czarek_sz 09.07.18, 11:41 Ten patafian wciąż wierzy że przeskoczył mur że obalił komunę że okiwał Kiszczaka że cały świat go wielbi. Myślę że w tym samouwielbieniu zejdzie z tego świata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Z cyklu Bolek ole 09.07.18, 13:43 A a jak tam nastroje na Wyspach przed półfinałem z Chorwatami ? osobiście stawiam na Anglię /200 zł/ ale Chorwacja ma swoje szansę chociaż myślę że Angole przejadą się po Chorwatach walcem i piękna Pani Prezydent Chorwacji tym razem zapłacze. Finał Francja Anglia wygrana Francji. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Z cyklu Bolek ole 09.07.18, 16:21 Czarus, nastroje optymistyczne, sa nawet predykcje, ze Angole zagraja w finale. Ale ja pieniazka nie postawie ;-D Wolala bym oczywista,zeby final wygrala Anglia niz makroniarze ;-D Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Z cyklu Bolek ole 09.07.18, 17:54 Śpiewał, śpiewał, i zawsze na fałszywą nutę... jak to prostak od wyrywania sztachet w płocie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Z cyklu Bolek ole 09.07.18, 17:55 A tak prawdę mówiąc, to Jagger po prostu go publicznie wykpił i olał. Odpowiedz Link