1zorro-bis 11.06.11, 09:42 bo my tukej som Pani, takie gupie i zidiociale, wicie? Bo my nie umiejom tak elegancko sie godac jak te wyksztalcone ludzie lod Wos, Pani... Bo na tym Kalejdoskopie to same gupole robiom. :coo: Wicie, Pani? A sie chopy narobiom przy kafelkach abo jak sie tych tlustych rybow nalowiom. Ale my sie Pani wos lubimy czytac bo u Was takie same mondre i uczone ludzie som. I my gupole kalejdoskopowe to sie od tych ludziow duzo nauczyc mogemy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 10:24 hi,hi,hi,hi.... Nie mogymy siem doczekac!...... Loża .. Taaak? Mówicie żeby nie....? Autor: sza.aliczek ☺ 11.06.11, 09:49 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzNo ok! Dziś odmówię sobie tej przeogromnej przyjemności jaką niewątpliwie będzie czytanie mądrych, interesujących i życzliwych ludziom postów na tamtym forumie No trudno: muszę zaciąć zęby i wytrzymać do jutra. Ale zuch ze mnie! Podołam! Paluszek wystawiam do góry i przyrzekam: nie uronię ni jednej łezki Ale jutro, jutro.... JUTRO! .... jutro zrobię sobie ucztę duchową. Poczytam, zapożyczę i opatrzę jakże wnikliwym komentarzem Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 16:00 az mnie lapka swedzi i oczka przecieram z niecierpliwosci..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 16:29 Noooooooooo Zorro, kiedy byles na Lozy, nakrecales im Loze... kiedy byles na Podworku nakrecales Podworko a teraz Cie tam nie ma, ale nie ustajesz w wysilakch, zeby te fora jednak nie zamarly tak zupelnie... i dzieki Tobie sie kreca... i wszyscy sa zadowoleni Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 18:02 bo ze mnie to taki....zidiocialy krecikolek.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 18:19 zgluples na tym "zgnilym zachodzie" jak my Wszyscy i widze, ze Majeczka, Zuza i Czarek chetnie dolacza... witamy w Klubie tych co to nie wiedza ile traca zwlaszcza na poziomie "kultury"... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 18:29 bo czlowiek przy tych kafelkach to juz calkiem glupieje....sorry, idiocieje...jak juz jeden medrzec slusznie zauwazyl... Odpowiedz Link
sakral Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 18:32 Tekst linka-Sutc & Hauser-świeże-7.06.2011 mała muzyczna przyjemność dla m.maski i reszty milusińskich ps. urodziny udane,skarpetki pasują i jestem wujkiem. brat ma syna. Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 18:39 Gratulacje !!!!!!!!!!!!! Czarek chrzci dziś wnuczkę, teraz wiadomość, że Ty masz bratanka.... Niech się dzieciaczki chowają zdrowe, mądre i szczęśliwe Miłe wieści Cieszę się Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 18:51 a nasz wnuk wczoraj zaczal.....biegac! Nie chodzic a biegac! Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 19:15 Junior chodzil po kojcu a kiedy go w wieku 10 miesiecy wypuscilam z kojca to jak sie puscil, to nie moglam go dogonic... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 18:50 niech mnie.....! Graja chlopaki SUPER! Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 11.06.11, 19:14 Witaj Sakral... dzieki za muzyczny upominek... Chlopaki maja talent. Wrzuciles na raz tyle wiadomosci, ze... och.. urodziny udane i trafiles w gust malolaty? skarpety pasuja? noooo jak czarne to pasuja do wszystkiego, ale Ty pewnie o rozmiarze skoro Tommy to powinny jak najbardziej pasowac... Wujek? no prosze...ale Tobie gratulowac nie bede, nie Twoja zasluga Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 04:42 Samych miłych wątków życzę Kalejdoskopowi papapapaaaaaaaaa...... ))))))))))))))))) I zapraszam serdecznie do podglądactwa Logi nie kłamią - sami sobie to sprawdźcie u siebie jeśli potraficie Odpowiem tutaj tej szacownej nautce: otoz potraficie, tylko nie wiem, czy szanowna nautka wie, ze jakkolwiek logi nie klamia, to jednak nie pokazuja ilosci wejsc..drogi Szaliczku, nie Tobie mnie uczyc komputera... daleka Twoja droga do tego i jak sadze takze dla innych "humanistow" nigdy nie osiagalna..zwlaszcza jesli jeszcze kilka miesiecy temu nie potrafilas wykonac czegos tak prostego jak defragmentacja - zapomnialas? z pamiecia problemy tez? to tym bardziej bez szans, nauka czegos takiego jak programowanie, po prostu w Twoim przypadku, to czysta strata czasu. Ale po co sprawdzac logi, jesli czyta sie u Was echo tego co u nas sie dzieje... wiecej niczego nie potrzeba. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 07:32 defragment....co??! A coz to do diaska jest??! Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 09:14 To juz mysle, ze swietnie oblatany w kompie Szaliczek wyjasni Ci jasniej...uczylam ja kilka miesiecy temu jak sie to robi, a to jest naprawde drobiazg tylko... ale poniewaz ma watpliwosci, czy MY wiemy jak sie sprawdza logi... no wlasnie, drogi Szaliczku, na logach to akurat znajdziesz tyle co NIC i tu wykazalas sie calkowita nieznajomoscia sprawy chcialas zablysnac a wyszlo glupio.... gdzies dzwonilo, ktos Ci cos powiedzial, przekazal a Ty nie zrozumialas, bo gdybys zrozumiala, takiej glupoty bys nie pisala... Milego dnia... Nie rozumiem dlaczego ludzie jakby specjalnie obnazaja swoje braki - przeciez nikt Cie o to nie pytal, znowu chcialas byc madrzejsza od tych, ktorzy wiedza lepiej... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 09:46 to Ty nie wiesz Maseczko, ze JAJO zawsze madrzejsze od kury? Dopoki nie wyladuje jako jajecznica na talerzu pana swego.... A kura ma zawsze szanse "spod noza" uciec.... Jajo raczej nie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 04:57 I kolejna ta, ktora wie lepiej... Szaliczku, nie jest tak zle, jest dobrze wink Odpowiem w skrocie na posty emigrantow : Wiekszosc Emigrantow to tchorze opuszczajacy "tonacy okret".. odwaga wykazali sie Ci, ktorzy zostali ... Ach jak im sie rozkrecilo na tej Lozy, od kiedy znalezli sobie chlopca do bicia To ja moze odniose sie do tego artykulu, ktory wcale nie dotyka sedna sprawy... Firmy Niemieckie przenosza sie z Niemiec, nawet do Chin czy do Meksyku - to jest zwyczajnie ucieczka przed wysokimi podatkami - ot i cala tajemnica... A ponuractwo wyszlo ze wszystkich "tam" postow... poczawszy od pierwszego, zawisc i zlosc i pogarda jaka wyszla z postu Hardego - no more comment Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 07:38 a kto taki "madry " post napisal? To pewnie jakis "extra fachowiec" od spraw emigracji, opozycji....taka chodzac "polska alfa i omega"... Czyli.....rozumujac jak ten "fachowiec" idac glebiej w historie tego kraju mozny by za zdrajcow i tchorzy okreslic cala Armie Andersa z rodzinami, nie mowiac juz o tych biedakach, ktorzy sie nie zalapali i do Polski na ruskich czolgach wracali...... Oj te "krajowe madrale"... G....to to widzialo a madre takie, ze ho, ho! Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 08:47 Dodalabym jeszcze Gombrowicza, Mrozka, Mickiewicza, Chopina i Kaczmarskiego.... oj wielu by ich bylo... skoro do historii Austrii siegamy....to czemu jeszcze nie dorzucic Curie-Sklodowskiej, ktorej w Polsce szansy nie dano, ale bardzo sie nia potem chwalono. Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 08:49 tzn. siegamy do historii Austrii, siegnijmy i do naszej... Kaczmarski - tchorz i szczur honorowy... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 09:43 coraz weselej sie ten "belkot zeszytow szkolnych " czyta.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 09:42 Gierymski, Siemiradzki, Conrad-Korzeniowski, Polanski, Anders i pareset tysiecy jesli nie pare milionow "zdrajcow".... Cholera! Toz to Polska narod zdrajcow jest - mozna powiedziec.,.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 11:06 Chyba można tak powiedzieć, skoro prezydent i premier też są zdrajcami Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 15:08 Czesc Al! A co powiesz na wstretnych Austriakow i durnych Niemcow?: To sa dopiero "kwiatki-wypowiedzi"....co?? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 15:45 DNO. I ciezko bedzie Ci sie Mala odbic. ITAKA Loża .. Re: Polacy w życzliwym oku zagraniczniaków Autor: sza.aliczek ☺ 12.06.11, 11:00 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzDeriadezy : ))))))))))))))))))))))))) trzeba aktywizować link : )))))))))))))))))))) Ja to już dawno powiedziałam: nic tak nie plami kobiety, jak atrament www.tvn24.pl/1,251,8,37179246,100938960,4262415,0,forum.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 15:54 ......a molze bys tak Mala vel Szaliczek od Adama i Ewy zaczela? To mielibysmy tematu na kilka urlopow! .zamknij Dzięki Tobie Forum może być lepsze - zgłoś wpisy łamiące regulamin założycielowi forum. Jak rozmawiać z nastolatkiem? Jak rozwiązywać konflikty? Zapraszamy na forum eksperckie fundacji ITAKA Loża .. Re: Polacy w życzliwym oku zagraniczniaków Autor: sza.aliczek ☺ 12.06.11, 11:23 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzJa wiem, że kiedy przytaczana jest zaszłość historyczna i fakty sprzed powiedzmy, stu lat, to wzbudza to w niektórych wzruszenie ramion i debilny chichot. Ale mnie uczono, że zawsze, ale zawsze: - najpierw jest przyczyna a potem skutek. Myślenie skutkowo-przyczonowe wcale do łatwych nie należy, bo ... chociażby trzeba mieć wiedzę. Ale nie tę z książek popularnych. To, co Austriacy zrobili do 1918r. na terenie Galicji i Lodomerii - czyli w zaborze austriackim, by jeszcze mocniej skonfliktować Polaków i Ukraińców, warte jest odnotowania. Ja wiem, to było dawno temu i można szybko dodać, że nieprawda. Ale to nie jest nieprawda. To się działo i miało skutki tragiczne w latach 1918-1920 i w latach 1939-1950 - powiedzmy, chociaż skróciłam datę końcową. I to jest rys charakterologiczny procesu zachowań, tak w wydaniu zbiorowym (naród), jak i jednostkowym. Nie interesowała mnie jakoś specjalnie historia Austrii, więc niewiele potrafię powiedzieć. Ale dość dobrze znam historię Polski, także w korelacji z Austrią. Nic dobrego Nawet ugodowość po 1867 roku nie wypływała ze zmiany postaw - choć swiat się powoli demokratyzował - tylko z koniunkturalizmu i obawy o ciągłość monarchii, która musiała wejść w system CK. Ja wiem jedno: jeśli dobrze zna się historię, tę prawdziwą, nie tę spopularyzowaną do granic wytrzymałości, to się pewnych błędów myślowych nie popełnia. A nieustanne trzeszczenie o paczkach w stanie wojennym? Ludzieeee, toż trochę taktu. Moja rodzina z Niemiec ściągała w ramach Maltezy? Maltesy? - czy jakoś tak - nie pamiętam jak brzmiała dokładnie nazwa tej organizacji ( w końcu byłam wtedy maluchem), kontenery z pomocą dla pewnego miasta w Polsce. Jedzenie, chemia, środki opatrunkowe, ubrania, obuwie. Nie wyobrażam sobie ciotki trzeszczącej po forach o swojej dobroci dla Polaków! No nie wyobrażam sobie. No, a niektórzy po wielokroć chwalą się, jak to paczki posyłali. Posyłałeś jeden z drugim? - fajnie! pan Bóg ci to zapamięta Grecy powiadali: to co otrzymałeś od drugiego człowieka wyryj w kamieniu. To, co dałeś drugiemu człowiekowi, napisz patykiem na piasku. No, ale ..... (inteligentne niedomówienie ... wężykiem, wężykiem! ) Czy ja mam od dzisiaj trzeszczeć o tym, co organizowałam w czasach Pomarańczowej Rewolucji na Ukrainie? - podpowiedzcie? OK. Juz mnie także nie ma. Dobrego dnia Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 15:59 ....to omijaj nas JAJO, omijaj! Bo jeszcze przez przypadek na patelni wyladujesz..... Loża .. Re: Polacy w życzliwym oku zagraniczniaków Autor: sza.aliczek ☺ 12.06.11, 11:26 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzPhi Dla mnie ważne jest to, co ja sobie o nich myślę I co przeczytałam Ulissesie, ludzie rozsądni potrafią oceniać, a nierozsądni? No cóż. Ojciec zawsze mi powtarza: pamiętaj, są tępaki których nie przekonasz. Omijaj! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 16:15 ...zalosne jestes JAJO... Ja? Z Toba?? Handlowac??! Nie stac Ciebie na mnie, Myszko.... Nie te progi! Moze kiedys, pracuj, pracuj...! Loża .. Re: Polacy w życzliwym oku zagraniczniaków Autor: sza.aliczek ☺ 12.06.11, 15:43 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzAleż słuchaj! Zorro rozsyła po ludziach z netu informacje, kim jest, ile ma lat i jak wygląda. I czym się zajmuje. A jak to nie zadziałało - przynajmniej ze mną, to upoważnił Maskę, by ona też przesłała mi link do jego danych osobowych! ))))))))))))))))) Wiesz, ilu z nas to otrzymało! Tak że nie tylko Ciebie molestuje na poczcie Nie wiem? chciał czymś handlować? Czy może oczekiwał uznania? No zabawna historia ))) Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 16:31 Nie znosze klamstwa, brzydze sie klamstwem, rzygam na klamstwo wszelkiego rodzaju - ta ktretynka doktorantka, z ta logika i ta pisownia niemozliwym jest zeby napisac prace doktorska.... gdzie i kiedy dostalas ode mnie informacje kim jest Zorro???????? jak juz brak argumentow to wkracza sie na poziom klamstwa... biedactwo, wez swoje kompleksy lecz na psychoterapii a nie dowartosciowuj sie tutaj.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 16:38 Tak sie sklada, ze nie kasuje, zadnej korespondencji i 31.01... niejaka nautka "z_malej_litery" napisala do mnie, ze Zorro napisal do niej kim jest... na to zapytalam Zorro czy to prawda - sprawdzil cala swoja korespondencje bo byl pewien, ze tego nie zrobil i jak sie okazalo nie zrobil... a wiec "gapuchna"(to najlepszy nick jaki do Ciebie naprawde pasowal, klamczucho, rzucajaca oszczerstwa), "z_malej_litery", "sza.aliczek"... kiedy wejdziesz na kolejnym nicku bo ten juz spralas? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 16:40 oj JAJO,JAJO! Slepota Zorro nzauwazyl, a jakze! A DNO dlatego, ze stosujecie tego typu "chwyty" wyciagajac rzeczy z archiwum sprzed lat jakby nie bylo wobec Waszej dobrej znajomej a dla niektorych nawet przyjaciolki w potrzebie. I to jest dla mnie DNO! Po mnie to sobie mozecie jezdzic, mnie to ni boli.... Al fe! Jak to Dyzia mawia.:cool. zamknij Dzięki Tobie Forum może być lepsze - zgłoś wpisy łamiące regulamin założycielowi forum. Jak rozmawiać z nastolatkiem? Jak rozwiązywać konflikty? Zapraszamy na forum eksperckie fundacji ITAKA Loża .. A jednak nie można sobie odmówić dawki rozbawienia Autor: sza.aliczek ☺ 12.06.11, 15:52 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz- Zorro, w wątku do mnie, umieścił posta: Kalejdoskop... Re: Do "Szaliczkowej".... Autor: 1zorro-bis 12.06.11, 15:45 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz DNO. I ciezko bedzie Ci sie Mala odbic. ITAKA Loża .. Re: Polacy w życzliwym oku zagraniczniaków Autor: sza.aliczek 12.06.11, 11:00 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzDeriadezy : ))))))))))))))))))))))))) trzeba aktywizować link : )))))))))))))))))))) Ja to już dawno powiedziałam: nic tak nie plami kobiety, jak atrament www.tvn24.pl/1,251,8,37179246,100938960,4262415,0,forum.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 16:46 JAJO.... Stary ale jary! I ma chyba wiecej oleju w glowie niz JAJO z patelni. Bo czyta, rozumie, bawi sie swietnie... Ale czasem niedobrze mu sie robi czytajac posty niektorych dawnych "przyjaciool".... Tylko ślepota jeden nie zważył, że to jego koleżanka Maska jest autorką wypowiedzi o debilach Niemcach i Amerykanach))))))))))))) Ja cię kręcę, stary chłop i nie rozumie tego, co czyta Odpowiedz Link
1zorro-bis Blad Szalikowa, blad! 12.06.11, 16:50 JAJEM to ja Ciebie nazwalem! Bo Ty do mnie jak do starej kury, sorry koguta, tak podskakujesz! To tak gwoli sprostowania.....JAJO! Loża .. Re: A jednak nie można sobie odmówić dawki rozbaw Autor: sza.aliczek ☺ 12.06.11, 15:56 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując OdpowiedzKochani moi, ja Was serdecznie pzrepraszam za to, co robię ))) Obiecywałam wczoraj, że się powstrzymam. I pewnie jakoś mi minie rozbawienie, ale ja naprawdę, ale to naprawdę nie wiedziałam, że buszowanie po wpisach na kalejdoskopie, jest tak dobrą zabawą. Właśnie kulturalna Maska nazwała mnie "jajo". Kilka tygodni temu byłam dla Pani Maski: " myśli sobie takie to to". Super! Awansowałam! Jakby nie patrzeć, jajo to już COŚ! )))))))) Niby nadal jestem rzeczą, ale już określona Kultury pełna Pani Masko - jesteś wzorem cnót do ... nienaśladowania! ))))))) ps. skopiujesz to? prawda? super fajna zabawa Dziękuję za natchnienie Odpowiedz Link
m.maska Re: Blad Szalikowa, blad! 12.06.11, 17:08 Od wielu dni Zorro piszesz o nie Jajo, no to teraz i ja napisze jajo, raczej zbuk... bo nierozumne to takie, pisac, ze robi doktorat moze kazdy ale jesli nie zauwazyla takiego prostego faktu, ze nigdy przed tym wlasnie postem nie napisalam o niej JAJO tzn. ze nie jest jajo tylko nielogiczna idiotka. Doktorat...hahahahaha..... chyba z glupoty Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 16:27 a czy Szalik slyszal o Berezie Kartuskiej? bo skoro tak dobrze zna historie Polski to pewnie cos jej sie tam przewinelo Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 16:24 I co Szaliczku? nacieszylas oczy? osiagneliscie wysoki poziom szpiegostwa... A Ty jestes jakims autorytetem? ja powiedzialam... Wczoraj powiedzialas, ze na logach mozna cos wyczytac... i co z tego ze powiedzialas? powiedzialas piramidalna glupote... widzisz tym sie roznimy, ze ja nie uciekam od odpowiedzialnosci i nie zmieniam nicka po raz ktorys z kolei, bo juz stal sie za ciasny i skompromitowany.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 18:05 A ja po prostu nie mam ochoty z kims takim wchodzic w polemiki... za kazdym postem robi z siebie coraz wieksza idiotke, poczawszy od tych logow, ktore dla byle dziecka na forum sa jasne, poprzez klamstwo, ze jakoby ja mialam jej za upowaznieniem Zorro przysylac wiadomosci na temat jego tozsamosci, podsumowujac fakt, ze jest cala nierozumna twierdzeniem ze ja nazwalam ja Jajem...czyta i nie rozumie co czyta, czyta i nie widzi kto jest autorem tekstu - kobieto, czy Ty w ogole z taka logika masz mature?... przeciez Ty prostych faktow nie potrafisz kojarzyc a co dopiero dochtorem chcesz zostac.... Zegnam GAPUCHNA i dziesiec innych nickow. Zorro - prosze Cie, oszczedz mi tych glupot...a fakt ze tylu ma klakierow, o klakierach tez nie najlepiej swiadczy....widac taki poziom rozumowania sami reprezentuja. No coz, ja jestem scisla i niestety nie potrafie zrozumiec, ze ktos w tym wieku, juz ma klopoty z pamiecia o kojarzeniu faktow nie wspomne. To bardzo meczace tlumaczyc komus kto ma takie deficyty, na czym one polegaja, bo jakze moglby to zrozumiec? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Do "Szaliczkowej".... 12.06.11, 18:29 Jezusicku..... To lona ze dochtórka bydzie?! Ni moze byc! Patsajta no, hej! Odpowiedz Link
m.maska Re: Do "Szaliczkowej".... 14.06.11, 02:19 I jest smiesznie, w dbalosci o czystosc "LOZY"... kompromitujace wystepy "szalikowca" zostaly wykasowane..... Ale oni wcale nie sa obludni i zaklamani... nie nie... przez ich przegrody miedzy zebami wycieka samo dobro, sama prawda, ich prawda.... Odpowiedz Link
1zorro-bis LOZA? Burdel chyba.... 14.06.11, 07:37 a w najlepszym razie rozpadajacy sie Kurnik z zajechanym kogutem..... Odpowiedz Link