Dodaj do ulubionych

Dziwna pogoda

22.07.25, 06:13
U mnie wilgotnosc jest na dworze 74%
zielona.interia.pl/klimat/news-dziwne-zjawisko-pogodowe-w-polsce-ciezko-sie-oddycha-mozg-pr,nId,22167431
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: Dziwna pogoda 22.07.25, 16:17
      DZIS gdyby nie jechaly do mnie kolezanki
      chyba lozko zajełabym na cały dzien
      gołabki mam to,, one beda opowiadac a ja lezec i słuchac...
      skoki zmian bardzo odczuwam.. .. ehhh mlodosci wrc i dodaj mi skrzydeł .. nie wroci...
      • pia.ed Dziwna pogoda 22.07.25, 23:27

Nie wiem, gdzie znalezc informacje o wilgotnosci powietrza w Malmö, ale chyba po
        cieplym deszczu jest wilgoc w powietrzu? Bede musiala wejsc na Google i postawic
        takie pytanie.
        Wlasnie wczoraj poznym wieczorem wsiadlam na rower, aby zobaczyc gdzie dokladnie
        lezy klinika dentystyczna, w ktorej mialam dzisiaj przed poludniem wizyte.
        Poczas przejazdzki czulam sie wspaniale, bo w domu czesto czuje sie zmeczona,
        a w czasie jazdy pooddycham swiezym powietrzem i czuje sie jak nowonarodzona!

Dzis zrobilam dobre pare kilometrow na rowerze, bo mialam wizyty w trzech roznych
        miejscach. Podczas tej ostatniej zaczelo gwaltownie padac i musialam poczekac
        ponad pol godziny, aby moc wsiasc na rower i nareszcie wrocic do domu...
        W domu czuje sie zawsze niedotleniona i widocznie ruch sprawia, ze oddycham
        pelna piersia i tego mi wlasnie potrzeba!
        • pia.ed Re: Dziwna pogoda 22.07.25, 23:34
          Nie wiem, dlaczego na Google co raz czesciej pojawiaja mi sie informacje po angielsku, nawet przy tlumaczeniach, a zawsze mialam po szwedzku? wink

Precipitation: 100%
          Humidity: 91%
          Wind: 6 m/s

Opady: 100%
          Wilgotność: 91%
          Wiatr: 6 m/s

• mobic Re: Dziwna pogoda 23.07.25, 09:24
            Malmo
            • pia.ed Dziwna pogoda 23.07.25, 12:24
              Dopiero co wstalam i szybko zjadlam sniadanie... za oknem nie pada
              i nie przewiduja dzis opadow, ale slonca nie ma. Temperatura
              w poludnie 22 C i taka ma sie utrzymac prez caly dzien, bo wiecej
              opadow nie przewiduje sie

Precipitation: 10%
              Humidity: 72%
              Wind: 4 m/s

W artykule pisza chyba o czyms innym, skoro jako przyklad daja Tajlandie... gdzie jest duza wilgotnosc
              przy wysokich temperaturach. Zaraz tam wejde i zobacze - tylko z ciekawosci - bo nigdy nie myslalam
              o spedzeniu tam urlopu, ze wzgledu na dluga i uciazliwa podroz.

29°C°F
              Precipitation: 0%
              Humidity: 71%
              Wind: 4 m/s
              Cloudy

29°C°F
              Opady: 0%
              Wilgotność: 71%
              Wiatr: 4 m/s
              Pochmurno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka