Dodaj do ulubionych

K.Pawlowicz

30.12.15, 13:40
...okazuje sie, ze minela sie z powolaniem... moglaby pisac teksty do kabaretu... a z tego wynika, ze propagandysci zadrzeli z przerazenia... stracili poczucie humoru... "zbanowali" prawdziwych tworcow kabaretu takich jak Pietrzak, Wolski, Rewinski to juz i na zartach sie nie znaja...

https://fs5.directupload.net/images/user/151230/8sptyvjz.jpg
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 13:43
      Ale jajcara!
      Krztuszę się ze śmiechu, świetny tekst.
      Przyznaję, że nie przepadałam za Pawłowicz, od dzisiaj ma u mnie ogromnego PLUSA big_grinbig_grinbig_grin
      • super.halusia Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 13:52
        U mnie też,ma duuuużego plusabig_grinbig_grin
        • m.maska Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 14:00
          Tam w komnetarzach ktos jeszcze zaproponowal: egzorcyzmy.... koniecznie big_grin
          • super.halusia Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 14:23
            big_grinbig_grin
      • rena-ta49 Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 14:29
        al-szamanka napisała:

> Ale jajcara!
        > Krztuszę się ze śmiechu, świetny tekst.
        > Przyznaję, że nie przepadałam za Pawłowicz, od dzisiaj ma u mnie ogromnego PLUS
        > A big_grinbig_grinbig_grin

Ja też popłakałam się ze śmiechusmile
        • m.maska Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 14:46
          Lis na pewno poleci poskarzyc sie na tak "nieludzkie" traktowanie do ZDF, ARD, CNN i BBC... nie wiem tylko czy w tej sytuacji Radio Watykan go wyslucha.
        • m.maska Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 15:57
          rena-ta49 napisała:

> al-szamanka napisała:
          >
          > > Ale jajcara!
          > > Krztuszę się ze śmiechu, świetny tekst.
          > > Przyznaję, że nie przepadałam za Pawłowicz, od dzisiaj ma u mnie ogromneg
          > o PLUS
          > > A big_grinbig_grinbig_grin
          >
          > Ja też popłakałam się ze śmiechusmile

Moment, moment... PEK zapowiadala, ze PiS cofnie Polske do Sredniowiecza, a skoro ma byc Sredniowiecze, to musza byc koniecznie tortury... big_grin
          • al-szamanka Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 21:02
            m.maska napisała:

> rena-ta49 napisała:
            >
            > > al-szamanka napisała:
            > >
            > > > Ale jajcara!
            > > > Krztuszę się ze śmiechu, świetny tekst.
            > > > Przyznaję, że nie przepadałam za Pawłowicz, od dzisiaj ma u mnie og
            > romneg
            > > o PLUS
            > > > A big_grinbig_grinbig_grin
            > >
            > > Ja też popłakałam się ze śmiechusmile
            >
            > Moment, moment... PEK zapowiadala, ze PiS cofnie Polske do Sredniowiecza, a sko
            > ro ma byc Sredniowiecze, to musza byc koniecznie tortury... big_grin

I to te najgorsze. Najlepiej łamanie kołem, wbijanie na pal i obcinanie języków big_grin
            • m.maska Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 21:56
              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
              > > Moment, moment... PEK zapowiadala, ze PiS cofnie Polske do Sredniowiecza,
              > a sko
              > > ro ma byc Sredniowiecze, to musza byc koniecznie tortury... big_grin
              >
              > I to te najgorsze. Najlepiej łamanie kołem, wbijanie na pal i obcinanie języków
              > big_grin

Okrutna jestes... ja bym im przepisala przebywanie w "ciemnicy" i łaskotanie po piętach...
              • m.maska Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 21:58

al-szamanka napisała:
                >

> > I to te najgorsze. Najlepiej łamanie kołem, wbijanie na pal i obcinanie j
                > ęzyków
                > > big_grin

No to Olbrychski do wbijania na pal moze sie zglosic na ochotnika - ma doswiadczenie big_grin
                • m.maska Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 22:15
                  i to bedzie z serii: przezyjmy to jeszcze raz...

https://4.bp.blogspot.com/-MU0YMi3ff4U/VL4tPzW5IMI/AAAAAAAAHFo/jTdWCd7S-GE/s1600/Pal.JPG
                  • al-szamanka Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 22:23
                    Oj, oj, strasznie będzie rządził PiS big_grinbig_grinbig_grin
                    Słyszałam, że mają w planach zesłać na roboty w kamieniołomach co drugiego obywatela, co trzeciego do kopalni uranu, a co trzeciego na wykopki ziemniaków. Reszta albo na pal, albo do zmywania garów.
                    • m.maska Re: K.Pawlowicz 30.12.15, 22:35
                      Zapewne tak sie stanie, bo juz gdzies czytalam, ze ponoc obawiaja sie, ze sklepy opustoszeja... moze PiS wprowadzi kartki... nic tylko trzeba bedzie znowu paczki wysylac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka