Dodaj do ulubionych

Chata wolna

• a74-7 Re: Chata wolna 25.01.17, 21:50
      Oki, moja gimnastyka na dzis zrobiona .
      Tak dla zdrowia smile
      Jutro bedzie inny rytm , i tak pol godziny codziennie smile
      A wy ?
      • a74-7 Re: Chata wolna 25.01.17, 22:21
        No dobra , ale tanczycie ? bo to moja gimnastyka codziennasmile
        Na koniec jeszcze odskacze z Freddim, ten glos... ta energia...!
    • a74-7 Re: Chata wolna 29.01.17, 19:24
      Pamietacie to? Ja czesto do tego cwicze/tancze wink
    • a74-7 Re: Chata wolna 29.01.17, 19:28
      "Zwęglone ciało popularnej piosenkarki znalezione w samochodzie - niezalezna.pl

Piosenkarka Loalwa Braz Vieira, autorka słynnego hitu "Lambada" została odnaleziona martwa w swoim samochodzie w pobliżu Rio de Janeiro. Okoliczności śmierci artystki zbada brazylijska policja - podaje portal mirror.com.

Ciało piosenkarki zostało znalezione "całkowicie spalone" w samochodzie niedaleko jej domu w Brazylii.

Okoliczności śmierci wokalistki pozostają nieznane. Brazylijska policja zleciła przeprowadzenie sekcji zwłok.

Świadkowie zdarzenia twierdzą, że w pobliżu miejsca, w którym odnaleziono ciało piosenkarki, kręciło się dwóch mężczyzn, którzy prawdopodobnie włamali się do jej mieszkania.

Loalwa Braz Vieira zyskała międzynarodową sławę dzięki piosence Lambada nagranej wraz z zespołem Kaoma. Została sprzedana w liczbie 25 milionów egzemplarzy na całym świecie – przypomina angielski dziennik.

Była członkiem Francuskiej Akademii Sztuki, Nauki i Literatury, która nagrodziła ją za całokształt twórczości srebrnym medalem Prix Thorlet w 2003 roku. Pełniła także funkcję Ambasadorki Francuskiego Stowarzyszenia Promocji Sportu.
      Przykre.
      [*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka