21.10.11, 00:00

a dzisiaj mamy

21 października i następny koniec świata

i kartka na jutro

kartka z kalendarza
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: piątek 21.10.11, 00:12
      Dzień dobry po północy smile
    • sakral Re: piątek 21.10.11, 00:14
      a to jest teologiczne wytłumaczenie

dlaczego dzisiaj wszyscy walniemy w kalendarz

czy świat nie jest uroczy ?

jak czytam te biblijne teksty to
      widzę mojego ulubionego biskupa,
      Józefa Michalika

w czasie mszy z okazji Kaczyńskiego powiedział.
      ..."prawo stanowione nie może być ponad prawem bożym"

i on w w pewnym stopniu ma rację.
      • m.maska Re: piątek 21.10.11, 00:18
        hmm...nie stawilam sie na rozprawe... 21 maja... czy bedzie jakas kara?
    • mr.sajgon Re: piątek 21.10.11, 00:14
      sakral napisał:

>
      >
      > a dzisiaj mamy
      >
      > 21 października i następny koniec świata
      >
      To dobra wiadomosc, mamy jeszcze kilka miesiecy zycia, wiec bawmy sie smile)

• m.maska Re: piątek 21.10.11, 00:20
        Jaki czas Mister? osadzeni zostalismy chyba zaocznie 21 maja - czas na rewizje minal - cichcem tego dokonali....
        • mr.sajgon Re: piątek 21.10.11, 01:09
          Normalnie chyba walne sobie z tej okazji sepuku wink
          • m.maska Re: piątek 21.10.11, 01:14
            Zaczekaj... co sie bedziesz spieszyl... jeszcze niecale 23 godziny ostatniego dnia - bo przeciez dzisiaj koniec swiata ma byc... poczytalam tylko to co duzymi bylo wink reszty nie chce wiedziec, Sad Ostateczny sie odbyl - Sakral lepiej by zrobil gdyby pozostawil nas w nieswiadomosci tego konca chyba - tym bardziej skoro mamy juz wyroki...zaoczne...nawet na adwokata nie pozwolili...i to ma byc po chrzescijansku?
            • 1zorro-bis Re: piątek 21.10.11, 06:47
              Wy spac nie mozecie?!cool
              Witam wszystkich......normalnych!big_grinbig_grinbig_grin
              I te "nocne Marki" tez....big_grinbig_grinbig_grin
              • sakral piątek 21.10.11, 08:16
                kartka z kalendarzy,piątek
                w Kościele impreza z okazji bł.Jakuba Strzemię (biskup)

a z spraw poważnych,piękny cytat z kalendarza:

"Jeśli możesz coś zrobić lub marzyć,
                że mógłbyś
                to zrobić,zabierz się za to.
                Odwaga ma coś z geniusza"

napisał:Goethe

• mr.sajgon Re: piątek 21.10.11, 09:12
                1zorro-bis napisał:

> Wy spac nie mozecie?!cool
                > Witam wszystkich......normalnych!big_grinbig_grinbig_grin
                > I te "nocne Marki" tez....big_grinbig_grinbig_grin

Sorry ja jestem calodobowy jak monopolowy smile))
                • sakral Re: piątek 21.10.11, 10:00
                  a co lubisz (lubiłeś) pić (degustować) ?

jaka reakcja po pierwszej 100 ?
                  wesoły,agresywny czy zamyślony.

piosenka,słowa Julian Tuwim
                  a ja taki jestem,po....
                  • al-szamanka Re: piątek 21.10.11, 10:58
                    Ja mój przydział alkoholu na ten rok odbębniłam w Paryżu
                    A mimo to głowa boli mnie dziś od rana jak na kacu. Staram się to kawa rozgonić, cz wizja pracnego weekendu nie jest mi w tym pomocnasad

Słonecznego dnia Wszystkim smile
                • m.maska Re: piątek 21.10.11, 11:00
                  Witam Panstwa... Wszystkich...tych nieobecnych takze, a jakze... bardzo serdecznie i milo - jesli to ma byc wg danych Sakral dzien ostatni... a ja mam na 14 wymiane opon...to po co mi zimowe, jesli zimy ma nie byc? tylko niepotrzebnie wydam niepotrzebne pieniadze...mam prawdziwy dylemat...co z tym fantem teraz zrobic - i dlaczego dali mi taki termin, co oni nie wiedza?
                  • m.maska Re: piątek 21.10.11, 11:00
                    p.s. Sakrala - oczywiscie...
                  • al-szamanka Re: piątek 21.10.11, 11:11
                    Niektórzy ludzie tacy już są, nawet jak toną, to zamiast za pomocną dłoń łapią kogoś za kieszeń
    • m.maska Re: piątek 21.10.11, 13:31
      Bedzie czy tez go nie bedzie - ten koniec swiata...jade wymienic opony...
      • 1zorro-bis Re: piątek 21.10.11, 13:58
        przeciez w niemczech to obowiazek.....big_grin
        I w Austrii tez.big_grin
        Ja jade w poniedzialek.
        Teraz to bede tylko tak z doskoku bo zaprawe sobie zrobilem i musze ja wyrobic....cool
        • m.maska Re: piątek 21.10.11, 16:12
          No to co ze obowiazek...jesli 21 maja odbyl sie Sad Ostateczny a dzisiaj ma byc koniec swiata - to po co mi zimowe opony?...ale juz je mam, na wypadek gdyby jednak ten koniec sie przesunal... cala procedura trwala pol godziny...i to lubie - w miedzyczasie wypilam w salonie kawe i poczytalam StadtAnsichten(Das Magazin der Autosdtadt) - lubie ten dwumiesiecznik....
    • al-szamanka Re: piątek 21.10.11, 18:07
      Kończy mi się drugi wolny dzień, a czuję się tak, jakbym ich nie miała....halniak trochę wieje, wiec poruszam się jak w półśnie

Ale jedno mam z głowy!!! Za jedyne 150 euro wymienili mi koła na zimowe (letnie zatrzymali na leżakowaniu do wiosny), zrobili check plus przegląd na pikerl (dopuszczenie do jazdy na następny rok), wymienili jedną lampę, naprawili niekontaktujący airbag, pouzupełniali wszystkie brakujące ciecze i wymyli na błysk cały samochód. Tak tanio jeszcze nigdy mnie to nie kosztowało!!! big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      Może byli tacy litościwi przed dzisiejszym końcem świata??? big_grin

https://i46.tinypic.com/117wpyd.jpg
      AL
      • mr.sajgon Re: piątek 21.10.11, 18:20
        Moze to byla zaliczka a fakture przesla ci poczta smile
        • al-szamanka Re: piątek 21.10.11, 19:02
          Nie, nie, to była cała należność, hooop, siup ! big_grinbig_grinbig_grin. Spodziewałam się 400...dobrze, za różnicę mogę sobie z czystym sumieniem kupić jakieś perfumki big_grin
          • mr.sajgon Re: piątek 21.10.11, 19:25
            Jak kupisz to napisz jaki to byl nabytek smile
            • al-szamanka Re: piątek 21.10.11, 19:53
              Ha, wiem, bo przed wyjazdem do Paryża kupiłam. Mam ostatnio tylko na te dwa zapachy węcha wink...Pure White Linen od Estée Lauder i Un jardin sur le toit od Hermès
              Są super !!!
              Kupię dodatkowe dwie butelki, bo lobię mieć zapas big_grin
              • m.maska Re: piątek 21.10.11, 20:10
                A ja zaopatrzylam sie w Paryzu u Fragonarda i na razie mi wystarczy.... ile flaszek mialam w Paryzu?....nie wiem, ale chyba ze 4 rozne zapachy to byly...plus te dwa dokupione... smile
      • m.maska Re: piątek 21.10.11, 18:25
        Ha... moja wymiana opon i lezakowanie za nastepny sezon wyszlo mi akurat ciut ponizej 50€... ale samochodu mi nie umyli... moze dlatego zebym nie wypila im w tym czasie dwoch kaw... wink
        • mr.sajgon Re: piątek 21.10.11, 19:26
          Trzeba bylo na poczatku powiedziec ze ty tylko herbatke pijesz smile
          • m.maska Re: piątek 21.10.11, 20:17
            Eeee...tam samoobsluga byla...kawy mozna bylo pic do upojenia wink tylko ze u AL jest cokolwiek guuuuuuupio, kontroli technicznej dokonuja warsztaty, ktore oczywiscie we wlasnym interesie wynajduja najrozniejsze usterki...ktore rowniez od razu naprawiaja i tak kreci sie ta machina smile U mnie kontrole techniczna przeprowadza firma niezalezna, jesli cos nie gra, ja wybieram warsztat, dlatego TÜV ktory dokonuje przegladu nie ma zadnego interesu w wyszukwaniu u mnie usterek...
    • sakral Re: piątek 21.10.11, 19:33
      sakral napisał:

>
      >
      > a dzisiaj mamy
      ----------------koniec świata

-----------------------------------------------/m.podkreślenia.....................

a tym tygodniu
      Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność"
      wznosił modły do patrona ludzi pracy aparatu związkowego

obrazek
      błogosławiony ksiądz Jerzy Popiełuszko
      • sakral Re: piątek 21.10.11, 19:38
        apel XXIV Zjazdu Solidarności o patrona

ale uczciwie trzeba przyznać,że ks. Popiełuszko nie zakładał
        kół "Solidarności" w strukturach Kościoła katolickiego
        szkoda
        • sakral sobota 22.10.11, 00:11
          wczoraj świat nie został zgładzony przez Pana Boga
          za karę
          to i karki kalendarza też nie ma,
          następna w niedzielę.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/317667_290494590970373_177562195596947_1164293_40396744_n.jpg
          • m.maska Re: sobota 22.10.11, 00:37
            pieeeekne..........najme sie do betoniarki............smile
          • m.maska Re: sobota 22.10.11, 00:42
            No i dobrze sie stalo, ze jednak wymienilam te opony na zimowe... swiat jeszcze pewnie zime przetrzyma... wg Majow to dopiero w przyszlym roku... to moze juz letnich nie bede musiala zakladac.... smile
            • al-szamanka Re: sobota 22.10.11, 08:04
              Szybciutko się szykuje, za małą godzinkę do pracy jadę i wrócę około 21-ej.

Ciepłego dnia smile....u mnie szron na samochodach
              • sakral Re: sobota 22.10.11, 08:12
                zarządzenie

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/317511_278418272178005_177562195596947_1120411_1087201486_n.jpg
                • 1zorro-bis Re: sobota 22.10.11, 09:04
                  dzien dobry. Dzien dobry Sakral. To zarzadzenie to tak a propos obrazu Sasnala "Sikajacy do umywalki"?big_grinbig_grinbig_grin
                  • izydor88 Re: sobota 22.10.11, 10:52
                    Witajcie.W związku z dyskusją wklepałam w Google - sikający do umywalki.Całe strony znalazłam typu - czy wszyscy faceci sikają do umywalki...
                    Ponieważ całe życie zawodowe "robię w moczach",więc mnie to nie dziwi i nie gorszy.
                    A poza tym - w znakomitej większości mocz jest jałowy.
          • m.maska Re: sobota 22.10.11, 12:02
            Witam Wszystkich... GDZIE JEST ZUZA???? i dlaczego sie nie pokazuje.....
            • sakral Re: sobota 22.10.11, 13:48
              a teraz piosenka
              reklama i uśmiech

PS

Zorro

pamiętliwy jesteś,
              ale tak jest najwygodniej,
              i ma tą zaletę,że palcami
              wyczujesz czy mocz nie
              jest lepki tzn.słodki
              to może być cukrzyca.
              • m.maska Re: sobota 22.10.11, 13:56
                big_grinbig_grinbig_grin - dobra reklama....bo guuuuuuuuuupia
              • 1zorro-bis Re: sobota 22.10.11, 14:51
                to jest.....BOMBA!big_grin
                www.youtube.com/watch?v=jP87NWDR0-k&NR=1
                • m.maska Re: sobota 22.10.11, 15:07
                  Wiedzialam, ze idzie stare... gorsety - straszne...Scarlett potrzebowala do tego sluzby, teraz sluzby brak, wiec sznurowanie przeniesli na przod big_grin
            • zuza_anna Re: sobota 22.10.11, 16:44
              Dzień dobry WSZYSTKIM! Zuza jest, tylko milczy sobie, i czyta, czyta, czyta... big_grin
              Miłego po południa i wieczoru życzę smile
              • m.maska Re: sobota 22.10.11, 17:10
                Czytaj, czytaj...ale nie tylko tutaj czytaj... bo my to jedno...ale koneserzy sie wypowiadaja - O SZTUCE.... big_grin zawsze mozna sie czegos nauczyc...np. ze obrazki malowane hurtowo sa wiecej warte niz te pojedyncze...to troche odwrotnie niz w sklepie, w hurcie - taniej, na szczescie...bo tamtego nikt kupowac nie musi...
            • m.maska Re: sobota 22.10.11, 17:12
              A ja teraz na chwile wybywam, u mnie dzisiaj jarmark, jade kupic sobie prazonych migdalow... i pieczone kasztany tez....O!...do napisania... smile
              • sakral sobota 22.10.11, 18:06
                filmik ca. 6 minut
                pan i niewolnik w jednym

wiem,że 6 minut to dużo
                ale ten filmik wart jest
                grzechu.

to jest obraz osób znany Koleżeństwu
                z stron pobocznych Kalejdoskopu.
                • m.maska Re: sobota 22.10.11, 18:25
                  sakral napisał:

> filmik ca. 6 minut
                  > pan i niewolni
                  > k w jednym

>
                  > wiem,że 6 minut to dużo
                  > ale ten filmik wart jest
                  > grzechu.
                  >
                  > to jest obraz osób znany Koleżeństwu
                  > z stron pobocznych Kalejdoskopu.

Saakral... wlasnie wrocilam z jarmarku, przywiozlam sobie crepe z wisniami i sosem waniliowym...skrocilam moj pobyt tam, zeby nie jesc tego tam na miejscu i sie nie upaprac...a tu...Ty bez uprzedzenia takie rzeczy pokazujesz... przynajmniej powinienes, ostrzec - podczas ogladania, nie pic, nie jesc, inaczej grozi czyszczenie conajmniej ekranu...
                  Skad autor wiedzial?
                  • al-szamanka Re: sobota 22.10.11, 21:12
                    filmik świetny big_grin
                    • 1zorro-bis Cos dla koneserow.... 22.10.11, 21:25
                      estetyki forumowej.....big_grinbig_grinbig_grin
                      www.youtube.com/watch?v=T3AeRbqhi0I&feature=related
                • izydor88 Re: sobota 22.10.11, 20:27
                  W tym łańcuchu zależności widzę i siebie smilesmilesmile
                  • sakral Re: sobota 22.10.11, 20:50
                    Klaro

zobacz co było "wczoraj",a co jest z dzisiaj z Tobą.
                    Londyn,koty i Twoja obecność w Kalejdoskopie.

Dużo radości mi sprawiłaś.

nasza różnorodność ,a zarazem wspólny
                    kod językowy dobrze wróży Kalejdoskopowi.

• al-szamanka Re: sobota 22.10.11, 20:55
                      Heeej, przyjechałam do domu chyba tylko po to aby natychmiast iść spać, bo jutro muszę o 5:30 wstać - taki mi się zlepek pracny trafił...ale następny weekend mam za to wolny.
                      Chciałam poczytać Wasza dysputę o malarstwie, ale zaledwie do polowy dobrnęłam...bo oczy same się zamykająsad
                      • al-szamanka Re: sobota 22.10.11, 21:26
                        OK, wszyscy już śpią? To i ja tez idę pod kołderkę, zmęczona jestem, moi klienci dali mi dzisiaj do wiwatu, a kapitan Felix przywłaszczył sobie moją gruszkę i oczywiście ją zjadł...i z miną zaiste niekapitańską starał się mi wytłumaczyć, że gruszka prywatna staje się, na terenie naszej instytucji, własnością wszystkich, kto pierwszy ją chwyci ten ma do niej największe prawobig_grinbig_grinbig_grin

Dobranoc smile
            • m.maska [...] 22.10.11, 23:47
              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
            • m.maska Re: sobota 22.10.11, 23:48
              No i mialo byc jutro...a bylo juz dzisiaj...Wendelinusmarkt to okazja do spotkania sie przy piwie - dla mnie be.... ja mialam lepiej - kilka grzancow i juz jest cieplo... i nawet mroz, ktory niestety chwycil, jakos mi nie przeszkadzal a droga powrotna wcale krotka, nawet za krotka, tematow pozostalo jeszcze sporo... wraz z zapadnieciem zmroku zrobilo sie tloczno, przewaga, jak zawsze, Amerykanow, chociaz spotyka sie tez wszystkich znajomych przy tej okazji...tylko mi tak jakos mi w glowie szumi.
              • sakral A to juz niedziela... 23.10.11, 00:26
                kartka z kalendarza

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/305467_278644348822064_177562195596947_1121810_91005373_n.jpg
                • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 00:27
                  Witaj Sakral, niedzielnie... smile glowa mi troche ciazy i bajek mi sie zachcialo.... smile
                  • sakral [...] 23.10.11, 01:28
                    Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                    • al-szamanka Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 05:49
                      Słonecznego dnia Wszystkim życzę i zmykam na życie zarabiać smile
                      • 1zorro-bis Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 05:51
                        dziendoberek Wszystkim! big_grin
                        Dzisiaj bedzie nowa porcja wiedzy dla "krytykow sztuki2.....big_grinbig_grinbig_grin
                        • zuza_anna Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 09:26
                          Dzień dobry Wszystkim! Miłej niedzieli, pozdrawiam smile
                          • sakral A to juz niedziela... 23.10.11, 10:54
                            dzień dobry,auto już po naprawie ?

ruda kolegi Sajgona

ładne zdjęcie
                            • sakral Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 11:51
                              używam "davidoff - adventure" i jestem zadowolony,
                              sam nie kupuję,wolę pieniądze wsadzić do mojego PC,
                              ale rodzina wie co lubię

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/314864_205640166174751_183950128343755_538559_1619960938_n.jpg
                              • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 12:56
                                Sakral.... bo niektorzy wola fekalia od perfum....
                            • zuza_anna Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 12:45
                              Ładne zdjęcie, tylko dlaczego u nas Mister Sajgon, nie wkleił? o to jest pytanie smile
                              • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 12:56
                                No wlasnie, dlaczego nie pokazal nam takiego slicznego rudaska?
                                • 1zorro-bis Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 13:17
                                  no, to ja sie po goleniu takims czyms oblewam, sorry - sprayuje...big_grin
                                  http://www.google.de/products/catalog?q=roma+von+laura+biagiotti&hl=de&prmd=imvnso&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1024&bih=605&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=14563279578353720576&sa=X&ei=MPejTq4qsPjhBISivN4E&ved=0CGgQ8wIwAg
                                  • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 13:38
                                    Laura Biagotti Roma
                                    • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 13:39
                                      p.s. to byl link, ktory nie byl aktywny w poscie Zorro
                                  • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 13:40
                                    Lubie ten zapach, lubie tez jego kobiece wydanie i mam...i co ciekawe, zadne nastepne zapachy Biagotti, nie przebily tamtego....
                                    • zuza_anna Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 18:53
                                      moi ulubieńcy....posłuchajcie, jak w ogóle zajrzycie do tego wątku wink smile Miłego wieczoru smile
                                      • al-szamanka Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 19:10
                                        Zuzanko kiss
                                        Cudne......
                                      • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 19:31
                                        A u mnie ten link jest zablokowany, ale domyslam sie po tytule, o co chodzi....
                • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 13:14
                  Hej.... padlam nad ranem...tak mnie ten grzaniec trzymal....
                  • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 13:59
                    Noooooooo...a jesli makatki to i jarmarki, i pchle targi....
                    Wczoraj bylam na jarmarku, takim co to sie nazywa Zimt und Waffel Markt - czyli jarmark cynamonu i wafli...i to bylam dwa razy....ale za tym drugim razem juz nie dotarlam tam, gdzie chcialam. Pojawilo sie cus nowego, a mianowicie buda z sekaczami...i tago musze sprobowac...

http://img32.imageshack.us/img32/3444/dscn2076n.jpg

no szczegolnie Amerykanie przewalaja sie przez ten jarmark calymi rodzinami....moze to niezbyt "kóltórne" jest - ale tak "raz na ludowo"...
                    • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 14:05
                      sprzedaja to jako specjalnosc z Rumunii i krajow Wschodniej Europy... Moja Mama wspominala mi o tym, jako o specjalnosci zza Buga, byl czas ze sprzedawano sekacz we Wroclawiu na Rynku - ale to bylo cos innego...dlatego chce zobaczyc co tu wymyslili...bo to raczej wyglada jaka sciagnieta kora drzewy, w srodku pusta...a moze to jednak cos innego jest? a moze ja to zle przetlumaczylam...tylko takie skojarzenie z drzewem...
                      • m.maska Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 14:06
                        no nie, tak wygladaja...sa rozne...i takie wlasnie "tuby"...
                        Sekacz
                        • al-szamanka Re: A to juz niedziela... 23.10.11, 17:20
                          Tylko raz jeden w życiu jadłam prawdziwego sękacza, te kupne to przemysłowa namiastka. Sękacza owego upiekła jakaś przyszywana ciocia, osoba wówczas już sędziwa. W tym celu, na podwórku rozpalone zostało ognisko, nad nim rożen, specjalne ciasto rozrobione w kadzi po mleku....bo sękacz miał być ogromny, do podziału między wielu chętnych. Wiem, że co pewien czas wrzucano do ogniska jakieś mocno pachnące zioła i chyba gałązki jałowca, a mój Brat zawzięcie kręcił ten rożen. Ciasto pachniało dymem i wcale mi nie smakowało, ale byłam wtedy małą dziewczynką, moja Mama była zachwycona i wspomina ten wypiek do dziś
                          • sakral niedziela... 23.10.11, 19:46
                            z cyklu:rolniczy kwadrans

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/297180_189922874413147_183950128343755_489832_372528216_n.jpg
                            • m.maska Re: niedziela... 23.10.11, 19:56
                              big_grinbig_grinbig_grin
                            • m.maska Posty Sakrala... 23.10.11, 20:19
                              uprasza sie otwierac: OSTROZNIE...
                              • al-szamanka Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 20:34
                                Ja, zanim otworzę, to się najpierw powolutku skradam big_grinbig_grinbig_grin
                                • m.maska Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 20:45
                                  wczoraj upapralam sie wisniami ogladajac filmik...teraz sie poplakalam prawie...
                              • sakral Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 21:25
                                m.maska napisała:

> uprasza sie otwierac: OSTROZNIE...

_________________________________________________

przewodniczący Episkopatu,abp Józef Michalik na
                                mszy z okazji Lecha Kaczyńskiego zachwalał
                                brak poprawności politycznej u byłego
                                prezydenta RP

jako wierny syn,matki naszej Kościoła katolickiego
                                jestem zgodny z moim ulubionym pasterzem
                                Józefem Michalikiem

jaki pasterz taki baran

Sakral

precz z poprawnością polityczną i
                                art.196 kodeksu karnego o
                                uczuciach religijnych

• m.maska Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 23:01
                                  Sakral... czy Ty chcesz nas nawrocic?... ciezka praca przed Toba... smile
                                  • al-szamanka Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 23:17
                                    bardzo ciężka, bo my grzesznice straszliwe, patrz; spontaniczny wypad poza opłotki
                                  • sakral Posty Sakrala... 23.10.11, 23:20

radio Tok.Fm

red.Cezary Łasiczka poinformował,że dzisiaj
                                    prowadzi przedostatnia audycję satyryczną
                                    Doobie Nighte (archiwum programu)

w następną niedzielę ostatni odcinek
                                    tego już kultowego programu.

boska Karusia (red.Karolina Głowacka),
                                    red.Wojciech Olszak wraz z red. Łasiczką
                                    każdej niedzieli o 21:05 do 23:00
                                    dawali mi dużo radości i uśmiechu.

jest mi smutno

• al-szamanka Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 23:28
                                      jest mi smutno

Bardzo Ci współczuje, Sakralu wink
                                    • m.maska Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 23:33
                                      Oooo... dlaczego? idzie stare?...i jak Cie tu pocieszyc Sakral.... kiss
                                      • al-szamanka Re: Posty Sakrala... 23.10.11, 23:42
                                        Najlepiej przyłożyć głowę do poduszki i w ten sposób znacznie się pocieszyć, bo jak mawia kapitan Felix, mogą się przyśnić ciastka, albo droga do piekarni big_grin
                                        Dobranoc
                                        • m.maska Re: Posty Sakrala... 24.10.11, 00:19
                                          Dobranoc AL....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka