Dodaj do ulubionych

Cos dla Czarka....

13.04.11, 17:11
tak, zebys sobie cos przypomnial....cool
wyborcza.pl/1,75248,9423703,Oburzamy_sie_o_tablice_smolenska__a_sami_zdejmowalismy.html
Obserwuj wątek
    • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 13.04.11, 18:39
      Zorro ,jestem przeciwny, by na terenie innego kraju, bez uzgodnienia, coś samowolnie instalować. Mimo to uważam że Rosjanie wykazali się tu co najmniej nietaktem jeśli nie zamierzoną prowokacją. Ale oczywiście tablicę mieli prawo zdjąć. Podobnie jak pociąć wrak NASZEGO samolotu. Wszak u Nich spadł, na Ich ziemię. Brudna rosyjska gra. Obliczona ,że teraz Polacy, w rewanżu zdemolują u siebie jakieś rosyjskie miejsca pamięci a Rosja ogłosi światu i pokaże że Polacy to barbarzyńcy a Oni to 'kulturnyj Narod'. Ja bym tej tablicy nie ruszył.
      • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 13.04.11, 19:01
        PAX, PAX, PAX Panowie..............................
        • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 13.04.11, 19:48
          Zorro posłuchajmy Maski oki smile
      • 1zorro-bis Re: Cos dla Czarka.... 13.04.11, 20:45
        to znaczy ja, bo cos nie rozumiem? Palacy tablice moga likwidowac a jak robia to Rosjanie to jest to brudna prowokacja? Wiesz co Czarek, to cos jak u Kalego....big_grinbig_grinbig_grin
        • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 13.04.11, 21:00
          Zorro dajmy sobie spokój z polityką. Posłuchajmy Maski smile Ty swoje ja swoje i co to daje ? Nul daje big_grin
          • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 13.04.11, 21:04
            Nic nie daje - jak dwa takie uparte kozly... rogami sie boda - a to ja ci tak, a ja ci tak, no to ja ci jeszcze raz, no to ja ci oddam - lopatki pozabieram...
            • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 13.04.11, 21:04
              i proce tez....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • 1zorro-bis Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 07:17
                a ja mam jeszcze .....Panzerfausta!big_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:08
                  Ja do Was chyba z wiatrowki sola strzelac bede....
                  • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:22
                    Masko tylko nie po oczach big_grin big_grin
                    • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:32
                      Nie po oczach, po d....
                      • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:32
                        a strzelam dobrze....
                        • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:39
                          Nie strzela się do pianisty a ja gram na klawiaturze big_grin morderczynio big_grin big_grin
                          • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:41
                            Pewnie to piąte jajko też podwędziłaś smile
                          • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:46
                            Ja Wam w tylki strzelac bede, zebyscie mieli sie o co martwic... no jak w piaskownicy - powiedzialam juz wczoraj zabiore lopatki, zabiore proce... jakie to rogate jest - jedno drugiemu nie ustapi, jak te kozly uparte. Luuuuuuuuuuudzie, a tu wiosna, kwitna bzy, wszystko pachnie, za chwile wykluja sie kalejdoskopowe piskleta i zaczna kwilic - a Wy nic tylko wciaz "golone - strzyzone"...
                            • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 17:54
                              Wkleiłem tylko z yu tube filmy o przedwojennej Warszawie a ten że ja nacjonalista smile musiałem odpowiedzieć. Ty nie masz dostępu do nich a skąd Ona ma ? też przecież jest w Niemczech ? chyba że big_grin big_grin już nic nie mówię.
                              • 1zorro-bis Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:00
                                Czarus....zawsze mowilem: czytaj ze zrózumieniem.cool
                                To nie trudne...big_grinbig_grinbig_grin
                                Nacjonalista to ten ktory ten jeden "filmik" zrobil....cool
                                O "wielkiej Polsce"...big_grinbig_grinbig_grin
                                • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:05
                                  Zorro Tobie jest dobry lekarz potrzebny. Ale ja myślę, że Twój przypadek jest beznadziejny smile i uważaj, bo dostaniesz od Maski śrutem po czterech literach big_grin big_grin
                                  • 1zorro-bis Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:17
                                    Ty sie o mnie nieboj.big_grin
                                    Najpierw naucz sie czytac po polsku a potem moze unikniesz nieporozumien....big_grinbig_grinbig_grin
                                    • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:31
                                      Ty nie ucz ojca dzieci robić. Trzeba Ci było tu zostać i coś robić. I wtedy pouczać smile
                                      • 1zorro-bis Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:56
                                        Ty, a o co Tobie chodzi? Bo staram sie zrozumiec....big_grin
                                        Ja o wozie a Ty o kozie....big_grinbig_grinbig_grinczarek_777 napisał:

> Ty nie ucz ojca dzieci robić. Trzeba Ci było tu zostać i coś robić. I wtedy pou
                                        > czać smile
                                    • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:47
                                      Czarek slusznie zauwazyl, ze mam juz w oczach MORD....
                              • m.maska Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:48
                                bo AL nie jest w Niemczech....
                                • czarek_777 Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 18:55
                                  Masko ,no coś Ty sad przecież tylko żartowałem. A AL wiem gdzie mieszka, obok Ciebie, za miedzą big_grin
    • zuza_anna Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 19:06
      Jennnyyyyyyy! Oszaleli obydwaj!!! Jak te dwa KOZŁY, za rogi się biorą. Jeden nie lepszy od drugiego!!! Najchętniej skopałabym Wam tyłki! wink
      • 1zorro-bis Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 19:15
        to wiecie co? To ja znikam.cool
        Do jutra! big_grinbig_grinbig_grin
        • zuza_anna Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 19:17
          A co! boisz się o swój tyłek? big_grinbig_grinbig_grin
      • al-szamanka Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 19:16
        Masz racje Zuzanko. I tak będą się trykać i trykać, i trykać.....aż im rogi stępieją, a wtedy to już czółko w czółko big_grin
        • zuza_anna Re: Cos dla Czarka.... 14.04.11, 19:19
          w czółko AL!, i dobrze, może trochę rozumu se nabiją, kozły jedne wink big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka