Dodaj do ulubionych

Beata Kozidrak śpiewa dla PKO BP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:28
Beata - Królowa Tirówek
Obserwuj wątek
    • Gość: artrosis Re: Beata Kozidrak śpiewa dla PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:31
      jak można słuchać zespołu który na większości koncertów gra z playbacku.....
    • Gość: bankowiec Re: Beata Kozidrak śpiewa dla PKO BP IP: *.eimperium.pl 14.08.08, 08:23
      dlaczego PKOBP trwoni moje pieniądze !
      Też mi wielkie gwiazdy a Kozidrak - twarzą PKOBP.
      Mam pytanie czy ten stary babsztyl udający nastolatkę
      jest chociaż klientem tego banku,czy ulokowała w nim
      swoją kasę.Chyba nie - dlaczego więc bank nabija jej jeszcze kabzę.Powinien jej dać warunek - należność
      za reklamę - lokata w banku !!!!!!!!
    • Gość: *e$z@* Re: Beata Kozidrak śpiewa dla PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 11:10
      i BRACIA - infomuzyka heh - piszecie takie bzdety jak inne durne strony ;] troche wiecej sie dowiadujcie i pozniej piszcie artykuly... a nie na odwrot.
    • Gość: Gość Re: Beata Kozidrak śpiewa dla PKO BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 11:14
      Dlaczego w Londynie? To ma być okazja dla Polaków, czy to ukłon w stronę emigracji? Jeśli tak to powinni z góry przeprosić za DODĘ i BAJM bo to straszliwy obciach. I po co promocja tego koncertu w Polsce? Że niby Polacy mają się rzucić na bilety i lecieć do Lądynu na koncert... i to takich gniotów, jak Doda, Bajm czy inne pożal się Boże "gwiazdy polskiej estrady", które przez całe wakacje wyją za darmoche w każdej dziurze na Mazurach na jakichś festiwalach piwska i innych chałturach? Komu we łbie taki durny pomysł zaświtał? Co to za debilizm?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka