mobic 22.07.25, 06:13 U mnie wilgotnosc jest na dworze 74% zielona.interia.pl/klimat/news-dziwne-zjawisko-pogodowe-w-polsce-ciezko-sie-oddycha-mozg-pr,nId,22167431 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Dziwna pogoda 22.07.25, 16:17 DZIS gdyby nie jechaly do mnie kolezanki chyba lozko zajełabym na cały dzien gołabki mam to,, one beda opowiadac a ja lezec i słuchac... skoki zmian bardzo odczuwam.. .. ehhh mlodosci wrc i dodaj mi skrzydeł .. nie wroci... Odpowiedz Link
pia.ed Dziwna pogoda 22.07.25, 23:27 Nie wiem, gdzie znalezc informacje o wilgotnosci powietrza w Malmö, ale chyba po cieplym deszczu jest wilgoc w powietrzu? Bede musiala wejsc na Google i postawic takie pytanie. Wlasnie wczoraj poznym wieczorem wsiadlam na rower, aby zobaczyc gdzie dokladnie lezy klinika dentystyczna, w ktorej mialam dzisiaj przed poludniem wizyte. Poczas przejazdzki czulam sie wspaniale, bo w domu czesto czuje sie zmeczona, a w czasie jazdy pooddycham swiezym powietrzem i czuje sie jak nowonarodzona! Dzis zrobilam dobre pare kilometrow na rowerze, bo mialam wizyty w trzech roznych miejscach. Podczas tej ostatniej zaczelo gwaltownie padac i musialam poczekac ponad pol godziny, aby moc wsiasc na rower i nareszcie wrocic do domu... W domu czuje sie zawsze niedotleniona i widocznie ruch sprawia, ze oddycham pelna piersia i tego mi wlasnie potrzeba! Odpowiedz Link
pia.ed Re: Dziwna pogoda 22.07.25, 23:34 Nie wiem, dlaczego na Google co raz czesciej pojawiaja mi sie informacje po angielsku, nawet przy tlumaczeniach, a zawsze mialam po szwedzku? Precipitation: 100% Humidity: 91% Wind: 6 m/s Opady: 100% Wilgotność: 91% Wiatr: 6 m/s Odpowiedz Link
pia.ed Dziwna pogoda 23.07.25, 12:24 Dopiero co wstalam i szybko zjadlam sniadanie... za oknem nie pada i nie przewiduja dzis opadow, ale slonca nie ma. Temperatura w poludnie 22 C i taka ma sie utrzymac prez caly dzien, bo wiecej opadow nie przewiduje sie Precipitation: 10% Humidity: 72% Wind: 4 m/s W artykule pisza chyba o czyms innym, skoro jako przyklad daja Tajlandie... gdzie jest duza wilgotnosc przy wysokich temperaturach. Zaraz tam wejde i zobacze - tylko z ciekawosci - bo nigdy nie myslalam o spedzeniu tam urlopu, ze wzgledu na dluga i uciazliwa podroz. 29°C°F Precipitation: 0% Humidity: 71% Wind: 4 m/s Cloudy 29°C°F Opady: 0% Wilgotność: 71% Wiatr: 4 m/s Pochmurno Odpowiedz Link