izydor88 28.05.14, 13:36 Gdybym miała kota,jak ten z parapetu Kichonora,to też bym mu pozwoliła na miętolenie po klatce piersiowej. I może nawet zaczęłabym tworzyć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 14:32 izydor88 napisała: > Gdybym miała kota,jak ten z parapetu Kichonora,to też bym mu pozwoliła na mięto > lenie po klatce piersiowej. > I może nawet zaczęłabym tworzyć... A kto Ci powiedział, że Kiszka ma kota. Kiedyś wspominał o nieświeżych rozlazłych kalesonach i puszkach ze skisłym piwem, ale to nie to samo co kot. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 16:37 O tym,że Kicho ma kota - mówi mi moja kobieca intuicja. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 16:56 izydor88 napisała: > O tym,że Kicho ma kota - mówi mi moja kobieca intuicja. Jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić. Wszystkie koty: głuche, dzikie, ślepe... akceptują mnie natychmiast. Przyjaciółka kociara twierdzi, że wyczuwają emanację mojej duszy. Jak facet może mieć kota i powiedzieć kobiecie, że jest damskie bydle. Nie pasuje mi tu nic. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 17:14 Z braku argumentów - idę wyczesać Bazyla,bo głośno się tego dopomina. A NL śpi po dyżurze,więc gdy zaraz nie uciszę jednego samca - drugi będzie marudził do wieczora. O,ja biedna kobieta-bluszcz... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 19:53 izydor88 napisała: > Z braku argumentów - idę wyczesać Bazyla,bo głośno się tego dopomina. > A NL śpi po dyżurze,więc gdy zaraz nie uciszę jednego samca - drugi będzie maru > dził do wieczora. > O,ja biedna kobieta-bluszcz... Kurcze, zwierz, czy człowiek... samiec zawsze jednaki Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 20:56 To prawda Piksel i Rychu wrócili z ogrodu - cali przemoczeni.Wytarłam ciepłym ręczniczkiem i pytam poważnie: - Czy wy wyczuwacie emanacje mojej duszy? Cztery pary oczu wlepiły się we mnie ze zdziwieniem: - Dosyp nam karmy do michy,weź nową Politykę i chodźmy do łóżka.Będzie fajnie... Co też za chwilę uczynię Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 21:03 izydor88 napisała: > To prawda > Piksel i Rychu wrócili z ogrodu - cali przemoczeni.Wytarłam ciepłym ręczniczkie > m i pytam poważnie: > - Czy wy wyczuwacie emanacje mojej duszy? > Cztery pary oczu wlepiły się we mnie ze zdziwieniem: > - Dosyp nam karmy do michy,weź nową Politykę i chodźmy do łóżka.Będzie fajnie.. > . > Co też za chwilę uczynię > Eee, dziwne te Twoje koty. Poza tym one o emanacjach nic nie wiedza, tylko koleżanka kociara wie coś na ten temat. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 21:06 al-szamanka napisała: > izydor88 napisała: > > > To prawda > > Piksel i Rychu wrócili z ogrodu - cali przemoczeni.Wytarłam ciepłym ręczn > iczkie > > m i pytam poważnie: > > - Czy wy wyczuwacie emanacje mojej duszy? > > Cztery pary oczu wlepiły się we mnie ze zdziwieniem: > > - Dosyp nam karmy do michy,weź nową Politykę i chodźmy do łóżka.Będzie fa > jnie.. > > . > > Co też za chwilę uczynię > > > > Eee, dziwne te Twoje koty. Poza tym one o emanacjach nic nie wiedza, tylko kole > żanka kociara wie coś na ten temat. ---------------------------------- Juz wiem, wszystko dlatego, że każdy z nich ma po dwie pary oczu Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 16:29 al-szamanka napisała: > Juz wiem, wszystko dlatego, że każdy z nich ma po dwie pary oczu ))) Policzmy jeszcze raz : Piksel i Rychu wgapiali się we mnie - przy okazji wycierania ręczniczkiem.I proponowali łóżko. Besia i Lolita spoglądały groźnie znad misek: - Jesteśmy suche,ale też głodne. Bazyl spał na stole i nie łypał,bo nie miał interesu/wszystkie jego potrzeby zostały już zaspokojone/. Pozostałe koty przebywały w sobie tylko wiadomym miejscu. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 16:32 m.maska napisała: > Klaro, o co chodzi z kotem Kichonora? Kichonor jest w stanie - na swojego kota - poderwać każdą krakowiankę. Nie mówiąc już o przyjezdnych... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 17:04 izydor88 napisała: > m.maska napisała: > > > Klaro, o co chodzi z kotem Kichonora? > Kichonor jest w stanie - na swojego kota - poderwać każdą krakowiankę. > Nie mówiąc już o przyjezdnych... > Tak mnie zaciekawiłaś, że chyba na moment ściągnę z niego ignora - jakąś wyliczankę zastosuję, jeżeli padnie na kota, to ściągnę, jeżeli nie, to nie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 17:22 Wyliczanka nie wypadła pozytywnie, ale ciekawość przemogła. Fakt, rzadko się widzi tak pięknego kota... i do tego uzdolnionego do gestów prawie Kozakiewicza Widać nawet kiszka może mieć jedną dobrą cechę - sympatię do zwierzaka Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 18:26 Gdzie ten kot? Kiszka i kot? to musi byc wyjatkowo zlosliwy kot Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:02 darima_ka napisała: > Mogę kocie przytulania zapodać > Koty sa po prostu slodkie, w kazdym wydaniu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:05 m.maska napisała: > Gdzie ten kot? Kiszka i kot? to musi byc wyjatkowo zlosliwy kot A na P. Czarujący zwierzak, biało rudawy. Szkoda tylko, że ma takiego pana. Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:20 ...ten kot jest po prostu uroczy i jak sie to ma do wlasciciela? po prostu nie moge uwierzyc, ze to kiszkowy kot jest...chyba, ze ma go jeszcze niedlugo i nie zdazyl wywrzec wplywu na Kichonora. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:43 m.maska napisała: > ...ten kot jest po prostu uroczy i jak sie to ma do wlasciciela? po prostu nie > moge uwierzyc, ze to kiszkowy kot jest...chyba, ze ma go jeszcze niedlugo i nie > zdazyl wywrzec wplywu na Kichonora. To poczekajmy aż wywrze, może się wtedy zmieni na lepsze. Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:56 Bo ze zwierzetami domowymi to jest tak: pies ma pana, kot ma sluzbe Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:58 Ciekawe jak czesto Kiszka go szczotkuje moja mama miala persa, wiec wiem jak to wyglada, zwlaszcza gdy sie cieplej robi... raz dziennie to minimum, a ze kociak jest zadbany, to widac - plus dla Kichonora Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 20:04 al-szamanka napisała: > Wyliczanka nie wypadła pozytywnie, ale ciekawość przemogła. > Fakt, rzadko się widzi tak pięknego kota... i do tego uzdolnionego do gestów pr > awie Kozakiewicza > Widać nawet kiszka może mieć jedną dobrą cechę - sympatię do zwierzaka O! teraz dopiero zauwazylam gest Kozakiewicza... zdolna bestia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 20:58 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Wyliczanka nie wypadła pozytywnie, ale ciekawość przemogła. > > Fakt, rzadko się widzi tak pięknego kota... i do tego uzdolnionego do > gestów pr > > awie Kozakiewicza > > Widać nawet kiszka może mieć jedną dobrą cechę - sympatię do zwierzaka > > O! teraz dopiero zauwazylam gest Kozakiewicza... zdolna bestia ---------------------------------------- Ten kot powinien ten gest jak najczęściej pokazywać kiszce... taka musztra bardzo by mu się przydała... w ramach wychowania. Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:12 Kici, kici, chodz, trzeba wyszczotkowac futerko a tu ups... gest Kozakiewicza... ssssssssssspadaj Kiszka, teraz nie mam ochoty na szczotkowanie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:21 m.maska napisała: > Kici, kici, chodz, trzeba wyszczotkowac futerko a tu ups... gest Kozakiewicza.. > . ssssssssssspadaj Kiszka, teraz nie mam ochoty na szczotkowanie ... a jeżeli tak bardzo chcesz się zająć moim futerkiem, to przynajmniej załóż świeże kalesony i wymyj zęby... bo ciągle cię czuć tym skisłym piwem, a fuuu... i nie bekaj mi tu, jestem kotem z zasadami, a zasady savoir vivre wyssałem wraz z mlekiem matki, jakby nie było kotki dekorowanej! Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:16 Od razu widać,że nie znacie natury kotów Ten gest jest normalny dla każdego mojego kota - wylizuje wnętrze łapki i potem tą łapą wyczesuje całe ciało... Tylko Berdzia robi inaczej - tak zgiętą łapkę traktuje,jak łyżeczkę i wygarnia w ten sposób żer z puszki lub miseczki Ale Berdzia jest z cięcia cesarskiego i na mojej piersi wykarmiona,więc - więcej jej wolno Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:30 Oh, Klaro ale to tak ladnie pasuje do naszych wyobrazen Odpowiedz Link
m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:32 A persy niestety maja to do siebie, ze musza byc szczotkowane a ten rudy z biala kamizelka widac, ze spotyka sie ze szczotka codziennie. Czy wiadomo juz jak to cudo ma imie? Odpowiedz Link
izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:41 Bazyl jest w dużym procencie Brytyjczykiem i mógłby być czesany - do utraty tchu,albo odpadnięcia ręki Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kocie inspiracje 30.05.14, 09:54 izydor88 napisała: > Bazyl jest w dużym procencie Brytyjczykiem i mógłby być czesany - do utraty tch > u,albo odpadnięcia ręki Lubie takie pieszczochy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Praca zespołowa 01.06.14, 11:51 darima_ka napisała: > Hihi, to chyba dowód na abstrakcyjne myślenie u kotów Odpowiedz Link