al-szamanka 14.04.18, 18:50 Aż się wystraszyłam! Chór Czarownic The Witches’ Choir - Twoja władza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: feministki 14.04.18, 18:53 Strasznie nieapetyczne, wręcz niechlujne. Mam nadzieję, że chociaż się nie przyśnią. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: feministki 14.04.18, 18:59 A straszliwą mimiką twarzy przypominają mi Maorysów. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: feministki 14.04.18, 21:34 Uuuuuuuu, niedobrze mi.... Chór Czarownic The Witches’ Choir - Wataha kobiet Odpowiedz Link
al-szamanka Re: feministki 14.04.18, 22:26 rena-ta49 napisała: Ależ ma szczenę ta pierwszoplanowa - jak ten potwór w "Obcym" Odpowiedz Link
al-szamanka Re: feministki 15.04.18, 07:39 m.maska napisała: > Wyslac im uchodzcow... > Może to i metoda. Jakby tak parę setek z nich zagryzły, to reszta szybciutko by zwiała na bezpieczne tereny wojenne. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: feministki 15.04.18, 09:21 To żadne feministki. To są psychicznie chore kobiety którym potrzebna terapia wstrząsowa w ośrodku zamkniętym Odpowiedz Link
al-szamanka Re: feministki 15.04.18, 10:56 czarek_sz napisał: > To żadne feministki. To są psychicznie chore kobiety którym potrzebna terapia w > strząsowa w ośrodku zamkniętym Prawde mowiac, Czarku, jestem dokladnie Twojego zdania, bo tak zeszmacic w sobie kobiete, tyle skumulowac w sobie skoncentrowanej zlosci i nienawisci potrafia wylacznie osoby krancowo niezrownowazone. Stawiaja na szali potworna deformacje swojej kobiecosci, by chociaz w taki sposob "zablysnac" - ile kompleksow musi w tych biednych babiszonach siedziec, normalnie az strach pomyslec. Biedne! Odpowiedz Link
m.maska Re: feministki 15.04.18, 13:25 No ale ja wciaz nie wiem o co im tak naprawda chodzi... Odpowiedz Link
m.maska Re: feministki 15.04.18, 17:38 a74-7 napisał: > Parcie na szklo? Inaczej tego wyjasnic sie nie da. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: feministki 16.04.18, 19:52 m.maska napisała: > a74-7 napisał: > > > Parcie na szklo? > > Inaczej tego wyjasnic sie nie da. No ale głucha pustka w głowie też Odpowiedz Link
al-szamanka Re: feministki 14.04.18, 19:21 A tu jeszcze jedna popisówa. Jeżeli to mają być kobiety, to znaczy, że ja kobie tą nie jestem Chór Czarownic The Witches’ Choir - Już płonę a jeszcze Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: feministki 15.04.18, 11:50 Dlaczego te feministki są zawsze tak strasznie wściekłe, twarze wykrzywione z nienawiści. Czy one zdają sobie sprawę, że są obrzydliwe z samego wyglądu? Odpowiedz Link
m.maska Re: feministki 15.04.18, 13:23 I dlaczego takie rozmemlane w jakichs halkach sprzed 40 lat... Odpowiedz Link