Dodaj do ulubionych

zero, do ciebie

24.09.15, 17:23
Może Marta Ci pozwoli może nie /bo ma takie prawo/ czy Ty się sqrwielu nie poczuwasz do przeprosin Tych kobiet ? bo wiesz co Ci powiem ? może sobie myśleć co chcesz ale w Polsce kobieta to świętość. Jeśli Ty tak się odzywasz do kobiet to c.uj Ci śmiertelny w dupę nie daruję Ci pogardy do kobiet. Nie odbieraj tego że u nas jest inaczej itd bo to na gówno. Albo przepraszasz albo................sam zdecyduj.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: zero, do ciebie 24.09.15, 18:18
      Daj spokoj Czarek, niemiecki sad mu uswiadomi co zrobil, chociaz nie jestem pewna czy bez tlumacza zrozumie a i z tlumaczem kiepsko bedzie, skoro dla niego nie ma roznicy miedzy padalcem i padlina i to w rodzimym jezyku... big_grinbig_grinbig_grin ale sad na pewno wg niego tez bedzie glupi, przeciez to on jest fontanna inteligencji.
      • czarek_sz Re: zero, do ciebie 24.09.15, 18:58
        Mam nadzieję że sąd wytłumaczy gnojowi co i jak. Swoją drogą. Po co mu to było ?
        • m.maska Re: zero, do ciebie 24.09.15, 19:02
          Nie wiem, widocznie potrzebna mu byla "podnieta", pomysl - trzy tygodnie nad tym bohomazem pracowal, kazdego dnia po kilka godzin, codziennie... patrzal na to swoje "dzielo" i co myslal? hmmm... nie znioslabym widoku jego geby nawet piec minut...
          • czarek_sz Re: zero, do ciebie 24.09.15, 19:16
            Myślę że on nie myślał nad tą pierdołą. Znaczy się nad tym czym czymś. Wiesz. On uważa że to dzieło A to zwykły wypierdek. Byłem dziś z Janeczką w Kampinosie. Takich wypierdków jak jego w Kampinosie jest co krok co po dotkniecie smile cztery piwka wypiłem Janeczka cztery razy się wysikła i dam głowę że zero w tym czasie anie pendzlem nie machnął smile
    • czarek_sz Re: zero, do ciebie 24.09.15, 20:07
      Myślisz że gnojek się podda ? to szczur. On padnie na mordę a się nie podda. On tak ma. To drewno uwierz Marto. Spadam na razie bo mam dość. Pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka