Drogi straszne.
            Kraj podzielony na Flandrie i Walonie. We Flandrii porzadek ale bez fantazji, w Waloni francuski burdel ale sympatyczniejsze...No i zarcie lepsze! no i we Flandrii ten jezyk....HORROR!big_grin
            • czarek_777 Re: tablica 10.04.11, 14:46
              Czy dzisiaj można czegoś sobie życzyć ? podobno zimnego Lecha. No to ja spadam bop chamstwa nie trawię, Jadę na Krakowskie cześć. smile

https://emotikona.pl/emotikony/pic/rybak.gif
              • 1zorro-bis Re: tablica 10.04.11, 14:51
                Zimny Lech juz jest....od roku. I na wlasne zyczenie. big_grin
                Zaplacil najwyzsza cene za glupote i bufonade brata.cool
                Tylko po co wzial tylu ludzi ze soba na ta "ostatnia wycieczke"?cool
              • zuza_anna Re: tablica 10.04.11, 14:53
                Ty chamstwa nie trawisz Czarek? to co napisałeś w innym wątku, mówi samo za siebie!!!
                • czarek_777 Re: tablica 10.04.11, 15:02
                  Zacytuję za Palikotem Twoim idolem Zuza. Zabić Jarka szefa opozycji - zabić go i wypatroszyć a skórę sprzedać. No to ja mówię - zamordować zwolenników PO i patroszyć chołotę. Pasi Ci ? Polska tonie przez takich glupców jak Ty Alicja. Cześć.
                  • zuza_anna Re: tablica 10.04.11, 15:08
                    Chyba zapomniałeś, że moi idole są w SLD. Więc proszę nie pisz mi głupot!!!
                    Twój zaciemniony PiS, i PO, to nie moja bajka...
                  • m.maska Re: tablica 10.04.11, 15:20
                    A ja Ci Czarek radze zebys mowil wylacznie za siebie, bo jakos ja tutaj nie zauwazylam zeby ktos deklarowal swoje sympatie... antypatie owszem - tylko, ze jesli uwaza sie PiS za partie oszolomow to nie znaczy jednoczesnie, ze jest sie zwolennikiem PO - czy to miesci Ci sie w glowie????
                  • 1zorro-bis Re: tablica 10.04.11, 15:38
                    a ja ci Czarek caly czas powtarzam: jak palic to sprawdzone, jak pic to te drozsze. Przynajmnie sie pote we lbie nie kielbasi....big_grinbig_grinbig_grin
                    • czarek_777 Re: tablica 11.04.11, 08:07
                      Zorro !! ja od siedemnastu lat nie palę big_grin a co do łba - to masz pokołtunione w nim przez polskojęzyczne i to jak, pomieszanie z poplątaniem masz smile takie moje zdanie.
                      • 1zorro-bis Re: tablica 11.04.11, 08:34
                        a Ty umiesz Czarek czytac? Wiesz w ogole dlaczego ta tablice zamieniono? Czy tylko sluchasz belkotu prezesa?big_grin
                        • czarek_777 Re: tablica 11.04.11, 08:44
                          Zorro !! ja od siódmego roku życia umiem czytać big_grin tylko że ja prócz czytania potrafię jeszcze myśleć z czym Ty widzę masz ogromne problemy big_grin powiedz - czy w niemieckich mediach dziewięćdziesiąt dziewięć procent czasu i miejsca poświęcane jest opozycji ? nie, bo Niemcy to normalny kraj podobnie jak Anglia Francja czy Stany. Tam na tapecie zawsze są rządzący. Kumasz Zorro, że o rządzących głównie powinno być czy nie bardzo kumasz - chyba nie bardzo big_grin
                          • 1zorro-bis Re: tablica 11.04.11, 09:33
                            chyba jesdnak masz Czarek z czytaniem problemy....big_grin
                            Bo gdybys umial czytac to wiedzialbys dlaczego ta nielegalnie postawiona tablice zamienionio...cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka