Dodaj do ulubionych

Deriadezy....

22.07.12, 21:07
jestescie forumowym SMIECIEM.smirk
Zaczyna Wasz OBERGURU wstrentna afere, nie ma za gosz odwagi (bo jest ciota) to kontynuowac i potem robicie z siebie ofiary forumowej agresji.smirk
Powiedz kobieto albo czym Ty tam jestes - macie wszystkich na forach za idiotow? Chyba tak.
Ale na szczescie jest taki paskudny osobnik jak ZORRO-kopista....big_grinbig_grinbig_grin
I mam. Bo moze tez zniknie...big_grin

LOŻA
Re: Czym się różnimy ?
Autor: deriadezy ☺ 22.07.12, 20:27
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Sorel.lino, według mnie, to co się teraz dzieje, t o jest zwykłe odwrócenie uwagi towarzystwa Miłośników Magla, od wszelkich podłości jakich sami się dopuszczają od dawna.
Znaleźli pretekst, bo nic uwłaczającego w poście nie było.
Nikt z nas nie upadł tak nisko jak oni.
Wystarczy spojrzeć na reakcję, prawdą jest, że temat będzie maglowany długo, ale też jest to i specyfika tego miejsca, jaką jest Kalejdoskop.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Sorelino.... 22.07.12, 21:10
      my nie upadamy tak nisko. Bo dno istnieje....big_grin
      Wy za to dawno to DNO przebiliscie i lecicie dalej.
      Wiesz, Twojego facet fotke widzialem....big_grin
      Wspolczuje. No, Arnold Schwarzenegier t on nie jest.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk

LOŻA
      Re: Czym się różnimy ?
      Autor: sorel.lina 22.07.12, 20:49
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      deriadezy napisała:

> Nikt z nas nie upadł tak nisko jak oni.

I oby nikt nigdy nie upadł!

> Wystarczy spojrzeć na reakcję.

Powiem tak: nie ma furii groźniejszej niż furia urażonej w swej kobiecej dumie damy w wieku post-balzakowskim. Nie mówię tego złośliwie, sama też ten wiek przekroczyłam, ale na szczęście
      dla mojego otoczenia, jak i dla mnie samej, pogodziłam się z tym faktem na tyle, że potrafię ze spokojem przyjmować drwiny ze swojej aparycji.
      Jeśli natomiast to właśnie aparycja jest dla kogoś mimo upływu lat kryterium wartości człowieka, to... jego/jej problem i jego/jej ból... smile

Co do "maglowania" sprawy w nieskończoność, cóż... jeśli innych tematów im brak...
    • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 21:19
      1zorro-bis napisał:

>
      > LOŻA
      > Re: Czym się różnimy ?
      > Autor: deriadezy ☺ 22.07.12, 20:27
      > Dodaj do ulubionych
      > Odpowiedz cytując Odpowiedz
      > Sorel.lino, według mnie, to co się teraz dzieje, t o jest zwykłe odwrócenie uwa
      > gi towarzystwa Miłośników Magla, od wszelkich podłości jakich sami się dopuszcz
      > ają od dawna.
      > Znaleźli pretekst, bo nic uwłaczającego w poście nie było.
      > Nikt z nas nie upadł tak nisko jak oni.
      > Wystarczy spojrzeć na reakcję, prawdą jest, że temat będzie maglowany długo, al
      > e też jest to i specyfika tego miejsca, jaką jest Kalejdoskop.

BYLO Deriadezy..... BYLO.... BYLO ukradzione z ukrytej galerii zdjecie.... UKRAAAAAAADZIONE.... w tym poscie byl dowod na KRADZIEZ.....

KRADZIEŻ dokonana przez JOKKERA
    • al-szamanka Re: Deriadezy.... 22.07.12, 21:20
      1zorro-bis napisał:

> LOŻA
      > Re: Czym się różnimy ?
      > Autor: deriadezy ☺ 22.07.12, 20:27

> Znaleźli pretekst, bo nic uwłaczającego w poście nie było.

Ta pani tez NIC nie rozumie, post jest nam obojętny, ale złodziejstwo już nie
      • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 22:54
        I jeszcze sie pochwalil, ze ukradl... a ponoc tak zna niemiecki, niemieckie wierszyki publikuje, to chyba nie jest zbyt trudne przetlumaczyc sobie:

Wiederverwendung von Fotos
        Alle Rechte vorbehalten

jesli sie cytuje wiersze w tym jezyku, powinno sie tez rozumiec tak proste zdania.... przy czym mysle, ze jesli ma polskie ustawienia na picasa, to ma to w bardziej dla niego zrozumialym jezyku - ale pewnie to zbyt trudne dla zlodzieja....
        • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 22:56
          Tutaj jest to zdjecie i tylko dwie osoby moga je w tej chwili obejrzec... nikt poza nimi

picasaweb.google.com/maska.toja/AToMy?locked=true#5509093956805230642
          • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:02
            I niech sie Szalik lepiej w to nia wlacza, bo nie ujawnilam niczego, czego by nie napisala sama juz na forum dziesiatki razy...a poza tym kim jest ow Szalik? ma imie, ma nazwisko, ma twarz? nie ma..... w przeciwienstwie do AL i do mnie - my nie jestesmy wirtualnymi tworami, wiec niech sie nie porownuje...

A ja sobie nie zycze zeby takie cos bez plci, bez twarzy, bez tozsamosci publikowal bezkarnie moje fotografie, ktore ukradl albo sam, albo ktos mu je dostarczyl....

Uli, Hardy, i Karen takze - ja Waszych fotek nie rozsylalam i nie mam takiego zamiaru....
      • deriadezy Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:18
        Jak widzę jesteście bardzo dobrze zorientowani w prawach autorskich i wykorzystania wizerunku.
        W związku z tym mam pytanie, czy droga Maseczka wystąpiła o zgodę na użycie wizerunku dzieci z drużyny harcerskiej, powstałej przy Szkole Podstawowej im Wojska Polskiego w Mroczy w celu zobrazowania swojej wypowiedzi?
        Tekst linka
        Zastanawia mnie jeszcze jedno i do końca nie jestem przekonana, czy następujący po poście Maseczki, komentarz Al-szamanki nie wywołałby fali oburzenia osób prezentowanych na zdjęciu?
        Tekst linka
        Myślę, że zgoda była (zawsze można napisać do szkoły i zapytać), bo w przeciwnym razie to można podciągnąć pod kradzież i znieważenie.
        Domyślam się też, że al-szamanka otrzymała zgodę swoich przełożonych na upublicznianie wizerunku swoich klientów, jak nazywa podopiecznych i opisywanie ich jakby nie było dosyć intymnych chwil życia: )

Acha, na wypadek zawieruszenia postów, zrobiłam screen: )
        • al-szamanka Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:30
          deriadezy napisała:

> Domyślam się też, że al-szamanka otrzymała zgodę swoich przełożonych na upublic
          > znianie wizerunku swoich klientów, jak nazywa podopiecznych i opisywanie ich ja
          > kby nie było dosyć intymnych chwil życia: )
          >
          > Acha, na wypadek zawieruszenia postów, zrobiłam screen: )

ha, mam zgodę, tym bardziej, że zdjęcia te wisiały przez miesiąc na wystawie na wolnym powietrzu, każdy, nawet Ty, gdybyś tam była, mógł strzeli fotkę, rozpowszechnianie rozumiane jest jako reklama mająca zainteresować losem ludzi niepełnosprawnych
        • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:31
          KRADZIEZ..... i wlamanie(?) do ukrytego albumu picasa, jest faktem.....

Logika Dyziu nigdy nie byla Twoja mocna strona....
          • al-szamanka Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:36
            a teraz niech Dyzia idzie i nigdy już nie przychodzi
            • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:37
              Amen
          • deriadezy Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:42
            Maseczko, rozumiem, że nie masz nic do powiedzenia, bo zwyczajnie ukradłaś to zdjęcie z galerii szkoły, a na dodatek obraziłyście te dzieciaki.
            Jak widzisz, stosowany przez Ciebie atak jako najlepsza forma obrony, nie jest wystarczający.
            Zdaje się lubisz mówić o źdźble i kłodzie?
            Rozmowa z Wami to strata czasu.
            • al-szamanka Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:47
              deriadezy napisała:

> Maseczko,

mówiłam, żeby nie przychodziła!!!!
              • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:50
                bo to takie nierozumne jest.... ale archiwum potrafi prowadzic...i to na pewno inni docenia....
        • m.maska Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:36
          ojjjjjjjjjjjjj Dyziu, to ty taka archiwistka jestes? no popatrz a z tego co piszecie, to ja powinnam takowe miec, no gdyby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce....
          Widze, ze dla ciebie ogolnodostepne w necie zdjecia osob anonimowych byc moze sprzed wielu lat nawet, sa rownowazne z ukradzionymi przez zlodzieja Jokkera i opublikowanymi zdjeciami osob, ktore anonimowe nie sa - tak jak ty.... tez nie masz dla mnie imienia, nazwiska, adresu, twarzy, tozsamosci - a ja je mam....i AL takze to wszystko ma....
          • deriadezy Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:49
            Maseczko, więc zgody na publikowanie zdjęcia dzieci z drużyny harcerskiej nie miałaś...oj.
            No cóż, zatem twarde reguły jakie sama stosujesz wobec Jokkera, stawiają Cię w niekorzystnej sytuacji, nazwijmy to po imieniu, jesteś złodziejką.
            Złodziejka Maskasmile
            • al-szamanka Re: Deriadezy.... 22.07.12, 23:59
              jeszcze tu siedzi????? Przylepiła się, czy co????
            • m.maska Re: Deriadezy.... 23.07.12, 04:59
              Dyziu... jestes idiotka.... odpowiedzia na kradziez i wykorzystanie fotki w ktorej posiadanie wszedl twoj kumpel zlodziej Jokker39 nielegalnie nie da sie przykryc twierdzeniem, ze u was Murzynow bija....

Moze bede pisac powoli.... i drukowanymi literami, zeby bylo dla ciebie bidulo latwiej zrozumiale... pokaz mi na pismie, ze ktos prosil cie o interwencje w sprawie o ktora sie dodijasz, pokaz, ze masz do tego prawo... JA MAM, BO ZDJECIE JEST MOJE, BO ZOSTALO UKRADZIONE, BO ZOSTALO OPUBLIKOWANE BEZ MOJEJ ZGODY A NAWET WBREW MNIE I PRAWU, KTORE OBOWIAZUJE NA PICASA I NA TYM TUTAJ FORUM.... wiec przestan pisac bzdety, bo coraz bardziej sie pograzasz - twoje kolezanki na czas pozegnaly sie na urlop, kiedy poczuly ze smrod sie wydobywa z tego szamba, ktore zescie sobie sami zafundowali.
              • m.maska Re: Deriadezy.... 23.07.12, 05:39
                A i Dyziu bidulo, pokaz w ktorym miejscu przy wspominanym przez ciebie zdjeciu jest zaznaczone, cpoyright - bo przy moich wszystkich jest.... nie blaznij sie juz lepiej i schowaj sie pod to dno, pod ktore juz wlazlas
                • 1zorro-bis Dezynterio....powiem krotko.... 23.07.12, 13:46
                  SPADAJ!smirk
                  Tfu....jestem Twoja osoba juz od dawna ....zniesmaczony...big_grinbig_grinbig_grinsmirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka