Gość: Ewa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.11.04, 19:20 gdzie jest w TG gabinet stomatologiczny , ktory leczy i usuwa zęby pod narkoza? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: mam pytanie...............?????????? 22.11.04, 22:07 raczej każdy powinien przeprowadzać takie zabiegi.... na Włoskiej chyba 2 i jeszce włoska 19, bałkańska 8..... jest ich więcej ale nie wiem kaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:40 pod narkozą usuwają zęby w gabinecie stomatologicznym mieszczącym się na ul.Opolskiej w podwórku Urzędu Skarbowego. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 13:53 Na Bytomskiej 6 kiedyś usuwali zęby przed narkozą. Teraz jest podobno gdzieś gabinet, w którym narkotyzują za pomocą forum tarnogórskiego. Istnieje także pogląd, że całe forum poddało się narkozie. Z tym mogę się zgodzić i dodać, że pewnością brak mu "zęba"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.gwarbit.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:32 Tatuś, tyś to ale je dowcipny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:46 Z tym mogę się zgodzić i dodać, że > pewnością brak mu "zęba"! Przyganiał kocioł garnkowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 20:24 Kto tu jest garnkiem, a kto kotłem? Osobiście najlepiej czuję sie wroli pokrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:55 Dekla? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: mam pytanie...............?????????? 26.11.04, 06:54 Dekiel był był bardzo dobrym dentystą tarnogórskim! Odpowiedz Link Zgłoś