Dodaj do ulubionych

Ulisses - kto jest wspolnikiem Jokkera?

23.07.12, 00:04
KTO WYKRADŁ TO ZDJĘCIE

Z UKRYTEGO ALBUMU?
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Ulisses - kto jest wspolnikiem Jokkera? 23.07.12, 00:08
      Nie bylam i nie jestem upowazniona do publikacji cudzych fotek... Uli, wie o tym najlepiej... nawet jesli chcialam wykorzystac jedna ze zrobionych przez niego fotek do videoclipu - na ktorych nie bylo zadnej osoby, a ktore podeslal mi, ale to on wykonal te fotke - pytalam Go o zgode....
    • deriadezy ... 23.07.12, 00:09
      O, Maska złodziejka nas odwiedziła.
      forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137657337,137660150,Re_Deriadezy_.html
      • m.maska Re: ... 23.07.12, 00:45
        niech wyjdzie stad wirtualny twor.... bez twarzy.....i wraca do swojego zlodziejskiego szamba....
        • mr.sajgon Re: ... 23.07.12, 00:49
          Przylazlo to to zaciemniac sprawe i mysli ze jej sie to uda big_grin big_grin big_grin
      • m.maska Re: ... 23.07.12, 01:36
        deriadezy napisała:

> O, Maska złodziejka nas odwiedziła.
        > forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137657337,137660150,Re_Deriadezy_.html

Dyziu biedactwo popadasz w jakis obled... masz juz zwidy? czesto to miewasz? moze niech ci jokker poda melissy na uspokojenie... gdzie maska was odwiedzila? kiedy? o co tu chodzi? moze to mozna leczyc? sprawdz, czy mnie nie widzisz w lodowce, jak ja otwierasz? moze lod na glowe?
      • 1zorro-bis Re: ... 23.07.12, 06:27
        Deriadezy....nie odwracaj kota ogonem do gory. Jestes tak samo durna czy tak samo wredna jak Twoj GURU? Zreszta, kim Ty jestes ja juz wiem od dawna. DNO!big_grin
        deriadezy napisała:

> O, Maska złodziejka nas odwiedziła.
        > forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137657337,137660150,Re_Deriadezy_.html
    • m.maska Uli - a najlepiej zmienic temat 23.07.12, 01:10
      Autor: ulisses-achaj 23.07.12, 00:47
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Cześć Koguciku. Zapoznałem się na ile to było możliwe ze sprawą Yuki. I powiem, że czegoś tak obrzydliwego, jak publikacje rozmów prywatnych ze skype'a lub gg mimo tylu lat pobytu na forach nie widziałem. Osoba która się czegoś takiego dopuszcza sama wyrzuca się poza nawias, a ludzie, którzy to akceptują również. Jak to mówią, "w słowniku człowieka kulturalnego nie ma słów" dla określenia zarówno takich praktyk, jak i człowieka, który sobie na coś takiego pozwala..
      • m.maska Re: Uli - a najlepiej zmienic temat 23.07.12, 01:22
        No ale jesli swoj jest ostatnia swinia i zlodziej, to na pewno znajdziesz dla niego jakas wymyslna obrone i na pewno zostanie przez Ciebie oczyszczony z zarzutow a to jest wlasnie mentalnosc Kalego, Uli..... wstretne emigrantki byly na tej fotce, i to juz jest usprawiedliwieniem wystarczajacym - prawda?
        • mr.sajgon Re: Uli - a najlepiej zmienic temat 23.07.12, 01:45
          Uwazam twoje apele za strate czasu, tej sprawie nalezy nadac bieg.
          Zero tolerancji dla oszolomow.
          • m.maska Re: Uli - a najlepiej zmienic temat 23.07.12, 02:03
            Zdjecie wisialo ponad godzine... i ta kanalia twierdzi, ze nic sie nie stalo? NIC? a potem pojawi sie jakis nielot czy inna zaraz, ktora screenuje i kopiuje na podobienstwo Dyzi i bedzie to nosic i to wszystko jest NIC?

Niech pokaze swoje zdjecia... ale na to, to odwagi brak - same skunksy to sa... boja sie pokazac jak wygladaja, zapewne wiedza dlaczego....

No powiem jedno - wiekszej swini jak Jokker, ja w necie nie spotkalam.... obrzydzenie mnie bierze - niech sie cieszy, ze nie jest samotny, bo w gromadce swinek ma szczesliwa i pogodna mine.....

Tak sie martwil niedawno o moja samotnosc - gdybym miala przebywac wsrod takich hipokrytow - wybralabym pustelnie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka