klara_izydor 17.12.15, 13:41 Petru ma na czole taki sam wicherek jak ja i założę się,że nigdy nie mógł nosić grzywki. I za to też go lubię + 100 innych powodów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Wicherek Petru 17.12.15, 15:16 Ja go nie lubie ale jakie to ma znaczenie? lubie Ciebie a kazdy ma prawo do wlasnych pogladow.... kazdy ma swoje argumenty... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wicherek Petru 17.12.15, 22:19 klara_izydor napisała: > Petru ma na czole taki sam wicherek jak ja i założę się,że nigdy nie mógł nosić > grzywki. > I za to też go lubię + 100 innych powodów Też mam wicherka, ale lubię wyłącznie mojego własnego. Petru to dla mnie wichrzyciel i zdrajca. Nie widzisz, Klaro, skazy nienawistnika w jego twarzy? Odpowiedz Link
m.maska Re: Wicherek Petru 18.12.15, 21:08 A cóż rzecz o pracowni IBRIS, w której Nowoczesny Rysiek zawsze wypadał co najmniej o 10 proc. więcej niż w równoległych badaniach innych pracowni? I to jak wypadał - w badaniu z 11 grudnia miał 18 proc, a w badaniu z 16 grudnia (zapowiedzianym zresztą przez Ryśka już 15-go rano, słowami "nowy sondaż wstrząśnie prezesem Kaczyńskim") aż 31 proc.! Jeszcze dwa tygodnie w tym tempie i Rysiek po prostu wykipi z sondażowych słupków, przebijając nieosiągalną nawet dla Tuska w jego najlepszych latach barierę 100 procent. Czytaj więcej na fakty.interia.pl/felietony/news-lol-rewolucja-i-przepartyjnienie-panstwa,nId,1941298#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Niech uwaza, zeby nie odlecial Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wicherek Petru 19.12.15, 08:39 Ha, jeżeli w Polsce tylko obce banki, to czyich interesów bankowych broni Petru? Odpowiedz Link
m.maska Re: Wicherek Petru 19.12.15, 12:05 al-szamanka napisała: > > > Ha, jeżeli w Polsce tylko obce banki, to czyich interesów bankowych broni Petru > ? Maja cholernie duzo do stracenia wiec mysle, ze beda dofinansowywac takie partie jak Petru i kazda, ktora zadba o ich interesy... tak jak sie to swego czasu dzialo z PO, partia, ktora Niemcy sfinansowali i umiejscowili w Polsce zeby dbala o ich interesy i to sie przez dlugie lata udawalo - tyle, ze byli zbyt chciwi, nieuczciwi i aroganccy, bylo im za malo, chcieli wiecej i przegieli bo mogli powoli sprzedac jeszcze lasy a potem zaorac i zrobic obozy pracy w montowniach i amazonach... Polska na "jedwabnym szlaku" - pakowalaby w amazonach towary przychodzace z Chin. Odpowiedz Link
m.maska Re: Wicherek Petru 19.12.15, 11:57 klara_izydor napisała: > Petru ma na czole taki sam wicherek jak ja i założę się,że nigdy nie mógł nosić > grzywki. > I za to też go lubię + 100 innych powodów On nie ma na czole zadnego wicherka, zwyczajnie jest sciety na jeza - a ja osobiscie mam od zawsze uraz do facetow scietych na jeza... ich ego ich przerasta... ale w koncu chyba nie o wyglad zewnetrzny tutaj chodzi, jesli swoje preferencje polityczne podporzadkowuje sie takimi kryteriom - to nalezaloby moze robic konkurs pieknosci na ministrow... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Reklama dźwignią handlu 19.12.15, 20:44 rena-ta49 napisała: > Hihihi, taka reklama bardzo dobrze do mnie przemawia, weszłabym Odpowiedz Link
m.maska Re: Reklama dźwignią handlu 19.12.15, 20:47 rena-ta49 napisała: > Jakas psychoza czy co? kubeczki z Petru sa juz w sprzedazy? breloczki? to jest szansa dla polskiej drobnej wytworczosci kibicujacy mu na pewno kupia... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kinder oszukanka 19.12.15, 20:51 rena-ta49 napisała: > Kopa w te jaja i będzie po oszukance! Odpowiedz Link
m.maska Re: Kinder oszukanka 19.12.15, 20:53 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > > > Kopa w te jaja i będzie po oszukance! bo to tylko czekoladopodobne one sa, te jaja... z wierzchu czekolada a co w srodku? kazdy widzi... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kinder oszukanka 19.12.15, 22:52 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > rena-ta49 napisała: > > > > > > > > > Kopa w te jaja i będzie po oszukance! > > bo to tylko czekoladopodobne one sa, te jaja... z wierzchu czekolada a co w sro > dku? kazdy widzi... Tradycja tych jaj taka, że zawsze w nich jakieś bzdurki bez sensu siedzą. Odpowiedz Link