m.maska 30.11.15, 13:15 "Czasami ogarnia mnie smutek, ze musialem zdawac mature, kiedy jeszcze nie bylo internetu. Moglbym byc jeszcze bardziej leniwy". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 13:16 "Jak na ironie, internet wynaleziono, zeby zaoszczedzic czas". Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 13:17 "Podczas pakowania prezentow, obowiazuje: brak talentu zastapic tasma klejaca". Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 13:18 "Faceci podczas deszczu nie uzywaja parasoli, przeklinaja okropna pogode, dostaja kataru i umieraja" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 14:54 m.maska napisała: > "Faceci podczas deszczu nie uzywaja parasoli, przeklinaja okropna pogode, dosta > ja kataru i umieraja" No tak,chory facet... Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 19:48 Pingwin do fotografa: potrzebuje zdjec do paszportu Fotograf: czarno-biale czy w kolorze? Pingwin: w morde czy po mordzie? Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 19:54 Czy wg savoir-vivre smartphone lezy po lewej czy po prawej stronie talerza? Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 01.12.15, 20:39 Galileo Galilei nie mogl przewidziec faktu, ze keidys pojawi sie program nazwany jego imieniem w ktorym bedzie sie mowilo o odwirowywaniu sałaty. Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 01.12.15, 20:42 "Wysylam z poczty powazne pismo do sądu a panienka na poczcie nakleja na nie znaczek z Obeliksem". Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 01.12.15, 22:45 "Smoothie to nowy sposob sprzedawania idiotom jednego banana za 1,99€" Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 08.12.15, 00:15 "Kochanie, nie mogę spać... Zło nigdy nie śpi" Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Perełki Tweetera 08.12.15, 10:24 m.maska napisała: > "Kochanie, nie mogę spać... > Zło nigdy nie śpi" Zabawne, ale nie zgadzam się, bo jako mająca problemy ze spaniem musiałabym być przynajmniej na 60% zła, a nie jestem ani w procencie Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 08.12.15, 10:56 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > "Kochanie, nie mogę spać... > > Zło nigdy nie śpi" > > Zabawne, ale nie zgadzam się, bo jako mająca problemy ze spaniem musiałabym być > przynajmniej na 60% zła, a nie jestem ani w procencie hahahaha... to Ty tak myslisz, znam kogos kto uwaza Ciebie za uosobienie diabla wcielonego Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 13.12.15, 16:13 "- Pomodlimy sie przed jedzeniem? - A Dlaczego? kto gotowal?" Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 14.12.15, 17:42 Wszystkie drogi prowadza do... Rzymu? nieeee.... do Lüdenscheid(Sauerland) Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 14.12.15, 20:44 "Firmy zycza sobie jak klientow dobrze zarabiajacych idiotow, jako pracownikow zle oplacanych geniuszy a w srodku oscyluje polityka". Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Perełki Tweetera 14.12.15, 21:00 m.maska napisała: > "Firmy zycza sobie jako klientow dobrze zarabiajacych idiotow, > jako pracownikow zle oplacanych geniuszy > a w srodku oscyluje polityka". I teraz ważne jest, aby pracownik wiedział, w jaki sposób można tę oscylację zmienić na swoją korzyść. W państwach cywilizowanych jest to na porządku dziennym, w Polsce nic nie trzeba robić, bo ludzie są już tak otumanieni, że źle zarabiając dadzą się namówić na kupno czegoś, czego kompletnie nie potrzebują... nawet gdyby musieli wziąć kredyt i być niewypłacalnymi do końca życia. Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 14.12.15, 21:01 m.maska napisała: > Wszystkie drogi prowadza do... Rzymu? nieeee.... do Lüdenscheid(Sauerland) > > No tam to juz bez systemu nawigacyjnego ani rusz... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Perełki Tweetera 14.12.15, 21:03 m.maska napisała: > m.maska napisała: > > > Wszystkie drogi prowadza do... Rzymu? nieeee.... do Lüdenscheid(Sauerland > ) > > > > > > No tam to juz bez systemu nawigacyjnego ani rusz... Oj, tu nawet GPS by zwariował kompletnie... do tego w Sauerland Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 14.12.15, 21:04 al-szamanka napisała: > > No tam to juz bez systemu nawigacyjnego ani rusz... > > Oj, tu nawet GPS by zwariował kompletnie... do tego w Sauerland Mysle, ze raczej system nawigacyjny bylby SAUER... Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 13:19 Hahaha... kiedys to sie nazywalo humorem zeszytow szkolnych, teraz mozna poczytac takie rzeczy na co dzien w necie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Perełki Tweetera 30.11.15, 19:15 m.maska napisała: > Hahaha... kiedys to sie nazywalo humorem zeszytow szkolnych, teraz mozna poczyt > ac takie rzeczy na co dzien w necie. Bo bez znaczenia jest, gdzie się czyta, ważne, że jak zawsze humorne jest Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Perełki Tweetera 08.12.15, 15:10 Siemoniak rozmawia z członkami PO i normalnymi ludźmi W PO normalnych nie ma ,co za szczerość Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Perełki Tweetera 08.12.15, 18:23 m.maska napisała: > hahaha... tak sie czasami wymsknie Ale wymyka się zazwyczaj to, co się myśli Odpowiedz Link
m.maska Re: nie z Tweetera, a z FB 19.12.15, 16:05 al-szamanka napisała: > Ekran wszystko wytrzyma Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 19.12.15, 16:06 "Nie warto mowic o tym, ze jest cieplo... ale dzisiaj rano zapukaly dwie sikorki i zapytaly, czy nie wymienilbym im sloninki na lody". Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 24.12.15, 13:05 - Kochane dzieci, kto przynosi prezenty w Boze Narodzenie? - Amazon - Nie, mialem na mysli tego grubego z broda - Aha! kierowca z DHL Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 31.12.15, 16:02 "W Sylwestra caly swiat celebruje zmiane daty, mam nadzieje, ze kiedys bedziemy celebrowac date kiedy zmieni sie swiat..." Odpowiedz Link
m.maska Re: Perełki Tweetera 25.01.16, 19:27 Codziennie rano dzwonie dzwoneczkiem na sluzbe! Masz sluzbe? Nie, ale mam dzwoneczek. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Perełki Tweetera 25.01.16, 19:46 m.maska napisała: > Codziennie rano dzwonie dzwoneczkiem na sluzbe! > Masz sluzbe? > Nie, ale mam dzwoneczek. > Miałam dwa dzwoneczki. Podarowałam komuś, już nie pamiętam komu. Po co dzwoneczki, gdy służby nie mam Odpowiedz Link