ztg 22.11.02, 10:27 Ja tutaj prawie nowy - tzn mieszkam tutaj a pracuję gdzieś indziej. Witam wszystkich. Może wiecie coś o nowej władzy w mieście? pozdr. K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loggy_ Re: Witam 22.11.02, 10:34 ztg napisał: > Ja tutaj prawie nowy - tzn mieszkam tutaj a pracuję gdzieś indziej. Normalna sprawa ;) > Witam wszystkich. Cze! > Może wiecie coś o nowej władzy w mieście? Jaka ona tam nowa? Same stare twarze... Pozdro. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Witam IP: proxy 22.11.02, 20:05 Ja również Cię witam.Otóż ja też niedawno byłem nowym na tym forum.Nawet nie mieszkam w T.Górach i nie pracuję.Mieszkam w sąsiedniej gminie naszego powiatu.Za to żona pracuje,syn i córka chodzą do szkół w T.Górach.Zachęcam do udziąłu w naszych dyskusjach i podejmowaniu nowych tematów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Witam 22.11.02, 23:23 czesc, o wladzach troche sie mozna dowiedziec z postow na forum, a reszta okaze sie juz niedlugo ;) mam nadzieje, ze bedziesz tu czesto zagladal (malo nas ale za to mamy niezla jakosc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: Witam IP: *.lerid.com.pl 23.11.02, 13:03 Cześć P.S. ja się znowu rozpisałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Witam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 19:25 Ja też Cię witam. Sam jestem forumowiczem od niedawna - przy okazji chciałem wszystkich przeprosić , iż swego czasu nie zdołałem wpaść na pomysł , że jak się gdzieś wchodzi to należy powiedzieć Dzień dobry ! Wybaczcie gamoniowi staremu !!! greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Witam IP: proxy 23.11.02, 21:20 Ja też się nie przywitałem,myślę że starzy bywalcy mi wybaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Witam 23.11.02, 23:20 to jak mamy godzine szczerosci, ja ze swej strony rowniez oficjalnie wszystkich witam, bo w buciorach, nawet bez uzycia wycieraczki tu onegdaj wszedlem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Witam IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 08:43 I o zdrowie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś