Gość: chlip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:05 Wybieram się na studia informatyczne. Nie chcę być jednak informatykiem od wszystkiego. Myślałem o czymś w rodzaju Informatyki Gospodarczej, bo ma to moim zdaniem przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: Informatyka Gospodarcza IP: *.aster.pl 23.03.06, 14:21 Wlasnie po tym bedziesz informatykiem od wszystkiego. Moim zdaniem nic nie warte jest takie połączenie. Lepiej się zdecydować albo ekonomia albo informatyka. Taki mix jest na sgh i nie zdaje egzaminu, ludzie są niedouczeni. Mówię to z pierwszej ręki, studiuje na UW i na SGH Odpowiedz Link Zgłoś
eric.idle Re: Informatyka Gospodarcza 23.03.06, 15:40 A moim zdaniem to dobry pomysł. Jestem współwłaścicielem małej firmy działającej w branży Internetowej. W tej branży wiedza z obu wymienionych dziedzin jest bardzo przydatna. Jeśli znasz się na jednym, a na drugim nie, to nie będzie Ci łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Informatyka Gospodarcza IP: *.aster.pl 23.03.06, 16:02 Zgoda tylko praktyka takich kierunków pokazuje, że nie warto. Informatyk/fizyk/matematyk w lot pojmie ekonomie. W druga stronę nie da rady. A jeśli ktoś koniecznie chce być specjalistą od "informatyki gospodarczej" niech robi dwa kierunki: informatyke i ekonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Informatyka Gospodarcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:18 A ja studiuje na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego na specjalizacji e-biznes i jestem zadowolony polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harold Potter Re: Informatyka Gospodarcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:41 Jeśli kompletujesz bazę adresową to dopisz też WSHiFM, jest tam Informatyka z taką specjalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekista Re: Informatyka Gospodarcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:29 Niezły pomysł z tym kierunkiem. Myślę o tym żeby docelowo pracować sobie w jakimś portalu i mam wrażenie, że ten Wasz kierunek to dobry wtęp. Odpowiedz Link Zgłoś