Dodaj do ulubionych

Windows 10 za darmo?

22.01.15, 19:10
Ciekawe co za gniota zrobił Microsoft,że decyduje się udostępnić go za darmobig_grin
Powiem szczerze ,ze będę bała się toto pobrać by sobie lapka nie zasyfić,chyba ,że ktoś mnie przekona ,ze warto to pobrać.
tvn24bis.pl/tech-moto,80/windows-10-za-darmo-dla-posiadaczy-starszych-wersji-systemu,508199.html
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Windows 10 za darmo? 22.01.15, 19:18
      Czytalam o tym wczoraj... tez mam mieszane uczucia wink
      • m.maska Re: Windows 10 za darmo? 22.01.15, 20:22
        W ogole mam zawsze mieszane uczucia, jesli mnie ktokolwiek chce czyms obdarowac za frico... zwykle pytam gdzie jest hak i zwykle okazuje sie, ze jednak jakis jest.
        • darima_ka Re: Windows 10 za darmo? 22.01.15, 20:40
          m.maska napisała:

> W ogole mam zawsze mieszane uczucia, jesli mnie ktokolwiek chce czyms obdarowac
          > za frico... zwykle pytam gdzie jest hak i zwykle okazuje sie, ze jednak jakis
          > jest.

Dokładnie,każdy ich system kosztuje sporo forsy i nagle tacy dobrzy chcą dawać coś za darmo?
          • m.maska Re: Windows 10 za darmo? 22.01.15, 20:49
            Pamietam, ze za osemke zaplacilam chyba 30€, ale byla to promocja tylko na okreslony czas... potem kupilam laptopa i w ten sposob mam osemke dwa razy... w kazdym razie nie spiesze sie do zmiany systemu z ktorym juz jako tako sie "zaprzyjaznilam".
            • rena-ta49 Re: Windows 10 za darmo? 23.01.15, 14:35
              To znalazłam w komentarzach,wydaje się ,że ktoś ma pojęcie o tym.
              Wiadomo coś za coś,nie ma nic za darmo.

"Nie dajcie sie nabrac, upgrade bedzie za darmo - korzystanie juz nie koniecznie. Korzystam obecnie z windows 10 tech.prew. Tu inwigilacja nie jest juz ukrywana w zaden sposob. Aby sys. zainstalowac trzeba wyrazic zgode na ..mowiac w skrocie,monitoring co pobieramy,przegladamy, wpisujemy, instalujemy ..itp, itd. 10-tka to mul nie z tej ziemi."
              • m.maska Re: Windows 10 za darmo? 23.01.15, 15:51
                No, to mamy juz odpowiedz, o co chodzi wink
            • darima_ka Re: Windows 10 za darmo? 23.01.15, 20:36
              U nas 8-ka na Allegro 64 bitowy chodzi po 500zl.
              • m.maska Re: Windows 10 za darmo? 23.01.15, 21:13
                A to chyba zadna roznica nie jest, 32 czy 64 bity, ta sama cena - chodzi o nr. licencji - zreszta nie znam sie na tym... kupowal to dla mnie Komputerman, dostalam nr licencji i cd na wszelki wypadek, ale majac nr licencji chyba mozna sciagnac z netu, tylko chyba, tym sie akurat nie interesuje. Przeciez do tego nowego kompa nawet cd nie dostalam, ponoc gdzies w nim jest nr licencji i w razie nowej instalacji z tego sie korzysta.
                • bajki.si23 Re: Windows 10 za darmo? 26.11.15, 20:03
                  Windows 10 oprócz szpiegowania usuwa też programy bez Twojej wiedzy!
                  si23.pl/ciekawe-w-sieci/windows-10-z-aktualizacj%C4%85-threshold-2-usuwa-aplikacje-bez-zgody-u%C5%BCytkownika
                • rena-ta49 Re: Windows 10 za darmo? 26.11.15, 20:41
                  Ja go ściągnęłam i po kilku dniach odinstalowałam.
                  Niczego nie potrzeba ściąga się samo jak klikniesz w tę ikonkę przy zegarze.
                  Mnie się ta 10-ka ni podoba i wywaliłam.
                  • m.maska Re: Windows 10 za darmo? 26.11.15, 22:05
                    A ja nie lubie zmieniac systemu, bo potem sie okazuje, ze rozne programy, ktore mam zainstalowane sa tu czy tam nie kompatybilne z nowym systemem... odpukac osemka mi na razie nie bruzdzi...
                    • rena-ta49 Re: Windows 10 za darmo? 27.11.15, 15:34
                      Ja zainstalowałam tę 10-kę by sprawdzić osobiście co to za system,
                      w necie czytałam rożne opinie.
                      Tym bardziej ,że do miesiąca można bez problemu odinstalować i tak tez zrobiłam.
                      Moim zdaniem ta 10-ka spowalniała mi system,wiec nie chcę tego badziewia.
                      Mam windowsa 7 i sprawuje się dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka