rena-ta49 Re: Biden sobie radzi 13.06.21, 09:28 Lewactwo na całym świecie jest tak samo durne! Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biden sobie radzi 13.06.21, 13:07 Radzi sobie, radzi, hehehe Dzis z wizyta u Krolowej , ciekawe jak sobie poradzi ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Biden sobie radzi 13.06.21, 13:53 a74-7 napisał: > Radzi sobie, radzi, hehehe > Dzis z wizyta u Krolowej , ciekawe jak sobie poradzi ? Dadza mu wiaderko tabletek i jakos przetrwa... ale durnowato usmiechac bedzie sie i tak. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biden sobie radzi 13.06.21, 17:28 Wlasnie dolecial na Heathrow , ja mieszkam jakies 3 minuty lotem od Heathrow Oczywista stalismy na bacznosc salutujac samolotowi Herbatka u Krolowej o 5 tej Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Biden sobie radzi 13.06.21, 21:28 a74-7 napisał: > > Wlasnie dolecial na Heathrow , ja mieszkam jakies 3 minuty lotem od Heathrow : > -D > Oczywista stalismy na bacznosc salutujac samolotowi Tak sie nalezy. Widac ze przeszlas porzadne komunistyczne wychowanie Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biden sobie radzi 15.06.21, 17:45 Teraz jestem ciekawa jak sobie Bajden poradzi z Putinem ,hehehe.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Biden sobie radzi 16.06.21, 11:40 a74-7 napisał: > Teraz jestem ciekawa jak sobie Bajden poradzi z Putinem ,hehehe.... Jak sobie poradzi to wlasciwie bez znaczenia, gorzej ze Putin przekona sie organoleptycznie, z kim bedzie mial kolejne lata do czynienia i jak bardzo USA jest slabe z takim prezydentem. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Biden sobie radzi 16.06.21, 11:43 m.maska napisała: > a74-7 napisał: > > > Teraz jestem ciekawa jak sobie Bajden poradzi z Putinem ,hehehe.... > > Jak sobie poradzi to wlasciwie bez znaczenia, gorzej ze Putin przekona sie orga > noleptycznie, z kim bedzie mial kolejne lata do czynienia i jak bardzo USA jest > slabe z takim prezydentem. > > Ciekawe ile sie Putin spozni. On lubi w taki prymitywny sposob pokazywac swoja domniemana wyzszosc. Krolowa tez musiala czekac. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Biden sobie radzi 17.06.21, 16:57 To widzieliście? ▪️Pognieciona marynarka Prezydenta z wpinką flagi USA 🇺🇸 NA ZIEMI! ▪️Etykieta⁉️ ▪️Protokół⁉️ t.co/ksD12nyGFx Odpowiedz Link
a74-7 Re: Biden sobie radzi 16.06.21, 10:39 Spotkanie Putin Biden bedzie tu:ale nie jestem pewna czy odbieracie Ruptly www.youtube.com/watch?v=LTZtGx-KVH4 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Biden sobie radzi 16.06.21, 11:39 a74-7 napisał: > Spotkanie Putin Biden bedzie tu:ale nie jestem pewna czy odbieracie Ruptly > www.youtube.com/watch?v=LTZtGx-KVH4 Odbieram, ale ogladac nie moge, bo jak zawsze w pracy jestem. Ladnie, no i ptaszeta cwierkaja jak szalone, zaglusza to, co niewygodne. Odpowiedz Link