m.maska Re: z Israela 28.03.12, 19:50 AL zapytala mnie dlaczego wrzucam po kilka fotek jednoczesnie?.... ale Ona wie dlaczego - przeciez nie bedziemy nabijac fotkami ilosci postow... niech robia to inni... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: z Israela 28.03.12, 19:56 noooooooooo, żadna z nas nie przeszła kursu windziarskiego Odpowiedz Link
zuza_anna Re: z Israela 28.03.12, 20:08 Ja uczestniczyłam w zabawie w windę, ale nienaciąganej. Jeździliśmy powoli Odpowiedz Link
zuza_anna Re: z Israela 28.03.12, 20:10 Widok z balkonu na miasto przepiękny. Wszystkie fotki fajne Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: z Israela 29.03.12, 08:17 to Tel Aviv. Widok z hotelu. Miasto....hm...malo widzialem bo byl taki upal, ze mozna bylo zwariowac. I ta wilgotnosc! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: z Israela 29.03.12, 10:52 Szkoda, że mało widziałeś, bo właśnie tam jest duuuuuuuuuuuuuuużo do oglądania Odpowiedz Link
al-szamanka Re: z Israela 29.03.12, 12:06 Oprócz turystów dojrzałam na jednym ze zdjęć dwóch typowych panów w kapeluszach, ci nie potrzebują korzystać z metody Sakrala, aby stwierdzić kim są Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: z Israela 29.03.12, 13:04 to kolega Zorro pracuje w jakims biurze turystycznym czy sam ciagle w podrózy? Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: z Israela 29.03.12, 13:37 "podróznik mimo woli" ? To znaczy jest przewodnikiem w biurze turystycznym? Fany zawód. Pod warunkiem ze sie zony i rodziny nie ma. Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela 29.03.12, 14:32 hihi.... nie...zawodowo Go nosi ale i Doña Zorro jezdzi i w ramach dobroci dla mężów, czasami Go zabiera... tak sie zalapal na Israel i jak nic Mossad Go zwerbowal... Karaiby i Korsyka, z ktora jeszcze Zorrek zalega - to bylo urlopowo... Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela 29.03.12, 14:33 Zorrek jest przede wszystkim kafelkarzem i czasami, nawet czesto robi za kierowce... taki shuttle na lotnisko Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: z Israela 29.03.12, 16:39 acha. To on jako rzemieslnik to sobie na pewno moze ne takie wojaze pozwolic. Rzemieslnikom zasze dobrze sie wiodlo. Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela 29.03.12, 17:21 ... no artysta po prostu... szczegolnie "bankowy"... Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: z Israela 29.03.12, 17:56 bankowy artysta? A mogla bys tak jasniej bo nie lapie? Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela 29.03.12, 18:05 Nooooooo... ja mysle, ze skoro stac go na takie podroze, to musi miec konszachty z bankiem Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: z Israela 29.03.12, 18:12 to on jest w koncu rzemieslnik-kafelkarz czy bankowiec? m.maska napisała: > Nooooooo... ja mysle, ze skoro stac go na takie podroze, to musi miec konszacht > y z bankiem Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela 29.03.12, 18:59 Zorrek? to juz On sam musi Ci to napisac... z tego co wiem, to jego domena sa kafelki, poza tym robi za przewoznika, taki shuttle dowozacy i odbierajacy z lotniska i jak widac dobrze lokuje kase skoro wystrzelil na te Karaiby, o ktorych woli nie wspominac - bo to jednak nie byla ta wymarzona podroz zycia.... Małpa - co to za roznica w czym my robimy? kazdy sie tam troche wozi... i juz mi sie robi zal, bo gdzies za miesiac to Klara leci do Andaluzji...ja tam mam jeszcze cos do obejrzenia....chociaz na razie odwieszam na hak te plany.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: z Israela 30.03.12, 07:27 zgadza sie. Kafelki trzeba najpierw zaprojektowac (ulozenie), potem dowiezc i ulozyc.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: z Israela 30.03.12, 08:23 Artystyczne te Twoje kafelki, jest na czym oko zawiesić Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela - TelAviv 30.03.12, 13:27 mnie to sie podobaja te babelki na tym budynku.... Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: z Israela - TelAviv 30.03.12, 13:41 ciekawe domy. I to tez za te kafelki? Niezly z niego podróznik. Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela - TelAviv 30.03.12, 13:47 Niech sam sie tlumaczy z tego Israela... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: z Israela - TelAviv 30.03.12, 15:51 "sciane placzu" gdzies mam. Tylko cholera wie gdzie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: z Israela - TelAviv 30.03.12, 15:56 hihi... przeczytaj jak to napisales... .... dobrze, ze nie "mam gdzies...." Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald 30.03.12, 15:58 On jeszcze zalega z Korsyka...bo do tej pory nie umial przesylac fotek i jak sie nauczyl to sie sypie Ta Kanada, to chyba wczesniejsza byla.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald 30.03.12, 16:00 A po drodze jeszcze byl zamek nad Mozela i dolina Mozeli - ale to juz u mnie mozna obejrzec, bo tam akurat mielismy rendezvous aaaa i jeszcze Paryz byl... no Zorrek jest podroznik "mimo woli" Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald 30.03.12, 16:01 i to jest wlasnie to, ze kiedy siedzi na miejscu przy kompie, to rozrabia na forum, bo go chyba energia rozpiera... Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald 30.03.12, 16:05 Ten czerwony Flitzer ma rejestracje z rejonu w ktorym kiedys spedzilam fajny czas u bardzo fajenj rodziny... Biel... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Schwarzwald 30.03.12, 17:25 piekne te 3 Ferrari, co? Przyjechalo sobie trzech Szwajcarow do hotelu.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald 30.03.12, 17:36 Wlasnie widze, ze Ci do gustu przypadly... bo na fotkach, ktore teraz otworzylam, to juz Cie tak solidnie dopadlo... to trzeba bylo kupic czerwone a nie zielone.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald... ferrari 30.03.12, 18:21 za to ten zielono-niebieski z przodu, ma ladne felgi... Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: Schwarzwald... ferrari 30.03.12, 18:28 ladne felgi? Wszystkie maja ladne felgi! Taka felga to pare groszy kosztuje. Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: Schwarzwald... ferrari 30.03.12, 18:27 piekne auta! Skad Zorro taka kolekcje wytrzasnal? Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald... ferrari 30.03.12, 18:36 Sam widzisz, "chlopcy" wpadli cos zjesc do restaruracji do ktorej i Zorro poszedl... hmm... Zorro tam musiala byc dobra kuchnia ...a to dla Ciebie zgubne.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Schwarzwald... ferrari 30.03.12, 18:30 tych trzech facetow przy stoliku to sa wlasciciele tych trzech Ferrari.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Schwarzwald... ferrari 30.03.12, 18:59 Ładny jest Schwarzwald, no i te samochody Odpowiedz Link
m.maska Re: Schwarzwald... ferrari 30.03.12, 19:01 To jak szostka w totka spotkac takie trzy jednoczesnie, jesli nie jest to jakis zlot milosnikow ferrari.... Odpowiedz Link