1zorro-bis 22.07.12, 17:57 wiesz o tym? Nie? To teraz juz wiesz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:11 Zorro, spokojnie, już go Sakral "okrutnie" upomniał za publikowanie zdjęcia, bez zgody właściciela Ciekawa tylko jestem skąd je ma. A poza tymi hihihi, Loża reklamuje się zdjęciem uczestniczek innego forum, szkoda, że swoich nie pokazują. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:12 sorry, to nie MENDA. To SMIEC forumowy. Alebo SMIECIARA. Bo cholera wie czy to facet czy to baba. A moze bezplciowy obojniak? Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:28 Hihi... nie pokazuja, bo sie pewnie wstydza.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:30 ...i bardzo PROSZE moich wpisow tutaj nie kasowac! Ja STOJE za tym co o tym faceto/babie napisalem. Robil podobne rzeczy juz kilka razy ale tym razem przesadzil..... Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:34 taka mala bezimnienna kanalia.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:35 wirtualna CIOTA. Bo nawet odwagi nie ma zeby swoja "rumiana buzke" pokazac... Odpowiedz Link
1zorro-bis Sakralu..... 22.07.12, 18:38 gratuluje wyboru i towarzystwa! Trafny wybor. ! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:39 ....i znowu ciota skasowala.... Sraczka, czy co? Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:46 obrzydzenie mnie bierze, kiedy mam do czynienia z takimi ludzmi... i to to ma ambicje, ze jest czyms lepszym...jasne, skrobia juz dno od spodu, zeby chociaz sie do dna przebic Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:49 do czego sie ta ciota jeszcze posunie? Sorry za okreslenie - ale FACET na 100 % to nie jest! Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:54 Mezczyzni, maja kregoslup...maja honor...a ten ma jedno nienawisc i ta sie juz zaczela z niego wylewac, przed moim wyjazdem... w wieczor przez moim wyjazdem uslyszalam jego wywody - zostaly mi przeczytane, bo nawet mi sie tego szukac nie chcialo... Blogoslawiony ktorego obszczekuja kretyni, gdyz nie do nich nalezec bedzie jego dusza... wiem ze to dosyc bolesny dla kretynow cytat - bo jakze trafny... niech szczekaja - nam nie ubedzie a im moze troche zolci zejdzie... Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:32 Niektore sporo pisaly o swojej nadwadze w wieku lat niepylnych 40.... o urodzie nawet nie wspominaly, ale skoro nawet nie znalazl sie zaden chetny, przez tyle lat... a potem chodza i wyplakuja na forum, jak je jakis Lukasz w konia zrobil... Fotka? zostala wyniesiona z zamknietego albumu, do tkroego niejaki jokker bez twarzy, nigdy wstepu nie mial... ot i cala tajemnica - a kto mial? ano miala niejaka Karen, Ulisses-Achaj, Hardy... i to wszystko.... kto z nich? jest mi to dosyc obojetne - bo jeszcze moge pokazac focie swoja i Karen... ja sie siebie nie wstydze.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:33 sorry, ale z przyzeczenia jestem zwolniony. I dlatego tego WIESNIAKA tutaj wklejam. LOŻA Re: To idzie niezamaskowana młodość Autor: jokker39 ☺ 22.07.12, 18:26 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Sakralu, dopóki nie zamkniemy naszego forum na amen te przemiłe młode dziewczęta i ich wielbiciele nie dadzą nam chwili spokoju. Jest takie stare francuskie przysłowie na korsarza półtora korsarza. Jeśli będziemy siedzieli cicho, to będą na nas jeszcze zuchwalej wylewać hektolitry pomyj. Niech kalejdoskopownia da choćby mały, maciupeńki znak, że chcą grać fair - ja ze swej strony mogą Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:44 1zorro-bis napisał: > sorry, ale z przyzeczenia jestem zwolniony. I dlatego tego WIESNIAKA tutaj wkle > jam. > > LOŻA > Re: To idzie niezamaskowana młodość > Autor: jokker39 ☺ 22.07.12, 18:26 > Dodaj do ulubionych > Odpowiedz cytując Odpowiedz > Sakralu, dopóki nie zamkniemy naszego forum na amen te przemiłe młode dziewczęt > a i ich wielbiciele nie dadzą nam chwili spokoju. Jest takie stare francuskie p > rzysłowie na korsarza półtora korsarza. Jeśli będziemy siedzieli cicho, to będą > na nas jeszcze zuchwalej wylewać hektolitry pomyj. Niech kalejdoskopownia da c > hoćby mały, maciupeńki znak, że chcą grać fair - ja ze swej strony mogą Jaki on jest biedny.... jaka ofiara.... ale kiedy ja bylam nieobecna, wypisywal charakterystyke mojej osoby - charakterystyke kogos o kim wie wirtualny stwor tyle co nic... najpierw rozpoczyna ten opetanczy taniec wraz z karlem do spolki a potem placze, ze obrywa.... co lepsze, to o tym co tam wypisywal i o mojej wielkiej samotnosci i jego radach dowiedzialam sie nie z jego postow, tylko dopiero kiedy znajomi mi o tym opowiedzieli... o tym jak to karzel okreslal nas mianem celulitow, dowiedzialam sie od innych.... Pisalam WARA ODE MNIE?????? trzeba bylo sie karlowi i wirtualnym stworom trzymac z daleka... wiec o co teraz ten placz? Sakral? no mysle, ze wybral najlepsze z mozliwych towarzystw, ktore dalo sobie dumna nazwe LOZA.... zeby ukryc swoje prawdziwe pochodzenie... wprost z najgorszego marginesu... bo zycie to dla niektorych teatr Sakralu a Ty od kilku juz dni bierzesz w nim udzial - Gratuluje hipokryzji Ta kanalia jokker, smie pisac o grze fair? nich pokaze kto zaczal, kto stworzyl kopulujacego psa, kto napisal "damskie bydle", kto wymyslil "dzidzie piernik" - wiec niech nie placze.... tylko raz jeden spojrzy w lustro....raz jeden... chociaz tchorz bez twarzy Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:34 DNO, DNO, i jeszcze raz DNO. Jokker to facet? Chyba watplioiwaosci nie macie, ze to nie facet. To CIOTA. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:40 m.maska napisała: l > Fotka? zostala wyniesiona z zamknietego albumu, do tkroego niejaki jokker bez t > warzy, nigdy wstepu nie mial... ot i cala tajemnica - a kto mial? ano miala nie > jaka Karen, Ulisses-Achaj, Hardy... i to wszystko.... kto z nich? Tez jestem bardzo ciekawa, kto jest tak honorowy z tych trzech osób, kto z nich ma tak szczytne zasady, że kradnie zdjęcia z zamkniętego forum i rzuca je miedzy hieny. A Sakral wśród nich Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:41 dlatego pogratulowalem mu "doborowego towarzycha"..... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:49 1zorro-bis napisał: > dlatego pogratulowalem mu "doborowego towarzycha"..... > Nooooo, może być z tego towarzystwa dumny. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:51 zostawmy Sakrakla w spokoju. Jest dorosly i jesli sam szamba zwanego LOZOWNIA nie widzi to ....sorry ...ale to JEGO wybor. Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:55 nie widzi? szukal go i znalazl Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 19:04 teraz to tam trwa konferencja na privé albo w ......LESIE! Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:48 Mysle, ze Sakjral dobrze sie tam czuje, to nie jest idiota, ktory nieswiadomie poszedl do hien... widac to do nas byl ten filmik o hienach, ktory nam umiescil swego czasu... Kazdy wybiera sobie towarzystwo w jakim sie najlepiej czuje.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:11 zanim TO na LOZOWNI zniknie...... Zostawie bez komentarza. Sorry, obiecalem nie kopiowac ale TO TRZEBA. LOŻA Re: To idzie niezamaskowana młodość Autor: janzpola ☺ 22.07.12, 18:01 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz kol.Jokker dlaczego? po co to? lepiej nie nakręcać tego seansu nienawiści chyba wszyscy potrzebujemy wyciszenia i tak to będzie szło w nieskończoność bardzo przepraszam za uwagę ale chyba jedno forum żywi się drugim forum ja poznałem Tam bardzo sympatyczną dziewczynę mądrą swoim trudnym życiem Zuza-Anna uśmiechnił się,będzie dobrze (link) Sakral Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:17 Mogłybyśmy pokazać w rewanżu film z szanowną małżonką WU i jej koleżanką IImirką...bo mamy...ale!!!!...poza tym melissy rzeczywiscie by nie starczyło. A może panie sobie życzą.? Jeżeli sobie nie życzą, to chyba zażądają usuniecia naszego zdjęcia z Loży Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:20 MENDA - i to w dodatku tchozliwy jak skunks, ktory najpierw zasmierdzi gownem a potem ucieka. Skasowal lajdak ale ja bylem szybszy. I mam to na dowod. Wiesz co Jokker....takiego gnoja tchorzliwego to ja w zyciu nie spotkalem. Dedykacja (49) kicho_nor 22.07.12, 18:11 Urlop (11) kicho_nor 22.07.12, 16:36 Zdechli my, zdechli.... (41) wscieklyuklad 22.07.12, 16:22 Uderzenie w obronie (32) illmatar 22.07.12, 14:18 Audycje Polskiego Radia - Program II (23) sza.aliczek 22.07.12, 12:27 Inspiracje (8) kicho_nor 22.07.12, 11:17 Jak odróżnić trolla od porządnego człowieka (31) jola_rutowicz_lozy 21.07.12, 22:51 Płeć a inteligencja (17) kicho_nor 21.07.12, 20:03 O kotach dla Sakrala (26) kicho_nor Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:22 Ty "bochaterze"... Za pozno! Wkleilem DOWOD tutaj zes skasowal!. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:31 Al....nie bedziemy znizac sie przeciez do poziomu tego ....WIESNIAKA! al-szamanka napisała: > Mogłybyśmy pokazać w rewanżu film z szanowną małżonką WU i jej koleżanką IImirk > ą...bo mamy...ale!!!!...poza tym melissy rzeczywiscie by nie starczyło. > A może panie sobie życzą.? Jeżeli sobie nie życzą, to chyba zażądają usuniecia > naszego zdjęcia z Loży Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Jokker....Ty to menda jestes. 22.07.12, 18:44 1zorro-bis napisał: > Al....nie bedziemy znizac sie przeciez do poziomu tego ....WIESNIAKA! > al-szamanka napisała: > > > Mogłybyśmy pokazać w rewanżu film z szanowną małżonką WU i jej koleżanką > IImirk > > ą...bo mamy...ale!!!!...poza tym melissy rzeczywiscie by nie starczyło. > > A może panie sobie życzą.? Jeżeli sobie nie życzą, to chyba zażądają usun > iecia > > naszego zdjęcia z Loży > > A ni mi w głowie, w lustro nie mogłabym spojrzeć. Tym bardziej, że ten filmik dostałam od WU prywatnie Odpowiedz Link
m.maska Re: Screen.... 22.07.12, 18:56 nie, nie zrobilam.... bo mnie zemdlilo na sam widok... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Screen.... 22.07.12, 18:59 ja mam jeszcze te stronę otwarta ...można zrobić, piękny dowód do zażądania zamknięcia takiej ferajny Odpowiedz Link
m.maska Re: Screen.... 22.07.12, 19:06 OK AL, po prawej na gorze, nad klawiatura num, masz klawisz "druck" - naciskasz ten klawisz... wsrod programow wybierasz "paint" , na gorze bierzesz "bearbeiten" i "einfügen"..... Zamykasz krzyzykiem i pokazuje sie tabelka, gdzie to chcesz speichern.... koniec Odpowiedz Link
m.maska Re: Screen.... 22.07.12, 19:08 aaaa i ustaw strone tak, zeby widoczna byla nazwa forum Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Screen.... 22.07.12, 19:18 wkurzylem sie.... Ide teraz nielota ugrillowac. A konkretnie piersi z ......kaczuszki! Odpowiedz Link
1zorro-bis Szczyt perfidii i bezczelnosci.... 22.07.12, 19:21 ciota swoje gowno (po naradzie) usunal i teraz WU - Wieliki S....Upierdliwy swoje mentorskie teksty produkuje... Zaproś znajomych, piszcie razem. Załóż forum prywatne. LOŻA Czym się różnimy ? Autor: wscieklyuklad 22.07.12, 19:09 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Drogi Jokkerze, Wspomniałeś o uporczywym nękaniu przez wiadome osoby tak Loży, jak i Podwórka. Myślę, że jesteśmy na tyle dorośli, że każdy przeczytane pod naszym adresem aluzje, traktuje jako przejaw wyłącznie chorej psychiki autorów i nie traktuje tego absolutnie poważnie - powiem więcej - czyta, jako treściowy dziwoląg. Wielokrotnie już w historii forów GW wyciągano ku nim ręke, przepraszano, kajano się zdejmowane niewygodne im treści. W zamian pojawiały się i pojawiają nadal ataki, nawiązujące do owycyh "przejawów Podwórkowo-Lożanej słabości " Dowodzi to zbędności wszelkich kajań, modyfikacji i przeprosin, bowiem utwierdza wspomniane osoby w przekonaniu, iż to one, nie piszący zaś zmodyfikowane posty - miały rację. Myślę, że już od wielu miesięcy pokazujemy owym oponentom i prześmiewcom, kto tu rządzi. Osobiście sądzę, iż ironia wobec osób , o których mówimy, jest wystarczająca, jako reakcja na prymitywne zaczepki, poglądy opinii no i "steki" obelg, jakimi w mniej lub bardziej zakamuflowany jesteśmy z tamtej strony obrzucani. Przecież każdy przeciętnie zorientowany nauta, czytając wymienione fora, wie na którym z nich prowadzi się dyskusje neutralne a przy tym treściwe, a na jakich poznajemy - poza aluzjami lub obelgami kierowanymi do innych - jedynie sposób odzywiania się, stan pogody, odwiedzane miejsca i spozyte tam produkty żywnościowe, samotne marszruty współmałżonków, opinie Dziecka, kocie igraszki, godziny snu i doznane urazy fizyczne, itd, itp. Naturalnie każdy trzyma poziom, na jaki go stać. Fora Towarzyskie nie muszą zawierać filozoficznych dysput, ani intelektualnych propozycji. Mogą - jak z nazwy wynika - być rozmowami o "d... Maryni". Natomiast jestem przeciwny wyśmiewaniu konkretnych wad urody. Owszem, podtrzymuję swoje zdania odnosnie cellulitu u wymienionych pwyżej. Śmieszy mnie bowiem gdy osoby n-letnie ( gdzie n>60) grają "frywolne mlódki" wszystkich innych stawiając w kategorii sępów, karłów, gnomów, meneli - szkoda zresztą wymieniać. Wiersz Romana Brandstettera zamieszczony dziś w innym wątku naszych rozmów, jest doskonalym uzupelnieniem mojego spojrzenia na tę sprawę. Wymienione w nim sprzeczności są najcelniejszym podsumowaniem postaw osób żywiących sie naszymi forami. Traktujmy forum o jakim piszesz wyłącznie jak taki właśnie pojęciowy dziwoląg, a piszący na nim streszczają nie nasze niedoskonałości i wyszydzają wygląd. Piszą wyłącznie o sobie. I tak też to traktujmy, nie zapominając o okresowym klapsie. Winna nim być jednak wyłącznie ironia. amto forum jest formą "autobiografii". Odpowiedz Link
m.maska Re: Szczyt perfidii i bezczelnosci.... 22.07.12, 19:29 DNO..... jak to bylo z Kalim?.... jak Kali komus zrobic swinstwo, to dobrze, ale jesli ktos Kalemu odpowie tym samym, wtedy Kali napisze referat na trzy ekrany....o wlasnej niewinnosci... jak Kali wywnetrzal sie na moj temat, Kali, ktory g.... o mnie wie i nigdy wiedzial nie bedzie to bylo dobrze i wirtualny stwor mu dzielnie w tym sekundowal i kiedy Kali przyprawial nam geby to bylo dobrze a wystarczylo zeby odpowiedziec Kalemu, ze jest zlosliwym karlem to sie Kali od razu zaprezentowal placzliwie jak pokrzywdzony gnom.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Screen.... 22.07.12, 18:59 A poza tym AL - czy mamy sie czego wstydzic? niech pokaza swoje aktualne zdjecia "gwiazdy Lozy".... tylko takie, ktore moznaby jednoznacznie zidentyfikowac....ale one przeciez tam nie maja twarzy, tak jak ci faceci a raczej Möchtegern faceci... Nie wiem, nie rozumiem, jak nisko trzeba upasc, zeby tak dalece siegnac dna....fuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Screen.... 22.07.12, 19:04 Oczywiście, że nie musimy się wstydzić, ale kradzież z zamkniętej, prywatnej galerii.......to tak jakby dzieło sztuki wykradł...za to siedzi się w wiezieniu Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Screen.... 22.07.12, 19:06 w wiezieniu? W realu to by ciota w ryja dostala. I polecial by do kolezanek sie pozalic. Sorry za dosadany jezyk ale pierwszy raz od dawna sie wkurzylem. Odpowiedz Link
m.maska Re: Screen.... 22.07.12, 19:36 No ale skoro tak... to takie sobie male zero, jesli nie baba, to najwyzej zniewiescialy chlop tylko.... fuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Screen.... 22.07.12, 19:38 po prostu CIOTA. I tyle.... m.maska napisała: > No ale skoro tak... to takie sobie male zero, jesli nie baba, to najwyzej zniew > iescialy chlop tylko.... fuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
m.maska Re: Screen.... 22.07.12, 19:32 al-szamanka napisała: > Oczywiście, że nie musimy się wstydzić, ale kradzież z zamkniętej, prywatnej ga > lerii.......to tak jakby dzieło sztuki wykradł...za to siedzi się w wiezieniu : > D Do tego, ze jest jaki jest....doszla jeszcze kradziez - eeetam.... fajnie na nim wygladamy - tylko wolalabym zeby nas zapytano, czy sobie tego zyczymy Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: Screen.... 22.07.12, 19:39 Ludzie....co tu się dzieje?! Wściekły mnie wzruszył - naprawdę. Pryjrzę się temu bliżej jutro, bo dziś nie mam czasu. Zajrzałam, żeby powiedzieć dobranoc. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Screen.... 22.07.12, 19:02 ja wszystko skopiowalem. Tak zeby DOWOD jego chamstwa pozostal. Bo teraz ciota bedzie LOZOWNIE wygladzal... Jak zwykle zreszta... al-szamanka napisała: > ...mam nadzieje, zrobiłaś, Maseczko Odpowiedz Link
al-szamanka MAM SCREEN !!!! 22.07.12, 19:36 A teraz zależy od naszego dobrego humoru jak go wykorzystamy Odpowiedz Link
m.maska Re: MAM SCREEN !!!! 22.07.12, 19:46 Albo w koncu sie od nas odczepia i przestana sie na nasz temat udzielac, albo proponuje jednak porozumiec sie z GW....mysle, ze to co tam sie od kilku dni dzieje a znam to wylacznie z relacji - to juz kwalifikuje te wscieklizne do usuniecia...dzisiejsze wydarzenie bylo szczytem chamstwa - ale wlasciwie po tych wszystkich psach, dzidziach itp... juz mnie nic nie jest w stanie zaskoczyc..... Kiedys Sakral ubolewal, ze mi takie swinstwa robia..... to teraz dobrze sie tam czuje.... i po co to bylo Sakralu to ubolewanie? bierzesz w tym udzial w tej chwili - nawet jesli milczysz, to dajesz swoje milczace przyzwolenie na te swinstwa.... jokker - mial ten osobnik kiedys ambicje, niestety, zadna sztucznie stworzona postac nie jest w stanie na dluzsza mete utrzymac image'u, ktory sobie stworzyl.... niestety wczesniej czy pozniej wylazi prawdziwa natura i jaki jest kon kazdy widzi.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: MAM SCREEN !!!! 22.07.12, 19:55 Wiem, że jest to dowód, przy pomocy którego można zdmuchnąć forum robiące coś takiego, jak i zbanować, tego, co opublikował KRADZIONE ZDJĘCIA Kto jednak dodatkowo przyłożył rękę do tego złodziejstwa???? Z zamkniętej galerii mogły to zrobić tylko trzy osoby: Karen, Ulisses, Hardy. Które z nich przyzna się do tego?????? Które z nich Odpowiedz Link
m.maska Re: MAM SCREEN !!!! 22.07.12, 20:08 to chyba proste jest kto... Ty to wiesz i ja to wiem - glowna wazelina forum GW Odpowiedz Link
m.maska Do Jokkera.... 22.07.12, 19:50 nie ma mojej zgody na wynoszenie moich zdjec z jakiejkolwiek galerii a juz szczegolnie na kradziez ich z galerii zamknietej... Nie miales, nie masz i nie bedziesz mial prawa publikowania moich czy AL zdjec nawet jesli beda one na wszystkich plakatach - bo my sobie tego nie zyczymy, lamiesz prawo, bo jestes zwykla mala kanalia Odpowiedz Link
m.maska Re: Do Jokkera.... 22.07.12, 19:51 nawet beda tych zdjec tysiace w necie - to nie jestes ich wlascicielem.... publikuj sobie swoje i swoich kolezanek - wara ode mnie, bo sprzatne Ci to szambo, ktore loza nazywasz Odpowiedz Link
al-szamanka wygląd posiada absolutnie drugorzędne znaczenie 22.07.12, 20:07 Pisze oto zachłyśnięta własną szlachetnością osoba na Lozy. Ha, to pewnie dlatego tygodniami kpiła z Maski i ze mnie nazywając nas staruszkami na zasiłku Odpowiedz Link
m.maska Re: Do Jokkera.... 22.07.12, 20:24 Ja doskonale wiem, ze zbyt wiele od takiego indywiduum oczekiwac nie mozna... nawet rozumu nie, o przyzwoitosci nie wspomne... moze mu chociaz Kiszka przetlumaczy,,, To nie moje widzi misie - to Google gwarantuja mi, ze nikt nie wykradnie mi fotek nawet z galerii otwartej - tak wiec dennie prymitywne tlumaczenie, ze tego akurat zdjecia nie bylo w galerii otwartej jest tlumaczeniem idioty.... widzi c w kolku? to nie ja je umiescilam.... to umiescila tam picasa... moje zbojeckie prawo pokazac fotki moim znajomym, i moje zbojeckie prawo nie zyczyc sobie, zeby jakis byle kretyn je sobie kopiowal. a tym bardziej wykradzione z galerii ukrytej. Odpowiedz Link
sprawdziany121212 [...] 28.09.14, 23:01 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Gnomy nie kapuja.... 22.07.12, 20:05 no ja rozumiem, ze w tym wieku i bez zasilku to juz i logika nie taka, trudnosci w rozumieniu - czy to sie czesto zdarza? MOJE, MOJE, MOJE zdjecie z lodami zostalo zrobione w dniu 7.07. 2012.... MOOOOOOOOOOOOOOOOJE?????? czy to takie trudne jest? czy moze wscieklosc przeslania wzrok? Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Jokker....Ty to menda jestes. 23.07.12, 00:30 1zorro-bis napisał: > wiesz o tym? Nie? To teraz juz wiesz. > Zgadzam sie z toba Zorro co do jednej literki Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jokker....Ty to menda jestes. 23.07.12, 06:24 powiem Ci Sajgon tak - ja rozumiem rozne forumowe nisnaski, docinki, rysuneczki, uszczypliwe komentarze - ale "wlam i kradziez" zdjecja z twarzami i postaciami forumowiczek z prywatnego archiwum, publikacja tego na forum z odpowiednim uwlaczajacym forumowiczkom komentarzem - to jest DNO DNA. I to w koncu pokazuje kim jest ten facet/baba, ktory mial pretensje do prowadzenia forum z rubryki KULTURA. To cham i prymityw. I tyle. mr.sajgon napisał: > 1zorro-bis napisał: > > > wiesz o tym? Nie? To teraz juz wiesz. > > > Zgadzam sie z toba Zorro co do jednej literki Odpowiedz Link
m.maska Re: Jokker....Ty to menda jestes. 23.07.12, 06:53 No ale na niektorych to dziala - on sie nazwie kulturalny i juz wszyscy leza jak do miodu i wierza, ze cham to kultura... wiele razy dal swiadectwo swojego chamstwa i co? co to znaczy sila slowa.... Glupcom mozna wmowic wszystko.... i efekty tego sa....ze nawet jak bedzie sie zachowywal jak ostatnia szmata, beda go nadal bronic, jakby to byla kultura. A to przeciez nawet prostycego tekstu nie rozumie: Ponowne wykorzystanie zdjęcia Wszelkie prawa zastrzeżone ktory umieszczony jest przy kazdej fotce... ale to za trudne jest dla tumana... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jokker....Ty to menda jestes. 29.09.14, 14:02 Taki stary wątek wyszperano? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Jokker....Ty to menda jestes. 29.09.14, 14:13 babrządko trupofilne wyszperało Odpowiedz Link