Dodaj do ulubionych

KÓŁKO GRANIASTE

14.10.11, 17:20

https://i54.tinypic.com/2uopbhs.jpg

Ach, w Ogrodzie Luksemburskim coś mnie napadło, zapewne wysoce artystyczna wena, no i musiałam, po prostu musiałam zrobić to wyjątkowe ujęcie wyjątkowych krzeseł, na których być może siedziały wyjątkowe pupy ;-(
Dodatkowo wyjątkowo upiększyłam te wyjątkowe krzesła big_grin

Możecie podziwiać. Słowa szczerej krytyki też mile widziane big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Obserwuj wątek
    • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 17:27
      AL...to nie bylo w Luksemburskim to bylo w Tuileries... za duzo chyba tych wrazen wink jeszcze sie nie poukladaly... smile
      • 1zorro-bis Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:11
        to musi isc do......LUWRU!big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska [...] 14.10.11, 18:17
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:18
          Od Luwru, w strone obelisku na Place de la Concorde... siedzialam tam i palilam papierosa i przygladalam sie co AL wyprawia.... smile
          • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:28
            Nic takiego nie wyprawiałam, jak każdy artysta tylko się przymierzałam; z boku, z wysokości innych krzeseł, leżąc na ziemi...dobrze, że liści suchych sporo na ziemi leżało i to takich, co pieski ich jeszcze nie zabrudziły...wink
          • sakral Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:31
            Masko

Ty przestań palić,
            jak walniesz w kalendarz
            to czarno widzę przyszłość Kalejdoskopu.

stado bez pasterza ginie

PS.

podkładka pod mysz już jest,jestem zadowolony
            nowa radość
            • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:35
              popieram popieram popieram, jestem przeciw paleniu papierosów....niestety, byłam dla Maseczki zbyt tolerancyjna sad
              • sakral Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:40
                AL

jesteś współodpowiedzialna za zabawienie kol.Maski

dobry Panbóg jest pamiętliwy.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/252936_223876004298899_177562195596947_922109_6122862_n.jpg
                • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:46
                  Staram się Sakralu, staram, ale ja łagodny człowiek jestem i tylko dwa razy kazałam jej chuchać dymem w okno. Ale jak wszyscy terror zrobimy, to może coś poskutkuje.
                  Zastanawiam się nad okrutnym szantażem....że już NIGDY się nie spotkamy....jeżeli nie rzuci palenia!!!
            • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:44
              sakral napisał:

> PS.
              >
              > podkładka pod mysz już jest,jestem zadowolony
              > nowa rad
              > ość

moja tez jest... jest swietna... smile dzisiaj do mnie dotarla... smile
        • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:22
          Ach, Zorro, z całego serca dziękuję za tak prawdziwą klasyfikację i uznanie mojego talentu.
          Dumna jestem, że tak opanowany kierowca i pracowity kafelkarz ocenił mnie tak zwyczajnie i po ludzku big_grin
          • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:30
            big_grinbig_grinbig_grin.... AL wink chyba zle zrozumialas wink Zorro o tej drodze na ktorej stalo, ze skoro w ogrodach des Tuileries, to do Luwru...a ja poprawilam, ze od Luwru - bo od Luwru wtedy zesmy szly... big_grin
            • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:37
              Nieeeeeeeeeeeeeeeee, nieeeeeeeeeeeeeee, On mnie pochwalił naprawdę big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:17
        Ach, ach, Maseczko, masz racje. To wszystko przez te krzesła, wszędzie są takie do siebie podobne big_grin
        • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:21
          Akuuuuuurat, model ten sam, ale kolor maja inny.... w Tuileries sa zielone... big_grin
          • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:30
            świeżo przemalowane zapewne big_grin
      • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 19:51
        m.maska napisała:

> AL...to nie bylo w Luksemburskim to bylo w Tuileries... za duzo chyba tych wraz
        > en wink jeszcze sie nie poukladaly... smile

Pamietasz to?...

http://img402.imageshack.us/img402/5808/dscn0949s.jpg

dramat w kamieniu

To bylo wlasnie w ogrodach des Tuileries... a Ty swoje kolko znalazlas kawalek dalej....widzisz kolor krzeselek?
        • sakral Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 19:55
          ładne

link do filmu nie podam
        • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 19:56
          Zmasakrował biednego Minotaura!!! Brutal !!!
          Krzesła rozpoznaje big_grin Duzo ich wszędzie, dlatego o pomyłkę łatwo big_grin
    • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:43
      Wiesz AL, chyba jednak musisz jeszcze popracowac nad kompozycja.... lepiej koncentrowac...po prawej obcielas kawalek oparcia, a w tym krzesle ktore jest na samym przodzie obcielas nozki.... sad
      • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:51
        Aaaaaa, to zrobiłam specjalnie.....aby widz myślał i się zastanawiał big_grin
    • mr.sajgon Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 23:57
      Widze ze na AL pietno odcisnal konstruktywizm i postanowila nas zaskoczyc swoja instalacja smile
      Z uwagi na jej skomplikowanie z ocena jednak musze sie wstrzymac. To wymaga wielu przemyslen co autorka miala na mysli.
      AL zaskoczylas mnie swoja inwencja tworcza smile
      • m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 23:59
        Niech sie sama z tego tlumaczy.... smile
      • al-szamanka [...] 15.10.11, 10:40
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 15.10.11, 10:44
        Taaaak, to taka pierwsza moja inwencja tego typu, przespawszy się widzę, że znakomicie urzeczywistniona big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka