al-szamanka 14.10.11, 17:20 Ach, w Ogrodzie Luksemburskim coś mnie napadło, zapewne wysoce artystyczna wena, no i musiałam, po prostu musiałam zrobić to wyjątkowe ujęcie wyjątkowych krzeseł, na których być może siedziały wyjątkowe pupy ;-( Dodatkowo wyjątkowo upiększyłam te wyjątkowe krzesła Możecie podziwiać. Słowa szczerej krytyki też mile widziane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 17:27 AL...to nie bylo w Luksemburskim to bylo w Tuileries... za duzo chyba tych wrazen jeszcze sie nie poukladaly... Odpowiedz Link
m.maska [...] 14.10.11, 18:17 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:18 Od Luwru, w strone obelisku na Place de la Concorde... siedzialam tam i palilam papierosa i przygladalam sie co AL wyprawia.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:28 Nic takiego nie wyprawiałam, jak każdy artysta tylko się przymierzałam; z boku, z wysokości innych krzeseł, leżąc na ziemi...dobrze, że liści suchych sporo na ziemi leżało i to takich, co pieski ich jeszcze nie zabrudziły... Odpowiedz Link
sakral Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:31 Masko Ty przestań palić, jak walniesz w kalendarz to czarno widzę przyszłość Kalejdoskopu. stado bez pasterza ginie PS. podkładka pod mysz już jest,jestem zadowolony nowa radość Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:35 popieram popieram popieram, jestem przeciw paleniu papierosów....niestety, byłam dla Maseczki zbyt tolerancyjna Odpowiedz Link
sakral Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:40 AL jesteś współodpowiedzialna za zabawienie kol.Maski dobry Panbóg jest pamiętliwy. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:46 Staram się Sakralu, staram, ale ja łagodny człowiek jestem i tylko dwa razy kazałam jej chuchać dymem w okno. Ale jak wszyscy terror zrobimy, to może coś poskutkuje. Zastanawiam się nad okrutnym szantażem....że już NIGDY się nie spotkamy....jeżeli nie rzuci palenia!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:44 sakral napisał: > PS. > > podkładka pod mysz już jest,jestem zadowolony > nowa rad > ość moja tez jest... jest swietna... dzisiaj do mnie dotarla... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:22 Ach, Zorro, z całego serca dziękuję za tak prawdziwą klasyfikację i uznanie mojego talentu. Dumna jestem, że tak opanowany kierowca i pracowity kafelkarz ocenił mnie tak zwyczajnie i po ludzku Odpowiedz Link
m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:30 .... AL chyba zle zrozumialas Zorro o tej drodze na ktorej stalo, ze skoro w ogrodach des Tuileries, to do Luwru...a ja poprawilam, ze od Luwru - bo od Luwru wtedy zesmy szly... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:37 Nieeeeeeeeeeeeeeeee, nieeeeeeeeeeeeeee, On mnie pochwalił naprawdę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:17 Ach, ach, Maseczko, masz racje. To wszystko przez te krzesła, wszędzie są takie do siebie podobne Odpowiedz Link
m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:21 Akuuuuuurat, model ten sam, ale kolor maja inny.... w Tuileries sa zielone... Odpowiedz Link
m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 19:51 m.maska napisała: > AL...to nie bylo w Luksemburskim to bylo w Tuileries... za duzo chyba tych wraz > en jeszcze sie nie poukladaly... Pamietasz to?... dramat w kamieniu To bylo wlasnie w ogrodach des Tuileries... a Ty swoje kolko znalazlas kawalek dalej....widzisz kolor krzeselek? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 19:56 Zmasakrował biednego Minotaura!!! Brutal !!! Krzesła rozpoznaje Duzo ich wszędzie, dlatego o pomyłkę łatwo Odpowiedz Link
m.maska Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:43 Wiesz AL, chyba jednak musisz jeszcze popracowac nad kompozycja.... lepiej koncentrowac...po prawej obcielas kawalek oparcia, a w tym krzesle ktore jest na samym przodzie obcielas nozki.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 18:51 Aaaaaa, to zrobiłam specjalnie.....aby widz myślał i się zastanawiał Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: KÓŁKO GRANIASTE 14.10.11, 23:57 Widze ze na AL pietno odcisnal konstruktywizm i postanowila nas zaskoczyc swoja instalacja Z uwagi na jej skomplikowanie z ocena jednak musze sie wstrzymac. To wymaga wielu przemyslen co autorka miala na mysli. AL zaskoczylas mnie swoja inwencja tworcza Odpowiedz Link
al-szamanka [...] 15.10.11, 10:40 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
al-szamanka Re: KÓŁKO GRANIASTE 15.10.11, 10:44 Taaaak, to taka pierwsza moja inwencja tego typu, przespawszy się widzę, że znakomicie urzeczywistniona Odpowiedz Link