Dodaj do ulubionych

"wartości"

08.05.15, 13:37
Masko. Takie chodzenie z Podwórka na Kalejdoskop nazywano tutaj ( mało nowatorsko) -wściekłym układem.
Tym samym traktujesz Kalejdoskop jako niezbędna a brakująca na Podwórku wartość dodana.

Hm, Masko. Byłbym ostrożny z takim formułowaniem wartości, zważywszy że ja w dzieciństwie chodziłem do ogrodu zoologicznego wyłącznie „na małpy”
Obserwuj wątek
    • tan.nawe Re: "wartości" 08.05.15, 14:24
      big_grin
    • m.maska Re: "wartości" 08.05.15, 14:33
      vidavil-125 napisał:

> Masko. Takie chodzenie z Podwórka na Kalejdoskop nazywano tutaj ( mało nowators
      > ko) -wściekłym układem.
      > Tym samym traktujesz Kalejdoskop jako niezbędna a brakująca na Podwórku wartoś
      > ć dodana.

Czy Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem, czy tylko potrafisz czytac? bo to spora roznica jest...

al-szamanka napisała:

Wściekły musi być tobie niewymownie w
      > dzięczny, że ma w ten sposób okazję do przekręcenia każdego naszego postu i pob
      > abrania się w nieczystościach, które produkuje w nadmiarze, gdyż to jest jedyna
      > czynność, w której rzeczywiście wykazuje nieprzeciętny talent.
      > Bawcie się tak nadal. Nam nie ubywa, wy, poprzez bluzgi udowadniacie sobie nawz
      > ajem swoją wartość. Czyż trzeba bardziej wściekłego układu? big_grinbig_grinbig_grin

>
      > Hm, Masko. Byłbym ostrożny z takim formułowaniem wartości, zważywszy że ja w
      > dzieciństwie chodziłem do ogrodu zoologicznego wyłącznie „na małpy”

My tez zagladamy tam w podobnym celu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka