Dodaj do ulubionych

Ratunku asymetria migdałków

18.07.12, 08:54
Bardzo martwię się, ponieważ nigdy tym się nie przejmowałam, ale teraz zwróciłam uwagę że mam jeden migdał większy od drugiego....jak byłam jakiś czas temu u laryngologa to ten nie zwrócił na to uwagi, może dlatego że byłam z innym problemem, martwię się, co czytam w internecie to tylko RAK, tak się martwię, dodam że tam gdzie mam ten migdal powiększony czasami za uchem mam powiększony leciutko węzeł chłonny, boję się strasznie, czy ktoś z Was tez tak ma że jeden migdał jest powiększony bez infekcji?
Obserwuj wątek
    • ammazuko_powrot Re: Ratunku asymetria migdałków 18.07.12, 10:01
      Paula, byłaś u psychologa? To nie jest normalne, że ciągle doszukujesz u siebie raka.
      Pójdź na jakąś terapię, bo szkoda życia.
      Ja przeszłam chemioterapię i wciąż zadziwiają mnie hipochondrycy, którzy za wszelką cenę chcą być chorzy....
      • paulag24 Re: Ratunku asymetria migdałków 18.07.12, 10:13
        Nie chcę być hipochondryczką, jednak gdy przeczytałam w internecie że jeden powiększony stale migdał to nowotwór plus parę historii osób które tak miały to jestem przerażona.........jakieś guzy ślinianek przyusznych też mogą powodować asymetrię migdałków.
        Nie chcę nikogo śmieszyć tym postem ale jestem poprostu przerażona
        • snajper55 Re: Ratunku asymetria migdałków 18.07.12, 17:45
          paulag24 napisała:

> Nie chcę nikogo śmieszyć tym postem ale jestem poprostu przerażona

Właśnie dlatego dobrze, abyś poszła do psychiatry. Takie lęki są uleczalne. No chyba, że ty chcesz się bać.

S.
          • 2blondyna1979 Re: Ratunku asymetria migdałków 12.09.17, 13:42
            Ty jesteś normalna ?miałaś chemioterapię przeszłaś poważna chorobę a innych nazywasz hipochondrykami?!walnij się w łeb
    • paulag24 Re: Ratunku asymetria migdałków 18.07.12, 12:36
      Czy ktoś z Was też tak ma, że jeden migdał jest powiększony od drugiego?proszę odpiszcie
      • paulag24 Re: Ratunku asymetria migdałków 18.07.12, 15:31
        Proszę odpiszcie, strasznie denerwuję się ten jeden migdał jest ewidentnie powiększony bez infekcji, co to może oznaczac
        • easyblue Re: Ratunku asymetria migdałków 18.07.12, 17:33
          Ja tak mam, moje dzieci i mój M. Innym w paszcze nie zaglądałam.
          To, ze organy parzyste nie są identyczne jest tak naturalne, jak to, że wypadają włosy. Nawet połówki Twojego ciała sa inne i gdy zrobić lustrzane odbicie [prawej strony a potem lewej, wyszły by dwie różne osoby.
          Masz hipochondrię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka