Dodaj do ulubionych

Gorszy sort...

09.02.18, 11:35
Zauwazyliscie, ze kiedy J.Kaczynski powiedzial: "W Polsce jest taka fatalna tradycja zdrady narodowej. I to jest właśnie nawiązywanie do tego. To jest w genach niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków." - wszyscy, ktorzy byli i sa zdolni do zdrady narodowej zakrzykneli glosno "jestesmy gorszym sortem" i dumnie sie z tym obnosili.
Dzisiaj ci sami wolaja: mordowalismy i kur... pisza my Polacy... niech pisza dalej my gorszy sort - mordowalismy - dlaczego zmienili narracje? chca rozmyc swoje morderstwa, swoje winy, na innych? bo to juz nie tylko zdrada narodowa, ale donosicielstwo, zwyrodnialstwo, zlodziejstwo, szmalcownictwo, mordowanie... niech dalej pisza i mowia wylacznie o sobie...

Ja wiem, ze dla tego gorszego sortu pan Cimoszewicz i jego tatus czy pani Tunczyk(Thun), Boni, Tusk, Janda to wzorce i autorytety, ale niech mowia za siebie... pisanie donosow maja we krwi, wzieli to z mlekiem matki a i wsrod tych nic nieznaczących jest takich sporo stad powolywanie sie na slowa tych watpliwych autorytetow.

Na szczescie ten gorszy sort to margines... Polska ma szanse pokazac im ich miejsce.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Gorszy sort... 09.02.18, 11:36
      Popelnilam oczywiscie blad... nie gorszy a najgorszy sort...
      • czarek_sz Re: Gorszy sort... 09.02.18, 15:54
        Gdzieś była ostatnio jakaś mini demonstracja na których polactwo trzymało kartki z napisem - jestem szmalcownikiem. Na kolejnych będzie - gazowałem Żydów.
        • m.maska Re: Gorszy sort... 09.02.18, 17:21
          czarek_sz napisał:

> Gdzieś była ostatnio jakaś mini demonstracja na których polactwo trzymało kartk
          > i z napisem - jestem szmalcownikiem. Na kolejnych będzie - gazowałem Żydów.

Cimoszewicz juz oswiadczyl, ze on i blizej nieokresleni "my" podobnie jak Swiecicki wspolpracowali z okupantem i brali czynny udzial w Holokauscie... ja sie odcinam... ja nie, moi bliscy tez nie... to wlasnie ci, ktorzy teraz oglaszaja calemu swiatu, ze sa gorszym sortem.
    • al-szamanka Re: Gorszy sort... 09.02.18, 16:07
      m.maska napisała:

> Zauwazyliscie, ze kiedy J.Kaczynski powiedzial: "W Polsce jest taka fatalna tra
      > dycja zdrady narodowej. I to jest właśnie nawiązywanie do tego. To jest w genac
      > h niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków."

Taaa, niektórzy ludzie... ale lewactwo zawsze rozumie po swojemu, bo takie wykształcone i zmyślne.
      • rena-ta49 Re: Gorszy sort... 09.02.18, 19:04
        al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
        >
        > > Zauwazyliscie, ze kiedy J.Kaczynski powiedzial: "W Polsce jest taka fatal
        > na tra
        > > dycja zdrady narodowej. I to jest właśnie nawiązywanie do tego. To jest w
        > genac
        > > h niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków."
        >
        > Taaa, niektórzy ludzie... ale lewactwo zawsze rozumie po swojemu, bo takie wyks
        > ztałcone i zmyślne.

Gdyby teraz była nie daj Boże wojna to oni pierwsi by nas i Żydów wydali.
        • m.maska Re: Gorszy sort... 09.02.18, 19:37
          Nie ma wojny a i tak niektorzy pisza donosy majac wielka nadzieje, ze ten czy ow straci prace... obrzydzenie bierze na takie cos...
          • czarek_sz Re: Gorszy sort... 09.02.18, 19:47
            I dlaczego ta cała Rózia von folksdojcz obraża się że jest porównywana do szmalcownika skoro zachowuje się identycznie jak szmalcownicy ? przecież doniosła na Ryśka i Ryśka powieźli big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka