18.12.12, 21:39
metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,13069257,_Niemcy_staly_sie_najwiekszym_burdelem_w_Unii_Europejskiej_.html
Zorro, jakie tam są ceny?

Obserwuj wątek
    • m.maska Re: cennik 18.12.12, 21:46
      Sugerujesz Burku, ze Zorro korzysta z tego rodzaju uslug? nie sadze, zeby potrzebowal, ma fajna zone... i co wazniejsze, nie chodzi na pewno rozmemlany, tak jak Ty to o sobie pisales... z puszka skwasnialego piwa i w rozciagnietych kalesonach... a jesli tak chodzisz po mieszkaniu, tzn. ze mieszkasz sam, zadna normalna kobieta nie znioslaby czegos podobnego pod wlasnym dachem... sadzac po sobie, posadzasz innych o wlasne upodobania... wracaj na lancuch...
      • al-szamanka Re: cennik 18.12.12, 21:52
        m.maska napisała:

> tak Ty to o sobie pisales... z puszka skwasnialego piwa i w rozciagnietych kales
        > onach... a jesli tak chodzisz po mieszkaniu, tzn. ze mieszkasz sam, zadna norma
        > lna kobieta nie znioslaby czegos podobnego pod wlasnym dachem...

Hmm, no wyobrażam sobie - wizualne i olfaktoryczne odczucia muszą być wstrząsające aż do torsji
        • m.maska Re: cennik 18.12.12, 21:57
          Widac sam korzysta z takich uslug i po sobie sadzi innych....
          • kicho_nor Re: cennik 18.12.12, 22:05
            kalesony, piwo.

Jak tak pisałem, to musiała być prawda, ale teraz moje fanki
            już o mnie dbają, a cennik to tak na wszelki wypadek.
            A Ty Masko, golisz się pod pachami?
            • m.maska Re: cennik 18.12.12, 22:10
              kicho_nor napisał:

> kalesony, piwo.
              >
              > Jak tak pisałem, to musiała być prawda, ale teraz moje fanki
              > już o mnie dbają, a cennik to tak na wszelki wypadek.
              > A Ty Masko, golisz się pod pachami?

Burek ma warowac, aportowac i sluzyc...

A ja mieszkam w cywilizowanym kraju i mam do czynienia z cywilizowanymi mezczyznami a nie z kundlami...
              • m.maska Re: cennik 18.12.12, 22:12
                m.maska napisała:

> kicho_nor napisał:
                >
                > > kalesony, piwo.
                > >
                > > Jak tak pisałem, to musiała być prawda, ale teraz moje fanki
                > > już o mnie dbają, a cennik to tak na wszelki wypadek.
                > > A Ty Masko, golisz się pod pachami?
                >
                Nie nie gole... juz dawno zostaly usuniete laserem...mam z tym spokoj
                • kicho_nor Re: cennik 18.12.12, 22:24
                  Właściwie jest mi obojętne czy się golisz pod pachami czy nie.
                  Ale opowiem Ci jak jedna moja fanka jak był mróz okręciła mnie swoim szalikiem.
                  Taki był miękki i Jesu jak on pachniał. W tramwaju uciekłem w kąt,
                  żeby jakiś dziwnych spojrzeń nie było.

Ale nie ładnie to słyszeć, że Niemcy to burdel.
                  • m.maska Re: cennik 18.12.12, 22:28
                    kicho_nor napisał:

>
                    > Ale nie ładnie to słyszeć, że Niemcy to burdel.

a mnie to jakos nie rusza...

p.s. NIELADNIE - pisze sie razem... zapytaj Jokkera
                  • m.maska Re: cennik 18.12.12, 22:30
                    kicho_nor napisał:

> Ale opowiem Ci jak jedna moja fanka...

jaki obiekt takie fanki
                    • m.maska Re: cennik 18.12.12, 22:31
                      Wisniewski tez ma fanki.... smile
                    • kicho_nor Re: cennik 18.12.12, 22:55
                      Masko
                      Też kurde pewnie masz fanów dostosowanych do swojego "obiektu"

Te Twoje perseidy też nie latały co podważa autorytet piszącego.
                      Zresztą, czy Księżyc jest w opozycji do Słońca czy do Jarka jest
                      mi obojetne
                      • m.maska Re: cennik 18.12.12, 23:09
                        Na twoim miejscu bym sie zastanowila, jakie niedobory musza miec te Twoje fanki....
                  • m.maska Re: cennik 18.12.12, 22:51
                    Zauwazyles Burek, ze jestes zwyczajnie niesmaczny?... zapewne nie - bo masz wyczucie nosorozca...
                    To ja Ci napisze, od tej pory, bedziesz mi sie wylacznie kojarzyl z odruchem wymiotnym.... fuuuuuuuuuuuu....
                    • kicho_nor Re: cennik 18.12.12, 22:59
                      może melisę?
                  • 1zorro-bis Re: cennik 19.12.12, 07:03
                    Kiszka.......Niemcy to burdel seksulany, Polska to burdel polityczny. Ktory lepszy?big_grinbig_grinsmirk
                    Jak juz to wybieram seksualny......smirk
                    kicho_nor napisał:

> Właściwie jest mi obojętne czy się golisz pod pachami czy nie.
                    > Ale opowiem Ci jak jedna moja fanka jak był mróz okręciła mnie swoim szalikiem.
                    > Taki był miękki i Jesu jak on pachniał. W tramwaju uciekłem w kąt,
                    > żeby jakiś dziwnych spojrzeń nie było.
                    >
                    > Ale nie ładnie to słyszeć, że Niemcy to burdel.
    • georg1960 Re: cennik 19.12.12, 00:01
      "Media w Niemczech, w tym nawet tak poważne jak "Der Spiegel"" - bo sie zasmieje na smierc! Spiegel jako powazne medium? To tak jakby "Gazete Wyborcza" do powaznych mediow zaliczyc. Zalozyciel Spiegla Augstein byl wiernym Goebelskowskim wspolpracownikiem.
      • m.maska Re: cennik 19.12.12, 00:57
        Nawet nie zwrocilam uwagi, ze to "Der Spiegel" - rzeczywiscie, nie ma czego komentowac... a nawet gdyby, to co z tego? Miasto 1,4mln.... 2900 osob... ciekawe jakby te liczby wygladaly w innych miastach europejskich... i o czym mowa? o najstarszym zawodzie swiata? no przeciez takie zawody nigdy nie gina.
        • 1zorro-bis Burek..... 19.12.12, 07:08
          LOZOWNIA Ci toche lancuch poluzowala zebys na innych forach mogl poszczekac? Miska ze strawa pusta? Piwsko zjelczalo? big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          Trzeba cos zarobic zeby jakis ochlap do miski wrzucili, co?smirk
          No, to szczekaj dalej Burasku.big_grin
          • 1zorro-bis Re: Burek..... 19.12.12, 07:22
            .....z pozdrowieniami dla Twoich kolegow.big_grinbig_grinbig_grinsmirk
            www.youtube.com/watch?v=9yzQO_5Of_U
    • 1zorro-bis Re: cennik 19.12.12, 06:59
      musisz przyjechac i sam sie dowiedziec. Czy ja jestem Alfons?big_grinbig_grinsmirk
      Nie przypominam sobie zebym zawod zmienil....big_grin
      Moze Twoj kolega z LOZOWNI i Podwyrka?big_grinbig_grinsmirk
      kicho_nor napisał:

> metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,13069257,_Niemcy_staly_sie_najwiekszym_burdelem_w_Unii_Europejskiej_.html
      > Zorro, jakie tam są ceny?
      >
      • mr.sajgon Re: cennik 19.12.12, 09:55
        To ze jest opisywany problem w mediach niemieckich nie oznacza ze ta sprawa dotyczy tylko Niemców. Warto więc postawić pytanie kto w tym "biznesie" tam pracuje. Z tego co można wyczytać są to w znakomitej większości kobiety ze wschodniej Europy.
        • kicho_nor Re: cennik 19.12.12, 10:05
          Zorro
          Piszesz, że wolisz burdel
          Jest cos w tym, Twoje malarstwo to wielki burdel.

Spokojnie, chodzi o temat tego malowania
          Żyjesz jak widać w burdelu, to malujesz burdel.

W niezbyt odległej historii malarstwa Taulouse Lautrec całe swoje
          dzieciństwo żył w burdelu. Dorósł w burdelu a że lubił malować
          to malował burdel, jedyną rzecz która go otaczała.

Zorro, dalszych sukcesów w malowaniu otaczającego świata
          Kichonor.

• 1zorro-bis Re: cennik 19.12.12, 10:26
            i tutaj Ci Kiszka przyznaje 100 % racji! Czerpie GLOWNIE inspiracje z wydazen w burdelu.
            A w jakim to sie domysl......big_grinbig_grinbig_grin
            Mozesz na FB zobaczyc albo na www.....big_grin
            • 1zorro-bis Dla Kiszki...... 19.12.12, 10:32
              ...z pozdrowieniami.big_grinbig_grinbig_grinsmirk
              www.facebook.com/photo.php?fbid=4621320665055&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
              • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 11:34
                big_grinbig_grinsmirk
                www.facebook.com/photo.php?fbid=3992707310114&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 11:48
                  Kiszka rozumny jaki jest, do tej pory nie zauwazyl skad bierzesz Zorrku inspiracje.... a moze mu Jokker kazal tak myslec, wychylac sie nie moze... dyrektywy!!!!!
                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 12:03
                    juz nie mowie co na bawarskiej prowincji.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                    www.facebook.com/photo.php?fbid=4703593761831&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                    • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 12:24
                      A ja Ci mowie Zorrku, ze Kiszka sobie w ten sposob dorabia do emeryturki i myslal, ze Ty tez....
                      • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 12:28
                        jako.......Alfons?big_grin
                        m.maska napisała:

> A ja Ci mowie Zorrku, ze Kiszka sobie w ten sposob dorabia do emeryturki i mysl
                        > al, ze Ty tez....
                        • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 12:43
                          Widocznie tak....albo korzysta z uslug i chce miec świadomość, ze przynajmniej te uslugi ma, byc może, taniej... no wiesz, jesli stawia sie takie pytania jakie on postawił tzn. chce sie te informacje miec - przeciez nie plótłby dla samego plecenia...takim czymś zajmuja sie tylko plotkarze - no chyba, ze Kicha to plotkarz...
                          • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 12:58
                            no, jak ktos glupio pyta to i glupia odpowiedz dostaje....big_grin
                            Ale, widac Kiszka to lubi.big_grin
                            • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 13:06
                              To niezupelnie tak Zorro... Kiszka inaczej nie potrafi...
                              • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 13:09
                                myslisz? E.....no, tak chyba zle z nim nie jest.smirk
                                m.maska napisała:

> To niezupelnie tak Zorro... Kiszka inaczej nie potrafi...
                                • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 13:29
                                  Jest gorzej nawet niz zle, potrafi tylko wg dyrektyw, jesli tych zabraknie wtedy kompletnie glupieje i zaczyna bredzic...najlepszym tego dowodem jest to co pisal wczoraj poznym wieczorem... pewnie Jokker zostawil niedokladne dyspozycje i zapomnial uwiazac na lancuchu.
                                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 13:37
                                    a moze sie lancuch urwal?big_grin
                                    I stad ten ambaras?smirk
                                    • kicho_nor Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 13:58
                                      Masko
                                      Odgryzę Ci się równie nadobnym wpisem
                                      Otóż.
                                      Gdybym był alfonsem nigdy bym nie wziął Cię do interesu.
                                      Z taką torebeczką i całą tą resztą byś tylko psuła interes
                                      • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:00
                                        Ha! To rozumiem, ze juz jakis ......biznes plan miales?big_grin
                                        kicho_nor napisał:

> Masko
                                        > Odgryzę Ci się równie nadobnym wpisem
                                        > Otóż.
                                        > Gdybym był alfonsem nigdy bym nie wziął Cię do interesu.
                                        > Z taką torebeczką i całą tą resztą byś tylko psuła interes
                                        • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:03
                                          Kiszka.....a Ty sie na LOZOWNI dobrze czujesz?
                                          Bo tam to troche tak jak tu:....................big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                          www.facebook.com/photo.php?fbid=4703989411722&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                        • kicho_nor Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:09
                                          Zorro
                                          Ty myśl co piszesz, bo spekulując Twoje rozumowanie
                                          może być źle odebrane przez Maskę i ban masz gotowy.
                                          • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:12
                                            ja sie BANA nie bojim! BANY to tylko na LOZOWNI i Podwyrku. Tam trzeba tanczyc jak MISZCZOWIE graja.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                      • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:27
                                        kicho_nor napisał:

> Masko
                                        > Otóż.

Kiszka... a poza tym to z glowa u Ciebie w porzadku?
                                        Nie jestem zainteresowana poznawaniem Twojej facjaty, a to byloby w takim wypadku nieuniknione...i ten smrod skwasnialego piwska, ktorym sie tak szczycisz - fuuuuuu...

Ty chyba zapomniales, ze ja jestem mezatka, od wielu, wielu lat i nie latam po forach i nie szukam "chetnych"... z tym to na Loze....wracaj do swoich.... tam wlasnie tak tancza, jak na tej scenie, ktora pokazal Zorrek - doskonala ilustracja stosunkow tam panujacych... jakby autor Loze ilustrowal....
                                        • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:32
                                          Kiszka....no i mozesz jak ci na obrazku. Przez granice do niemieckich burdeli.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                          www.facebook.com/photo.php?fbid=4704066413647&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                        • kicho_nor Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:37
                                          E, tam Masko.
                                          Facet jak jest podobny do diabła to już ujdzie.
                                          Ale dobrze, jak będę w Niemczech i zachcę taką tam panią
                                          to obiecuję, najpierw zapytam czy jest mężatką.
                                          • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:42
                                            taka pania, Kiszka?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                            www.facebook.com/photo.php?fbid=4704099654478&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                          • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 14:42
                                            Wenn Sie will, er hat zu wollen... taka tutaj panuje zasada.... to moze jednak jedz raczej za wschodnia granice....
                                            • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 17:02
                                              no, a jak sie Kiszka zmeczysz - to zawsze mozesz z taka kobitka sniadanko na .....trawie zjesc.big_grinbig_grinsmirk
                                              www.facebook.com/photo.php?fbid=4704546905659&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                              • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 17:32
                                                1zorro-bis napisał:

> no, a jak sie Kiszka zmeczysz - to zawsze mozesz z taka kobitka sniadanko na ..
                                                > ...trawie zjesc.big_grinbig_grinsmirk
                                                > www.facebook.com/photo.php?fbid=4704546905659&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater

Ta to ma przynajmniej pojemna torebke, taka na Kiszki gust zapewne.
                                                • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 17:46
                                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                                  Nie tylko torebeczke......smirk
                                                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 17:50
                                                    no a jak bedziesz Kiszka na LOZOWNI niegrzeczny to Ciebie los riksiarza tam czeka....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    I bedziesz musial MISZCZA ciagnac.....big_grinsmirk
                                                    www.facebook.com/photo.php?fbid=4704704789606&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                                  • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:02
                                                    hihi.... no tak, przeciez w takiej rikszy to niekoniecznie sukienkowych sie ciaga....
                                                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:09
                                                    .....i bedziesz mial Kiszka takich "rodzicow"big_grin
                                                    Podwyrko i LOZOWNIE....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    www.facebook.com/photo.php?fbid=4704775711379&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                                  • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:20
                                                    Zorrku, tylko ja nie wiem czy on to ogladac moze, jesli nie jest zalogowany na FB...a szkoda by bylo
                                                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:23
                                                    dlatego mu tutaj udostepnilem.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                  • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:27
                                                    zalosnie sie prezentuje... niby bohaterski zolnierzyk, ale maluczki bardzo...
                                                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:30
                                                    ......no i musisz sie Kiszka pilnowac zebys w koncu na tym stateczku nie wyladowal.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    www.facebook.com/photo.php?fbid=4704855353370&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                                  • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:33
                                                    on juz tam dawno jest, na lancuchu, zeby sie nie urwal....
                                                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:49
                                                    .......no, moze Kiszka troche patriotyzmu tez przerobic. big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    www.facebook.com/photo.php?fbid=4704952315794&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater¬if_t=like
                                                  • kicho_nor Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 18:56
                                                    Łańcuch, Lożownia
                                                    Znów w koło Maćku to samo ziew.
                                                  • 1zorro-bis Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 19:00
                                                    no dobra juz, dobra Kiszka....big_grinbig_grinsmirk
                                                    To zostaniesz tam .......Patriota!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    www.facebook.com/photo.php?fbid=4704997876933&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=1&theater
                                                  • 1zorro-bis To by bylo na dzisiaj....Kiszka. 19.12.12, 19:04
                                                    big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                                    יצירה חדשה של האמן יאצק ליפובצ'אן. העולים לרגל לאיש הדת שייתן להם ברכה, יביא מרפא, חוט אדום , משהו. המאמינה מאמינה, וגם הקדוש, הבאבא, הכהן איננו חסר.
                                                  • m.maska Re: To by bylo na dzisiaj....Kiszka. 19.12.12, 19:12
                                                    Tak tak Zorro, smacznego Wam i pozdrow Pania Zorrkowa smile
                                          • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 19:09
                                            kicho_nor napisał:

> E, tam Masko.
                                            > Facet jak jest podobny do diabła to już ujdzie.
                                            > Ale dobrze, jak będę w Niemczech i zachcę taką tam panią
                                            > to obiecuję, najpierw zapytam czy jest mężatką.

Wiesz Kiszka, wybierac tutaj to sobie mozesz jak zaplacisz... pomylilo Ci sie - tutaj takich jak Ty kobiety spuszczaja po rowni pochylej... szowinizm moze jest w cenie, ale bardziej na wschod...
                                      • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 17:31
                                        kicho_nor napisał:

> Masko
                                        > Otóż.

Kiszka, widze, ze Ciebie zafascynowala moja mala torebeczka, wspominasz o niej juz kolejny raz... a mnie jak widzisz wystarcza taka, w ktorej moge schowac karte kredytowa... czego wiecej potrzeba?
                                        • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 19:46
                                          A tak w ogole to Kiszka mam pytanie: czy Ciebie juz tak od zawsze interesuja damskie torebki?... ale nie napadasz noca na kobiety i nie porywasz im torebek?
                                          • al-szamanka Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 19:57
                                            m.maska napisała:

> A tak w ogole to Kiszka mam pytanie: czy Ciebie juz tak od zawsze interesuja da
                                            > mskie torebki?... ale nie napadasz noca na kobiety i nie porywasz im torebek?

Ooooo, Maseczko, moje skrzywienie zawodowe nastawiło uszy...podejrzane to z tą torebką
                                            • m.maska Re: Dla Kiszki...... 19.12.12, 20:03
                                              fetyszysta?
          • m.maska Re: cennik 19.12.12, 11:19
            kicho_nor napisał:

>
            > Zorro, dalszych sukcesów w malowaniu otaczającego świata
            > Kichonor.
            >

Moze sie myle, ale odnosze wrazenie, ze tym zdaniem Kiszka pragnalby podwazyc fakty....

Kiszka Tobie tez dalszych sukcesow w malowaniu.... pociesz sie, ze niektorym nie bylo dane zaznac tego sukcesu za zycia - moze to wciaz jeszcze przed Toba....
      • m.maska Re: cennik 19.12.12, 11:51
        1zorro-bis napisał:

> musisz przyjechac i sam sie dowiedziec. Czy ja jestem Alfons?big_grinbig_grinsmirk
        > Nie przypominam sobie zebym zawod zmienil....big_grin
        > Moze Twoj kolega z LOZOWNI i Podwyrka?big_grinbig_grinsmirk
        > kicho_nor napisał:
        >
        > > metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,13069257,_Niemcy_staly_sie_najwiekszym_burdelem_w_Unii_Europejskiej_.html
        > > Zorro, jakie tam są ceny?
        > >
        >
        >

Widac Kiszka sadzi po sobie... pewnie z tego co "namaluje" wyzyc sie nie da, wiec byc moze dorabia sobie wlasnie tak!
        • m.maska Re: cennik 19.12.12, 11:52
          i potrzebne mu konsultacje, zeby wiedzial jakie oplaty pobierac w grodzie Kraka...
          • m.maska Re: cennik 19.12.12, 11:53
            zapomnial przy tej okazji o tak drobnym fakcie, ze Zorrek mieszka na prowincji...
            • 1zorro-bis Re: cennik 19.12.12, 12:01
              o przepraszam! Na prowincji ale dwa burdele som!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
              Jeden nazywa sie nawe "Blue Angel"....-big_grinbig_grinbig_grinsmirk

m.maska napisała:

> zapomnial przy tej okazji o tak drobnym fakcie, ze Zorrek mieszka na prowincji.
              > ..
              • m.maska Re: cennik 19.12.12, 12:22
                O!.... zapomnialam, na mojej prowincji tez kiedys byl jeden, nazywal sie "Rote Rose"... ale widac chetnych nie bylo, bo go juz bardzo dawno zamkneli...

Byla tez ulica, przelotowa... przy Pulaski Barracks... i tam staly panienki, kazda przy wlasnym samochodzie - tylko jakos od kiedy Amerykanow zredukowano zniknely z krajobrazu...

Nie, to nie sugestia, ze to Polki byly, bo nie byly... wtedy kiedy tam "grasowaly" granice byly jeszcze zamkniete - po prostu tereny koszar mialy taka nazwe - chociaz mogloby sie tak komus kojarzyc...
                • al-szamanka Re: cennik 19.12.12, 19:33
                  Muszę się przyznać, że nie wiem, gdzie w moim mieście takie instytucje się znajdują. Podejrzewam, że w ogóle ich nie ma.
                  • m.maska Re: cennik 19.12.12, 19:45
                    hihi....bo ja na prowincji to wiem - 2 glowne ulice i na jednej z nich bylo kiedys... juz nie ma.
                    • al-szamanka Re: cennik 19.12.12, 19:51
                      A może nie zauważam, bo taka zapracowana jestem....no i nie jestem Kichonorem.
                      • m.maska Re: cennik 19.12.12, 20:06
                        No wiesz, on to powinien jechac do Hamburga - tam jest przeslawna dzielnica St Pauli... do ktorej kobiety nie wchodza nawet....
                        Tak wypytywal Zorrka o ceny, ze chyba bardzo go to interesuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka