dr_scott 29.02.04, 10:52 Siedze teraz w Hiszpanii i jest tu sniegu po pachy!! co sie dzieje z ta pogoda?? najlepsi sa Hiszanie, zero zimowych opon i masowo wykupuja lancuchy... chyba faktycznie klimat sie zmienia.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia2 Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 12:44 u nas nie lepiej :( pogoda pod zdechłym Azorem ;) właśnie wróciłam z dworu i jestem jak sopel lodu brrrrr. Niech już wreszcie przyjdzie wiosnaaa :)!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 13:57 przesadzacie troche!! przeciez fajnie jest!! snieg jest bielutki!! cudeńko!! jeszcze zima trwa więc jest jak jest! a ty Scott fajnie sie masz... w hiszpanii se siedzisz... tysz bym tak wcioł... pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 14:37 no carlos jo niy godom że śnieżek jest taki do końca beee ;) ino trocha juz za długo u nos gości i marzy nom sie trocha wiyncyj słonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 14:41 iwusia2 napisała: > no carlos jo niy godom że śnieżek jest taki do końca beee ;) ino trocha juz za > długo u nos gości i marzy nom sie trocha wiyncyj słonka :) teraz coraz duzyj bedzie u nos goscic, ale nie martw sie lato tysz sie wydłuży... CO2 robi swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: anomalie pogodowe 01.03.04, 10:59 drcarlos napisał: > przesadzacie troche!! przeciez fajnie jest!! snieg jest bielutki!! cudeńko!! > jeszcze zima trwa więc jest jak jest! a ty Scott fajnie sie masz... w hiszpanii > > se siedzisz... tysz bym tak wcioł... pozdro!! ale ja tu nie w celach turystycznych... bylo by fajnie jakby zimy nie bylo..... a tak to jest feeeeeeee POZDRO 4 ALL Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: anomalie pogodowe 01.03.04, 10:58 iwusia2 napisała: > u nas nie lepiej :( pogoda pod zdechłym Azorem ;) właśnie wróciłam z dworu i > jestem jak sopel lodu brrrrr. Niech już wreszcie przyjdzie wiosnaaa :)!!!!!! OOO TAK!! WIOSNA WIOSNA I LATO!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 19:45 Nie jest jeszcze najgorzej,mogą być powodzie,czy brak deszczu i pożary lasów. Nie narzekajmy,kiedyś były gorące lata i mrożne zimy. Ale pogoda to dobry temat na pogaduszki z sąsiadem jak nie ma się co innego do powiedzenia. A takiego mam- co przy Dzień Dobry--komentuje stan aktualnej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 21:08 fajnie jest!! snieg sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie..................... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tom1 Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 23:06 drcarlos napisał: > fajnie jest!! snieg sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i > sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i > > sypie i sypie i sypie i sypie i sypie i sypie..................... ;D no wlasnie ciagle sypie Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 23:21 carlosku ustoń chopecku bo nos jus całkiym zasypało ;( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: anomalie pogodowe 01.03.04, 16:08 iwusia2 napisała: > carlosku ustoń chopecku bo nos jus całkiym zasypało ;( powiedzcie ino kaj to juz leca z łopatą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: anomalie pogodowe 29.02.04, 23:26 W tv dziś Pod napięciem- Gdańsk= zero śniegu Szczecin=zero sniegu ! Jakie to niesprawiedliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: anomalie pogodowe 01.03.04, 16:08 forman5 napisał: > W tv dziś Pod napięciem- Gdańsk= zero śniegu > Szczecin=zero sniegu ! > Jakie to niesprawiedliwe ! e tam! przesadzosz! ale oni nam zimy zazdroszcza!! i wogole gor nie mają :P Odpowiedz Link Zgłoś