Dodaj do ulubionych

mam pytanie...............??????????

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.11.04, 19:20
gdzie jest w TG gabinet stomatologiczny , ktory leczy i usuwa zęby pod
narkoza? Dziekuje
Obserwuj wątek
    • drcarlos Re: mam pytanie...............?????????? 22.11.04, 22:07
      raczej każdy powinien przeprowadzać takie zabiegi....
      na Włoskiej chyba 2 i jeszce włoska 19, bałkańska 8..... jest ich więcej ale
      nie wiem kaj....
    • Gość: iwusia2 Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:40
      pod narkozą usuwają zęby w gabinecie stomatologicznym mieszczącym się na
      ul.Opolskiej w podwórku Urzędu Skarbowego. :o)
    • Gość: tatuś Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 13:53
      Na Bytomskiej 6 kiedyś usuwali zęby przed narkozą. Teraz jest podobno gdzieś
      gabinet, w którym narkotyzują za pomocą forum tarnogórskiego. Istnieje także
      pogląd, że całe forum poddało się narkozie. Z tym mogę się zgodzić i dodać, że
      pewnością brak mu "zęba"!
      • Gość: jo Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.gwarbit.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:32
        Tatuś, tyś to ale je dowcipny!!!
      • Gość: maurycy Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:46
        Z tym mogę się zgodzić i dodać, że
        > pewnością brak mu "zęba"!

Przyganiał kocioł garnkowi!
        • Gość: tatuś Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 20:24
          Kto tu jest garnkiem, a kto kotłem? Osobiście najlepiej czuję sie wroli
          pokrywki.
          • Gość: maurycy Re: mam pytanie...............?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:55
            Dekla?
            ;)
            • utopiec Re: mam pytanie...............?????????? 26.11.04, 06:54
              Dekiel był był bardzo dobrym dentystą tarnogórskim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka