Dodaj do ulubionych

Wolni i Solidarni

17.04.16, 20:12
Wracaja "wisy " z powstania .
Kukiz przes..l sprawe.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Wolni i Solidarni 17.04.16, 20:17
      No niestety, pokazał prawdziwą twarz.
    • m.maska Re: Wolni i Solidarni 17.04.16, 20:31
      I bardzo dobrze - to przyjemnosc ogladac K.Morawiekciego... kultura i klasa, moze kiedys jeszcze powroci na polityczne salony.
    • a74-7 Re: Wolni i Solidarni 17.04.16, 20:49
      Bylam w pubie na Actonie ,kiedy agitowal mlodziez smile
      Kiepska agitka, mlodzi wierzyli .A szkoda.
      • m.maska Re: Wolni i Solidarni 17.04.16, 20:58
        A za Kukizem staly dolnoslaskie sejmiki - kto siedzial w sejmikach, wiadomo...

kontrowersje.net/jurek_kukiz_zamiast_chorych_dzieci_patriotyzm_do_pe_na_i_jedziemy
        • a74-7 Re: Wolni i Solidarni 17.04.16, 21:42
          osobiscie mysle .ze za Kookis inni ludzie stali, no, ba zawsze mogie siem mylic
          wink
          • czarek_sz Re: Wolni i Solidarni 18.04.16, 07:39
            Kornel w 80 tych /po 81/ w Wawie wśród opozycji był większą legendą niż Wałęsa, Bujak i Frasyniuk razem wzięci. Kukiz jest sterowany to oczywiste. Właśnie puścił pierwszego bąka. Właśnie okazało się że jest cienki i nie nadaje się na prowadzonego. Kogo teraz służby namaszczą za Kukiza bo on już spalony ?
          • czarek_sz Re: Wolni i Solidarni 18.04.16, 07:53
            Dla A74-7. Bujaj się Fela bo jutro niedziela w niedzielę na medal zabawa !!! wszystko jedno niech ja stracę ja funduję i ja płacę od Wisły wiatr znajomy wieje. A w szkle wiatr hula a pić się chce wink
    • a74-7 Re: Wolni i Solidarni 18.04.16, 12:46
      No to chlup,ja nalewam! https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/ipFbL6IsJxDquVk70X.jpg
      Co prawda juz troche odzwyczailam sie od wachania klap na zakONske;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka