p.o.box.77 09.04.09, 11:07 ceny bilety sa najbardziej przebojowe, z całej tej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grefel Radiohead w Polsce!!! IP: *.pljtelecom.pl 09.04.09, 11:08 To fantastyczna wiadomość!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 193.28.226.* 09.04.09, 11:08 To jest koncert Roku!!! Przebili Madonne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gel Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 193.28.226.* 09.04.09, 11:09 fantastycznie!!!! mało sie nie posikałem, bede na pewno! Thom jesteś wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flądra Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:10 A może byście tak napisali gdzie ??????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafe Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.icpnet.pl 09.04.09, 11:10 Koncert roku to Nine Inch Nails w Poznaniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafe Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.icpnet.pl 09.04.09, 11:11 Po co pisać... Ci co chca to wiedzą, że na Cytadeli w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Radiohead w Polsce!!! 09.04.09, 11:12 A gdzie beda grac?? /bardzo rzetelny artykul/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annik Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 188.33.21.* 09.04.09, 11:16 Rozumiem, ze jest to jedno z najwazniejszych wydarzen muzycznych tego roku w Polsce, ale zeby pisac, ze Radiohead to najwazniejsze muzyczne wydarzenie nawet ostatnich lat to juz przegiecie.. Przestancie wyrokowac, a zajmijcie sie lepiej pisaniem obiektywnych newsow/artykulow/komentarzy muzycznych. Nie ma nic bardziej wkurzajacego jak wciskanie czytelnikom swoich prywatnych opinii i pisanie o tym jakby to byla oczywistosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
blur123 Re: Radiohead w Polsce!!! 09.04.09, 11:18 MASAKRA www.radiohead.com/tourdates/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 11:22 bez wątpienia to: "to jedno z najważniejszych muzycznych wydarzeń tego roku, a nawet ostatnich lat, w naszym kraju"!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.171.232.21.dsl.crowley.pl 09.04.09, 11:25 ciekawe kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fartek Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.teradata.com 09.04.09, 11:27 czy ktos ma jakiś plan Cytadeli? jak są podzielone te sektory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.orco.cz 09.04.09, 11:29 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sleeper Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:33 Annik, BARDZO wiele osób podziela tę "prywatną" opinię. Radiohead był od wielu lat wielokrotnie typowany jako najbardziej oczekiwany zespół, który mógłby zagrać w Polsce. I, owszem, jest to jedno z najważniejszych wydarzeń muzycznych ostatnich kilku lat ("jedno z najważniejszych" pani pouczaczu redaktorów to nie jest to samo, co "najważniejsze"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 77.236.0.* 09.04.09, 11:36 szkoda ze to tylko 1 koncert, stąd i te ceny cudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fartek Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.teradata.com 09.04.09, 11:39 a może wpadną jeszcze na Openera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.09, 11:51 Drims kom tru...czekam na ten koncert od 12 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:51 Nie wiem jak daleko docierali do tej pory Polacy żeby być na ich koncercie. ja byłem zaledwie w Berlinie. Dla mnie jedno jest pewne. Nie być na ich koncercie choćby raz w życiu, to tak jakby żyć w 15 wieku i nie być pod Grunwaldem. Nikt wam nie wybaczy kiedyś jeśli dowie się że byliście tak blisko i nie dojechaliście na czas. Jeśli ktokolwiek, poza wpisem w parafii da świadectwo że istnieliście. Nic ważnego się z wami nie zwiąże. Dacie się zapomnieć światu. Pomijam już to, że sami nie zdacie sobie sprawy z tego kim jesteście. Może na szczęście nie tylko Radiohead dać może taką refleksję. Ale z pewnością jest dzisiaj na świecie kilka rzeczy które na stówę pójdą do nieba - przepraszam, wrócą, bo stamtąd pochodzą. I jeśli jest szansa należy stanąć choćby na chwilkę jak najbliżej. dać się sfotografować na dowód tego że choćby przez chwilkę miało się czyste serce. Nie jestem szaleńcem, bo wiem że można nim być. I ja osobiście chciałbym. choć na moment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.09, 12:00 Wypadałoby zorganizować im jakieś ekstra powitanie-jak to zrobili "fani U2" U2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.bbtec.net 09.04.09, 12:04 ale mi cud !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ericko Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 199.67.203.* 09.04.09, 12:14 Annik - zgadzam sie z Toba w 100% - skonczcie wyrokowac i odswiezcie sobie definicje "obiektywizmu"! to czym zajmuje sie ten "portal", to wciskanie ludziom prywatnych opinii tego zespolu - a to karygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 78.88.71.* 09.04.09, 12:23 u2 i madonna moga polerowac buty chlopakom z radiohead. Odpowiedz Link Zgłoś