03.04.14, 19:05
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • m.maska (...) 03.04.14, 19:32
      trollom dziekujemy...
      • m.maska Re: (...) 03.04.14, 22:29
        Mysle, ze troll nie rozpacza, zostal doceniony w innym miejscu i tam moze sie delektowac swoim wspanialym watkiem. smile
        • al-szamanka Re: (...) 03.04.14, 22:34
          A niech mu ten palec na zdrowie pójdzie.
          • m.maska Re: (...) 03.04.14, 22:41
            Wiesz, ten watek mu sie tam pieknie rozwinal - tutaj nie mialby na to szans...
            • m.maska Re: (...) 03.04.14, 22:42
              Odwetu nie bedzie - ale oko cieszy big_grin
              • chelka1 Re: (...) 03.04.14, 22:59
                dwie scykorzone bladzie haha,boicie sie ich jak ognia haha,rozniesie was ta banda buhahaha
                • m.maska Re: (...) 03.04.14, 23:33
                  O witaj Chelka zmienilas rewiry? a co do Twojego pytania... nie chce mi sie juz.
                • m.maska Re: (...) 04.04.14, 20:42
                  chelka1 napisała:

> dwie scykorzone bladzie haha,boicie sie ich jak ognia haha,rozniesie was ta ban
                  > da buhahaha

Wiesz co oni mi moga? no... na czele z tym fachmanem od trzech emotow...
                  • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:19
                    ich jest dwoch emociarzy haha,ale kiedy nie ma sie nic do powiedzenia,to kresli sie te idiotyczne mordki.
          • m.maska Re: (...) 04.04.14, 02:55
            al-szamanka napisała:

> A niech mu ten palec na zdrowie pójdzie.

Wiesz AL stanowczo przecenilam logike pewnego nauty, no ale zawsze mi to mowilas a potem sama sie przekonalam niestety...
            No coz powtarza sie historia z czerwona malpa, haha... teraz jestes Chelka, ot detektyw big_grin
            On nawet nie potrafi sobie wyobrazic, ze te pawie ogony, to nie tylko my widzimy, ze inni tez slepi nie sa i myslec potrafia.
            Smiesznie bylo, to prawda - ale jesli im ktos prawde napisze, to nie moga w to uwierzyc, taki ktos, w tym przypadku Chelka, musi byc na prochach, zeby to zobaczyc? czyzby? my to widzimy na trzezwo i to od bardzo dawna, czego efektem byl regulamin Kalejdoskopu... smile

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,136441037,136441037,Regulamin_forum_Kalejdoskop.html
            • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 09:12
              m.maska napisała:

> Wiesz AL stanowczo przecenilam logike pewnego nauty, no ale zawsze mi to mowila
              > s
              a potem sama sie przekonalam niestety...

takie mankamenty widzę natychmiast - skrzywienie zawodowe
              wink

> No coz powtarza sie historia z czerwona malpa, haha... teraz jestes Chelka, ot
              > detektyw big_grin

Cooooooo, myśli, że mi by się chciało być raz jednym raz drugim?

> On nawet nie potrafi sobie wyobrazic,

Oj, potrafi, same głupoty.

> taki ktos, w tym przypadku Chelka, musi byc na prochach, zeby to zoba
              > czyc? czyzby? my to widzimy na trzezwo i to od bardzo dawna, czego efektem byl
              > regulamin Kalejdoskopu... smile

Nie wymagaj trzeźwości od ludzi myślących o prochach, wódce i wiązaniu końca z końcem
              • m.maska Re: (...) 04.04.14, 12:00
                al-szamanka napisała:

> > No coz powtarza sie historia z czerwona malpa, haha... teraz jestes Chelk
                > a, ot
                > > detektyw big_grin
                >
                > Cooooooo, myśli, że mi by się chciało być raz jednym raz drugim?

No tak... jesli stanelas na wycieraczce tzn. ze jestes zdolna do wszystkiego i jestes Chelka hahaha... tak jakby nie bylo innych nautow/nautek na forum, ktorzy doskonale widza ich zadecia big_grin Mysle, ze, tak jak w przypadku czerwonej malpy, niektorzy maja mozliwosc upewnic sie who is who big_grinbig_grinbig_grin tylko, ze mnie to tak bardzo rozczarowuje, ze przypisywalam komus myslenie a tu klapa...
                • von-kloszard Re: (...) 04.04.14, 20:08
                  Masko
                  Ubolewam, nie zostałem sklasyfikowany przez Chelcię

Masko, czy Ty jesteś Chelcia, albo czy ktoś z najbliższego Ci tu otoczenia?

Chelcia nie ma w klawiaturze znaków polskich, albo pozoruje.

A pytam, choć nie zależy mi na odpowiedzi tylko piwo mi się kończy

• m.maska Re: (...) 04.04.14, 20:30
                    To już musisz Chelci pytać, who is who... ja się mogę tylko domyślać.. faktem jest, że Chelcia bystrym obserwatorem jest i dobrze się orientuje.
                    Tam gdzie się Chelcia produkowała - pozamykali się. Ciekawe dlaczego? prawda w oczy kole? jeśli Chelcia będzie chciała dać gościnne występy - tutaj, mamy demokrację i wolność wypowiedzi, więc może - co niekoniecznie oznacza, że jeśli będzie używać słów niecenzuralnych, będziemy z nią dyskutować - jak było widać, Chelcia trochę po bandzie poleciała.
                    Możemy dywagować, dlaczego Tobą się Chelcia nie zajęła... jesteś tego pewien, że nie? pisała ogólnie o podwórkowych, ale oni zdaje się, że Ciebie do kąta postawili, za karę, za niesubordynację, ad personam poleciałeś wink

Brak znaków diakrytycznych u mnie, nie oznacza automatycznie, że ich nie mam - mam, tylko nie zawsze mi się chce. W codziennych gadkach kiedy piszę krótkie posty - nie chce mi się, natomiast w opisach z wycieczek, na astronomii, na drogach - piszę ze znakami.
                    • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 21:09
                      m.maska napisała:

> Możemy dywagować, dlaczego Tobą się Chelcia nie zajęła...

Chelci wyraźnie są kiszki obojętnesmile
                      • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 21:41
                        kiszka mnie nie interesuje,bo jest jak motyl,cos uszczknie,cos zlapie i nie wie,gdzie ma przysiasc.Do Maseczki i Al przylazi,pozniej idzie na podworko szczekac haha dwulicowiec jest.Niech sie pozamykaja,plot od karen pozycza.wredni sa!!!towarzystwo spod budki z piwem,tylko sie witaja i klaszcza-klakiery!Znam ich dobrze!!!Gromada cwani i wyszczekani haha.
                        • m.maska Re: (...) 04.04.14, 21:45
                          chelka1 napisała:

> kiszka mnie nie interesuje,bo jest jak motyl,cos uszczknie,cos zlapie i nie wie
                          > ,gdzie ma przysiasc.Do Maseczki i Al przylazi,pozniej idzie na podworko szczeka
                          > c haha dwulicowiec jest.Niech sie pozamykaja,plot od karen pozycza.wredni sa!!!
                          > towarzystwo spod budki z piwem,tylko sie witaja i klaszcza-klakiery!Znam ich do
                          > brze!!!Gromada cwani i wyszczekani haha.

Hahaha... uwazaj, bo karen ma monitoring big_grinbig_grinbig_grin
                          • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 21:56
                            m.maska napisała:

> Hahaha... uwazaj, bo karen ma monitoring big_grinbig_grinbig_grin

Łeeeee, co tam monitoring, małe piwo, ona to ma nawet telefon stacjonarny!!!
                            ... na spółkę z rodzicami.
                            • m.maska Re: (...) 04.04.14, 21:58
                              I dlatego nie zawsze moze rozmawiac, bo sluchaja... to co na smyczy ma ten telefon?
                              • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 21:59
                                m.maska napisała:

> I dlatego nie zawsze moze rozmawiac, bo sluchaja... to co na smyczy ma ten tele
                                > fon?

Praktyczne: smycz raz do telefonu raz do dużego psa
                        • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 21:47
                          chelka1 napisała:

> kiszka mnie nie interesuje,bo jest jak motyl,cos uszczknie,cos zlapie i nie wie
                          > ,gdzie ma przysiasc.Do Maseczki i Al przylazi,pozniej idzie na podworko szczeka
                          > c haha
                          dwulicowiec jest.Niech sie pozamykaja,plot od karen pozycza.wredni sa!!!
                          > towarzystwo spod budki z piwem,tylko sie witaja i klaszcza-klakiery!Znam ich do
                          > brze!!!Gromada cwani i wyszczekani haha.

Hmm, jeżeli jest sobą i jest mu z tym dobrze, to niech sobie szczekasmile
                          Po nas to spływa.
                          • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 21:56
                            pozerka to jest haha.Wczoraj oburzenie swiete na dworcu,bo palec zobaczyla,ale pisac,to pisala.Innego trola przegonila,ale ja jej nie podaruje,bo jest jak kleszcz haha.Zlecieli sie wszyscy,udawali cwaniakow,wnioski wyciagali,przypuszczenia,lecz strach i obawa nimi trzesie haha
                            • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 21:58
                              chelka1 napisała:

> pozerka to jest haha.Wczoraj oburzenie swiete na dworcu,bo palec zobaczyla,ale
                              > pisac,to pisala.Innego trola przegonila,ale ja jej nie podaruje,bo jest jak kle
                              > szcz haha.Zlecieli sie wszyscy,udawali cwaniakow,wnioski wyciagali,przypuszczen
                              > ia,lecz strach i obawa nimi trzesie haha

Daj sobie Chelka z nimi spokój
                            • m.maska Re: (...) 04.04.14, 21:59
                              chelka1 napisała:

> pozerka to jest haha.Wczoraj oburzenie swiete na dworcu,bo palec zobaczyla,ale
                              > pisac,to pisala.Innego trola przegonila,ale ja jej nie podaruje,bo jest jak kle
                              > szcz haha.Zlecieli sie wszyscy,udawali cwaniakow,wnioski wyciagali,przypuszczen
                              > ia,lecz strach i obawa nimi trzesie haha

Hihihi... ale niektorzy przyszli dopiero kiedy sobie poszlas, widac bali sie konfrontacji big_grin
                              • m.maska Re: (...) 04.04.14, 22:01
                                chelka1 napisała:
                                >
                                > > pozerka to jest haha.Wczoraj oburzenie swiete na dworcu,bo palec zobaczyl
                                > a,ale
                                > > pisac,to pisala.Innego trola przegonila,ale ja jej nie podaruje,bo jest j
                                > ak kle
                                > > szcz haha.Zlecieli sie wszyscy,udawali cwaniakow,wnioski wyciagali,przypu
                                > szczen
                                > > ia,lecz strach i obawa nimi trzesie haha
                                >

Ciiiiiiii... ona ma nawet ogrzewany garaz - no co, nie kazdy moze miec wink
                                • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:06
                                  m.maska napisała:

> chelka1 napisała:
                                  > >
                                  > > > pozerka to jest haha.Wczoraj oburzenie swiete na dworcu,bo p
                                  > alec zobaczyl
                                  > > a,ale
                                  > > > pisac,to pisala.Innego trola przegonila,ale ja jej nie podaruje,bo
                                  > jest j
                                  > > ak kle
                                  > > > szcz haha.Zlecieli sie wszyscy,udawali cwaniakow,wnioski wyciagali,
                                  > przypu
                                  > > szczen
                                  > > > ia,lecz strach i obawa nimi trzesie haha
                                  > >
                                  >
                                  > Ciiiiiiii... ona ma nawet ogrzewany garaz - no co, nie kazdy moze miec wink
                                  >
                                  >

Ona ma tyle, że już nawet sama nie wie co... ale bez obaw, zawsze jej się jakoś przypomina, nawet, gdy przez trzy lata nie miała pojęcia, że coś w ogóle ma
                                  • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:10
                                    nie lubie jej!!!!jest,jak kot gargamela-pusta,wredna,wrzaskliwa i bez calej reszty z podworka uboga!!!
                                    • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:12
                                      chelka1 napisała:

> nie lubie jej!!!!jest,jak kot gargamela-pusta,wredna,wrzaskliwa i bez calej res
                                      > zty z podworka uboga!!!

Twoja sprawa. Mnie bawibig_grin
                                      • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:14
                                        po blizszym poznaniu przestaje juz bawic haha
                                        • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:16
                                          chelka1 napisała:

> po blizszym poznaniu przestaje juz bawic haha

A poznałaś?
                                          • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:21
                                            nawet nie wiesz,ile mozna powiedziec o czlowieku tylko czytajac jego wypowiedzi i obserwujac zachowanie haha.Kameleon!!!
                                            • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:29
                                              chelka1 napisała:

> nawet nie wiesz,ile mozna powiedziec o czlowieku tylko czytajac jego wypowiedzi
                                              > i obserwujac zachowanie haha.Kameleon!!!

Oj wiem, potrafię określić stan emocjonalny każdego z moich Klientow z "ruchu jednej rzęsy"
                                              • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:33
                                                smieja sie z tego,ale przyszlosci swojej nie zna nikt.!!!!!
                                                • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:36
                                                  chelka1 napisała:

> smieja sie z tego,ale przyszlosci swojej nie zna nikt.!!!!!

Zbyt dużo byłoby jasnowidzów
                                        • m.maska Re: (...) 04.04.14, 22:21
                                          Jestes niesprawiedliwa Chelka, to bardzo madra, oczytana osoba, nie ma tematu na ktory nie mialaby czegos do powiedzenia, zawsze obszernie, najczesciej podparte dowodami z netu... ostatnio jak ksiegowa wyliczyla bardzo dokladnie ile kasy kasuja opiekunowie osob niepelnosprawnych, w podtekscie: czego jeszcze chca?
                                          • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:26
                                            wypadalo odezwac sie wsrod swojakow,ale takie uzasadnienie<argument>nie jest wart garsci klakow.tak!!!blysnela haha
                                            • m.maska Re: (...) 04.04.14, 22:31
                                              chelka1 napisała:

> wypadalo odezwac sie wsrod swojakow,ale takie uzasadnienie<argument>nie
                                              > jest wart garsci klakow.tak!!!blysnela haha

No ale to naprawde fajnie, jesli spotykaja sie ludzie, ktorzy tak idealnie sa zgrani i we wszystkim sie zgadzaja. A jesli sie roznia, to "roznia sie pieknie" hahaha
                                          • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:32
                                            m.maska napisała:

> Jestes niesprawiedliwa Chelka, to bardzo madra, oczytana osoba, nie ma tematu n
                                            > a ktory nie mialaby czegos do powiedzenia, zawsze obszernie, najczesciej podpar
                                            > te dowodami z netu... ostatnio jak ksiegowa wyliczyla bardzo dokladnie ile kasy
                                            > kasuja opiekunowie osob niepelnosprawnych, w podtekscie: czego jeszcze chca?
                                            >

Maseczka ma racje, Chelko. To b.mądra osoba. Stworzyła nawet wątek "Smary historii"
                                            • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:35
                                              nie sa zgrani pod zadnym wzgledem!!!tworza zaklety krag,bo piekielnie sie was boja haha.Sami sobie nie poradza.Bijecie tak celnie,ze tylko w sforze czuja sie bezpiecznie!!
                                              • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:38
                                                chelka1 napisała:

> nie sa zgrani pod zadnym wzgledem!!!tworza zaklety krag,bo piekielnie sie was b
                                                > oja haha.Sami sobie nie poradza.Bijecie tak celnie,ze tylko w sforze czuja sie
                                                > bezpiecznie!!

Chelka, czy Ty rzeczywiście myślisz, że my chcemy kogokolwiek bić?
                                                Mamy tyle zainteresowań, że na bicie nawet czasu nie mabig_grin
                                              • m.maska Re: (...) 04.04.14, 22:40
                                                Mamy tylko jedna bron - prawde.
                                                Nie mam domu, mam mieszkanie i nawet nieduze...jakies 64 m² i do glowy by mi nie przyszlo zeby pisac bzdety o jakims domu, o jakichs plotach, monitoringach i ogrzewanych garazach, po co? aaa na szybowcach tez nie latam, w ogole nie lubie latac.
                                                • m.maska Re: (...) 06.04.14, 12:43
                                                  m.maska napisała:

> Mamy tylko jedna bron - prawde.
                                                  > Nie mam domu, mam mieszkanie i nawet nieduze...jakies 64 m² i do glowy by
                                                  > mi nie przyszlo zeby pisac bzdety o jakims domu, o jakichs plotach, monitoringa
                                                  > ch i ogrzewanych garazach, po co? aaa na szybowcach tez nie latam, w ogole nie
                                                  > lubie latac.

Hahaha... jaka ja jestem szczesliwa, ze nie dalam sie wpuscic w domy, ogrody i ploty... wiedzialam co robie, kiedy wiele lat temu KM chcial koniecznie kupowac bungalow, zaparlam sie i juz.
                                                  No i ten nieszczesny garaz - no przeciez ponad 30 lat mialam samochod przed domem, w kazdej chwili, wyjsc, wsiasc i pojechac i na co byl mi garaz? Kilka tygodni temu KM wymyslil sobie garaz. Dopust Bozy z tym garazem, teraz mi sie nie chce otwierac, ostroznie wyjezdzac, bo samochod do garazu jest niewygodny, jest nieco szerszy niz inne, ma wyjatkowo dlugie drzwiczki, trzeba pilnowac przy wjezdzie, coby miec miejsce na ich otwarcie - kilka tygodni a juz mnie trafia... no i oczywiscie jak pomysle o tej calej procedurze wstawiania i wyprowadzania, to na krotsze dystanse - wole pojsc. Juz nie jade do lekarza czy do apteki - tylko ide - to jedyny zysk.
                                                  Aaaa jeszcze jeden zysk jest - wiatr znad Sahary, przyzolcil wszystkie samochody wolno stojace w sasiedztwie... a moze to roslinki pyla? w TV zapowiadali wiatr znad Sahary...

p.s. szerokosc tego malego, bez lusterek bocznych jest 1810mm a dla porownania taki np. mercedes a, ma szerokosc 1719mm - czyli niemal 10cm mniej...
                        • von-kloszard Re: (...) 04.04.14, 21:56
                          Chelcia
                          Gadasz slangiem warszawskiej Woli, mnie to nie przeszkadza, na piwo
                          zapraszam, posiedzimy na ławeczce, ja nie palę, ale gdybyś chciała jakieś
                          pety pod ławką zawsze się znajdą.

• al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:02
                            von-kloszard napisał(a):

> Chelcia
                            > Gadasz slangiem warszawskiej Woli, mnie to nie przeszkadza, na piwo
                            > zapraszam, posiedzimy na ławeczce, ja nie palę, ale gdybyś chciała jakieś
                            > pety pod ławką zawsze się znajdą.

>

Kiszka, nie namawiaj, nie każdy lubuje się tak jak ty w menelskim stylu życia.
                          • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:06
                            znajdz inne towarzystwo,ciebie olewam!!!!zlop piwo i nie wtracaj sie.Przechodzac obok ławki moge wrzute do kapelusza zrobic,bedziesz mial na dwa sikacze z lidla haha
                            • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:07
                              chelka1 napisała:

> znajdz inne towarzystwo,ciebie olewam!!!!zlop piwo i nie wtracaj sie.Przechodza
                              > c obok ławki moge wrzute do kapelusza zrobic,bedziesz mial na dwa sikacze z lid
                              > la haha

Oooo, miej litość nad biedakiem
                              • m.maska Re: (...) 04.04.14, 22:11
                                al-szamanka napisała:

> chelka1 napisała:
                                >
                                > > znajdz inne towarzystwo,ciebie olewam!!!!zlop piwo i nie wtracaj sie.Prze
                                > chodza
                                > > c obok ławki moge wrzute do kapelusza zrobic,bedziesz mial na dwa sikacze
                                > z lid
                                > > la haha
                                >
                                > Oooo, miej litość nad biedakiem

...hahaha...to jest bardzo trafny opis big_grin
                              • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:12
                                litosc,to zbrodnia!!!nie kazdy na nia zasluguje.
                                • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:18
                                  chelka1 napisała:

> litosc,to zbrodnia!!!nie kazdy na nia zasluguje.

Oj, bez przesady. Lituję się nad wszystkimi... z wyjątkiem sadystycznych przestępców i komarów
                                  • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:22
                                    o pijawkach nie wspomnialas wcale.
                                    • m.maska Re: (...) 04.04.14, 22:26
                                      chelka1 napisała:

> o pijawkach nie wspomnialas wcale.

i kleszcze pominela... komar tyle nie potrafi co taki kleszcz...
                                      A ja sie nie lituje nad niektorymi "artystami" chociaz pochylam sie ze wspolczuciem.
                                      • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:30
                                        i za ten gest chwala ci masko!!!jeden juz podziekowal za miejsce na twoim forum,na centralnym tez ich to spotka,bo to snieta ryba jest!!!
                                        • m.maska Re: (...) 04.04.14, 22:36
                                          chelka1 napisała:

> i za ten gest chwala ci masko!!!jeden juz podziekowal za miejsce na twoim forum
                                          > ,na centralnym tez ich to spotka,bo to snieta ryba jest!!!

Tam nie... bo gdzie pojdzie? wszedzie bany.
                                    • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:34
                                      chelka1 napisała:

> o pijawkach nie wspomnialas wcale.

To prawda, ale one nie wlatują mi do mieszkania.
                                      • chelka1 Re: (...) 04.04.14, 22:40
                                        ala,marta!!Good luck!
                                        • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:48
                                          chelka1 napisała:

> ala,marta!!Good luck!

ebenfalls
                                          • al-szamanka Re: (...) 04.04.14, 22:52
                                            al-szamanka napisała:

> chelka1 napisała:
                                            >
                                            > > ala,marta!!Good luck!
                                            >
                                            > ebenfalls

no i może wpadnij jeszcze za miedze... tam wyraźnie tęsknią za Toba
                                        • m.maska Re: (...) 04.04.14, 23:09
                                          chelka1 napisała:

> ala,marta!!Good luck!

For You too... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka