iwonawowyeahh 26.12.07, 14:13 dieta którą stosuje jest co 2 dni jem i dwa dni nie jem taką metodę stosuje już 3 miesiące i schudłam 7kg.Rano tylko biorę jabłko i marchewkę w te dni co nie jem. czasem małą kanapkę. dla mnie ta dieta jest skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_agus Re: dieta która stosuje 26.12.07, 17:31 > dieta którą stosuje jest co 2 dni jem i dwa dni nie jem Rano tylko biorę jabłko i marchewkę w te dni co > nie jem. czasem małą kanapkę W końcu jesz czy nie jesz, bo już sama się zaplątałam w tym bełkocie, który nam tutaj pięknie przedstawiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_agus [...] 26.12.07, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonawowyeahh Re: dieta która stosuje 26.12.07, 18:11 Inteligentny człowiek zrozumiałby o co chodzi.Ten temat chyba nie jest trudny. masz problem z czytaniem ze zrozumieniem??? jeśli masz być taka przemądrzała i złośliwa to lepiej mi nie odpowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
blue_agus Re: dieta która stosuje 26.12.07, 18:19 iwonawowyeahh napisała: > Inteligentny człowiek zrozumiałby o co chodzi.Ten temat chyba nie jest trudny. Zrozumiałam. Chciałam Ci jednak uświadomić ile błędów popełniłaś w tak krótkim poście. Może warto popracować nad poprawną polszczyzną? Inteligentny człowiek umie napisać kilka poprawnych zdań. Ty - jak zresztą większość użytkowników tego forum - do inteligentnych ludzi nie należysz. > masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?? Wręcz przeciwnie. Czytanie ze zrozumieniem to moja pasja. Jeszcze nie zdążyłaś zauważyć tego? jeśli masz być taka przemądrzała i > złośliwa to lepiej mi nie odpowiadaj Nie jestem ani przemądrzała ani złośliwa. Ja tylko próbuję oczyścić ten świat z głupoty, którą między innymi Ty reprezentujesz - więc będę Ci odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kikiet Re: dieta która stosuje 26.12.07, 18:38 Nie czepiaj się... Dziewczyna widocznie pisze w te dni, w które nie je i efekty widać. Zresztą, 7 kilo już straciła i pewnie poległy komórki nie tylko tłuszczowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka037 Re: dieta która stosuje 26.12.07, 20:32 Lepiej oczyścić świat z ludzi złych.Gdyby tylko tacy ludzie byli na świecie to by było dobrze... Po jednym poście w internecie nie można wnioskować jaki kto jest i od razu oceniać nie znając naprawdę tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: dieta która stosuje 27.12.07, 15:40 blue_agus napisała: > iwonawowyeahh napisała: >> Zrozumiałam. Chciałam Ci jednak uświadomić ile błędów popełniłaś w tak krótkim > poście. Może warto popracować nad poprawną polszczyzną? Jesteś Spidermanem w obronie ojczyzny-polszczyzny? > Inteligentny człowiek umie napisać kilka poprawnych zdań. Ty - jak zresztą > większość użytkowników tego forum - do inteligentnych ludzi nie należysz. Ale za to Ty cudownie wydajesz osądy. > Wręcz przeciwnie. Czytanie ze zrozumieniem to moja pasja. Jeszcze nie zdążyłaś > zauważyć tego? Ja zauważyłam z kilku Twoich postów, że jednak inteligencja, to nie wszystko. > Nie jestem ani przemądrzała ani złośliwa. Ja tylko próbuję oczyścić ten świat z > głupoty, którą między innymi Ty reprezentujesz - więc będę Ci odpowiadać. Jesteś i przemadrzala, i złośliwa. A do tego wredna. Chociaż inteligentna, i co z tego? Misja oczyszcania forum z głupoty - jest dowodem na głupotę misjonarza. Mission Impossible. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: dieta która stosuje 26.12.07, 21:39 taka dieta nie jest powodem do chwalenia się, bo dla twojego organizmu to wiecej strat niz pozytku Odpowiedz Link Zgłoś
mmartiene Re: dieta która stosuje 27.12.07, 18:53 Iwona, nie czekaj az zaczna ci sie sypac wlosy i paznokcie, dieta nie moze wygladac w ten sposob - jesli zalezy ci na szczuplej sylwetce, porozmawiaj z dietetykiem i opracujcie wspolnie zdrowy tryb zycia i plan odzywiania, twoj obecny plan zdrowy niestety nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: dieta która stosuje 27.12.07, 21:49 Gratuluję pomysłu na - jak to określasz - dietę. Może i tracisz na wadze (pytanie czy spalasz tłuszcz czy ubywa Ci tkanki mięśniowej lub co bardziej prawdopodobne tracisz wodę?) ale szkoda jaką wyrządzasz swojemu organizmowi tak nieracjonalnym trybem odżywiania jest znacznie większa - zapewniam Cię. Szkoda, że dziewczyny które biorą się za odchudzanie zapominają najczęściej, że dieta ma na celu nie tylko pomoc w zgubieniu zbędnych kilogramów ale także w wyrównaniu i ustabilizowaniu funkcjonowaniu naszego organizmu (odpowiednio działający organizm, któremu dostarcza się odpowiednią ilość kalorii nie magazynuje tłuszczu, a wręcz spala jego zbędne zapasy wynikiem czego jest schodzenie z wagi lub jej stabilizacja jeśli jest odpowiednia). Oczywiście każdy ma inny organizm i każdy z nich może reagować zupełnie inaczej na tę samą dietę - Ty przy takim odżywianiu sie możesz schudnąć (choć zapewne przytyjesz jak tylko wrócisz do poprzednich nawyków żywieniowych - to najczęściej spotykana przypadłość u osób które mają problem z wagą, a mniemam, że Ty go masz skoro się odchudzasz), a kto inny przytyje bo zdezorientowany organizm nie wiedząc kiedy znów będzie mógł liczyć na posiłek zacznie magazynować jedzonko "w boczkach" w postaci komórek tłuszczowych - na tzw. czarną godzinę. Nadmienię, że czym innym jest sytuacja kiedy poddajemy się krótkotrwałej "głodówce" mającej na celu oczyszczenie organizmu (ale i tak metoda ma swoich zwolenników i przeciwników, a w "odpowiedzialnej" wersji nie polega wbrew pozorom na zarzuceniu jedzenie na kilka dni, a na całkowitej zmianie spożywanych produktów). Ale każdy ma swój rozum i każdy odchudza się na swoją odpowiedzialność - jeśli ktoś podejmuje się tego bez jakiejkolwiek wiedzy na ten temat, to ja spokojnie porównać to mogę to prowadzenia samochodu bez prawa jazdy - jak się uda to się uda, ale prawdopodobieństwo wypadku niezwykle wzrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: dieta która stosuje 28.12.07, 09:57 I do końca życia zamierzasz jeśc co drugi dzień? Bo jeśli nie, to szykuj się na efekt jojo. Biegaj kobieto na basen, siłownię czy lodowisko zamiast się żywić w połowie marchewką. Jak dla mnie diety tego typu to pójście na łatwiznę - zmaiast porządnie i systematycznie się za siebie wziąć, nic nie jesz i pewnie siedzisz w te dni przed TV bo na nic innego nie masz siły. I "chudniesz" tracąc wodę i mięśnie Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: dieta która stosuje 28.12.07, 12:58 i jeszcze chwalisz się tym na forum?? to chociaż idź na właściwe - forum Dieta itp., bo urody taki tryb odżywiania na pewno Ci nie przysporzy. Odpowiedz Link Zgłoś