Dodaj do ulubionych

Bałagan w Parku Wodnym

IP: *.compnet.com.pl 11.05.05, 10:21
Znowu w "Gwarku" ktoś napisał o sposobie w jakim się tam traktuje klientów. Ja niemal od poczatku jestem stałą bywalką tego obiektu i niestety muszę stwierdzić, że od czasu kiedy zabrakło kadry kierowniczej odpowiedzialnej za funkcjonowanie obiektu i obsługę klientów przychodzących do parku, wszystko tam stoi na głowie. Ten obiekt chyba naprawdę upada !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: edek Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.compnet.com.pl 12.05.05, 12:40
      Chyba coś w tym jest !? Też mam podobne wrażenia !!
    • Gość: adaś Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.akk.net.pl 13.05.05, 12:27
      a podajcie jakieś przykłady tych zaniedbań, bo na razie niewiele z Waszych
      postów wynika. Co Wam się przytrafiło, kto Was obraził, uraził, co się nie
      podobało itp. Konkretnie proszę jeśli są jakieś zarzuty. Nie to żebym zawzięcie
      bronił PW, ale ostatnio wszyscy narzekają na to miejsce w ogóle nie
      konkretyzując o co im chodzi.
      • Gość: edek Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.compnet.com.pl 13.05.05, 13:23
        proponuję zajrzeń do wydań Gwarka sprzed tygodnia i wcześniejszego numeru. Tam wszyskto pisze- w listach do redakcji -
        • Gość: adaś Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.akk.net.pl 15.05.05, 10:31
          ludzie, trochę obiektywizmu! W instytucji gdzie przewijają się setki tysięcy
          ludzi rocznie takie rzeczy po prostu się zdarzają, czy to TG, Londyn czy
          Moskwa :) Idę o zakład że w fimach których pracujemy też są niezadowoleni z
          naszej pracy czy postawy klienci. Nie ma miejsc idealnych, czasem wystaczy
          trafić na zły dzień kasjerki, ekspedientki czy urzędnika i już "opinia" gotowa.
          A tak na marginesie powiem że cieszę się że mamy ten Park Wodny u siebie.
          Bliżej nam dzięki temu do lepszych standardów życia, nie musimy korzystać z
          basenów w innym mieście (i innym miastom dać zarabiać), mogę pójść popływać o
          każdej porze dnia, a i dla dzieciaka takie miejsce to super sprawa.

PS. Proszę nie przypominać mi o kosztach budowy i ich konsekwencjach - to
          zupełnie co innego

Pozdrawiam życząc miłej niedzieli
          • Gość: edek Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.compnet.com.pl 17.05.05, 10:36
            Jestem ciekawy dlaczego wcześniej, jakoś wszystko grało, a teraz dowiaduję się, że powinienem siedzieć cicho, bo kasjerka ma trudny dzień. Bardzo ciekawa teoria !!!
            • Gość: jatoja Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.localdomain / 80.53.112.* 23.05.05, 00:01
              hehhe może daltego,że zarazbia 3,5 na godzine,i musi sie użerać,z nadetymi klientami?
              Nie wspominajac o ich humorach...
              bez daleszgo komentarza
    • karl05 Re: Bałagan w Parku Wodnym 23.05.05, 22:19
      jedźcie sobie na kompielisko miejskie do Zabrza to bedziecie sie cieszyć że
      macie aqua park... gwarantuje!!!
      • Gość: julek Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:01
        No właśnie, albo na glinianki i cieszcie się, że macie rury, a nie gliniast
        brzeg do zjazdów na zadku
    • Gość: lud Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 21:56
      Dlaczego wszystkiego sie czepiamy?
    • Gość: 000000000000000000 Re: Bałagan w Parku Wodnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka