Dodaj do ulubionych

Kocie inspiracje

28.05.14, 13:36
Gdybym miała kota,jak ten z parapetu Kichonora,to też bym mu pozwoliła na miętolenie po klatce piersiowej.
I może nawet zaczęłabym tworzyć...
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 14:32
      izydor88 napisała:

> Gdybym miała kota,jak ten z parapetu Kichonora,to też bym mu pozwoliła na mięto
      > lenie po klatce piersiowej.
      > I może nawet zaczęłabym tworzyć...

A kto Ci powiedział, że Kiszka ma kota.
      Kiedyś wspominał o nieświeżych rozlazłych kalesonach i puszkach ze skisłym piwem, ale to nie to samo co kot.
      • izydor88 Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 16:37
        O tym,że Kicho ma kota - mówi mi moja kobieca intuicja.
        • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 16:56
          izydor88 napisała:

> O tym,że Kicho ma kota - mówi mi moja kobieca intuicja.

Jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić.
          Wszystkie koty: głuche, dzikie, ślepe... akceptują mnie natychmiast. Przyjaciółka kociara twierdzi, że wyczuwają emanację mojej duszy.
          Jak facet może mieć kota i powiedzieć kobiecie, że jest damskie bydle. Nie pasuje mi tu nic.
          • izydor88 Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 17:14
            Z braku argumentów - idę wyczesać Bazyla,bo głośno się tego dopomina.
            A NL śpi po dyżurze,więc gdy zaraz nie uciszę jednego samca - drugi będzie marudził do wieczora.
            O,ja biedna kobieta-bluszcz...
            • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 19:53
              izydor88 napisała:

> Z braku argumentów - idę wyczesać Bazyla,bo głośno się tego dopomina.
              > A NL śpi po dyżurze,więc gdy zaraz nie uciszę jednego samca - drugi będzie maru
              > dził do wieczora.

> O,ja biedna kobieta-bluszcz...

Kurcze, zwierz, czy człowiek... samiec zawsze jednakibig_grin
              • izydor88 Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 20:56
                To prawdawink
                Piksel i Rychu wrócili z ogrodu - cali przemoczeni.Wytarłam ciepłym ręczniczkiem i pytam poważnie:
                - Czy wy wyczuwacie emanacje mojej duszy?
                Cztery pary oczu wlepiły się we mnie ze zdziwieniem:
                - Dosyp nam karmy do michy,weź nową Politykę i chodźmy do łóżka.Będzie fajnie...
                Co też za chwilę uczynię smile
                • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 21:03
                  izydor88 napisała:

> To prawdawink
                  > Piksel i Rychu wrócili z ogrodu - cali przemoczeni.Wytarłam ciepłym ręczniczkie
                  > m i pytam poważnie:
                  > - Czy wy wyczuwacie emanacje mojej duszy?
                  > Cztery pary oczu wlepiły się we mnie ze zdziwieniem:
                  > - Dosyp nam karmy do michy,weź nową Politykę i chodźmy do łóżka.Będzie fajnie..
                  > .
                  > Co też za chwilę uczynię smile
                  >

Eee, dziwne te Twoje koty. Poza tym one o emanacjach nic nie wiedza, tylko koleżanka kociara wie coś na ten temat.
                  • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 21:06
                    al-szamanka napisała:

> izydor88 napisała:
                    >
                    > > To prawdawink
                    > > Piksel i Rychu wrócili z ogrodu - cali przemoczeni.Wytarłam ciepłym ręczn
                    > iczkie
                    > > m i pytam poważnie:
                    > > - Czy wy wyczuwacie emanacje mojej duszy?
                    > > Cztery pary oczu wlepiły się we mnie ze zdziwieniem:
                    > > - Dosyp nam karmy do michy,weź nową Politykę i chodźmy do łóżka.Będzie fa
                    > jnie..
                    > > .
                    > > Co też za chwilę uczynię smile
                    > >
                    >
                    > Eee, dziwne te Twoje koty. Poza tym one o emanacjach nic nie wiedza, tylko kole
                    > żanka kociara wie coś na ten temat.

----------------------------------

Juz wiem, wszystko dlatego, że każdy z nich ma po dwie pary oczubig_grinbig_grinbig_grin
                    • izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 16:29
                      al-szamanka napisała:

> Juz wiem, wszystko dlatego, że każdy z nich ma po dwie pary oczubig_grinbig_grinbig_grin

smile))) Policzmy jeszcze raz : Piksel i Rychu wgapiali się we mnie - przy okazji wycierania ręczniczkiem.I proponowali łóżko.
                      Besia i Lolita spoglądały groźnie znad misek:
                      - Jesteśmy suche,ale też głodne.
                      Bazyl spał na stole i nie łypał,bo nie miał interesu/wszystkie jego potrzeby zostały już zaspokojone/.
                      Pozostałe koty przebywały w sobie tylko wiadomym miejscu.
                • m.maska Re: Kocie inspiracje 28.05.14, 21:14
                  Klaro, o co chodzi z kotem Kichonora?
                  • izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 16:32
                    m.maska napisała:

> Klaro, o co chodzi z kotem Kichonora?
                    Kichonor jest w stanie - na swojego kota - poderwać każdą krakowiankę.
                    Nie mówiąc już o przyjezdnych...
                    • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 17:04
                      izydor88 napisała:

> m.maska napisała:
                      >
                      > > Klaro, o co chodzi z kotem Kichonora?
                      > Kichonor jest w stanie - na swojego kota - poderwać każdą krakowiankę.
                      > Nie mówiąc już o przyjezdnych...
                      >

Tak mnie zaciekawiłaś, że chyba na moment ściągnę z niego ignora - jakąś wyliczankę zastosuję, jeżeli padnie na kota, to ściągnę, jeżeli nie, to nie.
                      • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 17:22
                        Wyliczanka nie wypadła pozytywnie, ale ciekawość przemogła.
                        Fakt, rzadko się widzi tak pięknego kota... i do tego uzdolnionego do gestów prawie Kozakiewiczabig_grin
                        Widać nawet kiszka może mieć jedną dobrą cechę - sympatię do zwierzaka
                        • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 18:26
                          Gdzie ten kot? Kiszka i kot? to musi byc wyjatkowo zlosliwy kot uncertain
                          • darima_ka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 18:28
                            Mogę kocie przytulania zapodaćbig_grin
                            https://www.pozytywniej.pl/upload/578e07220143de144ade6fdc056945002339.gif
                            • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:02
                              darima_ka napisała:

> Mogę kocie przytulania zapodaćbig_grin
                              > https://www.pozytywniej.pl/upload/578e07220143de144ade6fdc056945002339.gif

Koty sa po prostu slodkie, w kazdym wydaniu smile
                          • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:05
                            m.maska napisała:

> Gdzie ten kot? Kiszka i kot? to musi byc wyjatkowo zlosliwy kot uncertain

A na P.
                            Czarujący zwierzak, biało rudawy. Szkoda tylko, że ma takiego pana.
                            • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:20
                              ...ten kot jest po prostu uroczy i jak sie to ma do wlasciciela? po prostu nie moge uwierzyc, ze to kiszkowy kot jest...chyba, ze ma go jeszcze niedlugo i nie zdazyl wywrzec wplywu na Kichonora.
                              • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:43
                                m.maska napisała:

> ...ten kot jest po prostu uroczy i jak sie to ma do wlasciciela? po prostu nie
                                > moge uwierzyc, ze to kiszkowy kot jest...chyba, ze ma go jeszcze niedlugo i nie
                                > zdazyl wywrzec wplywu na Kichonora.

To poczekajmy aż wywrze, może się wtedy zmieni na lepsze.
                                • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:56
                                  Bo ze zwierzetami domowymi to jest tak: pies ma pana, kot ma sluzbe big_grin
                                  • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 19:58
                                    Ciekawe jak czesto Kiszka go szczotkuje wink moja mama miala persa, wiec wiem jak to wyglada, zwlaszcza gdy sie cieplej robi... raz dziennie to minimum, a ze kociak jest zadbany, to widac - plus dla Kichonora wink
                        • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 20:04
                          al-szamanka napisała:

> Wyliczanka nie wypadła pozytywnie, ale ciekawość przemogła.
                          > Fakt, rzadko się widzi tak pięknego kota... i do tego uzdolnionego do gestów pr
                          > awie Kozakiewicza
                          big_grin
                          > Widać nawet kiszka może mieć jedną dobrą cechę - sympatię do zwierzaka

O! teraz dopiero zauwazylam gest Kozakiewicza... zdolna bestia wink
                          • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 20:58
                            m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                            >
                            > > Wyliczanka nie wypadła pozytywnie, ale ciekawość przemogła.
                            > > Fakt, rzadko się widzi tak pięknego kota... i do tego uzdolnionego do
                            > gestów pr
                            > > awie Kozakiewicza
                            big_grin
                            > > Widać nawet kiszka może mieć jedną dobrą cechę - sympatię do zwierzaka
                            >
                            > O! teraz dopiero zauwazylam gest Kozakiewicza... zdolna bestia wink

----------------------------------------

Ten kot powinien ten gest jak najczęściej pokazywać kiszce... taka musztra bardzo by mu się przydała... w ramach wychowania.
                            • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:12
                              Kici, kici, chodz, trzeba wyszczotkowac futerko a tu ups... gest Kozakiewicza... ssssssssssspadaj Kiszka, teraz nie mam ochoty na szczotkowanie big_grin
                              • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:21
                                m.maska napisała:

> Kici, kici, chodz, trzeba wyszczotkowac futerko a tu ups... gest Kozakiewicza..
                                > . ssssssssssspadaj Kiszka, teraz nie mam ochoty na szczotkowanie big_grin

... a jeżeli tak bardzo chcesz się zająć moim futerkiem, to przynajmniej załóż świeże kalesony i wymyj zęby... bo ciągle cię czuć tym skisłym piwem, a fuuu... i nie bekaj mi tu, jestem kotem z zasadami, a zasady savoir vivre wyssałem wraz z mlekiem matki, jakby nie było kotki dekorowanej!
                            • izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:16
                              Od razu widać,że nie znacie natury kotówwink
                              Ten gest jest normalny dla każdego mojego kota - wylizuje wnętrze łapki i potem tą łapą wyczesuje całe ciało...
                              Tylko Berdzia robi inaczej - tak zgiętą łapkę traktuje,jak łyżeczkę i wygarnia w ten sposób żer z puszki lub miseczki
                              Ale Berdzia jest z cięcia cesarskiego i na mojej piersi wykarmiona,więc - więcej jej wolno wink
                              • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:30
                                Oh, Klaro wink ale to tak ladnie pasuje do naszych wyobrazen wink
                                • m.maska Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:32
                                  A persy niestety maja to do siebie, ze musza byc szczotkowane a ten rudy z biala kamizelka widac, ze spotyka sie ze szczotka codziennie.
                                  Czy wiadomo juz jak to cudo ma imie?
                                  • izydor88 Re: Kocie inspiracje 29.05.14, 21:41
                                    Bazyl jest w dużym procencie Brytyjczykiem i mógłby być czesany - do utraty tchu,albo odpadnięcia ręki wink
                                    • al-szamanka Re: Kocie inspiracje 30.05.14, 09:54
                                      izydor88 napisała:

> Bazyl jest w dużym procencie Brytyjczykiem i mógłby być czesany - do utraty tch
                                      > u,albo odpadnięcia ręki
                                      wink

Lubie takie pieszczochysmilesmilesmile
                                      • darima_ka Re: Kocie inspiracje 30.05.14, 19:03
                                        https://pozytywna.pl/media/thumbnail/af/a1/afa1da24335d1edf2b4b5c16d2672171.jpg
                                        • darima_ka Praca zespołowa 01.06.14, 11:24
                                          https://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201405/1401455311_by_wojtka_inner.gif
                                          • al-szamanka Re: Praca zespołowa 01.06.14, 11:51
                                            darima_ka napisała:

> https://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201405/1401455311_by_wojtka_inner.g
> if

Hihi, to chyba dowód na abstrakcyjne myślenie u kotówbig_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka