malowana_na_latawcu 31.03.12, 18:36 Wszystkie zdjęcia z Twoich podróży obejrzałam. Bardzo zazdroszczę Ci, że tyle świata widziałeś. Mnie się nie udałio (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Zorro :) 31.03.12, 19:19 tak? Dzieki. Ale naprawde nie ma czego zazdroscic. Roznie w zyciu bywalo.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zorro :) 31.03.12, 19:26 Witaj Malowana_na_latawcu! Nic straconego może i Tobie uda się świat zwiedzić. Marzenia się spełniają, podobno Odpowiedz Link
malowana_na_latawcu Re: Zorro :) 31.03.12, 19:28 zuza_anna napisała: > Witaj Malowana_na_latawcu! Nic straconego może i Tobie uda się świat zwiedzić. > Marzenia się spełniają, podobno > ---------- Za tego żywota już nie... a w reinkarnację nie wierzę. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zorro :) 31.03.12, 20:36 > Za tego żywota już nie... a w reinkarnację nie wierzę. Podobno, tam też jest życie. Ja nigdzie raczej też nie pojadę, tak jak Ty. Chociaż pooglądamy zdjęcia naszych podróżników i nacieszymy oczy. Odpowiedz Link
malowana_na_latawcu Re: Zorro :) 01.04.12, 09:26 Podobno, tam też jest życie. Tak. Też mam tę nadzieję Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro :) 01.04.12, 07:54 przekroczyles juz .....80tke?! Bo moja mama ma 87 i dalej w domu usiedziec nie moze.... malowana_na_latawcu napisała: > zuza_anna napisała: > > > Witaj Malowana_na_latawcu! Nic straconego może i Tobie uda się świat zwie > dzić. > > Marzenia się spełniają, podobno > > > > ---------- > Za tego żywota już nie... a w reinkarnację nie wierzę. Odpowiedz Link
malowana_na_latawcu Re: Zorro :) 01.04.12, 09:25 > przekroczyles juz .....80tke?! To nie chodzi o wiek czy o zdrowie. Chodzi o pieniądze. Zawsze u mnie tak było i jest, że są inne, ważniejsze potrzeby. Wiem, wiem można rowerem, z namiotem... ale na to jestem zbyt wygodna i zbyt tchórzliwa. może kiedyś wygram w totka....he,he Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Zorro :) 01.04.12, 09:58 > może kiedyś wygram w totka....he,he Powodzenia! Tylko strzel w dobre liczby! ja też marzę...a nóż wygram. Marzenia nie są karane Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro :) 01.04.12, 10:48 ja Zuza, nie gram bo NIGDY nie wygralem. W NIC! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro :) 01.04.12, 10:47 zgadza sie. Forsa jest potrzebna. Ale europa nie jest juz taka droga i przyznam sie szczerze, najchetniej podrozuje po Europie. malowana_na_latawcu napisała: > > przekroczyles juz .....80tke?! > > To nie chodzi o wiek czy o zdrowie. Chodzi o pieniądze. Zawsze u mnie tak było > i jest, że są inne, ważniejsze potrzeby. > Wiem, wiem można rowerem, z namiotem... ale na to jestem zbyt wygodna i zbyt tc > hórzliwa. > > może kiedyś wygram w totka....he,he Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 11:27 1zorro-bis napisał: > zgadza sie. Forsa jest potrzebna. Ale europa nie jest juz taka droga i przyznam > sie szczerze, najchetniej podrozuje po Europie. zwlaszcza po ostatnich doswiadczeniach... Odpowiedz Link
malowana_na_latawcu Re: Zorro :) 01.04.12, 19:28 m.maska napisała: > Witaj Malowana.... Kłaniam się Masko Ty też chyba sporo podróżujesz. Obejrzałam zdjęcia z Cypru a kiedyś, wcześniej już oglądałam zdjęcia z twojej podróży (nie pamiętam dokąd to było). Eeech, następna osoba której pozazdroszczę Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 19:43 A tez tak znowu nie podrozowalam... calymi latami... tylko do kraju, zeby dziecko jezyka sie uczylo...a potem hmm... po to zeby spokojnie podrozowac i moc to wytknac KM-owi(Kochajacemu Mezowi) rzucilam palenie i to byl handel - Ty sobie pal caly rok a ja za te kase pojade raz w roku gdzies tam... Przyszedl taki czas, kiedy przewartosciowalam troszke moje zycie... pytanie bylo: miec czy byc? wybralam to drugie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 19:47 m.maska napisała: > ... pytanie bylo: miec czy byc? wybralam to drugie Doskonały wybór, tez takiego dokonałam Odpowiedz Link
sakral Re: Zorro :) 01.04.12, 19:57 Masko to Ty już nie palisz ?! z wyrazami uznania i podziwu PS. ja chyba już 6 lub 7 lat nie palę Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 19:59 ja 6 lat nie palilam... a teraz owszem pale, dopoki KM nie zaprotestuje i nie powie, ze skoro znowu pale, to mam zredukowac to fruwanie.... wtedy rzuce... Odpowiedz Link
sakral Re: Zorro :) 01.04.12, 20:04 może i masz rację rzucenie palenia ma też swoje złe strony głód nikotynowy trzeba czymś zastąpić i wtedy mogą być problemy z nadwagą a nadwaga związana jest z cukrzycą Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 20:05 m.maska napisała: > ja 6 lat nie palilam... a teraz owszem pale, dopoki KM nie zaprotestuje i nie p > owie, ze skoro znowu pale, to mam zredukowac to fruwanie.... wtedy rzuce... > Nie tłumacz się, masz rzucić i to jak najszybciej....Twoich perfum w ogóle nie czułam przez ten dym Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 20:00 sakral napisał: > PS. > ja chyba już 6 lub 7 lat nie palę I dalej tak...nareszcie pachniesz swoja ulubioną wodą Odpowiedz Link
sakral Re: Zorro :) 01.04.12, 20:11 a jak to woda ? u mnie tak wyszło: numer 1 numer 2 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro :) 01.04.12, 20:25 tak, tak! A ja mam jutro lotnisko i z powrotem, lotnisko i z powrotem.... A teraz znikam bo znajomi czekaja z kolacyjka! Odpowiedz Link
sakral Re: Zorro :) 01.04.12, 20:29 Zorro nie tak,tak ja te wody używam ale tak ładny jak ten na pierwszym filmiku to ja nie jestem a może kiedyś taki będę kto wie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 20:33 sakral napisał: > ale tak ładny jak ten na pierwszym filmiku to ja nie jestem Widzę, że wy, mężczyźni, zupełnie inaczej patrzycie i oceniacie drugiego mężczyznę niż my, kobiety. Ten facet na pierwszym filmiku wcale nie jest ładny!!!! Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 20:34 a ja go nawet nie obejrzalam...tego faceta... spojrzalam tylko jaka to woda Odpowiedz Link
sakral Re: Zorro :) 01.04.12, 20:35 czy Panie czytały wątek tramwajowy i o podszczypywaniu ? a młody to ja za jakiś czas zostanę tak postanowiłem Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 20:38 To ja z Toba Sakralu, ja z Toba - razem bedziemy mlodzi... Odpowiedz Link
sakral my młodzi .................. 01.04.12, 20:45 m.maska napisała: > To ja z Toba Sakralu, ja z Toba - razem bedziemy mlodzi... ------------------------------------------------------------(m.podkreślenia)------------------------ Masko w jednym zdaniu pięknie oddałaś istotę naszego Koleżeństwa w Kalejdoskopie Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 20:35 1zorro-bis napisał: > tak, tak! A ja mam jutro lotnisko i z powrotem, lotnisko i z powrotem.... > A teraz znikam bo znajomi czekaja z kolacyjka! Zorro, wypada tylko, ze Ty jezdzisz na lotnisko i jesz.... ojjjjjjj...a cos dla ducha? Bo dla ciala... to smacznego Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 20:27 sakral napisał: > a jak to woda ? > > u mnie tak wyszło: > > numer 1 > > numer 2 Oj, Sakralu, a mówiłeś, że Kölnisch Wasser 4711...już sama nie wiem, co mam myśleć Odpowiedz Link
sakral Re: Zorro :) 01.04.12, 20:33 kolońska jest po porannej toalecie a Davidoff jak siadam wieczorową porą przed monitorem a w filiżance dobra herbata świeże kwiaty na biurku i jest elegancko Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 20:36 sakral napisał: > > kolońska jest po porannej toalecie > a Davidoff > > jak siadam wieczorową porą przed monitorem > a w filiżance dobra herbata > > świeże kwiaty na biurku > i jest elegancko Pachnie zachęcająco Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 20:44 I tak byc powinno, wciaz jedno i to samo, monotonia... zycie sie zmienia, zmieniaja sie gusta, smaki... Byl czas, ze polubilam Samsare Guerlain'a, widac wtedy byl czas na ciezki chypre, po zuzytkowaniu dwoch czy trzech flaszek, odstawilam to.... od kilku lat stoi ledwie napoczeta, moze kiedys znowu w niej zagustuje, Chanel No 5 - stoi, kiedys przeslawne perfumy Joy, ktore byly haselm filmu "Zärtliche Chaoten" - stoi... niekiedy na raz mam akurat samopoczucie na ktores z nich, tak po kilku latach powrocilam do pierwszych perfum Joopa i znowu mi sie spodobaly....swiat sie kreci, wszystko sie kreci, nie mozna pachniec wciaz tym samym... Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 20:46 aaaa no i przywiozlam oczywiscie Fragonarda... zapach, ktory juz od lat przywoluje wspomnienie Paryza, tamtego sprzed lat 10 i tego z ostatniego pazdziernika... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 20:48 m.maska napisała: ....swiat sie kreci, wszystko sie kreci, nie mozna pachniec wciaz tym samym... Tez tak uważam, ale niektórzy wolą jednak znaczyć teren zawsze tym samym ...może boją się, że zostaną zapomniani, albo ktoś ich nie skojarzy Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 21:00 hihi.... moj brat kiedy przejzdza na moje urodziny pachnie cala gama zapachow, bo zwykle przechodzi przez perfumerie i pryska tym co mu sie ewentualnie podoba....pachnie, nie natretnie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 21:02 m.maska napisała: > hihi.... moj brat kiedy przejzdza na moje urodziny pachnie cala gama zapachow, > bo zwykle przechodzi przez perfumerie i pryska tym co mu sie ewentualnie podoba > ....pachnie, nie natretnie... NIE NACHALNIE....chciałaś powiedzieć, co? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zorro :) 02.04.12, 06:22 a ja dzisiaj znowu ....lotnisko a potem jakies 500 km do zaliczenia. Podjalem sie pomocy kupienia samochodu uzywanego dla znajomej. I oto skutki..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 20:37 no przeciez to drugie, to wlasnie Kölnisch Wasser... a co zmieniac nie moze?... ja tam mam w domu cala perfumerie a ze soba wzielam teraz Conradition, Roma, Knowing i cos tam jeszcze nawet nie pamietam... a i u mamy przechowuje kilka zapachow, na wypadek gdybym mial inny humor.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zorro :) 01.04.12, 20:41 A tak prawdę mówiąc, to opisując swój zapach, zdradził Sakral swój wygląd...Ty wiesz, Maseczko, że jestem w tym dobra Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 20:49 A wiesz AL, ze Kölnisch Wasser tez wydala serie podobna do Aqua Allegoria Guerlain'a? Odpowiedz Link
m.maska Re: Zorro :) 01.04.12, 21:01 to trzeba obwachac - tylko czasu nie mialam do tej pory... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: kol.Kalara i osoba w tramwaju 01.04.12, 21:23 sakral napisał: > a tu było o tramwaju (link) Pamiętaaaaaaaaaaaaaaaaaam...i znowu się rozchichotałam Odpowiedz Link
m.maska Re: kol.Kalara i osoba w tramwaju 01.04.12, 21:33 hihi... pewnie znowu Twoja wyobraznia... ehh AL...i po co Ci fotki podsylac? Odpowiedz Link
malowana_na_latawcu Re: Zorro :) 31.03.12, 19:27 Jest czego zazdrościć..... świata Ci zazdroszczę. A, że w życiu roznie bywa.. no coż, życie to nie forum. pzdr Zorro Odpowiedz Link
zuza_anna [...] 31.03.12, 19:23 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link