Gość: karla IP: *.rtk.net.pl 17.06.04, 20:03 a mieszkam w sączu:))strasznie zachwalam nasz gród w malopolsce:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karla zapomniałach dodać IP: *.rtk.net.pl 17.06.04, 20:09 ,że szystkich pozdrowiom serdecznie ps.siora jak to czytasz daj cynk:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: zapomniałach dodać 17.06.04, 21:08 Gość portalu: karla napisał(a): > ,że szystkich pozdrowiom serdecznie > ps.siora jak to czytasz daj cynk:) dzieki dzieki!! a co tam w Soncu slychac?? Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 słonko piknie grzeje 17.06.04, 23:04 ale ludzie juz nie tacy pikni jak u nas na górach Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: słonko piknie grzeje 18.06.04, 08:16 assasin76 napisała: > ale ludzie juz nie tacy pikni jak u nas na górach :D gryfne dziouchy, fajne synki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: zapomniałach dodać 17.06.04, 21:47 Gość portalu: karla napisał(a): > ,że szystkich pozdrowiom serdecznie > ps.siora jak to czytasz daj cynk:) daję cynk... ale chyba Cię już nie ma:(( Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 nickowa 17.06.04, 23:20 to żeś mie w bambucho zrobiła:)trza było od razu gadać,żes pod takim nikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: jestem z gór tarnowskich 17.06.04, 23:17 Gość portalu: karla napisał(a): > a mieszkam w sączu:))strasznie zachwalam nasz gród w malopolsce:) A my bedziemy chwalić Sącz,kiedyś miasto wojewódzkie. Moje pierwsze auto miało rej.NSG.... Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 > A my bedziemy chwalić Sącz,kiedyś miasto wojewód 17.06.04, 23:19 a teraz jakie autko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: > A my bedziemy chwalić Sącz,kiedyś miasto 17.06.04, 23:21 Jak w loginie czyli Skoda. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: jestem z gór tarnowskich 18.06.04, 08:18 forman5 napisał: > Gość portalu: karla napisał(a): > > > a mieszkam w sączu:))strasznie zachwalam nasz gród w malopolsce:) > > A my bedziemy chwalić Sącz,kiedyś miasto wojewódzkie. > Moje pierwsze auto miało rej.NSG.... aaaaaaa będziemy chwalić Sącz i sączyć piwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: jestem z gór tarnowskich 18.06.04, 00:08 Gość portalu: karla napisał(a): > a mieszkam w sączu:))strasznie zachwalam nasz gród w malopolsce:) a co tam sączycie w tym Sączu???? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: jestem z gór tarnowskich 03.01.05, 00:02 ja jestem z Bytka. zachwalam TG wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś