Dodaj do ulubionych

Argument: wiek

12.11.16, 22:47
Niemotloch sie nie starzeje,... im tam wieczna mlodosc zapisana... Niemotloch sie nie starzeje, metryka ich nie obowiazuje, mlodo beda umierac, Uli - jak tam? big_grin - eliksir mlodosci, tylko jakos tak, ze analfabetyzm postepujacy i co z tego, ze taki ten czy ow mlody iemotloch skoro to wylacznie na zewnatrz a w glowie "Hohlraumversiegelung"... big_grin
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Argument: wiek 12.11.16, 23:02
      No zerrus, bujaj sie - awanturke mozesz sobie hustac do upadu, a mnie z zerrem nigdy nie bylo po drodze, wiec sie bujaj sam ze soba na sam solowy watek do ktorego byc moze dolacza jeszcze karlutka i wsciekniety - wspanialy zespol mlodziakow, jak ty sam - mlode, rzutkie, pomyslowe, genialne, bogate, ludzie sukcesu.... sukces? ano, sukces w internecie...
      Zerrus, nigdy ode mnie nie dostales zadnego zdjecia, dlatego zadnego nie masz bidoku ale kombinuj dalej...
    • rudka-a Re: Argument: wiek 12.11.16, 23:42
      Może odcinają noRZyczkami lata z metryki? smile Proponowałam fuzje forów, ale po tym, jak się przewiózł po nich, to nic z tego nie będzie big_grin
      jak już nie ma czym bić, to się metryki łapie. Rozglądnijcie się wśród waszych 'przyjaciół'
      sama młodzież. Gdyby tak ustawic kolejkę według wieku, to ciocia z budy na samym koncu big_grin
      Beznadziejny jesteś Z. Jak na artychę i wykształciucha, to skrobiesz już muł za dnem.
      • m.maska Re: Argument: wiek 13.11.16, 00:31
        O tak zerro mogl tylko dostac to o co prosil... a i tak dostal wylacznie namiary na to co bylo w necie, ale chcial wiecej i nie dostal.... smile

https://fs5.directupload.net/images/user/161113/z4ndjvez.jpg
        • m.maska Re: Argument: wiek 13.11.16, 00:35
          sms-ami zawalal mi skrzynke w telefonie kom. co mnie moglo obchodzic gdzie dojechal, dokad pojechal, jak zajechal? i to tez mam... a poczta pelna tego badziewia i zachwytow nad soba... nawet kiedy juz zostal wywalony nadal przysylal mi ten swoj badziew...
          • al-szamanka Re: Argument: wiek 13.11.16, 10:30
            m.maska napisała:

> sms-ami zawalal mi skrzynke w telefonie kom. co mnie moglo obchodzic gdzie doje
            > chal, dokad pojechal, jak zajechal? i to tez mam... a poczta pelna tego badziew
            > ia i zachwytow nad soba... nawet kiedy juz zostal wywalony nadal przysylal mi t
            > en swoj badziew...

Mnie też przysyłał - wywalałam bez otwierania.
            A jak prosił, aby badziewie opublikować na forum, bo sam jeszcze wtedy nie potrafił... tak bardzo chciał mieć ten swój sukces w dziale "na każdy temat" na forum gazety pl. big_grinbig_grinbig_grin
            Na szczęście nigdy mu nie dałam nr.telefonu.
            • m.maska Re: Argument: wiek 13.11.16, 13:19
              Nie rozsylalam zadnych fot, no ale pieprzyc moze, bo teraz to towarzycho w samozachwycie publikuje cale albumy rodzinne... karlutka powinna kalendarz zrobic ze swoimi fotami, moze cos na podobienstwo kalendarza Pirelli - moglaby tez wydac wspolny z sorelcia smile
            • m.maska Re: Argument: wiek 13.11.16, 14:01
              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
              >

> Na szczęście nigdy mu nie dałam nr.telefonu.
              >

Pamietasz jak klelam na Montmartre jak co chwile przychodzily sms-y?
              • al-szamanka Re: Argument: wiek 13.11.16, 15:14
                m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                >
                > > m.maska napisała:
                > >
                >
                > > Na szczęście nigdy mu nie dałam nr.telefonu.
                > >
                >
                > Pamietasz jak klelam na Montmartre jak co chwile przychodzily sms-y?

O tak, nawet uśmieszki przesyłał i to w tempie zastraszającym, tak bardzo przyzwyczaił się do forumowych emotów, że kontynuował to w realu, pamiętam, powiedziałam, że to takie niemęskie. Klęłyśmy obie, bo wkurzające to było ponad miarę.
    • rena-ta49 Re: Argument: wiek 13.11.16, 09:23
      Stary człowiek a może? smilesmile
      • a74-7 Re: Argument: wiek 13.11.16, 09:45
        chciec a moc….
      • al-szamanka Re: Argument: wiek 13.11.16, 11:20
        rena-ta49 napisała:

> Stary człowiek a może? smilesmile

To akurat bardzo niepewne, czego dowodzi specyficzna monotematyczność bohomazów.
        • m.maska Re: Argument: wiek 13.11.16, 13:16
          Nawet mi przez mysl nie przeszlo, ze mam do czynienia z plotkarzem z magla... w ogole nie mialam pojecia ze tym moga sie zajmowac osobniki rodzaju meskiego... bo to przeciez nie mezczyzni sa...
          • rudka-a Re: Argument: wiek 13.11.16, 15:23
            Odnośnie wieku....
            nie wiem, czy wiesz, że są wśród facetów na forum i tacy..............którzy dodają sobie lat big_grin
            • m.maska Re: Argument: wiek 13.11.16, 15:53
              rudka-a napisała:

> Odnośnie wieku....
              > nie wiem, czy wiesz, że są wśród facetów na forum i tacy..............którzy do
              > dają sobie lat big_grin

Tez... wink
              • al-szamanka Re: Argument: wiek 16.11.16, 08:34
                Dzisiaj obudziłam się o 7:48... starsza o jeden dzień.
                Niesamowite jest, że wraz ze mną, o ten sam dzień postarzał się cały Wszechświat - dochodzę do wniosku, że jest w stosunku do mnie niezwykle solidarny smile
                • m.maska Re: Argument: wiek 16.11.16, 16:54
                  Wszystko sie starzeje, ale niemotloch sie nie starzeje... wiecznie mlodzi... to widac wink
    • m.maska GÓWNO prawda... 13.11.16, 16:59
      naczelny forumowy plotkarz z ciezka skleroza.... GOWNO ma, nie fote, widzial niestety - moj blad, nie wiedzialam, ze czlowiek ktory mieni sie byc "artysta" moze byc jednoczesnie kanalia i plotkarzem z magla...
      Dostal adres na ukryta galerie - ale na szczescie tuman jakim jest nie sciagnal tych zdjec w przeciwienstwie do karlutki, ktora jest bardzo madra i wykopiowala te foty zeby potem rozsylac po ludziach... no moze sobie na pamiatke odrysowal i oglada codziennie przed snem, sadzac po tematyce jaka sie zajmuje, to hmmm i dlatego wciaz pamieta....

https://fs5.directupload.net/images/user/161113/dej6ss7w.jpg
    • m.maska Sorellino!!!!!! 13.11.16, 18:02
      sorel.lina 13.11.16, 17:37

Jeśli prawdą jest to, co piszesz, to ja mam pytanie: jakim cudem prywatne zdjęcia WU ("na moście i nie tylko"), zdjęcia których nie publikowaliśmy, znalazły się w posiadaniu m.maski?

- hahaha... "na moscie i nie tylko" a to nie tylko oznacza niby co? na hustawce? na dachu? pod kosciolem?.... ano sie znalazlo, jedno, slownie jedno zdjecie kurdupla...

A propos wieku. Jest to argument tej samej wagi, co argument wzrostu, tuszy, sposobu ubierania się, itp. Zatem wagi żadnej.

- niesamowite, powaznie, tak myslisz? a skad nagle takie zdanie? jakos do tej pory nie zauwazaliscie kiedy sobie ujezdzal,. bo co bo wam pasowalo? nie przeszkadzaly ci cellulity o ktorych pisal twoj osobisty kurdupel - rozumiem, ze ciebie cellulit nie dosiegnal.... hahaha sadzac po tuszy, mozna przyjac, ze sadlo wypelnia wszystko.... - na przyszlosc przypomne taka madra maksyme: kiedy siedzisz w szklanym domu, to nie rzucaj kamieniami, ale kiedy zaczynasz rzucac kamieniami to nie dziw sie, kiedy obudzisz sie z paluchami zakrwawionymi.

Zbliza sie termin po ktorym juz nic nie bedzie takie jak przedtem i te nerwowosc daje sie wyczuc... smile mieliscie swoich 18 misiecy zabawy - ale kazda zabawa kiedys sie konczy a im lepsza zabawa tym drozej trzeba za nia zaplacic.
      • m.maska Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 18:18
        i wiesz co sorellino? mozesz mi skoczyc, bo nigdzie nie publikowalam publicznie zdjecia twojego pieknisia - to co robilas ty z GOWNEM to juz zupelnie inny kaliber, wiec radze ci zamknac klawiature i przestac pisac te bzdety, bo ty rozpowszechnialas GOWNO o ktorym doskonale wiedzialas, ze jest przedmiotem procesu cywilnego, wiec lepiej umilknij.
        • m.maska Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 18:38
          sorellino jednak przecenilam twoja inteligencje... jesli ja pisze ze sie znalazlo to nie dlatego, zebys ty dokonywala wiekopomnego odkrycia.... faktem jest, ze ktos, nie pomne nawet kto, podeslal mi te jedna fote... no ale po tym jak sami na wyscigi umieszczacie swoje selfie i nie tylko to chyba o to szlo zeby rozsylac je po ludziach.... no no no.... buziaczku, tak bardzo dbacie o swoja anonimowosc, ze chyba nici z tego wspolnego kalendarza - nie bedzie nam dane ogladac.... hahaha
          • m.maska Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 19:23
            Wytlumacz swojemu maluskiemu, ze jak sie cos dostaje to nie kradziez... kradziez to plagiat jaki popelnil ten twoj kurupelek, plagiat, ktory probuje sie sprzedac i jeszcze wziac za to nagrode, a potem za taki plagiat dostaje sie po paluchach i juz nabiera sie wody w usta i przestaje sie mowic o recepcie na sukces... bo ta recepta w wykonaniu tego maluskiego jest taka: ukrasc cudze, podac za swoje i sprzedac za SUKCES.... hahaha
            • al-szamanka Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 20:36
              Maseczko, machnij reka... bo przeciez wszyscy widza, ze podwyrkowcy jak zwykle dzialaja na zasadzie zlodziej krzyczy lapcie zlodzieja.. przeciez to ich metoda.
              Jeszcze troche a beda wrzeszczec, ze bohomaza nie namalowal pacykarz, tylko a74 na zamowienie wloskiego prezydenta big_grin
              • a74-7 Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 22:00
                Hahahahabig_grin
                Wlosi byli dumni z dziadka Berlusconiego ktory obracal panienki , a takiemu Trumpowi zarzucaja ze molestuje , a molestowane damy placza na ramieniu stacji telewizyjnych...,biedny Trump,
                big_grin
                A tu mlodziency podwyrem chcieli by molestowac i po lapach dostali...;-D
                Malowalam, jakze by niebig_grin big_grin big_grin
                Przyznaje sieM bez biciawink
                • a74-7 Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 22:04
                  Chyba tylko w Poolandii fota z noga na szyii traktowana jako pin upbig_grin big_grin
                  Pokazac zonkom ,niech same sprobujo, zaloze sie ze juz" towarki "sa passe... trzeba bedzie dzwigiem...
                  • m.maska Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 22:11
                    a74-7 napisał:

> Chyba tylko w Poolandii fota z noga na szyii traktowana jako pin upbig_grin big_grin
                    > Pokazac zonkom ,niech same sprobujo, zaloze sie ze juz" towarki "sa passe... tr
                    > zeba bedzie dzwigiem...

no niestety...takie zwinne, ze juz zamiast kurteczki to tylko namiot ups... ponczo w modzie big_grin
                    • a74-7 Re: Sorellino!!!!!! 13.11.16, 22:15
                      big_grin big_grin big_grin
                    • al-szamanka Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 11:02
                      m.maska napisała:

> a74-7 napisał:
                      >
                      > > Chyba tylko w Poolandii fota z noga na szyii traktowana jako pin upbig_grin :
                      > -D
                      > > Pokazac zonkom ,niech same sprobujo, zaloze sie ze juz" towarki "sa passe
                      > ... tr
                      > > zeba bedzie dzwigiem...
                      >
                      > no niestety...takie zwinne, ze juz zamiast kurteczki to tylko namiot ups... pon
                      > czo w modzie big_grin

Ale za to jak na murku se przysiendom... to oho! Nie tylko kamienie se sypio ale i ziemia dygoce.
                      • a74-7 Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 11:22
                        " ze juz zamiast kurteczki to tylko namiot ups... pon
                        > czo w modzie big_grin"
                        Niedlugo juz" czarne worki" w modzie beda,jak ktoras tam ,otwarta na wszystkie kolory i nacje mowila wink
                        Pojemnosc obojetna, kolorek wyszczuplajacy ;-D big_grin
                        Wrecz polecam.
                        • a74-7 Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 15:04
                          Zebym nie byla goloslowna :przemila to kobieta ktora pisze :
                          Te czarne worki są wszędzie, podobno to saudyjskie turystki.

Piekne to lico, dwulico bym rzekla ;-D
                • al-szamanka Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 10:53
                  a74-7 napisał:

> Malowalam, jakze by niebig_grin big_grin big_grin
                  > Przyznaje sieM bez biciawink

Oj, oj, Ty lepiej uważaj, Twoje szczere ZEZNANIE może posłużyć pacykarzowi jako sposobność do wyparcia się pacykarskiej tfurczości i zrzucenia winy na Ciebie... on lubi powoływać różnych świadków, między innymi ilustratorkę mojej książeczki, która ma świadczyć, że pozwoliła mu uwiecznić na bohomazie okładkę z tytułem i moim nazwiskiem, tak, aby wszyscy widzieli o kogo chodzi.
                  • a74-7 Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 11:26
                    Nie,no z artysto wierze ,ze bym sie dogadala ;-D big_grin
                    Nie zauwazylas ,ze mowimy podobnym jezykiem ;-D big_grin
                    Pejczykiem bym go przetrenowala przed jego starom,
                    smigal by na rurze z nitkoM w…. jak ta lalasmile
                    Papuga by nie zarobilabig_grin
                    • al-szamanka Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 12:10
                      a74-7 napisał:

> Nie,no z artysto wierze ,ze bym sie dogadala ;-D big_grin
                      > Nie zauwazylas ,ze mowimy podobnym jezykiem ;-D big_grin
                      > Pejczykiem bym go przetrenowala przed jego starom,
                      > smigal by na rurze z nitkoM w…. jak ta lalasmile
                      > Papuga by nie zarobilabig_grin

O mój Boże, a74, ja muszę koniecznie nocny dyżur odespać, a Ty mnie tutaj czymś takim torturujesz... zamiast spać, turlać się będę ze śmiechu, tym bardziej, że wizualizację mam opanowaną do perfekcji big_grin
                      • a74-7 Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 13:22
                        Slodkich snow zyczewink
                    • m.maska Re: Sorellino!!!!!! 14.11.16, 13:30
                      a74-7 napisał:

> Nie,no z artysto wierze ,ze bym sie dogadala ;-D big_grin
                      > Nie zauwazylas ,ze mowimy podobnym jezykiem ;-D big_grin
                      > Pejczykiem bym go przetrenowala przed jego starom,
                      > smigal by na rurze z nitkoM w…. jak ta lalasmile
                      > Papuga by nie zarobilabig_grin

oj juz by nie smigal... a te gabaryty....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka