mi.ka.n 22.07.05, 16:09 ...Wyleczyłeś się,czy tylko tak trochę zaleczyłeś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskat Re: Michał a jak Twoje zdrowie 22.07.05, 17:59 no wlasnie czy chory, czy nie moze sie odkleic od telewizora? Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 22.07.05, 18:43 Dzisiaj był co świadczy o tym,że lepiej się czuje,no i nie tak całkowicie przykleił się do telewizora. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 25.07.05, 15:57 jusz jestem jestem jusz prawie zdrowy jeszcze troszke mnie gardlo pobolewa ale zato kicor znowu jest chory jechal o pracy zlapal go deszcz i sie stalo a potem musial siedziec w tej chlodni zmoczony przez 8 godz Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 25.07.05, 16:18 I tak wkoło Macieju,jak nie jeden to drugi przeziębiony.Na przyszłośc Kicior myślę będzie rozsądniejszy.Kto to widział siedzieć w chłodzie przemoczony! Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 25.07.05, 16:49 a on znowu donosi. Nieladnie!!! Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 25.07.05, 16:57 To pewnie tak z dobrego serca.Na przyszłość trzymaj w pracy zamienne ubranie.Dasz odpocząć tym swoim oskrzelom. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 15:21 sobie kupic plaszcz przeciw deszczowy no ale ty masz henia lenia a na dodatek szkoda ci pieniendzy Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 16:11 Składa na następny prezent(zachcianke)dla Ciebie.On już taki altruista. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 16:33 wlasnie to ma byc prezent a nie zachcanka Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 17:04 taki juz jestem. Po cholere mi kasa jak nie ma sie z kim dzielic? Nie lubie tylko przesady i dlatego kupie sobie dzisiaj mala niespodzianke. Bedzie slodka, a cena to 1.88 L =) Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 17:08 Wiesz doskonale co =) Mikan nie wie, to jej napisze: nazywa sie to trifle (info dla pluskat: charlotte russe), sklada sie z (od gory): warstwy bitej smietany, warstwy kremu budyniowego (custard), warstwy ciasta biszkoptowego a na samym dole galaretki z owocami (do wyboru: maliny, truskawki, owoce cocktailowe). Jest rowniez wersja czekoladowa. Deser dla Michala absolutnie zakazany, dla mnie - pierwsza slodkosc w zyciu, ktora mi naprawde smakuje (z wyjatkiem sernika) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 17:16 a ja caly czas mu muwie ze to jest niezdrowe wysoko kaloryczne ze bedzie gruby a on mie niesucha i cogle mi marudzi o tej trifli Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 17:18 nie mow ze tego nie jadasz! Poza tym ja mam zwiekszone potrzeby kaloryczne. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 17:59 I ztej przyczyny tych zwiększonych potrzeb powinieneś to jeść.Z opisu bardzo smakowita ta zachcianka.Ja dla odmiany sernik uwielbiam. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 18:24 Dopiero przy powtórnym czytaniu dotarło do mnie ,że sernik to też Twój przysmak. Odpowiedz Link
pluskat Re: Michał a jak Twoje zdrowie 27.07.05, 22:51 Nie ma sprawiedliwosci: jedni moga sie spokojnie objadac ruskimi szarlotkami, a drudzy nie moga, bo zaraz wyrzuty sumienia, spodnie sie nie dopinaja i inne niedogodnisci. :)) Sernik bardzo dobrze mi sie udaje, szarlotki z jablkami tez. Ta kiciorowa szarlotka tez bardzo zachecajaco wyglada. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 29.07.05, 15:19 zachecajaco wyglada i jest bardzo smaczna ale niedlamnie bo ma ponad 1200 kac Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 29.07.05, 16:23 Koniecznie postaw Sobie szlabanik na te szarlotkowe kalorie.Jedna wystarczyłaby na całodzienne zapotrzebowanie kaloryczne. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 29.07.05, 16:28 dlatego kicorowi odradzam kupienia tej trifli i muwie mu ze bedzie za gruby Odpowiedz Link
kicior99 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 29.07.05, 16:53 kto tu jest za gruby, nie wspomne. Michal nawet nie publikuje zdjecia na necie, bo sie nie zmiesci na ekranie! Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Michał a jak Twoje zdrowie 29.07.05, 17:17 Właśnie dzisiaj przyznał się,że przytył.Zakazałam ale tylko jemu jeść te kalorycznośći. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: Michał a jak Twoje zdrowie 01.08.05, 18:06 a kicor jusz tak prawie sie neimiesci Odpowiedz Link