Dodaj do ulubionych

Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi?????

15.07.11, 15:57
Nie wstyd Wam?? Od kiliku dni nie zajmujecie sie niczym innym, tylko analizą tego co dzieje się na loży, czytacie wnikliwie kazdy wątek i rozprawiacie o nim! Nie macie innych tematów??? Ile mozna pastwic się nad niewinnym człowiekiem jakim jest Jokker, wymyślac na jego temat niestworzone historie?!!!!!! Moze i ma on kilka nicków, co z tego???? Wy nie macie??? Regulamin GW tego nie zabrania?? Leczcie sie wszyscy u psychiatry, wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 15:58
      a ty myszko z ktorego psychiatryka noge dalas?big_grinbig_grinbig_grin
    • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 15:59
      czesc Ziuta... ladnie... no prosze... kiedys pokusze sie o napisanie slownika "kulturalnych"... masz moze jeszcze cos w zanadrzu z tych na co dzien uzywanych?
      • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:00
        p.s. wiesz Ziuta, mimo wszystko, nie chce mi sie wstawiac znakow diakrytycznych, musisz sie pomeczyc odrobine.
      • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:01
        Ziuta...- jako jedna z asytentek czy wielbicielek? big_grinbig_grinbig_grin
        • cierpkaslodyczmychust Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:05
          A Ty zazdrosna???? Chcialoby się pisać na LOŻY? NIE DLA PSA KIEŁBASA.
          • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:09
            myszko...idz sobie na LOZOWNIE, idz! Tam czekaja na takich jak TY...big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            A sio, kuro do kurnika!cool
            • 1zorro-bis P.S... 15.07.11, 16:13
              a coz my bysmy na LOZOWNI mieli robic? Wazeliny nie lubie, gdakac jak kura nie potrafie, na koguta za stary jestem....big_grinbig_grinbig_grin
              Kiedys mi sie jeszcze wydawalo, ze Loza to LOZA...big_grin
              A teraz widze, ze to zwykla LOZOWNIA....cool
              Pasowalibysmy tam "jak piesc do nosa"....big_grinbig_grinbig_grin
              Capisci?big_grin
              • m.maska Re: P.S... 15.07.11, 16:21
                Zawsze wiedzialam ze dla Ziuty nie jest wazne byc na forum gdzies tam... wazne jest by byc zauwazonym... no prosze... I zawsze jest bardzo "bezstronna", "obiektywna", "delikatna", "wrazliwa jak bukiecik konwalii"... pod warunkiem, ze jest pod wlasnym nickiem - ale niech no tylko dozna przemiany...to.....................
                • 1zorro-bis Re: P.S... 15.07.11, 16:23
                  to ja juz wole kaktusa...big_grinbig_grinbig_grin
                  Przynajmniej kolce widac...big_grinbig_grinbig_grin
                  • m.maska Re: P.S... 15.07.11, 16:41
                    Idziesz sobie piekna lesna droga, wokol urokliwie wrecz a tu nagle zwykly patyk zamienia sie zmije... albo spada na Ciebie nagle Zecke i wpija sie w skore...tego przewidziec sie nie da - maly robaczek a ile potrafi szkody poczynic? az do zapalenia opon mozgowych wlacznie... sad ja sie szczepie przeciw FSME...
                    • trusia-trollusia [...] 15.07.11, 17:05
                      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                      • m.maska do trusi.... 15.07.11, 17:10
                        Orla cien wam zamkneli i szukacie nowego poletka?
                        Tylko czekalam az sie pojawisz... idz swoja droga dobra kobieto....pa
                        • trusia-trollusia [...] 15.07.11, 17:11
                          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                        • maja-z-podworka Re: do trusi.... 15.07.11, 17:24
                          Maseczko...odblokowuję te posty - uważam, że wyjątkowo, warto je pokazać. Inaczej wygląda, ze Twoja uwaga odnosiła się do Tylkoudaje...
                          • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 17:48
                            A prosze bardzo - tylko, ze ten styl znamy doskonale... pozostal juz jakis czas za nami - widac kolejni, ktorrzy jakos nie moga o NAS zapomniec... niech idzie do swojego kącika...
                            • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 17:51
                              a "szef" da za to buzi?big_grinbig_grinbig_grin
                              • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 17:54
                                A nie Zorro, to bardzo stare dzieje, to rodzime trolle, jeszcze z tvn-u - jest okazja, to sie pojawiaja - zawsze na strazy, wiecznie obserwuja...
                                • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 17:57
                                  to niech posluchaja myszki male....big_grinbig_grinbig_grin
                                  www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8
                                  • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:04
                                    a to juz obok pisalam... sluchac moga, rozumiec juz mniej... bo troliki lingwistycznie uzdolnione nie sa... Majeczce nie udalo sie niestety przeprowadzic ich przez szkole... marchweki gryzc potrafily, ten odruch w sobie wyksztalcily, ale nawet nie wyrosly z pampersow...
                                    Majeczko, ponioslas porazke....
                                    • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 18:05
                                      to moze sie na...."Bebiko" przestawia?big_grinbig_grinbig_grin
                                      • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:07
                                        i herbatke z meliska przed snem
                                        • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 18:08
                                          i buzi....cool
                                          • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:15
                                            tylko o umyciu zabkow trzeba nieustannie przypominac...
                                    • maja-z-podworka Re: do trusi.... 15.07.11, 18:16
                                      A tam....!!!
                                      Moje trolliki trochę zostały zaniedbane jak przenieśliśmy się na forum GW. Teraz trudno mieć do nich pretensje, że zdziczały, skoro nikt się nimi nie zajmował. Może powrócę do moich ówczesnych koncepcji? Zastanowię się.
                                      • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:21
                                        Majeczko, rozlazly sie - bedziesz musiala udzielac lekcji indywidualnych... nie wiem jak chcesz to zorganizowac...
                                        • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 18:41
                                          ale chyba nie "za friko"?big_grin
                                          • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:48
                                            Majeczko robila to dla dobra ogolu...
                                        • maja-z-podworka Re: do trusi.... 15.07.11, 18:49
                                          Zorrku, one są biedne - nie mają właściwych wzorców i naprawdę nie są winne temu, ze takie są. Trzeba je edukować. Będę wyłapywala jak przyjdą
                                          • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:51
                                            Wiedzialam Maju, ze nie opuscisz taki biednych istot... tylko przygotuj sie, ze moze sie okazac, ze zapomnialy tego co je kiedys nauczylas...
                                          • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 18:51
                                            to od ktorego zaczynamy?big_grin
                                            • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:56
                                              Ja optuje za tym, by trzymac je za drzwiami, tak dlugo, dopoki nie przypomna sobie jak sie naprawde nazywaja....czyli najpierw oduczyc KLAMSTWA, LGARSTWA, OSZUSTWA, oduczyc TCHORZOSTWA...
                                              • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:57
                                                pomoc w uwolnieniu od kompleksow - bo coz innego moze byc przyczyna ukrywania sie pod przypadkowymi nickami... jesli nie kompleksy?
                                                • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 18:59
                                                  kochane TROLLE! A teraz ide na kolacyjke z winem......big_grinbig_grinbig_grin Dobrym, oczywiscie!cool
                                              • maja-z-podworka Re: do trusi.... 15.07.11, 19:06
                                                Maseczko, Tobie odbiło!
                                                Jakie kłamstwa? one, biedactwa ledwo mówić się uczą zrozumiale.
                                                Za prawidlowo napisane slowo - marchewka.
                                                Za zdanie -lizaczek.
                                                Jesli zdanie ma sens, to znaczy - można zrozumieć o co trollikowi chodzi - dodatkowo pochwała.
                                                Nie stawiać nadmiernych wymagań - nie od razu trolla wychowano.
                                                na wejściu - pampers, teraz można dostać bardzo ładne, kolorowe.
                                                taki jest plan na najbliższe dni.

Oduczyć klamstw - też coś!!!!!!!! to w ogóle mówić przestaną! Bez sensu. Musisz się dokształcić pedagogicznie.
                                      • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 18:24
                                        i robia siusiu do lozeczka???big_grin
                                        • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:41
                                          Majeczka chciala to powstrzymac, wlasnie przyzwyczajajac je do pampersow... ale biedne zaniedbane, nie mial ich kto nauczyc siadania na nocniku...no i jest jak jest...
                                          • 1zorro-bis Re: do trusi.... 15.07.11, 18:42
                                            to one.....leja w gacie???!big_grinbig_grinbig_grin
                                            • m.maska Re: do trusi.... 15.07.11, 18:47
                                              nieeee... laza z piaskownicy do piaskownicy i tam to robia....
    • maja-z-podworka Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:18
      Wiesz...smile On zajmuje się nami, my Nim...masz rację - czytamy wnikliwie i nie czepiamy się bez powodów. Ostatnio nawet broniłam Go, przed kimś, kto rzeczywiście wymyślał niestworzone historie na Jego temat . W zamian otrzymalam miano idiotki.....smile.

A wolno spytać, co Ty właściwie teraz robisz, jeśli nie jest to analiza postów, ktore Ciebie chyba nie dotyczą?
      Czemuż to my nie możemy wypowiadać się o tym, co mialo uderzyć w nas?
      Wielu nicków regulamin nie zabrania - widać to choćby na Twoim przykladzie smile

Możesz polecić jakiegoś psychiatrę? - w tych sprawach najcenniejsze są własne doświadczenia.
      • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:20
        Maju........................................,..piwo..................................................!!!big_grinbig_grinbig_grin
    • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:25
      cierpkaslodyczmychust napisał:

> Nie wstyd Wam?? Od kiliku dni nie zajmujecie sie niczym innym, tylko analizą te
      > go co dzieje się na loży,
      czytacie wnikliwie kazdy wątek i rozprawiacie o nim!
      > Nie macie innych tematów??? Ile mozna pastwic się nad niewinnym człowiekiem jak
      > im jest Jokker, wymyślac na jego temat niestworzone historie?!!!!!! Moze i ma o
      > n kilka nicków, co z tego???? Wy nie macie??? Regulamin GW tego nie zabrania??
      > Leczcie sie wszyscy u psychiatry, wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!
      > !!

skarbie, sek w tym - ze tam sie nic nie dzieje, poza tym jesli nie zajmuja sie NAMI, to niestety od wielu tygodni, od slubu na angielskim dworze - pustynia......
      Gdzies juz o tych karlach czytalam... Majeczko przypominasz sobie?
    • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:35
      Ciekawe tylko czy masz swiadomosc wlasnego tchorzostwa? nie masz odwagi napisac tego pod wlasnym nickiem?....jakie to jest biedne...
    • tylkoudaje.ze.niemagnata Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:42
      Racji trochę to masz. Nie tylko to dotyczy tego forum i Loży, czy Podwórka, ale jest wiecej miejsc, gdzie ludzie zamiast dyskutować, ewentualnie bawić się słowem walczą ze sobą z zaciekłością jakby walczyli co najmniej o Wyspy Kurylskie.
      No i to wklejanie wątków. Moze gdzieś tam w krajach zachodnich, gdzie wiekszość wojujących ze sobą "Klanów" jest taki trynd, że zamiast dyskutowac na forach dyskusyjnych to się uzywa tylko myszki zamiast rozumu i robi sie kopiuj i wklej, za chwilę kopiuj i wklej. A nie można by tak jak w Polsce jest przyjęte, napisać, że np w watku na Loży pod tytułem takim i takim, obrazono mnie i ja się nie zgadazm z tym, rozwinąć myśl, dyskutować a nie wklejać bezdurnie.
      Nie jestem wielonikowcem z Lozy, jakby sie ktoś pytał, ale czytuję od jakiegoś czasu wasze przekomarzania się i tak jak wielu innych ludzi z forum bawię sie setnie, teraz jednak postanowiłem i ja zabrać głos w dyskusji o pastwiskach i wklejankach i wycinankach.
      • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:47
        Teoretycznie mozna oczywiscie w ten sposob prowadzic dyskusje - tylko wtedy malo kto bedzie wiedzial gdzie i w jaki sposob ktos zostal obrazony...
        I wlasnie problem w tym, ze to nie w krajach zachodnich, to takie polskie jest... zmienic nicka, wejsc, kopnac, opluc i uciec...
        Dobrej zabawy zycze - my tez sie bawimy smile
        • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:52
          a poza tym u nas jest ta "szybka technika" !big_grinbig_grinbig_grin
          Paskudny ten "zachod", co? Zawsze o ten krok do przodu....big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 16:50
        o......! Tak nagle Ciebie wzielo i jak kometa z nieba sie tutaj zjawiles/zjawilas? No....nie moze byc! Jaki to "czysty przypadek"!big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:07
          Bo taka jest zasadnicza roznica, ze ci ktorzy pluja, okopali sie w swoich twierdzach, pozamykali, bo wiedza co robia i dlatego w swoich twierdzach czuja sie bezkarni, moga strzelac slepakami, moga bluzgac, moga wydawac z siebie wulgaryzmy, moga obrazac kobiety, wolno im wszystko... najlepiej zreszta jest zbanowac tych, ktorych sie kiedys potrzebowalo, ktorych sie kiedys o pomoc prosilo, wrecz jeczalo i mdlalo... a teraz w zamian za te pomoc walic ich po glowie - bo oni znaja siebie i wiedza, ze nigdy by sami sobie nie pomogli nie zaufali a wiec wniosek prosty - jesli im ktos pomogl - jest idiota/idiotka... ale lepiej byc wlasnie tym.... ja osobiscie nie zaluje tych doswiadczen...
          • 1zorro-bis O......! "kultura" sie zjawila! 15.07.11, 17:25
            big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            Wiesniactwo ma dzisiaj wolne?big_grin
      • maja-z-podworka Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:22
        Zorrku - On jest na forum od 5 miesięcy i pisał na Sami Swoi...Przepraszam Cię Tylkoudaje...., ale trochę ....jakby to powiedzieć, jesteśmy przewrażliwieni.
        Problem z wszystkimi, którzy czytają to od niedawna polega na tym, że nie znają (nie mogą znać) początków). Z częścią uczestników tego konfliktu znamy się od 4 lat, znamy się również prywatnie i w miarę jak się poznawaliśmy coraz lepiej okazywało się, że nie wszystko jest takie czyste, jak się wydawało. Różne rzeczy się wydarzyły....to, co pisane jest tutaj jest tylko fragmentem góry lodowej bo część dyskusji odbywala się na prywatnych łączach.

Nikt nie oczekuje, że ktokolwiek bedzie to wszystko śledził, dociekał początków, czy służył za mediatora.
        Natomiast tłumaczenie, że nie ma o co walczyć jest jedynie wyrazem tego, co Ty wiesz na nasz temat - niewiele. To niestety musi być nasza ocena i nie masz danych by wypowidać się w tej sprawie.
        Między nami mówiąc - niech nas zostawią w spokoju, to chętnie zapomnimy o ich istnieniu.
        Problem wklejanych postów? Cóż - na forach gdzie pierwotnie były umieszczone mają tendencje do znikania - jesłi na nie odpowiadamy, to wyszlibyśmy na idiotów smile . Wiszą przez godzinę czy dzien, potem są likwidowane i wątek ponownie jest śliczny kulturalny. No i nie jest obiojętne, co tam jest napisane smile
        Ostatnio ktoś wyjaśniał mi, że nie mamy prawa się skarżyć, bo przecież oni biją tak, że śladów nie widać.
        A co do zabawy.... smile , nam też się czasem udaje z tego pośmiać, bo nic innego nie można tu już zrobić.
        • cierpkaslodyczmychust Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:25
          Nie jest Wam głupio? Wy nawet nie wiecie kim w realu jest Jokker, dopiero by wam gały wyszły z orbit, wy kafelkarze i robole!!!!!!!!!!!!!!!
          • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:29
            a kogo Jokker obchodzi? To moze byc facet/facetka....mi to "lotto" Moze byc prof.dr.dr.dr.hab...tez mi to "lotto"! Bo my tu pani proste ludzie som!big_grinbig_grinbig_grin
            • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:36
              bo jokker to jest pracownik naukowy....hihihi... jego sposob pisania, dowodzenia i uzasadniania i korzystania ze zrodel, ich ocena i analiza, wybitnie na to wskazuja... no bardzo...o logice, to ja juz raczej milczec bede...

A poza tym - to cos co zawsze juz mialo tendencje do przyjomwania takich "niewinnych" nickow, pod warunkiem ze nie trolowalo... niech sobie stad idzie, jesli nie ma odwagi wystepowac pod wlasnym nickiem - nie znosze skunksow, bo nieladnie pachna...
              • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:40
                ci "odwazni" bez wlasnych nickow to zwylke lizydupy...big_grin
                Sorry za slowo, ale tak mi sie jakos wplyw innego forum udzielil...:cool.
                • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:44
                  tutaj tchorzliwie pod innym nickiem, powinni koniecznie pochwalic sie "szefowi" moze dostana wlasny watek nawet - za zaslugi....
          • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:33
            hihihi.... no juz nie udawaj, nie udawaj... sie teraz dopiero wyglupiasz, myslisz, ze ten styl nie jest rozpoznawalny? przeciez juz sie wydalas, ze za duzo wiesz - to teraz w druga strone, kiedy juz dostalas charakterystyke jak na dloni "kotku" smile
            • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:35
              Ziuta dzisaj dostala nowwy transport z monopolowego?big_grinbig_grinbig_grin
              I jest "haj"?big_grin
              • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:38
                no nie wiem... albo na glodzie raczej...
                • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:41
                  na odwyku???!!!big_grin
                  Rany...to wspolczuje!big_grin
          • maja-z-podworka Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:42
            Nie wiedziałam.....
            No tak, rzeczywiście nie wiem, kim jest. Wiem jaki jest i to mi wystarczy.

Nie udawaj, mila....pewne rzeczy umiesz, ale takiej prostej idiotki to, przyznaję, nie potrafisz podrobić. Tym komplementem obdarzam Cię niechętnie, ale taka jest prawda. Odpuść sobie.
            • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 17:50
              bo to taki "gapek" jest...bez odrobiny cywilnej odwagi...
    • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 18:06
      Tak sie zastanawiam dlaczego Ojciec Dyrektor wybral sobie na siedzibe wlasnie Torun? czyzby byly tam jakies specjalne fluidy, oddzialujace na ludzi? to bardzo byc moze...
      • 1zorro-bis Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 18:07
        Torun ja TROLL?big_grin
        Tys piknie......big_grinbig_grinbig_grin
    • m.maska Re: Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi????? 15.07.11, 18:19
      cierpkaslodyczmychust napisał:

> Nie wstyd Wam?? Od kiliku dni nie zajmujecie sie niczym innym, tylko analizą te
      > go co dzieje się na loży, czytacie wnikliwie kazdy wątek i rozprawiacie o nim!
      > Nie macie innych tematów??? Ile mozna pastwic się nad niewinnym człowiekiem jak
      > im jest Jokker, wymyślac na jego temat niestworzone historie?!!!!!! Moze i ma o
      > n kilka nicków, co z tego???? Wy nie macie??? Regulamin GW tego nie zabrania??
      > Leczcie sie wszyscy u psychiatry, wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!
      > !!

Powiem wprost, niech sie to to przeloguje... i to samo pytanie postawi na Lozy... moze liczy na to, ze jesli sie zasluzy wtedy jokker zaprosi ja moze kiedys by usiadla przy jego boku... pracownik naukowy...hihihi...najlepiej w audytorium

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka